Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL Draft 2011: Előzetes elvárások

2011.04.26. 19:08 - Filip89

Már csak napok választanak el bennünket az idei NFL Draft-tól, és az eddigi történelmi visszatekintőinket követően, így a célegyenesbe fordulva, a blogunk Denver Broncos-szerkesztői egy bővebb kérdéssorra felelve foglalták össze a draft előtti álláspontjukat, elvárásaikat, melyből megtudhatjuk, hogy ki, milyen elképzelésekkel tekint a börze felé, melyen a denveri csapat története legelőkelőbb pozíciójában választhat.























- Ki a személyes favoritod, akit reálisan a legszívesebb látnál a Broncos 1/2-es választottjaként?

Black_Adder véleménye: Marcell Dareus. Elfogult vagyok, de szvsz mindenképp ő a legjobb választás. A legjobb játékos, a legnagyobb needre.

Filip véleménye: Fairley-t szeretném látni, a viselt dolgai ellenére, a pályán kíméletlen, ezért meglátásom szerint rá lenne a legnagyobb szükségünk, viszont komoly pszichológus-stábot is kéne építenünk köré.

haromt véleménye: Patrick Peterson. De nem őt fogjuk húzni, ez teljesen biztos.

StormST véleménye: Személyes favorit nincs, talán Dareus-nak jobban örülnék egy hajszállal, de ha a védelembe húzunk valamelyik top 3-4 prospect-ből, akkor már nem leszek csalódott...




















- Mely posztokra fogunk választani játékosokat a drafton?


Black_Adder véleménye: DT, S, LB, RB, P. Nagyon remélem, hogy QB-t nem.

Filip véleménye: Leginkább védő posztokra várok komoly erősítéseket, a DL-be talán több embert is, ezen kívül DB-t és LB-t egyaránt, a támadó szekcióba leginkább RB és TE lehet esélyes, és nem ártana az egyik jó puntert is elvinni.

haromt véleménye: Defensive lineba legalább kettőt, egy running backet és még linebacker, safety, punter, tight end jöhet szóba.

StormST véleménye: Én 2-3 DL-játékosra, 1 TE-re, 1 P-re, 1 LB-re (OLB vagy MLB is egyformán esélyes szerintem, attól függ, hogy mit akarnak DJ-vel) és 1 S-re számítok, esetleg egy OT jöhet még, ha Harris-t úgy érzik, hogy nem tudják megtartani, meg sajna 1 QB érkezése is esélyes lehet. Sorrendet nem tudnék mondani...

- Van-e titkos steal-jelölted a csapat számára?


Black_Adder véleménye: Konkrétan nincs, de ha 3. körben bent lenne még Martez Wilson, vagy a 6-7. körben, ha esetleg megcsípnénk egy Ian Williamst, egy Deunta Williamst, vagy Lowrence Wilsont, boldog volnék. És ezek nem annyira elképzelhetetlenek.

Filip véleménye: Titkon reménykedem benne, hogy a második körben kiválasztjuk az egyik Buffs CB-t, Jimmy Smith-t vagy Jalil Brown-t.

haromt véleménye: Túl sok college focit nézek, így számtalan játékost látnék szívesen Denverben, mert sok a kedvenc. Chas Henry, a Florida puntere mindenképpen jöjjön, mert vele évekre megoldhatnánk a posztot.

StormST véleménye: Az nincs... :P

- Mennyire veszed komolyan a QB-draftolás lehetőségét?

Black_Adder véleménye:
Tartok tőle nagyon. Ha valaki Elway kedvenceiből csúszik, azt nem hagyjuk bent. Más esetben remélhetőleg megússzuk a tragédiát.

Filip véleménye: Nagyobb esély van rá, hogy csak elterelni akarjuk a többieket, de engem is egyre jobban beparáztatnak, hogy a második körben irányítót tervezünk. Remélem, az 1/2-ből viszont a világért sem, mert akkor kitör a forradalom Denverben.

haromt véleménye: Semennyire.

StormST véleménye: Komolyan veszem, mert kétlem, hogy csak porhintés lenne az egész. Viszont a 3. kör előtt kétlem, hogy QB-t húzunk, ezért is néztük meg az összeset...

- El tudod-e képzelni, hogy elcseréljük az 1/2-es lehetőségünket?

Black_Adder véleménye: Igen. Ha valaki megadja az árát, jó döntés lenne, 5-10 környékére lemenni. Még ott is találnánk olyan játékosokat, akiket akár 1/2-ben is vihetnénk, a plusz pickekre meg nagy szükség van, mert JMD frankón elherdálta őket. A másik oldalról viszont, nem hinném, hogy bárkinek is megérné feltrade-elni...

Filip véleménye: Nem nagyon hinném, hogy bárki annyit tudna/akarna áldozni érte, hogy feltrade-eljen, de a mi szempontunkból nem lenne rossz, ha így történne, egyáltalán nem bánnám, ha lemennénk pár helyet.

haromt véleménye: Nem. Bár ha most tényleg kiderül, hogy lesz szezon, akkor a pánikhangulatban bármi előfordulhat.

StormST véleménye: El lehet képzelni, csak az esélye nagyon kicsi. Top 3 pick-et eszméletlen ritkán cserélnek el, ráadásul annyira top prospect nincs szerintem, akiért bárki feláldozna több első körös pick-et, márpedig annál olcsóbban az 1/2 nem eladó soha. Nagyon esetleg egy 5-6 körüli pick-re lemozgást még el tudok képzelni, ha a kiszemeltre úgy érzik, hogy akkor is bent lesz...

- Józan lesz-e haromt, amikor a csapat először választ a drafton? És amikor másodszor? :)

Black_Adder véleménye: 1/2-ben talán még igen. A pick után semmi esetre se :D. A 2. választás másnap lesz, ha jól tudom, addigra reméljük összeszedi magát.

Filip véleménye: Szerintem csak az előzetes felvezetők alatt, bár ezúttal talán még a 2nd overallt ki tudja várni. :)

haromt véleménye: Józan leszek viszonylag, mert mind a két nap élő streamet nyomunk. :P

StormST véleménye: TTT sose józan, max néha kicsit leesik a véralkohol szintje, de nullára soha... :D

- Hány olyan választásunk lesz, amelyre az első pillanatban minden Broncos-drukker szkeptikusan fog tekinteni?

Black_Adder véleménye: Az első pillanatban több mint a felére, de vasárnapra már mindegyikre megmagyarázzuk, hogy ki miért volt jó. :D

Filip véleménye: Gyanítom, hogy szinte mindegyikre (reméljük az 1/2-re nem), annál is inkább, mert kétségtelenül számítok egy-két meglepő húzásra Elway-éktől, amivel az első pillanatokban bizonyára sok szurkolót fognak felbőszíteni.

haromt véleménye: Nem tudni még mit alkot az Elway-Fox duó.

StormST véleménye: Én minden pick-el szemben szkeptikus vagyok mindig, 1-2 év minden pick-hez kell, hogy értékelni lehessen és szerintem elég sokan vannak ezzel így...



















- Tippeld meg a draft első öt választását!


Black_Adder véleménye:

1/1 Panthers: Cam Newton //és ő lesz a legnagyobb bust is :P.
1/2 Broncos: Marcell Dareus
1/3 Bills: Von Miller
1/4 Bengals: A. J. Green
1/5 Cardinals: Blaine Gabbert //ők is jobban járnának egy védővel

Filip véleménye:

1. pozíció: Carolina - Marcell Dareus, DT
2. pozíció: Denver - Nick Fairley, DT
3. pozíció: Buffalo - Von Miller, LB
4. pozíció: Cincinnati - A.J. Green, WR
5. pozíció: Arizona - Patrick Peterson, CB

haromt véleménye: Marcell Dareus, Nick Fairley, Patrick Peterson, Von Miller, Blaine Gabbert. Direkt nem sorrendben írtam.

StormST véleménye: Személy szerint én kétlem, hogy Newton, vagy akármelyik másik QB lenne az 1/1. Rivera védekező edző és Clausen azért még nem biztos, hogy totális csőd lesz. Innentől meg borul egy csomó board. Szerintem Dareus megy el először a Panthers-hez, majd hozzánk Miller, Fairley költözik Buffalo-ba, A. J. Green a Bengals-hoz és a Cardinals viszi Robert Quinn-t. Mondjuk valszeg jó alaposan félrelövök, de valahogy ezt érzem... :P

- Tippeld meg a Broncos összes választását!

Black_Adder véleménye:

1/2: Marcell Dareus, DT 'Bama
2/36: Stephen Paea, DT Oregon
2/46: Rahim Moore, S UCLA
3/67: Ryan Williams, RB Virginia Tech
6/186: Ches Henry, P Florida
6/189: Eric Gordon, LB Michigan State
7/247: Scott Lutrus, LB Connecticut

Filip véleménye:

1. kör: Nick Fairley, DT
2. kör: Jimmy Smith, CB és Martez Wilson, LB
3. kör: Derrick Locke, RB
6. kör: Cliff Matthews, DE és Chas Henry, P
7. kör: Mike McNeill, TE

haromt véleménye: 1.kör Nick Fairley DT Auburn, 2.kör a: Ryan Williams RB Virginia Tech, 2.kör b: Akeem Ayers LB UCLA,  3.kör: Ahmad Black S Florida, 6.kör: Chas Henry P Florida, 7.kör a: Ugo Chinasa DE Oklahoma State, 7.kör b: Mario Harvey LB Marshall

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr302857240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 19:19:55

mindjárt gondoltam hogy filip írni fog pár coloradoi egyetemi játékost:D

milo_hedgie#23 2011.04.26. 19:47:45

érdekes volt olvasni a négy különböző véleményeket,de azért sokban egybe hangzóak voltatok:))
egyre több szakértő biztosra veszi newton 1/1et,és sokan fairleyt már 5be se várják,nekünk dareus vagy miller lehet az esélyesek ezek alapján. persze semmit nem jelent,azok is csak vélemények. meglátjuk nemsoká mi lesz:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 19:47:58

Szerintem még egész jól visszafogtam magam, hogy nem Soldert írtam 1/2-esnek. :D

tHoMaS 2011.04.26. 20:37:21

minden magyar Denver szurkoló ennyire szereti az alkoholt? :)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.26. 21:53:33

én nem szoktam inni, csak a draft közben :D de ott nagyon sokat :P de idén ez másképp lesz. Mindenképpen nézzétek a bowl.hu-s élő streamet, ott minden kiderül :P Mellesleg elbasztam a tippelést mert úgy emlékeztem 7. kört kaptunk. De az embereim továbbra is ezek.
UDFA-n még hozzuk filip kedvéért Scotty McKnight-ot a Buffsból. Ha felnő ő lesz az új Stokley :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 01:16:04

Kicsit naiv válasz volt, hogy józan leszel, mert közvetítés lesz, hiszen az elmúlt években is láttuk, hogy mennyire voltál józan a közvetítések alatt. :D

StormST 2011.04.27. 10:55:07

Mielőtt valaki hiányolná: nem kimaradt az én 7 körös Broncos tippelésem, hanem nem írtam, mivel ennyire nem látom át a college-ot...

Egyébként meg Al Davis úgyis az első körben behúz egy 7. körös prospect-et és felborítja az összes draft board-ot helyből... :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 16:23:31

@StormST: Ne aggódj, én is csak úgy csináltam, szerintem látszik a tippjeimen. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 16:38:23

Amúgy szerintem még mindig teljesen abszurd lenne a Newman 1/1-es pick. De csinálják csak meg, lehet hogy Dareus-szal még jobban járnánk, mint Fairley-vel, bár szerintem akkor is ő lesz a top pick. Csak nehogy Elway megőrüljön, és másodikra elvigye pl Gabbert-t. :D

tHoMaS 2011.04.27. 18:30:42

nagyon vicces lenne, ha a carolina vagy a denver VAGY mindkettő QBt választana az 1-2.helyről

Black_Adder 2011.04.27. 20:13:29

Nagy baromság lenne top10ben QB-t húzni, mégis 2 csapat is megfogja tenni. És ha a Panthers megteszi azzal mi nagyon jól is járnánk.

Szóval lehet, h a newton egy fasz, nem érdemelte meg a Heisman-t, és nem érdemelné meg az 1/1-et, de ha ő lesz az 1/1, akkor
1.) Mi már nem húzhatnánk
2.) Az összes védő bent maradna, az is, akit mi akarunk
3.) Esetleg be is pánikolhatna a többi QB needes csapat, és trade-elnek velünk

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 20:47:05

1.) válasszuk von millert
2.) csipkebokor vessző
:D

milo_hedgie#23 2011.04.28. 05:02:10

nem lenne hülyeség egyépként millert választani,többet érne mint a QB. nagyon jó mlb lenne DJ mellé,szerintem meglenne oldva a LB sor,csak akkor a DL maradna kérdőjeles,és lehet inkább lenne nagyobb szükség egy 1/2re,nem tudom a második körben kit találnánk oda. szerintem inkább dareus vagy farley kéne


süti beállítások módosítása