Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NBA: Playoff tippjáték, főcsoport-negyeddöntők

2011.04.14. 12:40 - Tomi_Tanguay

Csütörtök hajnalban rendezték meg az alapszakasz utolsó játéknapját az NBA-ben, vagyis végre fény derült arra, hogy milyen párosításokkal kezdődhetnek meg a rájátszás küzdelmei a keleti és a nyugati csoportban. Ennek alkalmából, és mivel a Denver Nuggets is ott lesz, számtalan írásban fogjuk követni az idei playoffot a blogban, és a hűséges olvasóinkat még egy izgalmas tippjátékra szeretnénk meghívni.










Először nézzük a főcsoport-negyeddöntők párosításait!


Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.)
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.)
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.)
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.)


A Bulls 62-20as mérleggel megnyerte az alapszakaszt, vagyis az egész rájátszásban pályaelőnyük lehet. Talán a legkomplettebb csapat benyomását keltették az alapszakaszban, de a playoff azért más világ, itt dőlhet el igazán, hogy valójában mennyire erősek, és mennyire tudják felvenni a kesztyűt a náluk rutinosabb PO-csapatokkal, nyilván a Pacers ellen még toronymagas esélyesek, és akkor idén egy újabb sikerkorszak kezdődhet a klubnál. Segítségükre lehet a hazai pályán, hiszen az alapszakasz legjobb home mérlegét produkálták, a 41 meccsből 35öt megnyerve. A Heat a második helyre ért oda, így a Sixers került eléjük, könnyen összejöhet egy kiélezett párharc, de hatalmas égés lenne Floridában, ha kiesnének, ezért észnél kell lenniük. A Celtics-Knicks párharc igazi csemege lehet, a bostoniakat nyilván nem kell bemutatni egyetlen kosárlabda rajongónak, de talán még a sportot felületesebben követőknek sem, az elmúlt évtized meghatározó együttese, rengeteg hosszú playoff meneteléssel, nagy döntős szereplésekkel, bajnoki címmel. Ezzel szemben az NY 2004 után tér vissza a playoff vérkeringésébe, azok után, hogy a nagy Melo-cserében új alapokra helyezték a csapatot és a kezdetbeli nehézségek után kifejezetten magabiztosan zárták az alapszakaszt, és könnyen hatalmas harcra kényszeríthetik a keltákat, bár egy hajszállal esélytelenebbek. Superman és a varázslók csak a negyedik helyen végeztek, így talán ők kapták meg a legkellemetlenebb ellenfelet, a Hawks-t. Évről évre ott vannak a tűz közelében, de az igazán nagy áttörés mindeddig váratott magára, gyanítom idén se lesz másként, viszont az atlantaiak ellen egyértelmű esélyesek lesznek egy hosszú párharcban, már csak azért is, mert a 4-5. hely között 8 GB döntött köztük. Kicsit szétnyílt az olló a konferenciában az első négy és a második négy között, így bármelyik párharcból komoly meglepetés lenne az idegenbeli együttes továbbjutása.



















Nyugati konferencia:


San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.)
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.)
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.)
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.)


A nyugati mezőny alakulását az utolsó hetekben kiemelt fontossággal követtük Dawyd kollégámmal együtt, ezek alapján elmondhatjuk, hogy nem történtek nagy változások a befejezésre, a nyolc PO-résztvevő csapat már jó ideje biztosra vehető volt. A Spurs megtartotta első helyét, és a playoff történetében még nyeretlen Grizlik ellen is nagy favoritnak számítanak, mivel észhez tértek az alapszakasz végére, és a hat meccses nyeretlen sorozatot átvészelve végeztek stabilan a főcsoport élén, bár a sokáig biztosra vett alapszakasz elsőségük elúszott azzal a betlivel. A Lakers megszakította az L5 streaket és megtartották a második helyüket, így mindenképp nagy esélyesek lesznek a Hornets elleni seriesben, talán nem az igaziak idén, de tudjuk, hogy mindig a playoffban hozzák a legjobb formájukat, idén is muszáj lesz számolni velük, bármennyire is unjuk őket mindannyian, Kobet soha nem lehet leírni. A Mavs előtt felcsillant a második hely, de könnyen negyedikek is lehettek volna, végül a legnagyobb valószínűség érvényesült és maradtak a harmadik pozícióban, így a hatodikként záruló Blazerst nem tudták elkerülni. Szerintem itt könnyen történhet meglepetés, Nowitzkiék évek óta a nehézségekkel küzdenek a playoffban, a Portland pedig tényleg bárki dolgát képes lehet megnehezíteni, az egyik legkellemetlenebb ellenfél. Persze még így is a texasiak az esélyesek, de simán kinéz nekik egy hét meccses irgalmatlanul kemény párharc. Emellett bekövetkezett az amit a magyar Nuggets szurkolók egybehangzóan szerettek volna elkerülni, az OKC lesz az első körös ellenfelünk. Reménykedtünk benne, hogy talán a Mavs (egyesek szerint a Lakers) ellen kell játszanunk a főcsoport-negyeddöntőben, de mégis Durantékkel leszünk kénytelenek megmérkőzni. Nagyon remélem, hogy az utolsó meccseken összeszedett sérülések nem lesznek komolyak és a teljes csapatra számíthatunk a playoffban. Ellenkező esetben nehéz helyzetben leszünk, teljes kerettel viszont biztosan óriási meccseket fogunk vívni velük és mindenképpen az egész első kör legnagyobb párharcára van kilátás. Jósolni lehetetlen, szurkolni viszont kötelező!

















A játék szabályai:

Tippeld meg az összes párharc végeredményét az első főcsoport-negyeddöntő mérkőzés kezdetéig, vagyis a határidő szombat, 19:00! A mostani párharcok továbbjutóit helyesen eltaláló 5 pontot kap, az egyes csatározások pontos végeredményét helyesen megtippelő pedig 10 pontot kap seriesenként. Aztán később minden körben emelni fogjuk a megszerezhető pontokat, hogy fokozódjon a tét.

Emellett minden fordulóban felteszünk öt kérdést lehetőség szerint a Nuggets párharcával kapcsolatban, amelyek helyes válasza egyenként 10 pontot ér (vagy ahol egy szám a válasz, ott az eltérés nagyságának függvényében annyival kevesebb pont szerezhető a 10-ből). A válaszok leadási határideje hétfő, 03:30, azaz a Thunder-Nuggets series első meccsének kezdési időpontja!

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén?
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén?
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben?
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt?
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban?


Minden egyes playoff-kör lezajlása után jelentkezni fogok egy új írással, amelyben összesítem az előző kör eredményeit, és ismertetem a következő forduló párosításait, kérdéseit.

A válaszokat a kommentek közé adjátok le! A szerkesztőtársaknak kötelező a részvétel, és minél több olvasó tippjére is számítunk!

Jó játékot, és sikeres denveri playoff-szereplést kívánok! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr752825441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.14. 13:33:09

Én csak attól féltem, hogy beírsz nyereménynek egy Jack Daniel's ajándékcsomagot Filip felajánlásával. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.14. 13:44:12

Hozzátettem néhány kérdést is, hogy ne legyen olyan snassz a játék. Így már talán még csábítóbb a részvétel. ;)

xrace 2011.04.14. 15:54:53

Chicago Bulls - Indiana Pacers 4-0
Miami Heat - Philadelphia 76ers 4-1
Boston Celtics - New York Knicks 4-2
Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-1

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-0
Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-1
Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-2
Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 3-4

1. Kosta Koufos :P
2.15
3.5
4.Ty Lawson
5.Nem

foppa21 2011.04.14. 16:34:09

nagyon jó ötlet srácok! én is akarok játszani:-)

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-1
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-1
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-3
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-2

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-0
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-2
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 4-3
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 2-4

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Gallinari
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 12
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 6
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets -ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? igen

Tomi_Tanguay 2011.04.14. 17:03:30

köszi hogy tettél kérdéseket, így tényleg még jobb. csak körülményes lesz számolgatni, de majd megoldod:P
ja szerintem célszerűbb lenne, ha a kérdésekre és a párharcokra egyszerre válaszolnátok, hogy ne legyen kavarodás. ahogy az első két játékosunk nagyon helyesen tette. köszi!:)

Tomi_Tanguay 2011.04.14. 17:21:19

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-2
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-0
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 3-4
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-1

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-1
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-1
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 3-4
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 3-4

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? durant
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 10
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? négyszer
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? lawson
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? nem

Coach Sacco 2011.04.14. 19:11:20

Nem vagyok nagy kosárlabda szakértő, de szurkolok a Nuggetsnak, és szívesen részt veszek a játékban. :)

CHI-IND 4-1
MIA-PHI 4-1
BOS-NY 4-2
ORL-ATL 4-2

SA-MEM 4-2
LA-NO 4-1
DAL-POR 4-2
OKC-DEN 2-4

kérdések: 1.) Lawson 2.) 14 3.) 5 4.) Lawson 5.) nem

Foresz 2011.04.14. 19:22:06

Chicago-Indiana 4:3
Miami-Philadelphia 4:1
Boston-New York 4:2
Orlando-Atlanta 4:1

San Antonio-Memphis 4:2
LA Lakers-New Orleans 4:1
Dallas-Portland 2:4
Oklahoma-Denver 2:4

1.Durant
2.15
3.5-ször
4.Lawson
5.igen

Foresz 2011.04.14. 19:24:18

Érdekességként megemlítem,hogy a magyar NBA fórumon elindult a tippjáték a PO első körére.Eddig egyetlen egy emberke(!!!) érzi úgy hogy a Denver kiüti az OKC-t,az is Spurs szurkoló.Persze a Nuggets fanokat nem számoltam.

Black_Adder 2011.04.14. 23:01:17

Bulls-Pacers:4-1
Heat-Sixers: 4-2
Celtics-Knicks:4-2
Magic-Hawks: 4-3
------------------
Spurs-Grizzlies:4-1
Lakers-Hornets: 4-2
Dallas-Portland:2-4
Thunder-Nuggets:4-3

Durant
7
5
Felton
Igen

Na most biztos kiközösítetek :) De így legalább vagy a tippem vagy a csapatom bejön :D

Foresz 2011.04.15. 07:55:14

Ez így fair.Én személy szerint jobb szeretem ha valaki félreteszi az elfogultságát,és próbál reálisan tippelni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.15. 10:53:21

@Foresz: Na, majd amikor jövök a Grizzlies továbbjutásával... :D Amúgy küldtem neked e-mailt tegnap. ;)

Foresz 2011.04.15. 13:22:29

@Filip89: Megkaptam.ma délután valószínű hogy lépek az ügy érdekében,de legkésőbb holnap délelőtt.

melo15 2011.04.15. 16:06:09

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-1
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-1
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-2
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-3

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-0
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-1
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 4-3
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 3-4

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Durant
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 14
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 4
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Igen

nagyon jó ötlet ez a játék! sok sikert mindenkinek!:)

tHoMaS 2011.04.15. 16:57:27

sziasztok! nagy csodálója vagyok az új Nuggetsnak és több denveri csapat is szimpatikus. részt vennék a játékban ha nem bánjátok :)

bulls-pacers: 4-1
heat-sixers: 4-0
celtics-knicks: 4-3
magic-hawks: 4-2

spurs-grizzlies: 4-0
lakers-hornets: 4-1
mavericks-blazers: 4-3
thunder-nuggets: 3-4

1.) afflalo
2.) 10
3.) 3
4.) felton
5.) nem

Black_Adder 2011.04.15. 17:09:45

@tHoMaS: Új olvasó, király!

Természetesen szeretettel várunk, csak ne legyél Raiders, Chargers, Wild, Oilers, Kings, RedWings, Lakers, Heat, Dodgers, Padres, Yankees, Galaxy, stb fan :D

Tomi_Tanguay 2011.04.15. 18:42:42

@tHoMaS: persze hogy nem bánjuk. gyertek csak minél többen!!!:)
@Black_Adder: szerintem szokott minket olvasni, mert filip blogján kommentel:D

barn4 2011.04.15. 19:38:02

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-0
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-1
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-3
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-2

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-1
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-1
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 2-4
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 3-4

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Durant
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 9
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 6
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Igen

Tomi_Tanguay 2011.04.15. 20:25:50

na örülök hogy ennyien tippeltek, ha jól számloltam már 9en vagyunk:)
filip meg a többi szerkesztő még tippeljen:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.15. 21:00:46

Én a bowl.hu-n már megtippeltem, hogy miket szeretnék. :D
Holnapra dobok ide is egy normális tippsort, megvárom, hogy minél többen tippeljetek, és annak fényében nyerítek ötleteket. :P

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 11:10:55

TIPPELJETEK!!! aki még nem tette volna meg, mert már csak ma estig lehet!

Dawyd728 2011.04.16. 12:22:21

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-0
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-1
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-2
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-1

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-3
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-0
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 2-4
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 4-3

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Durant
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 23
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 4
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Igen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.16. 14:18:07

Na, nem várok tovább, mert még elfelejtem. :)

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-2
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-1
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-3
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-2

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-1
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-0
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 3-4
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 3-4

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Martin
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 15
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 5
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Nem

*Aztán természetesen minden párharcban az esélytelenebbnek szurkolok, vesszenek a divatcsapatok, különösen hajrá rajtunk kívül a Grizzlies-nek és a Hawks-nak! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.16. 14:28:18

**Faszt, mégsem minden párharcban szurkolok a gyengébb kiemeltnek, Melo-ék essenek ki. :D

-Zephyr- 2011.04.16. 14:55:54

Leadom én is a tippjeimet.
Kelet:
Chicago Bulls-Indiana Pacers -> Bulls (4-0)
Miami Heat-Philadelphia 76ers -> Heat (4-1)
Boston Celtics-New York Knicks -> Celtics (4-2)
Orlando Magic-Atlanta Hawks-> (4-2)

Nyugat:
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies-> Spurs (4-1)
Los Angeles Lakers-New Orleans Hornets -> Lakers (4-1)
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers -> Mavs (4-3)
Oklahoma City Thunder-Denver Nuggets-> Nuggets (4-2)

Kérdések:
1., Lawson szerzi a legtöbb pontot.
2., 17 pont.
3., Négy alkalommal.
4., Felton adja a legtöbb aszisztot.
5., Nem lesz.

-Zephyr- 2011.04.16. 14:57:00

@-Zephyr-: Az Magic-Hawks párharcból a Magicre tippelek, csak valahogy lemarad:).

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 17:51:49

este 7-ig még tippeljen, aki szeretne játszani!

melo15 2011.04.16. 18:46:58

12en fogunk játszani! király! sok sikert mindenkinek :D

Black_Adder 2011.04.16. 19:21:01

@Filip89: A bowl.hu-s tipped jobban tetszett :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 04:36:09

Hát, eddig a Hawks orlandói győzelme volt az egyetlen meglepetés, ennek örülök. Bár a Bulls meccse is szoros volt, és a Heat sem nyert túl simán. Még tart a Mavs-Blazers, reméljük upset lesz. :)

foppa21 2011.04.17. 10:24:54

@Filip89: nem volt meglepetés, a dallas hozta az első meccset

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 19:04:28

na majd most a spurs-grizz meccsen fog borulni a papírforma, vagy 21:30tól a lakers-hornetsen?:D

Foresz 2011.04.17. 20:56:15

@Tomi_Tanguay: Az eddig lejátszott-,illetve jelenleg is zajló meccseken azért az esélyesek izzadnak.Na,de ez a playoff!Itt nincsenek 20-25 pontos különbségek,meg olyan hogy egy félidő alatt eldőljön a meccs sorsa.Ebben is bízok,hogy mi sem adjuk alább mint a többi hátrébb besorolt csapat,sőt!Miénk ugye az első kör legutolsó meccse,tehát illő lenne csattanósan azt lezárni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 22:02:58

Győzött a Grizzlies, itt az igazi meglepetés! Valami homokszem csúszott a csaló buzik gépezetébe. :D

Assis10 2011.04.17. 22:40:22

Keleti konferencia:

Chicago Bulls (1.) - Indiana Pacers (8.) 4-1
Miami Heat (2.) - Philadelphia 76ers (7.) 4-2
Boston Celtics (3.) - New York Knicks (6.) 4-2
Orlando Magic (4.) - Atlanta Hawks (5.) 4-3

Nyugati konferencia:

San Antonio Spurs (1.) - Memphis Grizzlies (8.) 4-2
Los Angeles Lakers (2.) - New Orleans Hornets (7.) 4-0
Dallas Mavericks (3.) - Portland Trail Blazers (6.) 3-4
Oklahoma City Thunder (4.) - Denver Nuggets (5.) 4-1

A főcsoport-negyeddöntő kérdései:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Harden
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 23
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 3
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Nem

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 23:00:22

@Assis10: hát a párharcokra kicsit későn tippeltél, de szerintem elfogadjuk. csak máskor tartsd be a határidőt:)

Assis10 2011.04.17. 23:04:23

@Tomi_Tanguay:

Köszi, hogy elfogadjátok, de csak a játék kedvéért tippeltem. Just for fun:)

Go Thunder! Jó kis párharc lesz, győzzön a jobb!

melo15 2011.04.22. 11:37:18

a chicago és a miami is már 3-0ra vezet, nem lesz meglepetés.
nyugaton a portland szépített 2-1re a dallas ellen

foppa21 2011.04.22. 18:29:40

ha esetleg kiesik a nuggets akkor is folytatódik a tippjáték?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.22. 18:58:32

Igen, végig nyomjuk. A párharc tippelgetéseket a csapatunk nélkül is lehet, a kérdéseket meg majd a többi párharcra találnék ki. De azért reméljük, hogy nem esünk ki. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 19:18:10

ahhoz képest hogy én találtam ki a játékot, milyen jól ráéreztél:D

melo15 2011.04.25. 13:01:24

boston-new york 4-0. senki nem találta telibe, de a továbbjutót elég sokan :)
3-0ra vezet ugye a thunder, 3-1re a chicago, a miami és az atlanta, utolsó meglepetés :)

Tomi_Tanguay 2011.04.25. 15:36:41

csak én nem találtam el a bostont:D
viszont az atlanta továbbjutására senki nem tippeltem, pedig filip nekik szurkol keleten, meg zephyr is isteni sugallatra majdnem rosszul írta azt a tippet:D

melo15 2011.04.27. 10:04:26

chicago-indiana 4-1 lett. ha jól látom foppa21, coach sacco, black adder, thomas, assis10, és én találuk el. de a többiek se jártak messze :)

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 15:18:08

kiszámolhatod az összes eredményt a végén, ha ennyire jól megy:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.28. 16:44:37

A főcsoport-negyeddöntők kérdéseire megvannak a helyes válaszok:

1.) Ki dobja a legtöbb pontot a Thunder-Nuggets párharc utolsó mérkőzésén? Durant
2.) Hány pont lesz a legnagyobb különbség a két csapat között a Thunder-Nuggets párharc legsimább meccsén? 17
3.) Hány alkalommal éri el a 100 pontos határt a denveri csapat a főcsoport-negyeddöntőben? 2
4.) Ki adja a legtöbb asszisztot a Nuggets-ból a főcsoport-negyeddöntők küzdelmei alatt? Felton
5.) Lesz-e hosszabbításos mérkőzés a Thunder-Nuggets párharcban? Nem

A pontos eredményekkel a következő tippjáték-kiadásunkban jelentkezünk. Ne feledjétek, a Nuggets kiesése ellenére a következő fordulókban is játszhattok! :)

Tomi_Tanguay 2011.04.29. 17:19:04

7 párharc eldőlt, a griz-spursnél ma lesz a game6. vasárnapra már kiírták a következő kört, ha hetedik meccs lesz akkor hogy az anyámba írjak ki addig új tippelést amíg az egyik párosítást nem is tudjuk??? és sztem a kurva szpörzt még tovább fogják juttatni hét meccsen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.29. 20:29:36

Faszomat az egész NBA-be. :P
Írd meg holnap az új cikket bármi van, és szólítsd fel a kedves játékosokat a gyors tippelésre, és majd frissíteni fogunk később az utolsó párharccal, ha holnap még nem lesz ismert, és még arra is kell majd külön tippelni az első meccs kezdéséig. Jobbat nem tudok, majd segítek megírni, ha nem érthető. :)

Foresz 2011.04.29. 22:04:26

Ez csak egyesével fog menni,már hogy a tippelés mert nem várják be egymást minden esetben a csapatok.Szóval egyszerűen pakolni kell a tippeket mindenkinek ahogy jön.Ti meg valami rendszer szerint számoljátok.

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 09:59:28

jól van befejezte a grizzlies, úgyhogy összedobok egy írást lassan:)


süti beállítások módosítása