Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cubs - Rockies 0:2 W

2011.04.28. 08:35 - Tomi_Tanguay

Hétfőn és kedden egy újabb csonka párharcot bonyolított le a Colorado Rockies csapata az MLB-ben, miután a Chicago Cubs elleni három meccsesre tervezett idegenbeli seriesben csak az első két összecsapást tudtuk lejátszani, azokat viszont megnyertük, ezzel megerősítettük vezető helyünket az NL Westben.





















1. meccs, hétfő: Cubs-Rockies 3-5

Az első meccsen a szokásos összeállításunkban indultunk csatába, vagyis a belső négyes Helton-Herrera-Tulo-Lopez összetételű volt, kívül CarGo, Fowler, S. Smith kezdtek, elkapónak visszatért két meccs kihagyás után Iannetta, míg a kezdő dobó Rogers lehetett Garza ellen. A nyitó játékban a Rockies nem járt bázison, ezzel szemben Rogers hamar elbizonytalanodott és az első single után Barney vágott be egy 2run HRt, majd egy single és két walk árán sikerült összehozni loaded 1out helyzetet, melyből Soriano volt eredményes egy biztonságival, így korán 3-0ra ellépett az ellenfél. Azonban a Cubs a második inningben gyakorlatilag kiegyenlítette az állást a mieinkkel, ugyanis S. Smith single előtt és után egy-egy error által jutottunk bázisra, utóbbi alkalommal Castro hibája alatt Tulo beért, majd Iannetta játéka közben a hazai shortstop mutatott be egy újabb dobóhibát, s mire összeszedték a világ végére elhajított labdát, addig az újabb errorból még két futónk ért haza, így máris 3-3ra módosult az állás. A harmadik játékban kiesett az első három emberünk, míg a Cubs 3in-2out helyzetét sikerrel védekeztük ki két single és egy walk után. Ezt követően Helton singlet követően sorban három ütőnk esett ki, míg Rogers két futó felengedése ellenére hozta a dobórészt. Az ötödik inning alatt ismét pályára küldtünk két embert, majd Herrera beállása alatt Garza throwing errorból Rogers szerzett pontot, eztán CarGo groundoutos kiesése közben újabb pontot hoztunk, míg Herrerat kidobták a home platen, az akció pedig Tulo rablás lekapcsolásával fejeződött be. Rogers a következő játszmát gond nélkül abszolválta, mint ahogy a hatodikban tőlünk sem jutott pályára senki, aztán viszont a kezdő dobó két embert is felengedett egy kiesés mellett, a következő két outot pedig már a csere Lindstrom postázta. A hetedik menet alkalmával csak két kieső után voltunk képesek egy triplára Fowlertől, de Herrera fent hagyta őt a hármas bázison, majd Lindstrom újabb játékot hozott le, bár kapott egy singlet, utána egy Herrera-Helton-Tulo-Lindstrom rundown double play révén védekeztünk. A nyolcadik játszmában egyedül a Cubs ért el egy singlet Betancourt ellen, de továbbra is őriztük a két pontos vezetést. Az utolsó menetben a mieink közül egyedül a PH Spilborghs volt képes bázisra kerülni, majd Street a befejezésért küzdve bekapott egy doublet 1outnál, de szerencsére az utolsó két embert biztosan el tudta búcsúztatni, így elkönyvelhette magának az újabb savet, a csapat pedig 5-3ra diadalmaskodott a series első fellépésén.
- 0-3ról fordítva győztünk, nagyban köszönhetően a Cubs erroroknak, így a hazaiak hiába ütöttek többet 11-4 arányban, Castro egyedül három hibát csinált. Fowler végre megszerezte az idei első triple találatát, közben egy sétaval és két strikeouttal zárt 1/3as hatékonyságot. Lopez egyetlen errorral bázisra jutó játéka közben pontot szerzett, így az idei nyolcadik RBIt írták fel a neve mellé, de a meccs második felére lehoztuk és Wigginton vette át a hármas bázist, aki mindkét támadójátékában strikeouttal búcsúzott. S. Smith egy singlet hozott a két strikeoutot kiesése mellé, ezzel továbbra is tartja épphogy .300 feletti átlagát. Helton egy singlet jegyezhetett fel négy próbálkozásból, neki nem volt szerencséje mezőnyhibához. Gonzalez mind a négy beállása alkalmával kiesett, de az ötödik játékban elszenvedett groundouttal hazaküldött egy futót, így már 14 pontnál jár az évben. Tulowitzki szintúgy 0/4el zárt, a második inningben errorral került pályára és errorral is ért haza, megvolt az idei első sikertelen rablása. A 2B Herrera és a C Iannetta egyik alkalommal sem tudott ütést bemutatni, bár előbbi meglovagolt egy errort, hazaérni képtelen volt. A klasszikus csereütő Spilborghs sétált a kilencedik játékban és még az idei első bázisrablását is elérte. Rogers borzasztóan kezdte a meccset és már az első játékban három pontot szenvedett el, közte egy 2run HRt, ennek ellenére stabilizálni tudta magát és kibírt 5.1 játékot a dombon. Több pontot nem kapott és megúszta 8 ütéssel és 4 sétával, emellett még egy singlet is hozott, és egy errorból hazaért támadásban. Idei harmadik győztes meccse után még mindig 6.33as az ERA statisztikája. Lindstrom a soron következő 1.2 inninget magabiztosan tolta le, csak egy singlet szedett be, a többi ütőt kiejtette, így már 1.00 az átlagos futás elszenvedési mutatója. Betancourt a nyolcadik játékot egyetlen single ellenére stabilan abszolválta, majd Street lehozta az újabb savet, sorban már a nyolcadikat a szezonban, bár 1out után szedett egy doublet, nem voltak gondjai a befejezéssel.


2. meccs, kedd: Cubs-Rockies 3-4
A második mérkőzés alkalmával mindkét csapatnál balos dobó következett a sorban, De La Rosa és Russell, így a lineup kicsit változott a hétfőihez képest. Nálunk CarGo szabadnapot kapott és Wigginton került a helyére, míg a jobb oldalra Spilbo állhatott be S. Smith helyén, a többi poszton maradt a tegnapi felállás, csak Helton felkerült a sor harmadik helyére. Rövidesen máris a veterán denveri 1B volt a főszereplő, ugyanis az első két ütő kiesését követően Helton solo hazafutása jelentette a vezetést a csapatnak, majd még Tulo is elsüllyesztett egy singlet és Lopez ellen fejeződött be az első akció. DLR sajnos nem kezdte jól a meccset, és az első alján rögtön két singlet kapott, majd két egymást követő kiejtést követően Baker RBI singlelel hozott pontot a Cubs, aztán Soto játéka alatt Tulo hibájából újabb futó ért haza, mire egy groundouttal sikerült lezárni a játékot, 2-1es hazai vezetésnél. A második menetben egyedül Iannetta volt képes egy sétára, de a DLR elleni strikeouttal hárítottak, ám a következő dobójátékban egyedül egy hit-by-pitchet vétettünk. A harmadik inning során Fowler került bázisra miután megdobták, Tulo pedig egy RBI double révén egyenlítette ki a mérkőzés állását, miközben a hazaiak egyedül egy singlet hoztak két kiesőt követően. A folytatásban Wigginton tűzött ki egy solo homerunt a lelátóra, amellyel már átvettük a vezetést, valamint még Iannetta tudott pályára lépni, de a kettes bázisnál tovább nem jutott el, miközben DLR ellen csak egy single született. Az ötödikben Helton napi második hazafutása után már 4-2 volt az állás, majd ebben az akcióban még Wigginton is betalált egy duplával, de nem sikerült tovább küldeni, míg egy single után DLR megint könnyedén kiszórt három ütőt, abból kettőt strikeout árán. A hatodikban mindkét akció eredménytelen volt, míg tőlünk a hetedikben Herrera vitt be egy singlet, az ellenféltől egy ember járt bázison, aki egy strikeout utolsó wild pitch dobása után jutott el az egyesre, de DRL javított és egy újabb dobás utáni kiejtéssel fejezte be az inninget. A nyolcadik támadásunk alatt Wigginton egy single után a hármason maradt fent Iannetta által. Ezután az első csere dobó Betancourt kapott egy singlet, de egy strikeout majd egy Tulo-Helton duplajáték által határozottan védekeztünk. Az utolsó akcióban csak Herrera jutott pályára, majd a closer Street ellen az első ütő Soriano lőtt egy solo HRt, de a soron következő három játékost elbúcsúztatta, ezzel megtartotta a 4-3as vezetést, és a második meccset is behúztuk.
- Másodszor már többet tettünk a sikerért és nem csak az ellenfél hibáival nyertünk, kilenc ütésből három HRt süllyesztettünk el. Helton egyedül két hazafutást lőtt, mindkettővel egy pontot szerzett, így éves szinten 3 HR és 10 RBI a mérlege, közben az átlaga .317es. Wigginton singlet, doublet, solo homerunt egyaránt jegyzett, így 3/4es hatékonysággal tudta le a mérkőzést, még egy rablásra is képes volt, egyértelműen az idei leghatározottabb teljesítményét mutatta be a keddi meccsen. Az utolsó két játékra lecseréltük, hogy a határozottabb védő Gonzalez vehesse birtokba a bal külső mezőnyt, de egyetlen beállásában kiesett. Tulowitzki regisztrált még egy pontot, amikor a szezonbeli hetedik double ütésével küldött haza egy futót, így már 17 futást szállított az évben. Négyből kettes mérleggel tudta le a meccset, és idén másodszor vétett mezőnyhibát. Herrera 2/5ös hatékonysággal dolgozott, zsinórban négy mezőnyös kiejtés után az utolsó két beállásában vitt be egy-egy singlet, másodszor is elkapták rablás közben. A sor végén Iannetta két out mellett két sétával jutott bázisra és letudta első rablását, míg a leadoff hitter Fowler egy sétát és hit-by-pitchet hozott 0/3as estéje közben, egyszer tudott haza érni. Lopez és Spilborghs ismét gyengélkedtek, mindketten pályára kerülés nélkül, négyből négy kieséssel végeztek. De La Rosa 9 strikeoutot osztott ki hét inning alatt, egyedül az első játékban voltak problémái, akkor szenvedte el mindkét kapott pontot, a fennmaradó hat menetet pont nélkül hozta le. Idei negyedik győztes meccse alkalmával mindössze hat single ütést vittek be ellene és egyetlen sétát sem vétett, jelenleg 2.61es ERAval rendelkezik. Betancourt a nyolcadik játékot egyetlen ütése elszenvedése közben biztosan abszolválta, jó formájának köszönhetően szép lassan levitte az átlagát 2.38ra. Street a szezonban már 9/9es save hatékonysággal rendelkezik, bár egy solo HR miatt a két pontos vezetésből egyet leadott az utolsó játékban, stabilan fejezte be a meccset.


















3. meccs, szerda: Cubs-Rockies elhalasztva!

A szerda délre kiírt harmadik összecsapást nem tudták lejátszani és a heves esőzés miatt kénytelenek voltak elhalasztani. Az elmaradt meccs új időpontja június 27., hétfő, amikor egy Yankees elleni idegenbeli és egy White Sox elleni hazai párharc között utazunk el egy meccsért a Wrigley Fieldre.

A NL West állása:

1. Colorado Rockies 16-7 (23 meccs)
2. San Franciso Giants 11-11 (22 meccs, 4.5 GB)
2. Los Angeles Dodgers 13-14 (27 meccs, 5.0 GB)
4. Arizona Diamondbacks 11-12 (23 meccs, 5.0 GB)
5. San Diego Padres 9-16 (23 meccs, 8.0 GB)

Visszavettük a vezetést a ligában, de ami fontosabb, hogy a csoportunk élén állunk. Az ellenfeleink közül egyedül az Arizona nyert párharcot az elmúlt napokban a Philadelphia ellen, a LAD a Marlins, a SD pedig a Braves ellen bukott 2-1 arányban, míg a SF két meccs után 1-1re áll a Pirates ellen. A folytatásban a Giants a mostani párharc harmadik meccse után Washingtonba utazik, a D'backs a Cubs ellen fog játszani, és lesz egy Dodgers-Padres series a divízión belül.

A szerdai meccsünk elmaradt, csütörtökön pedig amúgy is szabadnaposak lettünk volna, szóval furcsa módon két napon keresztül pihenhetünk. A hétvégén a Pirates elleni hazai csatározás szerepel a programban, akik ellen idegenben 3-1re hoztunk egy négy meccses seriest. A most a következő időpontokban léphetünk pályára ellenük háromszor: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Reméljük újra sikerülhet megnyerni a párharcot ellenük és megerősíthetjük a vezető helyünket a csoportban. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr872859981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.04.28. 08:38:30

rox-bucs pitching matchupok:

Friday: Pirates' Kevin Correia (3-2, 3.48 ERA) vs. Rockies' Jhoulys Chacin (3-1, 2.67), 6:40 p.m., Root
Saturday: Pirates' Paul Maholm (1-3, 3.90) vs. Rockies' Jason Hammel (2-1, 3.80), 6:10 p.m., Root
Sunday: Pirates' Charlie Morton (2-1, 3.33) vs. Rockies' Ubaldo Jimenez (0-1, 6.75), 1:10 p.m., Root

StormST 2011.04.28. 10:32:49

Úgy néz ki, hogy rossz időjárás előrejelzést kaptak, mert kb. 1 óra csúszással simán meg lehetett volna rendezni a meccset, csak addigra már megvolt a postpone... :P

Kár érte, pedig nekünk állt a matchup is, így meg lesz egy szar időpontban rendezett meccsünk... :P

Cargo-nak talán jót tesz a szünet, egy kicsit lesz ideje gyakorolni... :)

Black_Adder 2011.04.28. 10:54:38

De gáz egy sport, egy kis eső és már nem is játszanak :P :)

Ez már nem az első meccsünk ami elmaradt, szívás lesz őket bepótolni...

Tomi_Tanguay 2011.04.28. 16:01:00

kis esőben még szoktak játszani, az első két meccsen például 'kis eső' volt:D de amikor felázik az infield és a sárban kell csúszkálni a bázisok közt az már nem vicces:P
amugy meg gyere meccseket nézni ne csak szitkozódj:D

Coach Sacco 2011.04.28. 19:21:24

Wigginton megsérült az utolsó meccsen, amikor annyira jól ment neki. :(

Tomi_Tanguay 2011.04.28. 20:00:26

egy rablási kísérlet közben húzódott meg az oldala (ha jól értem), szerintem ebben a két nap szünetben kipiheni magát

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.29. 03:17:00

Wigginton-nak valószínűleg mégis ki kell hagynia pár meccset, mert azt találgatják, hogy a sok dobóból le fogunk küldeni valakit, hogy jöhessen egy position player, Stewart vagy Nelson.

Tomi_Tanguay 2011.04.29. 17:31:46

amezaga felhozására nagy esély van

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 00:20:56

Rox lineup...fowler cf...herrera 2b...cargo lf..tulo ss...helton 1b..smith rf...lopez 3b...iannetta c...chacin p

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.30. 01:54:01

Megvolt a Mortensen-Amezaga helycsere is.

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 02:34:12

lassan kezdünk a pirates ellen, ide is figyeljetek a draft közbe:P

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 02:55:24

az elsőben chacin ellen egy 2out single
nálunk háromból három out

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 03:09:27

a másodikban megint csak egy singlet hoztak
megint nem voltunk bázison

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 03:25:57

a harmadikban mccutchen solo HR.
nálunk csak egy iannetta single
0-1

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 03:56:22

a negyedikben nem voltak bázison
megint kiesett három emberünk

az ötödikben chacin háromból három strikeout
2out után lopez single
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.30. 04:01:07

Faszba, bevertek még egy HR-t, és nagyon impotensek vagyunk. Fel kell ébredni a végére, ha nem akarunk kikapni.

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 04:16:00

a hatodikban g.jones solo HR két out után
nálunk csak herrera walk, ez eddig édes kevés
0-2

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 04:39:48

a hetedikben két kieső után single, cedeno RBI triple, SOval vége.
nálunk is csak 2outnál s.smith single
0-3

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 05:04:16

a nyolcadikban paulino ellen walk, tulo-helton DP, f.morales hozta a harmadik outot
nálunk ph amezaga single
0-3

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 05:17:30

a kilencedikben f.morales ejtett ki két embert, béla a harmadikat
támadásban cargo single, spilbo ellen SOval lett vége.
0-3, lófaszok voltunk

StormST 2011.04.30. 11:03:03

Két nap pihi ennyit árt ezek szerint, 0 támadójáték lett a vége... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.30. 16:05:46

Stewart tegnap is lőtt egy solo HR-t a Sky Sox-ban, 1/3-as napja volt.
Egyébként A. Johnson tervezett startja törlődött, nem tudom, hogy netán megsérült, vagy a felhívását tervezgetjük.
Rogers keddi startját eltoltuk a szabadnap miatt, legközelebb május 7-én fog kezdeni, addig ő lesz a longman-ünk.

Coach Sacco 2011.04.30. 19:23:41

Jól látom, hogy Amezaga kivül játszott? Csak én hittem őt infieldernek? :)

Tomi_Tanguay 2011.04.30. 19:36:19

óriási utility player, eljátszik 1Bt, 2Bt, 3Bt, és mindhárom OF posztot is viszi

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 02:04:58

1. Dexter Fowler, CF
2. Jonathan Herrera, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Carlos Gonzalez, LF
6. Jose Lopez, 3B
7. Seth Smith, RF
8. Chris Iannetta, C
9. Jason Hammel, P

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 02:24:16

az elsőben azonnal a leadoffer mccutchen solo HRt lőtt, a többit kiejtettük.
nálunk 2outnál helton ground-rule double, tulo ellen SOval vége
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 02:44:25

a másodikban kiesett három emberük
aztán cargo double, lopez single, s.smith RBI single, iannetta 3run HR.
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 02:57:01

a harmadikban egy singlet kaptunk, de a hármason lévő futót hammel SOval tartóztatta fel
támadásban csak cargo 2out single.
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 03:23:56

a negyedikben hammel ellen két single, 2in-2outról SOval lett vége
s.smith walk, fowler walk, herrera fent hagyott két embert
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 03:38:11

az ötödikben walkot és singlet hoztak, 2in-1outnál tulo-herrera-helton DP
helton walk, utána sorban három out
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 03:51:53

a hatodikban egy singlet kaptunk, aztán helton-tulo DP
nálunk semmi nem volt
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 04:07:31

a hetedikben walk, helton-tulo-helton DP megint.
nálunk csak herrera single
4-1

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 04:37:51

a nyolcadikban beton kiszórt hármat
nálunk sem volt pályára kerülő
4-1 még mindig

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 04:46:26

a kilencedikben street kapott egy singlet, de utána hozta:)
4-1, sima meccs volt

Foresz 2011.05.01. 12:00:51

Ezt a meccset le akartam tölteni hogy megnézzem,de csak valami tömörített mappát kaptam,amit aztán nem bírtam teljesen kicsomagolni.Sajnos rendkívül béna vagyok a számítástechnikához,pedig néztem volna egy kis baseball-t.

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 13:25:51

jobban jársz ha ma este 21:10től nézed élőben:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.01. 15:46:49

Bepróbáltam kötni egy olyan cserét fantasy-ben, hogy Choo+Lindstrom for Castro+Broxton. Kellene már egy jó SS, túlsúlyban van az outfield, ill. egyetlen aktív closerem van, Cordero, mindenkinél 3-4 db van. Remélem elfogadják.

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 17:28:17

szerintem ez hülyeség, chooval jobban jársz mint ezekkel

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 18:29:50

Rox lineup..fowler cf..amezaga 2b...helton 1b...tulo ss...cargo lf...smith rf...lopez 3b...iannetta c...jimenez p

Coach Sacco 2011.05.01. 20:24:49

Remélem meg tudjuk nyerni ezt a párharcot és ma lerakjuk őket. :)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.05.01. 21:05:56

lol. amezaga mit keres a rosteren? :D

Most már legyen meg a 100. Tulonak. csak ez érdekel.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.01. 21:17:35

A halasztás miatt felesleges volt ennyi dobó, főleg hogy Rogers a longman egy halasztott start miatt, így Mortensen helyett feljött Amezaga a series előtt.
Egyébként ha Stewart visszajön, mehetne Lopez lefelé, mert ugyanakkor nulla, csak kétszer véletlen beletalált egy rakétába, és neki sérülés sem lehet a mentsége.

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 21:30:17

az elsőben ubaldo ellen single és walk, de onnan lehozta
nálunk két kieső után helton single
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.01. 21:43:07

Ubaldo-t megint jó alaposan megtörték. :(

Foresz 2011.05.01. 21:46:02

Hol nézitek?Nem találtam streamet...

Foresz 2011.05.01. 21:49:10

Filip!Nyerte az első meccset a Memphis az OKC otthonában!

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 21:50:29

a másodikban tőlük megint walk, single, cedeno RBI single, paul 2run RBI triple, jones RBI double.
itt csak cargo walk, s.smith GIDP
0-4:(

StormST 2011.05.01. 21:52:16

Miért kell, hogy jöjjön egy 3+ pontos inning, nem értem...

Sajnos amilyen ütőformában vagyunk, ez elég sansztalannak tűnik innentől, de ne legyen igazam... :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.01. 21:53:06

Én csak a gameday-en követem, nem tudom mennyire értelmezhető. :D

mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2011_05_01_pitmlb_colmlb_1&mode=gameday

OKC sucks, jaj szegények. :P

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 22:15:52

a harmadikban egy walkot hoztak, még egy intent walk után a dobó ellen SOval fejeztük be.
2out után fowler single, amezaga walk, helton RBI single, tulo out with 2 lob.
1-4

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 22:41:58

a negyedikben csak egy singlet hoztak.
nálunk cargo double, iannetta walk, ph spilbo RBI single, fowler walk, loaded 2outnál amezaga lineout
2-4

Coach Sacco 2011.05.01. 23:10:40

Rogers végleg megpecsételte a meccset. :(

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 23:12:23

az ötödikben rogers ellen két single és egy walk, loaded 1outnál morton sac fly RBI, mccutcheon RBI single, még egy walk, loaded 2outnál jones 2run RBI single.
tulo single, cargo ellen DP
2-8:(

Tomi_Tanguay 2011.05.01. 23:47:01

a hatodikban f.morales ellen csak egy walk.
s.smith single, iannetta walk, ph herrera walk, loaded 1outnál fowler 2run RBI double.
4-8

Tomi_Tanguay 2011.05.02. 00:05:09

a hetedikben lindstrom három out
tőlünk csak tulo walk
4-8

Tomi_Tanguay 2011.05.02. 00:18:35

a nyolcadikban m.reynolds egy 2out singlet kapott.
itt háromból három kieső
4-8

Tomi_Tanguay 2011.05.02. 00:35:11

a kilenceediket paulino hozta egy single közben
amezaga single, tulo elleni DPvel lett vége:(
4-8


süti beállítások módosítása