Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mets - Rockies 0:4 W

2011.04.15. 10:00 - Tomi_Tanguay

A hétfő első négy napjában a Colorado Rockies szenzációs menetelésbe kezdett és a legutóbbi pittsburghi siker után most a New York Mets otthonában nyertünk párharcot, ráadásul mind a négy meccset hoztuk a Citi Fielden. A csapat szenzációs lendületben van és 10-2 W-L mérleggel az egész MLB legjobb csapata vagyunk jelenleg.























1. meccs, hétfő: Mets-Rockies 6-7

A nyitó mérkőzésen térhetett vissza Stewart az influenza után a kezdőbe, így Wigginton-Herrera-Tulo-Stewie infielddel játszottunk, közben kint CarGo, Fowler, S. Smith kezdtek, a soros kezdő dobó Hammel elkapója pedig Iannetta volt. Az első akcióban Herrera ütött és rabolt is, de más képtelen volt pályára kerülni, így elmaradt a jó kezdés, viszont Hammel ellen egy kiesőnél ketten is a szélső bázisokra kerültek, majd egy Wiggnton és Tulo rundown dupla játéka közben az első futó hazaért, így a Mets került előnybe. A másodikban komoly lehetőséget hagytunk ki S. Smith triple után, mivel egy fielder's choiceout play Murphy kiejtette haza felé tartva, Stewart még felkerült közben az egyesre és Iannetta is pályán járt, de Hammel ellen befejeződött az akció. Az alsó részben Hammel két out után engedélyezett két pályára kerülőt, majd a harmadik menetben Herrera egy duplával jeleskedett, Tulo pedig egy RBI singleből egyenlített. Aztán a Mets is egyből beszórt egy triplát, ami után Wright biztonsági játékból vette vissza a vezetést a hazaiak számára. A negyedik felvonás alatt a sor aljáról Stewart és Iannetta harcolt ki magának pályára jutást, majd Fowler egy sac flyt küldött ki a mezőnybe, ezután viszont a hazaiak két errort használtak ki, és Harris takarított egy duplával, így négy menet után 4-2re vezetett az ellenfél. A következő inningben egyetlen Tulo séta történt, a Mets bázison sem járt, majd a hatodik játszmában teli pályánk volt, de 3in-1outnál Herrera ellen egy forceoutot mutattak be Iannetta kidobásával a home platen, de fent maradt a loaded helyzet, CarGo pedig két embert küldött haza egy singlelel, majd Tulo ellen ért véget az akció, de 4-4re egyenlítettünk. Ezalatt a hazai oldal egy singlere volt képes, de Pagant CarGo egy outfield assisttal megelőzte a kettes bázison, így ő is kiesett. Aztán S. Smith double, Wigginton walk árán tört előre, de egyiküket sem tudtuk haza juttatni, míg a dobó részt F. Morales és Belisle együtt abszolválta, bár utóbbi elszenvedett egy triplet. A nyolcadik részben Fowler egészen a harmadik kanyarig eljutott, őt már nem tudták kidobni és hazaért, mivel a reliever egy jókora throwing errort vétett, közben CarGo is elért a kettesig, aztán Tulo becsöngetett egy két pontos hazafutással. 7-4es előnybe kerültünk, a következő részben azonban Betancourt nagy bajba került és zsinórban három ütést szedett be: Wright solo HRt lőtt, majd egy double után Davis helyezett el egy RBIt, melyekből két pontot hoztak rajta, de ezután sorban három kiejtéssel menteni tudott és megtartott egy pontot a vezetésből. A kilencedik tetején a támadásunk erőtlen volt, Street viszont annál dominánsabban hozta a savet, háromból három out, beleértve két swinging strikeoutot, magabiztos lezárással 7-6ra győztünk.
- Sokáig hátrányban voltunk és csak mentünk az ellenfél után, de a legjobbkor fordítottunk és győzni is sikerült. Tulowitzki újra kitett magáért, 2/4es lőlapot hozott, közben mindkét ütéséből pontszerző volt, összesen három RBIt regisztrált a meccsen és már a negyedik hazafutását lőtte az évben. Bár becsúszott neki az évi első hibája, most is volt egy nagyszerű dobása az első bázisra. Gonzalez még mindig betegeskedett de vállalta a játékot, az öt beállása alatt csak egy ütése volt, de azzal két embert küldött haza és ő sem adta lejjebb három pontnál. A sor első embere Fowler a napi egyetlen ütéséből pontot szerzett és mindkét pályára kerülése végén körbe tudott érni. S. Smith az ötödik helyről 3/4es hatékonyságot regisztrált, single, double, triple egyaránt összejött neki, egyszer pedig sétált és rabolt is, az állandó kezdők közül a legjobb volt a meccs utáni .367es átlagával a csapaton belül. Herrera két találattal folytatta a remek termelését, de most négy embert is bázison hagyott. Stewart továbbra is formán kívül van, nem jött jól neki a tavaszi sérülése, idén először volt képes ütésre, de így is pocsék .059nél állt, ráadásul egy errort is vétett, igaz összejött neki egy SB. Wigginton öt emberünket hagyta pályán, négy kiesés mellett egyetlen sétára volt képes. A sor végén az elkapó Iannetta ütés nélkül maradt, de két walk és egy HBP. Helton és Spilborghs voltak a pinch hitterek, de mindketten mezőnyös kiesés áldozata lettek. A kezdő dobó Hammel egy fokkal jobb volt, mint legutóbb, szépen tartotta magát, többször is bajba került, de lehozott hat játékot hat ütéssel és négy futással. A balos F. Morales egyetlen ütőt búcsúztatott el a hetedikben, a másik két kiesést Belisle postázta, bár közben beszedett egy triplet, mégis már a második győzelem jött össze számára. Betancourt a nyolcadik inningben három ütésből két pontot is benyelt kieső nélkül, de aztán megrázta magát és sorban három outtal javított. Street 12 dobásból letudta a soron következő sikeres meccs befejezést, a három kiesőből kettőt strikeouttal nyúzott le, 5/5ös save ratio volt ezután.





















2. meccs, szerda: Mets-Rockies 4-5

A keddre tervezett meccset csak szerda este tudták megrendezni, mivel az eredeti időpontban esett az eső, igaz másnap se volt sokkal szebb idő. A kezdőcsapatba visszatért néhány meccs kihagyása után Helton, a hármasra Lopez állt be, a center fielden pedig Fowler megkapta az évi első pihenőjét és a backup Spilbo kezdett a helyén, míg a kezdő dobó a fiatal Rogers volt. Az első inningben könnyen három Rockies játékos búcsúzott, majd egy séta beengedése után Beltran RBI doublelal szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Második nekifutásra már komolyabb támadást vezettünk, Tulo single és Helton double révén kerültünk bázisra, majd Spilbo játéka közben Tulot dobták ki a home platen, Iannetta sétája után pedig sajnos a dobó Rogers SOval búcsúzott bases loadednél. Az inning alsó felében Rogers újra két embert felengedett, majd a hármasra kerülő Pagan egy wild pitchből ért haza, ezzel már 0-2re álltunk. Ezután a sor tetején megint simán búcsúzott a három ütőnk, aztán két kieső után sorban három pályára lépővel engedtünk loadedot a Metsnek, de Harris ellen befejeztük a játékot egy flyouttal. A negyedikben menetben Tulo ütött egy doublet, majd Lopez groundout után a hármas bázisról Helton küldte őt haza egy RBI singlet érő találattal, de a többiek kiestek, így csak az első pontunkat tudtuk megszerezni. Ezzel szemben Rogers megint az első két kieső után bizonytalanodott el és két doublet nyelt be, a másodikból Murphy módosította 3-1re az állást. A következő próbálkozásunkban két emberünk is pályán volt már, S. Smith és Herrera, amikor Tulo küldött ki egy hazafutást a jobb sarokba három pontért, ezzel fordítottunk, majd végre Rogersnek volt egy simább játéka, bár egy 2out triplet ebben a felvonásban is elszenvedett. A hatodik játékban Spilborghs növelte a vezetést egy solo HRal 5-3ra, majd Rogers két kieső alatt egy singlet szenvedett el, az utolsó outot pedig már az első csere M. Reynolds hozta a mezőny segítségével. Ezután egyedül Herrera járt bázison sétával és két rablást követően a harmadik kanyarban hagytuk fent, közben Paulino rögtön két singlet szedett be, melyek után Pagan sac flyból szépített, de a további próbálkozásokat elhárítottuk. A nyolcadik játék alatt egyetlen walkot értünk el, ezzel szemben Lindstrom magabiztosan hozta a három kiesőt a dobó részben. Az utolsó inning támadó részében Herrera beküldött egy doublet, Tulot szándékosan sétálni hagyták, de bejött nekik, mert Lopez ellen sikeresen védekeztek. Aztán Street jöhetett az újabb saveért, amit három mezőnyös kiejtésnek köszönhetően magabiztosan abszolvált, megtartotta az előnyt, így a csapat 5-4re győzött a párharc második meccsén.
- Megint szoros küzdelemben nyertünk hátrányból fordítva, nagyon értékes győzelmet arattunk. Tulowitzki újra klasszis üzemmódban játszott, három ütéséből belőtte az ötödik hazafutását az évben, illetve még egy singlet és egy doublet is szórt. Ráfért az átlagára a javítás, most lépte a .300at, közben 12 RBIval toronymagasan a legjobb a csapatból. Herrera bent ragadt a kezdő csapatban és most már nélkülözhetetlen a második helyről, ezúttal is két ütést és egy sétát jegyezhetett fel, illetve két sikeres bázisrablást is végrehajtott, ezzel négy SBvel a csapat legjobbja. A jó támadójátéka mellett pedig védekezésben is kiemelkedő volt, több nagyszerű megoldása közül egy vetődéses bravúrt emelnék ki. Helton két ütéssel tért vissza a csapathoz, az első double találatát érte el, így már ő is .300 fölé keveredett. Az alkalmi center fielder Spilborghs három kiesés mellett megütötte az idei első HRt, amivel növelte az előnyünket a hatodik inningben. A sor végén Iannetta találat nélkül, ám három kiharcolt sétával hallatott magáról. S. Smithnek nem igazán ment leadoff hitterként, egyetlen sétára volt képes 0/4es hatékonysággal. Gonzalez is szerény napon volt túl, ötből semmit ért el, kétszer strikeout formájában esett ki, viszont egy újabb bravúros elkapást mutatott be a bal szélen. Hozzá hasonlóan Lopez szintúgy 0/5re volt képes öt bázison hagyással, de 3Bként mindvégig stabilan védekezett. Az egyetlen csereütő Fowler forceoutot kapott, majd az utolsó két védekező játékra visszavette CF pozícióját. A kezdő ember Rogers második meccsén hozta a második győzelmét, de most sokkal balhésabb meccse volt. Szinte minden inningben pályára kerültek ellene, gyakran szorult helyzetbe is került, de megoldotta, hogy 5.2 játék alatt csak három pontot adjon az ellenfélnek. Hétszer ütést, négyszer sétát szedett be, de becsületére legyen mondva, előnyt adott át a relievereknek. M. Reynolds a hatodik felvonás utolsó kiesőjét a egy groundouttal postázta. Paulino a hetedik játékban két ütést és egy biztonsági pontot szenvedett el, de így is megtartotta a csapat vezetését. Lindstrom az eddigi talán legmagabiztosabb fellépését mutatta be nálunk, amikor nyolc dobásból kiszórt három embert a nyolcadik inningben. Street a szokásos magabiztosságával újabb savet söpört be, 6/6os már az idei mérlege, közben az újabb makulátlan befejezése által 1.00 alá ment az ERA statisztikája.




















3. meccs, csütörtök: Mets-Rockies 5-6

Csütörtökön doubleheadert tartottak és egymás után két mérkőzést rendeztek meg, amik még hátra voltak a párharcból. Az első találkozót ottani idő szerint délben rendezték és több érdekesség is volt az összeállításunkban, például az infield Giambi-Lopez-Tulo-Stewart összetételben állt fel, Fowler visszatért CFnek, J. Morales pedig elkapó volt, míg a csapat kezdő dobójaként G. Reynolds következett. Az első játékban képtelenek voltunk bázisra kerülni, viszont a Mets egy doublet ért el, ám a hármas bázisra haladó futót Stewart előzte meg egy fielder's choice játékkal, így meg tudtuk fékezni a hazai akciót. Második nekifutásra már Tulo és Stewie is eljutott a pontszerző helyekig, de J. Morales képtelen volt haza küldeni őket, majd G. Reynolds három groundout segítségével abszolválta a következő részt. Ezután két single és egy walk árán megtöltöttük a bázisokat, amíg csak egyetlen játékosunk esett ki, ám Tulo képtelen volt élni a nagy lehetőséggel és egy double playel mentettek ellene, de legalább az ellenfél is csak egy duplát tudott ütni két kieső után, így három játék alatt egyetlen pont sem esett. A negyedik inningben kiesett három emberünk, majd G. Reynolds azonnal doublet és walkot szedett be, melyet követően a hármason lévő futót Pagan küldte be egy sac fly RBIval, aztán két kieső mellett még Hairston is eredményes volt RBI singlelel, vagyis 2-0s előnyre tett szert a hazai együttes. Ezt követően J. Morales harcolt ki négy széles labdát, Fowler doublet jegyzett, az elkapó pedig S. Smith groundoutos kiesése közben szerzett pontot, de CarGo ellen strikeouttal befejeződött az akció. Az inning alsó részében egy walkot vétettünk, melyet Lopez-Tulo-Giambi dupla játékkal hatástalanítottunk, feljöttünk tehát 2-1re. A következő próbálkozásban Tulo single és Giambi walk révén jutott pályára, majd két forceout play után J. Morales egy két pontot érő doublet helyezett el a pálya jobb oldali hátsó szélére, így fordítottunk 3-2re. Menet közben PH váltotta a kezdő dobót, így a következő védekező inningre már F. Morales lett a dobónk, aki egy sétát vétett, Tulo és Giambi végrehajtottak egy sikeres duplajátékot, majd azonban elszenvedtünk egy singlet, közben ráadásul a dobó megsérült az egyes bázison, bejötte a helyére Belisle, J. Morales pedig kidobta a rablásra pályázó futót. A hetedikben S. Smith ütött egy doublet és közben a hármas bázison kötött ki egy error miatt, majd őt követően CarGo egy line drive hazafutást lőtt ki, aztán pedig Tulo is bevágott egy solo shotot a bal oldalra és már 6-2re nőtt a különbség az évi első back-to-back HRok által. A dobó játékrészt Belisle hiba nélkül abszolválta, de a következő akcióban mi is csak egyedül J. Moralest tudtuk felküldeni. Ezután is maradt Belisle, és beszedett egy solo HRt Reyestől, közben két embert elbúcsúztatott, az utolsó outot pedig már M. Reynolds hozta SOval. A kilencedik tetején csupán egy sétára futotta a denveriektől, majd Street bizonytalankodott és Hairston ütött neki egy 2run HRt, pályára engedett még két futót egyetlen kiesővel, amikor Lindstrom vette át a helyét, aki egy újabb séta után teli bázisoknál tudta befejezni a mérkőzést hihetetlen izgalmak közepette. 6-5re győztünk, de rettenetesen balhés volt a vége.
- Újabb nagyszerű fordítás utáni győzelem, a vége elképesztően izgalmas lett, de harmadszor is győztünk a párharcban. Tulowitzki belőtt egy újabb HRt, már a hatodikat a szezon 11. meccsén, közben 3/4es hatékonysággal az átlagát is tovább emelte, tényleg ott folytatja, ahol szeptemberben abbahagyta. Végre Gonzalez első hazafutása is megvolt, egy nem mindennapi ütéssel, így a venezuelai a harmatosabb rajtja ellenére már 9 RBInál tartott. A második számú elkapó J. Morales epizódszereplőből lépett elő meghatározó személlyé, ugyanis a két pontos megmozdulásával szereztük meg a vezetést is a meccsen, 2/3al tüzelt és az első pontjait szállította. A sor első embere Fowler 2/5ös hatékonysággal jutott bázisra, elsüllyesztett egy újabb doublet, de egyszer sem tudott hazaérni. S. Smith újra gyengébb volt a sor első felében, egyetlen duplára volt képes öt próbálkozásból, de egy kieséses játéka alatt pontszerző volt. Stewart folytatta mélyrepülését, és hozzá hasonlóan Lopez sem vállalt találatot, Giambi is csak egyetlen sétára volt képes, de egy ügyes játékot mutatott be az egyes bázison. A hajrában már Helton foglalta el a helyét, míg az egyetlen csere ütő Wigginton volt, aki a hatodik menetben groundoutot kapott. A fiatal G. Reynolds számára nehéz mérkőzés volt, de jól kezelte a szorult helyzeteket és öt inninget lehozott két kapott ponttal, ezzel a szezonbeli első nyertes meccsén volt túl. F. Morales két outot hozott egy DPvel a hatodik játékban, majd a harmadik ütőnél megsérült a bokája az egyes bázisra lépve. Belisle két inning alatt kiejtett hétből hat embert, az egyetlen hibája egy solo HR volt, ami még belefért tőle. M. Reynolds egyetlen ütőt szórt ki, a nagyobb baj volt, hogy Street is csak egy kiejtésre volt képes, amikor a kilencedik játékban a saveért jött volna. A closer három ütésből két futást kapott egy 2run HR által, és két emberrel a pályán le kellett cserélnünk, hogy aztán Lindstrom fejezze be a meccset egy séta ellenében, ezzel a második sikeres lezárását jegyezte az évben.





















4. meccs, csütörtök: Mets-Rockies 4-9

Fél órával a harmadik meccs befejezése után megkezdték a negyediket, és természetesen újabb változások történtek a kezdőben. Iannetta visszakerült elkapónak, a belső négyesben Tulo maradt és minden poszton más volt, S. Smith helyett is Spilbo állt ki a jobb szélre, a kezdő dobónak pedig DLR jött. Nyugodtan indult a mérkőzés és az első kísérletezések alatt csak egy sétát értek el a hazaiak, majd második nekifutásra a mieink közül Helton egy singlet jegyezhetett fel, a másik oldalon pedig egy ketten is bázison voltak már, amikor az elkapó Nickeas küldte haza a pontszerző helyeken tanyázó társait, így korán 2-0s hátrányba sodródtunk. Több se kellett a mieinknek és a következő akcióban felébredtünk, a duplázó Iannettaval Fowler szereztetett pontot egy RBI single után, bázisra került még Herrera is, majd CarGo forceout játéka közben szállítottuk az egyenlítést. Őt követően még Tulo sétált, Wiggintont pedig megdobták, ám sajnos Helton fent hagyta a teli pályát, majd De La Rosa egy double után két swinging strikeoutos kiejtéssel tudta le a harmadik menetet. A folytatásban a Rockies támadása eredménytelen volt, viszont a Mets két emberrel képviseltette magát a pályán, akiket a kettes-hármas bázisra delegáltak, majd egy hosszú beállás végén Reyes egy 2run RBI singleből újra 4-2es előnyhöz juttatta a csapatát. Az ötödik játékban újra kiesett az első három emberünk, viszont végre DLR is képes volt gond nélkül lehozni egy inninget. Ezután váratlanul Tulo bebombázott egy újabb solo HRt, majd Helton és Spilborghs is ütést jegyzett, Iannetta pedig sétával töltötte meg a bázisokat, a loaded 1out helyzetnél DLR egy forceout play által volt eredményes, így maradt még két futó a pályán, amelyből az egyiket Fowler küldte haza a single ütésével, aztán pedig Herrera végleg kitakarította a pályát egy 3run HRal, mellyel már 8-4es vezetéshez jutottunk. Az inning dobó részét egyetlen Helton mezőnyhiba közben hoztuk, majd a következő támadásunkban éppen a veterán 1B érte el singet. A hetedik alján DLR két embert kiejtett és engedett egy sétát, ekkor már nagyon elfáradt és inkább lecseréltük, így az utolsó kiesőt már M. Reynolds postázta. A nyolcadik eseménytelenül telt el, részünkről M. Reynolds és Betancourt együttesen hozták a három outot. A záró menetben még egyszer utoljára lecsaptunk, CarGo és Tulo is singlet talált, Wigginton pedig RBI singleből szerezte meg a kilencedik futásunkat, végül Paulino hozta a befejező játékot, így 9-4re nyertünk a párharc legsimább meccsén és söpréssel tudtuk le a Mets elleni seriest.
- Negyedszer is két pontos hátrányt fordítottunk meg, kulcsfontosságú volt a hat pontos hatodik inning, így a párharc legsimább sikerével értük el a söprést. Tulowitzki teljesítményére elfogytak a jelzők, beküldte a hetedik HRt az évben, a négy meccs mindegyikén lőtt hazafutást. A shortstop már 14 pontszerző megmozdulásnál tart, átlaga pedig .364es, ez eddig MVP forma, pedig híresen lassú szezonkezdő. Az első meccsen pihenő Herrera rápihent erre a találkozóra, és az idei első pontjait szerezve egy 3run HRt húzott elő, újra 2/5ös hatékonysággal tevékenykedett. A leadoff hitter Fowler ugyanilyen mérleget mutatott, most mindkét alkalommal haza tudott keveredni, ráadásul mindkét single találata után jegyzett egy-egy pontot. A veterán Helton öt lehetőségből három ütést jegyzett, közben öt bázison hagyást és a szezon első errort is elkönyvelte. Gonzalez egyetlen forceoutból ért el RBIt, majd négy kiesés után írt fel egy singlet, végrehajtott egy újabb sikeres bázisrablást, és volt egy szép fogása a mezőnyben. Az elkapó Iannetta egy doublet és egy sétát tudott feljegyezni. Wigginton 1/4el lengetett, egyetlen találatát az utolsó inningben regisztrálta, amelyből pontot is tudott szerezni. Spilborghs csupán ötből egyszer talált négy LOB mellett. Egyetlen ütőt se hoztunk be csereként, a doubleheader második meccsén már próbáltuk pihentetni a többieket. De La Rosat a hetedik játék közben cseréltük le, amikor 6.2 inning után már 116 dobásnál tartott, és még mielőtt baj lett volna, inkább lehoztuk őt. A mexikói már a második győzelmét szerezte a szezonban, miután öt ütést és négy pontot szenvedett el, de négy sétája mellett 7 SOt osztott ki, nem volt egyszerű meccse. M. Reynolds és Betancourt két-két ütőt kiejtve közös erőkkel hozta a hetedik-nyolcadik menet maradék részét. Paulino öt pontos előnyben lépett színre a záró inningben és két SO vezérletével magabiztosan szórta ki az első három szembejövő ütőt.

























A NL West állása:

1. Colorado Rockies 10-2 (12 meccs)
2. San Franciso Giants 6-6 (12 meccs, 4.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 6-7 (13 meccs, 4.5 GB)
4. Arizona Diamondbacks 5-6 (11 meccs, 4.5 GB)
5. San Diego Padres 5-7 (12 meccs, 5.0 GB)

Egyre nagyobb előnnyel vezetjük a csoportot a riválisok előtt. A Giants kezd magára találni is 2-1re visszavágtak a Dodgersnek az opening series vereségért, a Padres a Reds ellen bukott el egy újabb párharcot, a D'backs vesztét pedig a Cards okozta. A hét második felében a csoporton belül ARZ-SF series lesz, míg csütörtökön a SD már megkezdte szereplését Houstonban, a LAD pedig St. Louisban.

A Rockies nem csak a divíziót, de a teljes 30 csapatos ligát vezeti a 10-2es mérlegével, soha nem látott jó rajtból jöttünk ki, zsinórban már hat meccset nyertünk meg. A két csapat elleni idegenbeli sorozatot 7-1el tudtuk le, most pedig jöhet egy hazai párharc a Cubs ellen, ahol ismét szükségünk lenne minimum két győzelemre. A series meccseinek időbeosztása: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Gyertek szurkolni minél többen, ezért a csapatért érdemes! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr472825226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.04.15. 10:07:39

rox-cubs pitching matchupok:

Friday: Cubs' Matt Garza (0-1, 5.68 ERA) at Rockies' Jhoulys Chacin (2-0, 2.77), 6:40 p.m., Root
Saturday: Cubs' Casey Coleman (0-0, 7.20) at Rockies' Jason Hammel (1-0, 4.91), 6:10 p.m., Root
Sunday: Cubs' Ryan Dempster (1-2, 6.30) at Rockies' Alan Johnson (big-league debut), 1:10 p.m., Root

Coach Sacco 2011.04.15. 13:15:42

A tegnapi második meccsen nem tudtam végig nézni, úgy emlékszem, hogy még vesztésre álltunk, amikor elaludtam. Örülök hogy azt is megfordítottuk. :)
Óriási formában vagyunk!

StormST 2011.04.15. 14:37:28

CarGo nyilatkozata Herrera HR-járól:

"If he would have hit his before me, I would have taken the bus home (to Denver). He would have worn me out for the entire four- hour flight."

:D

foppa21 2011.04.15. 15:24:27

nagyon együtt van a csapatunk! szinte repülünk. két éve szeptemberben voltunk ilyenek, nem semmi hogy már most áprilisban.
tulo 7 HR liga első:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.15. 16:41:03

Red Hot, mivel red hot-ok vagyunk, és hogy Bieber helyett normális zenét is hallgassatok. :P

www.youtube.com/watch?v=2NQ507gc04s

Tomi_Tanguay 2011.04.15. 17:45:53

na igen ezt már hiányoltam:D ezután szoktunk kikapni:P

foppa21 2011.04.15. 19:37:56

remélem ezt a párharcot is be tudjuk húzni! nem szabadna a cubs ellen elcseszni

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.16. 01:44:43

egy megjegyzés a mai meccshez.
Tulo-nak eddig 99 homárja van karrierje alatt... na mire gondolok? :)

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 02:37:25

mai lineup az első meccsre:
1. Dexter Fowler, CF
2. Jonathan Herrera, 2b
3. Carlos Gonzalez, CF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Todd Helton, 1B
6. Seth Smith, RF
7. Ian Stewart, 3B
8. Chris Ianetta, C
9. Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 02:38:38

ubaldo mégsem hétfőn, hanem csak kedden térhet vissza sanchez ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.16. 03:16:13

Úgy látszik mégse Stewart kezd, mert ez a lófasz Lopez volt a helyén, akit ki is basztak loaded 0 out-nál.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.16. 03:17:32

Iannetta 3-run triple és ő maga is hazaért! 4-0-s kezdés! :D

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 03:24:12

az elsőben három-három out mindkét csapatnál

a másodikban hoztak két singlet, herrera tulo-helton DPvel lezártuk
tulo single, helton single, s.smith walk, loaded 0outnál lopez SO, loaded 1outnál iannetta 3run RBI triple és ő is beért egy error miatt. később még fowler double, herrera walk, cargo fent hagyta őket
4-0!

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 03:26:27

óriási volt ahogy jani végig kocogott ezzel a szakállal:D

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 03:35:35

a harmadikban nem voltak pályán
nálunk is három out
4-0

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 03:53:10

a negyedikben 2out után két singlet szereztek, de befejeztük
nálunk is csak chacin 2out single
maradt a 4-0

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 04:13:52

az ötödikben chacin ellen egy single
tőlünk herrera single, helton RBI single
5-0!

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 04:30:34

a hatodikban egy double náluk
itt háromból három out
5-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.16. 04:40:34

Chacin még mindig csak 84 dobás, simán lehozhatja a nyolcadikat, de akár a kilencediket is. Ránk fért egy bullpen-pihentetés.

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 04:43:29

a hetedikben chacin hozta a három kiesőt
nálunk is háromból három out
még mindig 5-0

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 05:00:22

a nyolcadikban chacin ellen egy walk
nálunk háromból három out
5-0

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 05:06:44

a kilencedikben egy walkot hoztak, aztán lopez-herrera-helton game ending double play!
szép volt, 5-0s győzelem, kevesebb mint két és fél óra alatt!

StormST 2011.04.16. 10:55:04

2008 óta az első CG shotout a Coors-on... :)

Chacin 3-0, a Coors-on 16 inning alatt még nem kapott be runt-t. A kezdőink eddig veretlenek, a két vereséget Lindström és Morales kapta...

Ez a srác még nagy karriert futhat be, egyre magabiztosabb, csak így tovább... :)

Holnap hajnalban meg jöhet a 100. Tulo HR... :D

Tomi_Tanguay 2011.04.16. 11:42:16

a denverpostos szavazás:

The Rockies emerged from a doubleheader Thursday in New York with a four-game series sweep and the best record in the major leagues. What has most impressed you about this club?

Total Votes = 533 Pitching: Ubaldo Jimenez and Aaron Cook on the disabled list? No sweat. The starters opened the season with an 8-0 record.
139 Votes, or 26.07 %
Hitting: Troy Tulowitzki's seven homers in 12 games have set the pace for a slugging — not sluggish — start to season.
250 Votes, or 46.90 %
Defense: Carlos Gonzalez has saved games with his glove in LF, and the middle infield has produced spectacular highlights.
63 Votes, or 11.81 %
Management: Offseason acquisitions such as Ty Wigginton and Jose Lopez have excelled, and the dugout decisions have been spot-on.
81 Votes, or 15.19 %

foppa21 2011.04.16. 12:20:49

miért játszott mindenki 42esben?

foppa21 2011.04.16. 15:00:59

@Tomi_Tanguay: jah így már értem, szép gesztus csak kicsit furcsa volt, hogy még az ellenfélnél is mindenki 42es volt:-)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.16. 23:39:30

érdekes csapattal megyünk ma
C Ianetta
1B Giambi
2B Herrera
SS Tulo
3B Stewart
RF Smith
CF Fowler
LF Wigginton

Holnap Tulo pihenni fog, ma meg Cargo mert fáj a háta

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 02:05:40

igen, helton pedig azért hagyja ki a mait, mert holnap akarjuk játszatni dempster ellen

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 02:34:07

az elsőben hammel ellen egy single volt
nálunk három out
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 02:41:05

Hammel hozza a szokásost, szerencsére ma legalább a bullpen bevethető lesz, remélem megússzuk valahogy. :P

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 02:56:09

a másodikban egy singlet kaptunk, soriano RBI double, walk, aztán fowler DP elkapta a flyoutot és kidobta a futót a hármason, végül egy called strikeoutottal lett vége.
tőlünk tulo triple, s.smith sac fly RBI, wiggi és iannetta walk, de hammel ellen befejezték
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 03:19:21

a harmadikban egyetlen singlet hoztak az első ABből, de más nem történt
nálunk csak fowler walk
maradt az 1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 03:34:19

a negyedikben kiszórták háromból hármat, hammel két SO
s.smith double, wiggi HBP, aztán sorban három out
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 03:57:04

az ötödikben hammel ellen a dobó hozott egy singlet, meg egy double, aztán barney RBI groundout
fowler double, giambi hbp, tulo és s.smith is fent hagyta őket a szélső bázisokon
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 04:09:18

Hammel csak hátrányban fogja átadni a terepet a többieknek, de nem megoldhatatlan, hogy fordítsunk a végén, hátha sikerül.

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 04:15:59

a hatodikban hammel hbp, herrera-tulo-giambi DP, soriano solo HR.
az alján stewart single, más nem került pályára, helton ph volt
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 04:24:18

Paulino ellen végleg eldőlt ezzel a 3-run HR-nal. Mindegy, eleve úgy számoltunk, hogy legalább kettőt nyerjünk ebben a párharcban, az még meglehet. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 04:31:11

Paulino hat ütőből egyet ejtett ki, a másik öttől ütést kapott, abból négy már be is ért, egy még bázison van, amikor jön F. Morales. (Ezek szerint tényleg nem súlyos a sérülése.)

foppa21 2011.04.17. 04:38:33

1-8...hát ezt jól elfaszkoskodta paulino és morales:-(

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 04:44:06

a hetedikben paulino ellen két single, castro solo HR, double. f.morales ellen is két single az egyik RBI a két kieső közt
itt herrera single, tulo single, de s.smith fent hagyta őket
1-8
talán a cubs ellen még innen is lehet fordítani:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 04:57:38

Iannetta 2-run HR!
Legalább talán nem lesz annyira sima.

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 05:11:28

a nyolcadikban f.morales kapott egy 2out doublet.
stewart walk, iannetta 2run HR, ph spilbo walk, herrera walk, giambi strikeout with 2 LOB:(
3-8

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 05:13:39

Értékelni tudtam volna, ha Giambi bedöngöl egy 3-runnert, de úgy látszik ma vereség lesz.

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 05:16:43

tulot pihentetjük és az utolsó inningre lecseréltük. herrera ment át SSba, j.morales jött 2Bnek

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 05:33:33

a kilencedikben lindstrom ellen két single, közben két strikeout
a végén még wigginton 2out single
3-8as vereség. 7 meccsután először kaptunk ki, 11-3al még mindig elsők vagyunk a ligában

StormST 2011.04.17. 10:53:21

Hát ezt beszoptuk...

Paulinho-ra nem kenném egy-az-egyben, mert szarul ütöttünk nagyon, 0/12 RISP azt hiszem mindent elmond...

Tulo és Cargo is játszik este, előbbi azért ment le a végén, hogy játszhasson, nem kér több pihenőt...

Ezt most hozni kell, ezt a hígfos csapat nem vihet el tőlünk egy series-t...

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.17. 14:33:40

Stewiet már rég leparancsoltam volna Triple A-be. Botrány amit művel. Nálam rajta ment el a meccs. Volt egy runners in 1-2, 0 out és baszott buntolni vagy bármi értelmeset. Infield fly...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 17:22:41

Jut eszembe a Triple-A kapcsán, szokta valaki olvasni a GITR-ben a Sky Sox-os összefoglalóimat? :P

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 19:51:48

Rox lineup...fowler herrera cargo tulo helton smith lopez morales...and alan johnson making his big league debut

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 20:19:46

tracy azt mondta hogy stewiera a védekezése miatt van szükség a keretben, és reméljük magára talál ütésben. amúgy lehet tényleg jobb lenne ha lehúzna egy-két hetet a sky soxban, ott legalább állandó kezdő lehetne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.17. 20:57:09

Írjatok a meccsről, nem nagyon tudom nézni, mert AHL Playoff-ot vezetek. :D

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 21:32:47

az elsőben hoztak két singlet, aztán tulo-helton DP közben beért egy futó, majd egy groundouttal vége.
herrera walk, cargo RBI double, helton RBI single, s.smith 2run HR
4-1!

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 21:59:56

a másodikban jonhson ellen walk, soto RBI single
nálunk j.morales single, fowler walk és CS.
4-2

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 22:25:44

a harmadikban johnson ellen walk, single, ramirez RBI single, pena RBI forceout
nálunk háromból három out
4-4

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 22:53:45

a negyedikben kaptunk egy walkot, castro RBI double.
s.smith double, j.morales RBI groundout
5-5

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 23:21:07

az ötödikben béla ellen egy single volt
nálunk 2out után cargo single, tulo single, helton ellen vége lett
5-5

Tomi_Tanguay 2011.04.17. 23:43:25

a hatodikban béla ellen két singlet hoztak kieső nélkül, de a következő hármat kiejtettük
nálunk egyetlen j.morales walk

Tomi_Tanguay 2011.04.18. 00:02:06

a hetedikben m.reynolds háromból három out
2outnál cargo single és SB, tulo intent walk, helton fent hagyta őket
5-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.18. 00:32:19

Fowler 2-run RBI double-lal megszereztük a vezetést a nyolcadik alján.

Tomi_Tanguay 2011.04.18. 00:45:37

a nyolcadikban m. renyolds ellen walk és 1 out. beton két flyout
spilbo single, lopez double, j.morales és wigginton SO, fowler 2run RBI double, herrera RBI single, cargo RBI single, tulo walk, helton walk, spilbo loaded 2outnál SO
9-5! szép menet volt:D

Tomi_Tanguay 2011.04.18. 00:53:18

a kilencedik street kapott egy singlet, de aztán tulo-helton DP és győztünk!:)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.18. 01:46:10

ez most kimaradt mert a hokivb-n voltam. Remélem ma éjjel valaki megküldi egy linedriveval a zsíroshajú gecit.


süti beállítások módosítása