Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Diamondbacks - Rockies 2:1 L

2011.05.06. 11:27 - Tomi_Tanguay

Az utóbbi napokban a Colorado Rockies csapata újabb párharcot vesztett el, két nyerhető meccset is elbukdácsoltunk az Arizona Diamondbacks ellen, így a három találkozó alatt csak egyetlen győzelmet értünk el a Chase Fielden.






















1. meccs, kedd: Diamondbacks-Rockies 4-3

A kedd esti első meccsen nem történt különösebb meglepetés az összeállításunkban, a találkozó kezdete előtt kiderült, hogy Wiggintont DLre tettük, így Stewart visszatért a csapathoz, de nem került be a kezdőbe. Az infielden a Helton-Herrera-Tulo-Lopez négyes kapott lehetőséget, a külső mezőnyben pedig CarGo és Fowler mellett a jobb szélre Spilbot tettük, mivel az ellenfélnél a balos Saunders kezdett. Nálunk szintén egy bal kezes dobó volt a porondon, DLR személyében, akinek az elkapója természetesen Iannetta lehetett. Az első próbálkozásunkban mindössze Helton ért el egy singlet két kieső után, de a hazaiak is csak egy 2out doublet tudtak felmutatni. A második inning alatt CarGo sétával jutott bázisra, aztán a harmadik kanyarról beérve szerzett pontot Spilbo sac fly játékának köszönhetően, majd még további két embert küldtünk pályára, de Fowler kihagyta a 2in-2out lehetőséget, miközben DLR mindhárom ellenfelét kiosztotta, kettőt SOval. Eztán a harmadikban Herrera single ütését a Helton elleni dupla játékkal védekezték ki, majd rögtön az első D'backs ütő Blanco egy solo homerun révén egyenlíteni tudott. Még ugyanebben az akcióban egy single és két walk által megtöltötték a bázisokat, melyből Nady volt eredményes egy 2run singlelel, így 3-1re ők kerültek előnybe. A folytatásban az első emberünk CarGo lőtt ki a jobb szélre egy solo homerunt, ám a következő három ütőnk egytől egyig kiesett, míg a hazaiak egy doublet hoztak, de a hármas bázisnál tovább nem jutott el az arizonai futó. Az ötödik játszmában Fowler sétája után Herrera tűzte be az egyenlítést érő RBI triplet, de a következő Helton beállás alatt egy fielder's choice játékkal leszedték őt a home platen. A D'backs akcióban három out közt egyetlen single született, így biztosan tartottuk a döntetlen állást. A hatodik inning támadó részében CarGo singlelel kezdett, de utána Lopez double play áldozata lett, majd egy single elszenvedése után lekapcsoltuk a rabló kísérletet, DLR pedig elhelyezett két újabb strikeoutot. A hetedikben egyedül Iannetta került pályára az első D'backs RP ellen, majd a mieink első csere dobója Lindstrom egyetlen sétát engedélyezett, melyet később egy caught stealing révén tettünk semmissé. Ezt követően Helton talált egy singlet, két wild pitch által a harmadik bázisra jutott, CarGot szándékosan sétálni hagyták, Lopez játéka közben pedig egy újabb fielder's choicenál Heltont kidobták a home platen, majd Spilbo sétált, de Iannetta elpuskázta a loaded 2out helyzetet. Képtelenek voltunk előnybe kerülni, erre a D'backs első ütője Upton egy hazafutással újra vezetéshez juttatta az ellenfelet Paulino ellen. Az utolsó támadásunkban már képtelenek voltunk válaszolni, Fowler ugyan elért egy singlet, de a többiek mind kiestek, így a D'backs 4-3ra megnyerte az első meccset a párharcban.
- Több ütésünk volt 9-8 arányban, de ez is kevés volt a sikerhez. Gonzalez kirobbanó formában játszott, az elmúlt hetek hanyatlását feledtetve valamennyi játékában bázisra tudott kerülni, négyből négyszer. Egy solo HRal elsüllyesztette önmaga második hazafutását az évben, illetve még egy singlet és két walkot ért el, valamint negyedszer rabolt bázist idén. Mellette Herrera is két ütéssel zárt, a triplája után a hatodik RBI megmozdulását jegyezte a szezonban, majd 2/4es lőlap után a kilencedik játékban Giambi helyettesítette, aki könnyű swinging strikeoutot kapott. A rutinos Helton is két ütést jegyzett öt beállásból, de egyik singleből sem szerzett pontot és ő maga is képtelen volt hazaérni, egyik alkalommal éppen a home platen esett ki. A balos kezdő dobó miatt bekerülő Spilborghs nem hozott találatot a meccsen, de a sac fly játéka révén a második menetben megszereztük a vezetést, amikor hetedszer jegyzett RBIt a szezonban. A sor első embere Fowler egy séta után az utolsó játékban érte el az egyetlen ütését egy single által, de három embert is bázison hagyott. Hozzá hasonlóan az elkapó Iannetta szintúgy egy singlet és egy walkot ért el, két nagyszerű kidobása volt a kettes bázisra, melyekkel rablást hiúsított meg. Tulowitzki és Lopez kimondottan gyenge mérkőzést zárt, mindketten 0/4el végeztek, közben a shortstop három, a third baseman négy bázison hagyást regisztrált. Csereként feltűnt még a visszatérő Stewart, de strikeouttal szórták ki, míg S. Smith flyoutot kapott az egyetlen pinch hitting próbálkozásánál. A kezdő dobó De La Rosa az első hat inning alatt három pontot szenvedett el, mindegyiket a nehézkes harmadik inningben kapta, a másik öt menetet viszonylag biztosan abszolválta. Hét ütést vittek be rajta, hat ütőt pedig strikeouttal búcsúztatott és két sétát vétett, támadásban még egy singlet tudott hozzá tenni, döntetlen állásnál bízta a cserékre a meccset. Lindstrom a hetedik játékot egyetlen 2out walk ellenére magabiztosan hozta le, viszont a nyolcadik menetben Paulino elvesztette a meccset, amikor kapott egy solo HRt három további kiejtés mellett, ezzel az idénybeli első vereségét kellett regisztrálnia és nem először bizonyult gyenge láncszemnek.






















2. meccs, szerda: Rockies-Diamondbacks 6-4

Másnap este újra megmérkőztek egymással a csapatok és nem sok változás volt a felállásunkban, csak annyi hogy Stewart bekerült Lopez helyére 3Bnek, míg CarGo és Helton vissza cserélték a helyüket egymás közt a sorban. A mieink kezdő dobója Chacin volt, az ellenfélnél Enright jött a sorban. Eseménytelenül indult a meccs, a Rockies nem járt bázison az első akcióban és a hazaiak is csak egyetlen sétára voltak képesek. A második játékban ugyanez történt, csak fordítva, S. Smith sétált és a D'backsnél esett ki a három ember. Aztán a harmadik inningben éppen a dobó Chacin single révén jegyeztük az első ütést a meccsen, majd Fowler duplájával a két pontszerző bázison foglaltak helyet, de Herrera és CarGo sem tudta beküldeni őket, majd jött a válasz és pont a dobó Enright hazafutásával a D'backs került előnybe. Ezt követően végre a mieink is megrázták magukat, Helton egy sétával került bázisra, majd a rossz passzban lévő Stewart egy gyönyörű RBI doublet ütött ki a jobb oldali sarokba, ezzel kiegyenlítettünk, majd az őt követő Iannetta 2run homerun megmozdulásával máris két pontos vezetéshez jutottunk 3-1 arányban. A negyedik alján az ellenfél képtelen volt reagálni, ugyanis Chacin mind a három ellenfelét kiejtette, majd az ötödik támadásunkban Herrera és CarGo mindketten sétát tudtak kiharcolni, hogy aztán két kieső után mindketten pontot szerezzenek Helton 2run RBI double ütéséből. Ezzel még mindig nem volt vége az eredményes támadásnak, mert a soron következő emberünk S. Smith is pontszerző volt egy singlelel, így már 6-1re léptünk el. Az ötödik alján Chacin először engedélyezett egy walkot, majd lekapcsoltuk a rabló kísérletet, aztán történt egy újabb séta, de a hátralévő két kiesőt magabiztosan abszolváltuk, így könnyedén vertük vissza ezt a támadást. A hatodik menetre a hazaiak dobót cseréltek, a reliever ellen nem tudtunk bázisra kerülni, ezzel szemben három sima kiesés között Johnson állt bele egy solo homerunba, így négy pontra közelebb zárkózott az ellenfél. A hetedikben egyedül CarGo járt bázison, de Tuloval együtt egy double play által kiesett, majd Chacin újabb inninget abszolvált, bár két kieső után felengedett két futót, a harmadik outot egy SOval produkálta. A nyolcadik játszmában részünkről csak S. Smith került pályára egy hit-by-pitch révén, majd a dobó részben Belisle egy séta közben hozott két kiesőt, a harmadik embert pedig már M. Reynolds búcsúztatta el egy dobás utáni kiejtéssel. A befejező inningben két kieső után Herrera és CarGo hozott egy-egy single találatot, de Tulo újra fent hagyta őket a két szélső bázison, majd M. Reynolds maradt és kapott egy solo HRt Mirandatól így egy kieső után lecseréltük. Érkezett Street, aki Moratól elszenvedett egy RBI singlet, de végül sikerült 6-4nél befejeznie a meccset, így nem lett nagyobb baj az utolsó játékban sem és győzni tudtunk.
- A negyedik-ötödik inningben szerzett hat pontunk elég volt a győzelemhez, annak ellenére, hogy hátrányban voltunk és a befejezés is nehezen jött össze. Gonzalez folytatta az eredményes játékát és újra a sor harmadik helyéről cirkálhatott a bázisokon, megint elért két singlet és egy walkot, a csapat egyeten ütője volt két találattal szerdán. Az elkapó Iannetta a sor végén négy beállás alatt egyetlen ütést könyvelhetett el, amely egy 2run homerun volt a vezetés megszerzéséért, idén negyedszer bombázott messzire és már 12 RBInál tart, közben újra parádésan védekezett. Hozzá hasonlóan a sor ötödik helyét visszakapó Helton is 1/4el zárt, ráadásul ő is két futót küldött haza az ütéséből, mely az idei hetedik duplája volt és 13 pontos a szezonban. Stewart először lehetett kezdő, mióta visszakerült a keretbe és bár csak 1/4ezett, nagyon fontos volt számára, hogy bepörkölt egy RBI doublet, az idei első pontja és az első több bázist érő ütése volt a szezonban, reméljük ez a felemelkedés kezdete lesz. Ezen kívül még S. Smith szállított pontot, közben sétával és megdobással egyaránt járt bázison, majd az utolsó két inningre a nála valamivel jobb védő Amezaga vette át a helyét a jobb szélen, aki az egyetlen játékában könnyedén kiesett. Fowler egy újabb doublet szállított, de képtelen volt hazaérni abból az akcióból, a másik négy próbálkozásából nem jutott bázisra, kétszer strikeouttal búcsúztatták. Mögötte Herrera még a négyből egyesek csoportjához volt sorolható, egy-egy sétát és futást is elért. Tulowitzki volt az egyetlen kezdőnk ütés nélkül, tovább tart a gyengélkedése, mind az öt játékában eredménytelen maradt, ráadásul öt futót engedett bázison maradni. A kező dobó Chacin stabilan hozott le hét játékot, közben mindössze három ütést kapott, de azok közül kettő hazafutást volt egy-egy pontért, de így is lehozta az idei negyedik győzelmét két egymást követő vereség után. A fiatal dobó újra féltucat strikeoutot szórt, miközben csak négy sétát engedett. Belisle a nyolcadik játékban két embert kiejtett, egyet pedig sétálni hagyott. Őt követően M. Reynolds a nyolcadik-kilencedik inning alatt együttesen két kiesést produkált, miközben beszedett két futást és izgalmassá tette a hajrát. Streetnek is jönnie kellett, aki a meccs utolsó két outját dolgozta le, de előtte még két ütést ő is kapott, azért szerencsére be tudta fejezni a találkozót, megtartotta a két pontos vezetésünket, ezzel a szezonban már a 11. savet regisztrálta és továbbra is makulátlan mérleggel rendelkezik.




















3. meccs, csütörtök: Diamondbacks-Rockies 3-2 - extra inningekben

A párharc döntő meccsére megint csak egy helyen változtattunk a csapatban, elkapó poszton Iannetta pihenőhöz jutott és J. Morales került be, a többiek a megszokott nevek voltak. A csapat kezdő dobója Hammel lehetett, az arizoniaknál Kennedy startolt. Rögtön nagy lendülettel indítottuk a meccset, mivel Fowler és Herrera is elért egy-egy singlet, de hiába jutottak el a kettes-hármas bázisokra, mert Tulo ellen egy fielder's choice playt mutattak be és Fowler leszedték a home platenél, majd Helton kiejtésével kivédekezték a játékot. A D'backs első támadása is veszélyesre sikerült, Stewart error és két walk által megtöltötték a bázisokat két kieső mellett, de a Mora elleni groundouttal sikerült hárítanunk. A második játékban S. Smith duplával indított, Stewart sétált, majd J. Morales helyezett el egy sac flyt, amellyel megszereztük a vezetést, míg az ellenfélnél egyetlen single ütés volt. Aztán Fowler a harmadik támadásunkat egy triplával kezdte, de a következő három ütő képtelen volt beküldeni őt a pontszerző területre, mindannyian kiestek, ám Hammel is magabiztos menetet zárt, senkit nem engedett pályára kerülni. Az ezt követő akciónkban sem kíméltük az ellenfelet, Helton süllyesztett el egy doublet, majd egy séta után J. Morales növelte a vezetést egy RBI single révén, hogy aztán egy újabb walk által 3in-2out lehetőséget harcoljunk ki, ám Herrera a forceout sorsára jutott, így képesek voltak megfékezni a coloradoi akciót. Hammel viszont a következő dobó játszmában is megőrizte a stabilitását és megint csak egyetlen walkot engedett. 2-0ra vezettünk, nem tűnt annyira nagynak az előny, de egy kicsit lecsendesedett a meccs és tovább tudtuk őrizni a vezetést. Az ötödik játékban egyedül a hazaiak jártak bázison egy kósza double találattal, majd a mieink a hatodikban sem tudtak pályára jutni, ezzel szemben Hammel két out után egymás után két singlet is engedélyezett, de a szorult helyzetben megrázta magát és egy strikeouttal lezárta a D'backs akcióját. A hetedik felvonás alatt egyedül Fowler vétette észre magát, ütött egy singlet, de utána a rabló kísérletét lekapcsolták, ezután viszont Hammel 100 dobás felett is megőrizte a hidegvérét és az első három szembejövő ellenfelét kiszórta. A nyolcadikban is kiesett a három ütőnk, majd Betancourt egyetlen séta közben tudta le a három outot. A következő akcióban is képtelenek voltunk bázisra kerülni, már nagyon a meccs végét vártuk, Street számára viszont döcögősen indult a save, mivel az első out után Parra vágott be egy solo HRt. Következett még egy kieső, de 2outnál Young is hazafutást lőtt, ezzel kiegyenlített a D'backs, a closer idén először nem tudott befejezni egy meccset, így lecseréltük. M. Reynolds az egyetlen emberét pályára engedte, majd Lindstrom strikeout révén fejeztük be a kilencedik játékot. 2-2re állt a meccs, következhettek az extra inningek. A következő akcióban sem léptünk pályára, ezzel szemben F. Moralesnek komoly gondjai voltak, két sétát is engedett abból az egyiket szándékosan, de végül hiába voltak pontszerző helyeken a futók, sikerült visszafogni őket. A tizenegyedik játék során CarGo és Tulo bázisra keveredtek, de aztán sorban hárman kiestek, így komoly pontszerzési lehetőséget szalasztottunk el, aztán F. Morales egy kiejtés után távozott, viszont Belisle beszedett egy doublet, majd Uptontól az RBI walk-off singlet is megkapta, amivel 3-2 arányban elvesztettük a series finalet és az egész párharcot.
- Az ellenfél 9-7el jobb lett az ütésekben annak ellenére, hogy a meccs közben végig vezettünk ebben is, közben 2-0s előnyről kikaptunk. Az ütéseink közel felét Fowler regisztrálta, a leadoff hitter ugyanis 3/4es hatékonysággal villogott és összesen négy alkalommal került bázisra, de egyszer sem tudott hazaérni. Egyszer a home platen dobták ki, másszor pedig a hármas bázisról voltunk képtelenek pontot szereztetni vele. A csapat mindkét pontja J. Morales nevéhez volt köthető, a tartalék elkapó egy singleből és egy biztonsági játékból tudott eredményes lenni, újabb két pontjával már 6 RBInál jár az évben. Helton és S. Smith mindketten 1/5ös hatékonyságot értek el, mindketten egy double találatot után regisztráltak futást. Közben a veterán 1B négy embert hagyott pályán, a jobb szélső pedig háromszor kapott SOt és nem tudta megfogni a game winning ütést. Herreranak is volt egy találata, a másik négy játékában viszont kiesett és közben négy LOBt jegyzett. Stewart képtelen volt ütést jegyezni és egy errort is elkövetett, de két alkalommal sétát harcolt ki és volt egy nagyszerű fogása a hármas bázison, majd a hosszabbítás alatt már Lopez került a 3B posztra. Gonzalez az előző két remek meccse után 0/5re esett vissza, támadásban gyengélkedett, de védekezésben parádés volt: bemutatott egy vetődéses elkapást, és csinált egy remek fogást a foul területen. Tulowitzki négy kiesés közben egyetlen sétát tudott felmutatni, csütörtökön sem jött ki a hullámvölgyből, de magabiztosan védekezett bases loadednál. Az egyetlen PH Giambi volt, aki a tizedik játékban strikeoutot kapott. A kezdő dobó Hammel hét inninges shutoutot produkált, mindössze négy ütést és három sétát kapott, minden tőle telhetetőt megtett, 2-0s vezetésnél adta át a stafétabotot a cseréknek. Betancourt egy séta ellenében magabiztosan hozta az újabb holdot a nyolcadik játékban, viszont Street alaposan megremegett és április legjobb closere az idei első hibás befejezését tudta le 11 sikeres lezárás után. A dobónk két strikeout mellett két solo HRt szedett be, így képtelen volt lezárni a meccset. M. Reynolds a kilencedik inningben egyetlen ütőnek dobott, akitől singlet szedett be. Lindstrom búcsúztatta el az utolsó embert ebben a játékban egy strikeouttal. F. Morales két sétát engedett négy out közben, a tizedik menet alatt nehéz helyzetből keveredett ki. Belisle viszont a tizenegyediket képtelen volt lehozni, egy strikeout közben két ütést is benyelt, a második a mérkőzés végét jelentette, idén már másodszor írták be neki a vereséget.

A NL West állása:

1. Colorado Rockies 18-11 (29 meccs)
2. San Franciso Giants 15-16 (31 meccs, 4.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 15-17 (32 meccs, 4.5 GB)
4. Arizona Diamondbacks 14-16 (30 meccs, 4.5 GB)
5. San Diego Padres 12-19 (31 meccs, 7.0 GB)

Ismét jól megúsztuk a gyengébb párharcunkat, mivel a riválisok közül egyedül a Giants tudott hozni rajtunk egy keveset, ugyanis a bajnok 2-2vel zárta a legutóbbi seriest a Mets otthonában. A Dodgers viszont a Cubstól a Padres pedig a Piratestől szenvedett velünk azonos mértékű vereséget. A hét végén két párharc lesz a csoporton belül: SF-COL és SD-ARZ, míg a LAD a Metshez utazik.

A következő ellenfelünk tehát a Giants lesz, nemrég hazai pályán már vesztettünk ellenük egy párharcot, most idegenben jó lenne javítani, annál is inkább, mert egy újabb series bukás esetén még jobban felzárkóznának ránk. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de magunkhoz kéne térnünk az utóbbi zakók után. A következő időpontokban lépünk fel San Franciscoban: szombat 04:15, vasárnap 03:05, vasárnap 22:05. Gyertek drukkolni a legnagyobb rivális elleni meccsekre! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr882880229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.05.06. 12:07:21

giants-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Ubaldo Jimenez (0-2, 7.20) at Giants' Matt Cain (2-2, 3.53), 8:15 p.m., Root
Saturday: Rockies' Esmil Rogers (3-1, 7.66) at Giants' Madison Bumgarner (0-5, 4.75), 7:05 p.m., Root
Sunday Rockies' Jorge De La Rosa (4-0, 2.61) at Giants' Ryan Vogelsong (1-0, 4.40), 2:05 p.m., Root

foppa21 2011.05.06. 19:49:01

nem hiszem hogy a giants ellen túl jók leszünk, tartok tőlük

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.06. 20:42:52

A szombatra virradó coloradói baseball-hajnal programja:
- Szombat, 04:05 Sacramento River Cats - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)
- Szombat, 04:15 San Francisco Giants - Colorado Rockies (MLB)

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 03:51:25

felhoztuk mortensent, mert rogersnek fáj a karja, így valószínűleg övé lesz a szombati meccs

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 03:55:49

Rockies lineups tonight vs. the Giants:
CF Dexter Fowler
2B Jonathan Herrera
LF Carlos Gonzalez
SS Troy Tulowitzki
1B Todd Helton
RF Seth Smith
3B Ian Stewart
C Chris Iannetta
RHP ubaldo Jimenez

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 04:45:41

az elsőben kiesett a három emberünk.
ubaldo két kieső után engedett két walkot, SOval befejezte
0-0

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 05:03:22

a másodikban tulo solo HR
náluk csak egy walk
1-0:)

foppa21 2011.05.07. 05:23:56

már 3-0, jó lenne ha pont ellenük térnénk magunkhoz:-)

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 05:24:51

a harmadikban iannetta single, fowler hbp, herrera RBI single, cargo sac fly RBI, tulo walk.
tőlük háromból három out
3-0

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 05:44:38

a negyedikben csak iannetta 2out single
ubaldo ellen double, walk, 2in-1outról lehozta
3-0

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 05:58:29

az ötödikben kiesett az első három ember
náluk is háromból három out
3-0

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 06:16:39

a hatodikban csak helton single
ubaldo kapott egy triplet, posey RBI groundout, volt még egy walk.
3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.07. 06:27:44

Érdekes, hogy Lindstrom jött ki a hetedikre, így egyértelmű, hogy a kilencedikre Street-et tervezzük most is.

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 06:36:54

a hetedikben egyetlen fowler walk
lindstrom ellen csak egy single
3-1

foppa21 2011.05.07. 07:06:46

kiegyenlítettek a nyolcadikban:-(

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 07:09:33

a nyolcadikban helton single, s. smith single, stewart walk, iannetta viszont kihagyta a loaded 2outot.
beton ellen single és double, schierholtz 2run RBI double.
3-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.07. 07:11:16

Megint a bullpen-en fog elmenni a meccs, persze, ők is hibázhatnak, csak az áprilisi sikereinknek a kulcsa volt a határozott játékuk, most meg sorra betliznek és kapunk ki. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.07. 07:14:51

Paulino jön a kilencedikre, legalább ma nem lesznek extra inningek. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.07. 07:21:48

Köszönjük Paulino, ismét megmutattad magad. Takarodj a büdös kurva anyádba!

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 07:22:27

a kilencedikben háromból három out
paulino ellen double, sanchez RBI walkoff single
3-4 a vége:(

StormST 2011.05.07. 07:22:36

Beton jól elkúrta, Paulinho meg hozta a szokásos runt, walkoff jelleggel...

Basszuk már ki ezt a madarat végre!!!!

foppa21 2011.05.07. 07:26:25

megint paulino baszta el:-(

StormST 2011.05.07. 07:28:01

Belejönnek a kezdők, erre a bullpen összefossa magát, fasza...

Két este egymás után 2 run-os vezetést elszarni az utolsó 2 inningben, nevetséges...

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 10:30:40

erre filipet idézném a gitrből, bár gondolom ezt te is így látod stormst, csak persze idegesitő helyzet volt a meccs után.

"Betonra szerintem felesleges haragudni, ugyanezt tudom rá elmondani, mint tegnap Street-re: eddig tökéletes volt, egyszer ő is hibázhat, csak szerencsétlen helyzet, hogy a setupman és a closer két egymást követő meccsen hibázott, reméljük nem kerülnek gödörbe, és a következő napokban ismét számíthatunk rájuk."

igazából nem tudom hogy fogjuk megoldani a következő meccset. mortensen nem fog 5-6 játéknál többet hozni, és nincs longman. a bullpenből betont kifárasztottuk teljesen, béla is sokat dobott két napja, m.reynolds egy-egy outnál többre nem képes, f.morales mindig lutri, streetnek se ártana még talán pihennie, de tegnap lindstrom is dobott. és akkor van még paulino, inkább ne kössz:D

StormST 2011.05.07. 12:11:50

@Tomi_Tanguay: Én nem haragszom Betonra, ahogy Street-re se, amit eddig csináltak idén az a maximum volt mindkettőtől.

A gond ott van, hogy kettőjükön kívül stabil ember nincs a bullpen-ben idén. Tavaly Béla jó volt, de idén eddig ő is halvány. Reynolds nem egészen az a szint, ami kéne, Morales szerintem hígfos az esetek 90%-ban, Paulinho meg valakinek nagy csókosa lehet, hogy még mindig a keretben van.

Lindström az egyetlen, akiben látok fantáziát, őt meg Tracy nem tudja jól használni. OK, én is nagyon bírom Street-et, de most, hogy van egy másik closer a keretben, most nem kéne mindig neki jönni, mert így ő is folyton fáradt, Lindström meg nem nagyon találja a helyét és Tracy se nagyon talál neki helyet.

Sajnos az idén nyári beszerzések eddig nem váltották meg a világot, Wiggy meg Lindström még so-so, de Lopez fos, Paulinho meg még inkább.

Még nincs nagy baj, csak kéne valami szikra, hogy visszatérjen a csapat a helyes útra, mert a 3 fontos dologból (ütések, kezdők, bullpen) mostanában max egy jó egyszerre, így meg nehéz meccseket nyerni...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.07. 17:03:26

@StormST: Ez arra vonatkozott, hogy nem érdemes most őket okolni egy-egy hiba után, amikor előtte sokszor nagyszerűek voltak. Paulino-t nyilván lehet, mert elfogadhatatlan az egész éves teljesítménye. :P

Lindstrom setupman-nek érkezett, hogy levegye a terhet Betancourt válláról, ő is első sorban a 7-8. inningekre egy opció. Előtte az Astros-ban closer volt, és van affinitása a befejezésekre, de Street a no.1. closer. Továbbra is csak akkor fogjuk szerintem őt használni a befejezéseknél, amikor Street-nek pihennie kell, vagy éppen nem tudja lezárni a meccset, de még vezetünk (ami már volt egyszer), csak egyfajta vészmegoldás closer-nek. Ez az ő helye. :)

A bullpen-be Daley-t tudnám elképzelni, 10.2 inning alatt 0.00 ERA és 0.75 WHIP a Sky Sox-ban. Tavaly tavasszal is nagyon jól ment neki fent, megbízható, fineszes egy inninges RP. Számomra érthetetlen volt, hogy az opening roster-ből miért maradt ki, most még inkább az, hogy miért nem jön már fel.

Wiggy pont a legrosszabbkor sérült meg, amikor kezdte volna megtalálni formát, azt hiszem, éppen egy három RBI-os meccsen dőlt ki. Remélem nemsokára visszajön, csak mire megint formába lendül...? Lopez botrányos, ütött éppen két HR-t, és 3B-ként biztosan védekezik, de egyébként teljesen nulla. Ha Stewie-t leküldtük formába lendülni, őt is lehetne nyugodtan. Főleg hogy EYJR és Nelson is egymást szárnyalja túl odalent, mindketten kirobbanó formában vannak ezekben a hetekben a szerény évkezdés után.

Igen, ez szerintem is probléma, hogy az egységek megint nem tudnak egyszerre, hosszú távon jól működni, tavaly is megszívtuk. De még csak május eleje van, bármi lehet, igazából ha tartani tudjuk ezt a 3-4-5 GB-t a divízióban, akkor nagy baj nem lehet - ehhez most még legalább az egyiket hozni kéne a Giants ellen. Persze, vannak intőjelek, amiket komolyan kell venni, mert az elmúlt egy-két hétben valóban nem haladunk jó irányba...

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 19:01:37

furcsa, de mostmár a daley és a lopez témát én is így gondolom:D

Tomi_Tanguay 2011.05.07. 19:50:41

lindstrom sincs százas állapotban, napok óta fájlalja a kezét, de bevetésre kész ma is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 02:40:58

Érdekes lesz a mai kezdő az ellenfél balkezes dobója miatt:

CF Fowler
2B Amezaga
LF CarGo
SS Tulo
1B Helton
3B Lopez
RF Spilly
C Iannetta
P Mortensen

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 03:19:36

az elsőben három sima out
mortensen ellen walk, single, posey RBI groundout
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 03:31:22

a másodikban is kiesett a három emberünk
náluk is három out
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 03:44:48

a harmadikban spilbo walk, iannetta dp
ott háromból három kieső
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 04:03:02

a negyedikben fowler single és CS
náluk 2outnál double, walk, de megfogtuk
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 04:29:16

az ötödikben tulo reached error, lopez single, 2in-1outnál spilbo GIDP:(
aztán lopez throwing error, single, sanchez RBI double, walk, SOval védekeztük ki a loaded 2outot
0-2

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 04:47:25

a hatodikban iannetta walk, fowler DP
mortensen ellen egy walk, a hármason megfogtuk a futót
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 04:51:22

Kéne már végre valami offense, nonszensz, hogy valahányszor bázisra kerülünk, mindig jön egy double play.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 04:55:46

Erre gondoltam, bases loaded kieső nélkül, Helton be is küldött két futót egy duplával. :)

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 05:15:45

a hetedikben amezaga single, cargo single, tulo reached error, loaded 0outnál helton 2run RBI double, aztán lopez ellen fielders choiceal tulo out at home, aztán meg két strikeout. ebből többet is ki lehetett volna hozni:S
béla hozott két outot, m.reynolds ellen double, intent walk poseynak, do SOval hozta
2-2

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 05:41:44

a nyolcadikban ph herrera single, amezaga single, tulo intent walk, loaded 2outnál helton groundout
lindstrom két kieső után kapott egy singlet
2-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 05:57:43

Valahogy meg kéne nyerni ezt a meccset, de félek a dobóinktól, Street-nek is kell jönnie lassan.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 06:00:57

Nagyszerű, mára is Paulino-t hozzuk, hogy veszítse el a kilencedik inninget.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 06:05:37

Köszönjük ismét Paulino... Azért F. Morales három méter magas wild pitch sem volt gyenge.

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 06:06:20

a kilencedikben iannetta 2out single, ph giambi walk, fowler fent hagyta őket.
paulino két singlet kapott out nélkül, aztán f.morales ellen fontenot walk-off sac fly RBI:(
3-2re kikaptunk megint

StormST 2011.05.08. 06:18:27

Paulinho...

Ennyiből Giambi is odaállhatna, rohadtul mindegy, a pont mindenképpen megvan...

Lassan oda jutunk, hogy baj van...

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 12:07:24

már a denver post is azt írja h esélyes lehet egy paulino-daley és egy morales-brothers helycsere

StormST 2011.05.08. 15:56:10

@Tomi_Tanguay: Renck már napok óta írja twitteren ezeket, főleg a Paulinho félét. Rá is kérdezett az utóbbi két vereség után Tracy-nél is a sajtótájékoztatón, de az öreg egyelőre még terel... :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 15:59:29

Jó, én meg Daley-t már a szezon eleje óta írom. :D

Coach Sacco 2011.05.08. 16:06:56

Gödörben vagyunk, ne szépítsünk... A csere dobók komoly slamasztikába kerültek, talán ma Betoncourt és Street újra a régi lesz, ha jól láttam tegnap egyikük se játszott, ma várhatók. Nagyon le kéne győzni harmadszorra a Giantst.

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 19:04:50

és brothersről mi a véleménye a triple-a szakértőnek?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 19:59:42

Ugyanolyan fastball-er, mint F. Morales, szerintem az nem lenne olyan fontos váltás, bár azon se veszíthettünk semmit, de szerintem F. Morales idén kiegyensúlyozottabb. Daley-n kívül még Esalona-t várom fel később, de ő még nagyon keveset játszhatott idén, ha formába lendül a következő hetekben, akkor utána jöhetne, bár ő is jobbos, tudnánk neki szerintem helyet csinálni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 20:00:33

A vasárnap esti coloradói baseball-program:
- 22:05 San Francisco Giants - Colorado Rockies (MLB)
- 22:05 Sacramento River Cats - Colorado Spring Sky Sox (Triple-A)

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 21:02:06

a mai lineup:
fowler cf, herrera 2b, gonzalez lf, tulowitzki ss, giambi 1b, smith rf, iannetta c, stewart 3b, de la rosa p

Coach Sacco 2011.05.08. 22:09:32

Hajrá srácok! Most javítani kell!

StormST 2011.05.08. 22:21:34

DLR bekezdett, 12 pitch, 2 strike, 1 WP... :P

StormST 2011.05.08. 22:23:10

7 nap után az első DP, ideje volt, csak még mindig ott van egy ember a harmadikon...

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 22:26:16

az elsőben háromból három emberünk kiesett
DLR ellen két walk, herrera-giambi double play, még egy walk, SOval vége.
0-0

haromt · http://90es.blog.hu 2011.05.08. 22:39:46

iszonyatos szenvedés ez a meccs. DLR botrányos és egy rookie SP szopat minket. Mindenki monnyon le. Alig több mint egy inning alatt 4 kibaszott walk. WTF...

StormST 2011.05.08. 22:42:42

A védelem húzza ki a szarból DLR-t egyelőre, 2 DP két inning alatt...

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 22:44:07

a másodikban sem voltunk pályán
DLR megint walk, herrera-tulo-giambi double play, SOval befejezte.
0-0

StormST 2011.05.08. 22:56:22

Vogelsong standup double, azt hiszem mindjárt sírni fogok...........

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 22:57:17

Baszd meg, eddig kurva gáz, az első kilenc emberünk kiesett, ott meg már a dobó üt double-t. :(

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 23:00:14

a harmadikban is kiesett a három emberünk
DLR kapott egy doublet a dobótól, de a hármasnál tovább nem jutott el.
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 23:08:30

Azért remélem nem fogunk perfect game-et adni ennek a kis senkiházi köcsögnek.

StormST 2011.05.08. 23:19:41

Hát, most már muszáj lesz valami ütést összehozni, nekik már pontot is sikerült összehozni, nekünk még nagyon sok a 0, kivéve az error-t... :(

Coach Sacco 2011.05.08. 23:19:44

Vezetnek, az is csoda, hogy eddig bírtuk... :(

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 23:20:00

a negyedikben se voltunk bázison, elképesztő.
tőlük egy double, ross RBI single.
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 23:27:07

Giambi at bat-nél 3-0-s count-nál egymás után két széles labdát adtak strike-nak. Úgy látszik nagyon akarják, hogy Vogelsong virágozzon. De megszoktuk már, hogy retkes csalók.

Tomi_Tanguay 2011.05.08. 23:39:06

az ötödikben is háromból három out
náluk is kiesett mind a három ember
0-1

Coach Sacco 2011.05.08. 23:41:32

Öt inning alatt 0 hit, 0 walk. Szerencsére csak 0-1 az állás, tulajdonképpen ez egyetlen ütéssel is megváltozhat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.08. 23:47:13

Iannetta végre megmentete a becsületünk egy single-lel, de több kéne.

Tomi_Tanguay 2011.05.09. 00:05:54

a hatodikban iannetta single
DLR ellen egy walk, ross 2run HR
0-3

Tomi_Tanguay 2011.05.09. 00:33:19

a hetedikben cargo walk, tulo reached error, giambi ellen DP.
belisle ellen két out után hbp és single, közben egy CSel lett vége.
0-3

Tomi_Tanguay 2011.05.09. 00:51:00

a nyolcadikban csak iannetta single
f.morales egy walk után kiejtett hármat
0-3

Tomi_Tanguay 2011.05.09. 00:59:21

a kilencedikben cargo még hozott egy 2out singlet, de ennyi volt.
3-0ra kikaptunk, söpréssel buktuk a seriest. nagy ébresztő kell!


süti beállítások módosítása