Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Csak egy győzelem a keleti túrán

2010.12.14. 20:01 - -Zephyr-

Az öt mérkőzéses hazai sorozat után az elmúlt héten idegenben túrázott a Denver Nuggets csapata. A keleti parton tett látogatásunk alatt megütköztünk a Bobcats, a Celtics, a Raptors és a Knicks gárdáival. Következzen ennek a négy mérkőzésnek a rövid összefoglalója és elemzése.






















Egy hete a Charlotte Bobcats ellen kezdtük meg az idegenbeli sorozatot. Karl egy győzelemre volt az 1000. sikerétől, sokan úgy gondoltuk, hogy ezen a mérkőzésen beállíthatja ezt a mérföldkövet a mester. Szorosan alakult a mérkőzés az első negyedben, majd a másodikban elhúztak a hazaiak, vezettek már 10 ponttal is, a félidőre öt pontra sikerült feljönni. A harmadik negyed küzdelmesen alakult, és egyenlítettünk a záró játékrész előtt. Az utolsó negyedben sem tudtuk átvenni az irányítást, a Bobcatsnél volt az előny és inkább ők uralták a mérkőzést. A végjátékra így is sikerült szoros állással fordulni, de az utolsó percekben nem jöttek be a húzásaink, csak hármasból és büntetőből voltunk eredményesek, így képtelenek voltunk megfordítani a meccset, 100:98-ra kikaptunk ezen az estén. Megérdemelt volt a Cats győzelme, helyenként szürkének és ötlettelennek éreztem a csapatot. Védekezésben is voltak hiányosságok, a hármasok ellen nagyon tessék-lássék módon védekeztünk, kaptunk is belőle bőven Jacksontól. Szokásunkhoz hűen a festéket sem védtük valami acélosan, jócskán felülmúlt minket az ellenfél a palánkok alatt, lepattanókban és pontokban is alulmaradtunk. Akadt azért egy-két jó teljesítmény nálunk, elsősorban Billupsot emelném ki, 25 ponttal és 5 gólpasszal a csapat legeredményesebbje volt. Anthony 22 ponttal és 7 lepattanóval zárta a meccset, a padról JR volt a legjobb, 14 pontig jutott, de ami fontosabb, mindezt jó dobószázalékkal érte el. Bosszantó volt ez a vereség, mert egy kicsit jobb játékot nyújtva simán behúzható lett volna a győzelem, így azonban Karlnak várnia kellett a történelmi sikerre.

Másnap sokkal komolyabb próbatétel előtt állta a csapat, a keleti konferencia éllovasával, a Boston Celtics-szel mérkőztünk. Anthony térdproblémái miatt nem tudta vállalni a játékot, ezzel még tovább romlottak az egyébként sem rózsás kilátások, helyette Forbes kezdett a hármas poszton. A meccs elején nagyon bekezdett a Celtics, már az első negyedben húsz ponthoz közelített a különbség a felek közt. A második negyedben sikerült tisztességesebb játékot produkálni, és megállítani a Bostont, vissza is zárkóztunk, még egy pontra is feljöttünk, de fordítani nem sikerült. A jó második negyednek köszönhetően legalább némiképpen nyitott maradt a meccs a második félidőre. A harmadik negyedben megint távolabb kerültünk az ellenféltől, gyengén ment a támadójáték, kevés pontot szereztünk ebben a felvonásban. A finisnek így komoly hátránnyal vágtunk neki, az utolsó negyedben sem találtuk meg a játékunkat, főleg eleinte volt gyenge a csapat teljesítménye, ennek következtében el is szálltak a remények arra nézve, hogy legalább egy szoros meccset játszunk. Végül is nagyon simán kikaptunk, 105:89 arányban. Kulcsfontosságú volt ezen a meccsen, hogy egyszerűen tehetetlenek voltunk Shaq és Garnett ellen a festékben, amikor közel kerültek a játékosaink a Boston magasaihoz nem mertek rájuk menni, inkább elhamarkodott és pontatlan dobásokkal próbálkoztak, ezen sokat segíthetett volna, ha Melo játszik. Nené elveszett KG és O’Neal mellett, ezért is inkább távolról próbálkoztunk pontokat szerezni. Smithnek kedvezett ez a helyzet, nem játszott rosszul, 16 pontot szerzett és továbbra is egész elfogadható százalékkal lőtt. A csapat legjobbja Lawson volt, sebességben még Rondot is többször megverte, és szép kosarakat szerzett betörések után, az egyetlen volt a csapatból, aki meg tudta bontani a hazaiak védelmét a palánk alatt, 26 ponttal és 7 assziszttal zárt az estén. Kár, hogy ezen a meccsen csak egy fellángolásra futotta a csapattól, Meloval talán más lett volna a mérkőzés képe, ráadásul Billups is szokatlanul gyengén játszott, ezt már nem bírtuk el, de Bostonban kikapni, nem szégyen, ennyi volt a csapatban aznap.

Két nap múlva Toronto volt a következő állomás, itt már nyerni kellett, egyrészt, mert Karl már nagyon várta az ezrediket, másrészt mert három vereség zsinórban kicsit már sok lett volna. Anthony a bostoni után, ezt a meccset is kihagyta, megint Forbes kezdett a helyén. Jobban kezdtük ezt a találkozót, mint az előző kettőt, nagyjából kontroll alatt tartottuk a meccset, a védekezésre nem fordítottunk sok energiát, inkább megpróbáltuk túldobni a Raptorst. Ennek a játékfelfogásnak köszönhetően egy látványos és szórakoztató meccs jött össze, a félidőben 74:65-re vezettünk. A legjobban talán a harmadik negyedben játszottunk, már bőven tíz pont fölötti előnyünk is volt, a záró játékrész vége felé elkezdtünk kiengedni, egy kicsit feljebb jöttek a hazaiak, de Karl történelmi sikere nem forgott veszélyben. Végül 123:116-ra győztünk, ezzel George Karl az NBA történetének hetedik edzője lett, aki elérte az ezer győzelmet, ezúton is gratulálunk neki! Ezúttal több jó teljesítmény is volt a csapatban, Billups a bostoni gyenge játéka után, most szépen odatette magát, 21 ponttal és 8 gólpasszal a csapat egyik legjobbja volt. Nené-nek sokkal több helye volt, meg is látszott a játékán 26 pontot és 6 lepattanót ért el, a kezdőből még Forbes volt jobb, 15 ponttal és 6 lepattanóval. A csapat legeredményesebb játékosa a cserepadról beszállva Harrington volt, 31 ponttal és 6 lepattanóval járult hozzá a történelmi sikerhez. Nagyon jól dobtunk ezen a meccsen, 46%-al dobtuk a hárompontosokat, és csaknem 90%-os hatékonysággal büntetőztünk.



















A túra utolsó meccsére Anthony kedvenc csapata, a NY Knicks ellen került sor. Nem kezdük túl jól a találkozót, az első negyed végére 10 pont körüli hátrányban voltunk, nagyjából maradt ez a különbség a második negyed közepéig, ekkor kezdtünk meg felzárkózni, és a félidőre már csak egy pont volt a hátrányunk. A folytatásban szorosan alakult az állás, majd a harmadik negyed végén ismét kezdett ellépni a Knicks, az utolsó negyedben nagy munkával ledolgoztuk a hátrányunkat, így a végjáték komoly izgalmakat tartogatott. A lefújás előtt 40 másodperccel egyenlő volt az állás, majd egy Knicks-hármas után, Anthony ellen ítéltek egy kamu támadó faultot, így 15 másodperccel a vége előtt öt pontos hátrányba kerültünk, innen már nem volt visszaút, végül 129:125-re elveszítettük a mérkőzést. Nagyon hasonlónak érzem ezt, és a Bobcats elleni meccsünket, mind a kettő nyerhető lett volna, ha csak egy kicsit jobb játékot hozunk a végjátékokban. A kezdőcsapatból Anthony és Nené játszottak jól, a többiek erősen felejthető produkcióval rukkoltak elő. Melo odatette magát, 31 ponttal az egész mezőny legjobb pontszerzője lett és még 13 lepattanót is szerzett. Nené is nagyon hasznos volt támadásban, 26 ponttal segítette a csapatot, de Stoudemire-rel nem igazán tudott mit kezdeni, nagyon élt mellette a Knicks ásza. Billups rövid időn belül második nagyon gyenge meccsét játszotta, elképzelhető, hogy kezd kijönni rajta a fáradtság a nyári világbajnokság miatt, ha Ő jobban játszik vasárnap, valószínű, hogy megnyerjük ezt a meccset. A cserék közül Harrington nyújtotta a legjobb teljesítményt, 19 pontot szerzett volt kenyéradója ellen. Lawson a bostoni remeklése után, most ismét jól játszott, 18 pontot szerzett, és végre elfogadhatóan dobta büntetőket.

Nem sok siker termett ezen a túrán, Karl ezredik győzelmén kívül nincs is minek örülni. Ami különösen bosszantó az egészben, hogy érzésem szerint simán zárhattuk volna a múlt hetet 3-1-el, ehelyett 1-3 lett a vége. A jövőben sokkal jobban oda kellene tenni magukat a játékosoknak, akkor is, ha idegenben van a csapat, több győzelmet kell szereznünk vendégként, ha versenyben akarunk maradni a divízión belül. A túra másik tanulsága, ami már idén nem először fordul elő, hogy nem vesszük komolyan a kisebb csapatok elleni meccseket, ilyen volt a Bobcats elleni meccsünk is. Ezeken feltétlenül javítani kell a folytatásban. 

A közeljövő mérkőzései:

Szerda, 03:00 Orlando Magic @ Denver Nuggets
Péntek, 04:30 San Antonio Spurs @ Denver Nuggets
Vasárnap, 03:00 Minnesota Timberwolves @ Denver Nuggets

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Utah Jazz 18-8 (26 meccs)
2. Oklahoma City 17-8 (25 meccs)
3. Denver Nuggets 14-9 (23 meccs)
4. Portland TrailBlazers 12-13 (24 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 6-18 (24 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr842516136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melo15 2010.12.16. 15:48:48

jó meccsünk volt az orlandó ellen! anthony durván tolta, de sajnos esélytelen hogy itt maradjon :( ma a spurs ellen is jó meccset várok

Foresz 2010.12.16. 16:43:17

@Filip89: Én is csak belepillantottam,de nem TP volt.Olivér volt,azt hiszem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.16. 17:00:34

A Spurs-nek back-to-back lesz a mai meccs, tegnap kikaptak Milwaukee-ban, illene komolyan venni őket, és győzni.

Tomi_Tanguay 2010.12.16. 19:39:02

nyertek tegnap a bucks ellen és otthon. annyi stimmel h b2b:D

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 04:44:44

remélem lerakjuk ezeket a buzikat. a szezon vicce hogy ilyen jól állnak, szürke középcsapat. most ki kell jönnie a különbségnek, 15el nyerni kell:D

foppa21 2010.12.17. 04:55:31

jó lenne most elkapni őket, de biztos nehéz meccs leesz!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 05:01:14

Végig mi megyünk elöl, de csak pár pontokkal, most az első negyed közepén sikerült jobban ellépni, bár nem tudom meddig fog tartani az előnyünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 05:17:53

JR milyet zsákolt az utolsó másodpercben... :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 05:18:49

37-28 az első negyed után. Őrizzük az előnyünket.

foppa21 2010.12.17. 05:22:41

uristen smith nem normális faulttal együtt:-D

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 05:24:49

kurva idegesitő hogy az egész meccsen végig spurses statisztikákat írnak ki

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 05:40:13

Tartjuk az 5-10 pontos vezetést, addig nincs gond, de szerintem jobbak is lehetnénk.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 05:45:30

nené nagyon jó mostanában, ma is szépen játszik és még a festéken kivülről is iszonyatosan veri a duplákat:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 05:54:49

Csak 60-57 a szünetben, de a második félidőt nekünk kell jobban bírnunk.

Foresz 2010.12.17. 05:58:01

Utolsó percre az első félidőben felébredtem.Eredményt alapul véve,nem a védekezésről szól a meccs.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 05:59:31

nagyobb előnyünk is lehetne

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 06:20:27

ezt nem tudom mi a kurva anyjukért nem adták meg nenének, gyönyörűen csinálta

foppa21 2010.12.17. 06:23:59

jó lenne már végre ott hagyni őket, szerintem végig bennünk van hogy ellépjünk

Foresz 2010.12.17. 06:25:04

Ginobili a liga egyik legjobban induló játékosa,de néha le-lemarad Afflalo-ról.Hát,ennyit tesz az idő...

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 06:28:57

ja ha a bírók nem szopnák tövig a spörsz faszt már rég eldőlt volna a meccs

Foresz 2010.12.17. 06:33:55

Ez a Williams annyira gyenge támadásban,hogy centikről sem pöcizi be a játékszert.Duncan középtávoliaival meg semmit nem tudunk kezdeni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 06:34:57

Először vezetnek a meccsen, három perccel a harmadik negyed vége előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 06:38:35

Reméljük ennél a tíz másodpercnél többet nem is lesznek már előnyben. :D

foppa21 2010.12.17. 06:40:43

megint könnyen elszórtuk az előnyünket, nem lesz így jó vége:-(

foppa21 2010.12.17. 06:42:36

JR megsérült? mert régóta nem láttam

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 06:43:03

84-85 az utolsó negyed előtt. Összeszedhetnénk magunkat, mert végig nekünk állt a meccs.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 06:50:40

nem igaz hogy most meg ők vezetnek folyamatosan, így kifogunk kapni:(

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 06:54:49

mocskos csaló bírók...mindját itt hagyom a faszba az egészet már kurvára idegesitenek. megnyeretik a köcsögökkel a meccset

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 06:56:49

Nené a legjobb nyugati center. Akárki akármit mond.

foppa21 2010.12.17. 06:57:32

hát most ez a hullámvölgy nem kellett volna:-( nem tudom visszajövünk-e még:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 06:59:16

Nem igaz, milyen mákjuk van folyamatosan.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:02:56

Most legalább már látjuk, miért ligaelsők. Csak a mák és a bírók miatt. A Lakers után ezeket utálom a legjobban a mezőnyből.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:03:50

travelling...meg a jó kurva anyátokat. megverettek minket arcátlanul

foppa21 2010.12.17. 07:07:25

innen már nincs vissza út. pont akkor volt üresjáratunk amikor szükség lett volna a pontokra

foppa21 2010.12.17. 07:08:33

őrültek vagytok:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:09:55

Most azért még rendesen visszajöttünk :P

Foresz 2010.12.17. 07:12:15

Eljöttem dolgozni,mire gép elé kerültem már megy az ellenfél 5-el.De most visszajöttünk 2-re,meglehet még a meccs,Ginobili-re meg Duncan-re fogják játszani az összes figurát,őket kell okosba levédekezni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:14:40

Nené kipontozódott, az utolsó két fault elég vicces volt.

Foresz 2010.12.17. 07:17:15

A legfontosabb büntetőket rontjuk el.Emiatt ki is kaphatunk,holott ezzel meg is nyernénk.

foppa21 2010.12.17. 07:18:39

bassza meg egyenlíthettünk volna

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:19:56

Nem igaz, Harrington is elrontotta az egyik FT-t. Egy pont hátrány, 23 sec maradt, és ők jönnek.

Foresz 2010.12.17. 07:20:14

Ezt elba..tuk...Pedig Harrington direkt hagyta ki a második büntit,hogy a lepattanóból kijátsszuk a 24 mp-et.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:23:31

ginobili első büntije hogy esett be:S

Foresz 2010.12.17. 07:23:38

Na,ki fogja dobni a clutch-hármast?Mert Melo annyira egyértelmű,és azért őt fogják majd leginkább.Smith vagy Harrington.

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:24:05

tripla kell az egyenlítésért

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:24:50

Azt a kurva... :D Melo steal, 2+2. Egy ponttal megyünk. :D

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:26:50

ginobili basszus, de maradt négy másodpercünk

Foresz 2010.12.17. 07:27:17

7 mp sok,gondoltam hogy dobnak egy kettest.De még van hátra 4 mp,és nekünk is elég egy kettes.Betörés kell Melo-tól,fault-al együtt,és oké lesz.

Coach Sacco 2010.12.17. 07:27:41

Milyen drámai végjáték! :)

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:29:27

na most dögöljön meg az egész spurs. ekkora retkes csaló banda asszittem csak a lakers lehet

Foresz 2010.12.17. 07:30:15

Videózás van,időben dobta Melo,csak azt nézik hogy támadófault volt-e.Mert csak abban az esetben érvénytelen a kosár.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:30:41

Verem is szét a lakást. Rohadt patkány gecik, mi érdemeltünk volna győzelmet.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 07:31:17

Az órát nézik, a faultot egyértelműen befújták. :(

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 07:31:57

tudtam hogy ez lesz, ocsmány csalók

foppa21 2010.12.17. 07:32:51

eddig nem foglalkoztam a bírókkal, de ez durva hogy egy ilyen döntötte el a meccset...

Foresz 2010.12.17. 07:32:53

Köszönjük sporik,az egész meccset nem láttam,nem lenne korrekt ítélkeznem összességében.De hogy Ginobili feldobta magát,és nem volt a végén belemenés,az biztos!
Köszönjük mégegyszer!

Black_Adder 2010.12.17. 08:29:00

eddig is a spurst gyűlöltem a legjobban, messze a lakers és a divízió riválisaink előtt, egyedül a Miaimi veszélyeztette helyüket, de ma basszus bebiztosították a 'címüket'...

Pedig mekkora W lett volna...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.17. 15:25:52

As for the final call, "It's a play that goes either way a lot," said Karl, whose team is 15-10. "It seems like referees, they like to hit us with tough calls — it was a tough call. It was good basketball. He made a great play. It was close."

Amúgy a meccs előtt a 15-9-es mérlegre Karl azt mondta, hogy várakozáson felüli jó rajtunk volt, figyelembe véve a sok sérültet.

melo15 2010.12.17. 15:52:08

nem hiszem el melo megnyerte nekünk a meccset és elvették :(

Tomi_Tanguay 2010.12.17. 16:51:02

@Black_Adder: ezzel egyetértek. kurvára felbasztak már közben az állandó hülye itéletekkel. nagy biró kedvenc csapat ezek is, mint a lakers. utálom parkert meg duncent rohadt kis féreg mind a kettő. nagyon ideges voltam hajnalban.

melo15 2010.12.18. 18:36:10

ma a timberwolves ellen kötelező a győzelem!

Tomi_Tanguay 2010.12.18. 21:18:17

elvileg birdman jövő szerdán visszatérhet. és talán billups is játszhat már a jövő héten. melonak valami kötés lesz az ujján. martin a jövő héten már full edzéseket fog csinálni.

Foresz 2010.12.19. 00:41:23

Most már nem kell sokat várni a nagy zúzásra tábla alatt.Végre fog majd Nené is pihenni néha a padon,mert eddig húzós volt számára az idei menet.Billups nekem még most sem tetszik,nem tudom mi hiányzik idén belőle.

-Zephyr- 2010.12.19. 02:38:27

@Foresz: Billups sérülten játszott az utóbbi meccsein. Most kezelik, ezért játszik a helyén Lawson. Remélhetőleg, összedrótozzák majd valahogy, aztán megközelíti a tavalyi formáját.

Foresz 2010.12.19. 03:20:40

Ennek a Koufos-nak van olyan orra,hogy amúgy sem volna kérdéses hogy zsidó.Erre aztán még - hogy kétség se merüljön fel - ránövesztette ezt a förtelem zsidó-szakállt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 03:22:31

Karl 25 ezres pénzbüntetést kapott, miután az előző meccs után kritizálta a bírókat. Nem mintha nem lett volna teljesen igaza.

Foresz 2010.12.19. 03:24:35

Talán most már kéne kicsit védekezni is Love-on,mert ő triplából is jó,függetlenül attól hogy magasember.
Afflalo sarokhármas kísérletei olyanok mint a svájci óra,csak az a baj hogy túlságosan kiszámíthatóak azok a figurák amik arra mennek.A Minny is levédi őket.

Foresz 2010.12.19. 03:25:43

@Filip89: Olvastam.Mondjuk nehéz ilyen esetekben csendben maradni,úgy hogy megértem hogy elszakadt nála a cérna.

Foresz 2010.12.19. 03:28:01

Melo mekkorát húzott bünti utáni pattanóból!

Foresz 2010.12.19. 03:45:55

Egyenlőre félgőzzel is megyünk 8 ponttal az első negyed után.Ely is játszik már az első negyedben,ez kb. mindent elárul a ügy komolyságáról.Csak ne változzon továbbra sem a forgatókönyv.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 03:50:55

Az első negyed második felében már szépen állva hagytuk őket, így kéne végig nyomni a meccset. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 04:32:28

Talán nem is baj, hogy max 10 pont a különbség, így legalább folyamatosan ott vannak, és nem kényelmesedünk el.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 04:36:35

Denver University - Northern Colorado University 71-68 lett. Elég nagy meccs volt. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 04:42:40

karlt arra büntették meg, hogy azt mondta nené no1 center lenne a ligában, ha a bírók nem mindig ellene lennének. és sztem ez nagyon rendben volt egy ilyen meccs után, ahol egy perc alatt három kamu faulttal pontozták ki

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 04:48:40

stabilnak tűnik ez a 10-15 pont, nem lehet gond ezzel a meccsel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 05:00:32

88-75-re megyünk az utolsó negyed előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 05:23:11

Azért nem kéne a végére megint visszaengedni az ellenfelet...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 05:31:59

Lawson megint mekkora meccset játszik. Lassan a legunderrated-ebb irányító kezd lenni a ligában, ha a fiatal PG-okról van szó, mindenki rondóról meg pólikára élvez, közben idén meg tavaly is megszórta már mindkettejüket, és egyébként is egyre jobb.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 05:34:39

Melo turnover után tripla, 115-113 fél perccel a vége előtt. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 05:39:25

115-113 maradt. Nem kellett volna ennyire felengedni őket, amúgy magabiztosan hoztuk a meccset.

foppa21 2010.12.19. 05:44:44

a végére nagyon elkényelmesedtünk még szerencse hogy nem lett baj belőle. amúgy sztem jól kézben tartottuk a meccset, bár csak a második félidőt láttam.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 09:32:28

Hoppá, könnyen lehet, hogy szerdán a Spurs ellen K-Mart is visszatérhet, nem csak Birdman és Chauncey. :)

Foresz 2010.12.19. 09:53:45

Úgy látom a végén elaludtak ők is,mint én.Sima meccs volt,azért is sikerült bealudnom.De azért ennyire nem szabadna elkényelmesedni a meccsek végére.Love-ból hőst csináltunk.

-Zephyr- 2010.12.19. 12:45:02

@Filip89: Csak nehogy az elcsalt meccs után, most túlzottan vissza akarjunk vágni nekik, és ezért túl korán hozzuk vissza K-Mart-ot.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 13:00:02

Nem tűnik kapkodásnak, mert már eredetileg Karácsony utánra vártuk, most ha egy meccsel előbb jön, az nem a világ, és ez is még mindig csak feltételezés. Meg gondolom egyelőre úgyis csak minimális perceket fog kapni, amíg formába nem lendül.

melo15 2010.12.19. 18:51:43

másodszor leverjük a spurst az biztos!

Foresz 2010.12.22. 15:07:53

Erősen gondolkodom a hajnali meccsnézésen de múltkor is elálmosodtam,félidőben elaludtam.Igaz,kivártam a kezdést,lehet jobb lenne aludni,aztán felébredni.
Ti hogy csináljátok?Virrasztotok?De akkor hogy nem aludtok be hajnalba?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.22. 15:26:29

Én általában felkelni szoktam hajnalban, ha 3-kor, 4-kor kezdünk, ha 1-kor, addig fent lehet maradni. Most ez a mai 2:30 talán a legrosszabb időpont, de én biztos kelni fogok rá, így legalább előtte utána is lehet aludni pár órát. :)

Foresz 2010.12.22. 15:35:26

Igen,amikor ébredtem a meccsekre akkor könnyebb volt,de ott meg délután voltam olyan mint akit szívlapáttal nyomtak arcon.Ugyanis én ha ébredek,akkor utána már hajnalban nem tudok visszaaludni.Ezért is nézek ritkán 2-3 órai kezdésű meccseket.A fél 5-ös a legjobb,januárban lesz is belőle végre pár.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.22. 16:53:50

Délután igyál egy kávét, amikor álmos leszel, aztán este lefekszel korán, és másnapra már friss leszel. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.22. 17:03:07

ja egyértelmű hogy felkelni egyszerűbb, de ez a 2:30 szar időpont. lehet jobb addig elfoglalni magunkat valamivel.


süti beállítások módosítása