Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Phillies - Rockies 1:1 T

2011.05.20. 09:37 - Tomi_Tanguay

Az előző két napban újabb két meccses párharcot bonyolított le a Colorado Rockies együttese és a jó erőkből álló Philadelphia Phillies otthonában 1-1re végeztünk, miután egy szoros vereséget és egy sima győzelmet értünk el a két évvel ezelőtti bajnok csapat ellen.























1. meccs, szerda: Phillies-Rockies 2-1

A szerda esti órákban került sor a philadelphiai series nyitó meccsére, az összeállításunkban a legnagyobb meglepetés Amezaga kezdő 2B helye volt, mellette még az egyesen Helton, a hármason Lopez, SSként Tulo alkotta a starting infieldet, kívül CarGo, Fowler, Spilbo kezdtek. Iannetta volt a csapatunk elkapója, a dobókörben pedig igazi balos csemegére volt kilátás DLR és Hamels között. A legelső próbálkozásunkban Amezaga sétálhatott, de CarGo single ütése közben a hármas bázisra tartva kiesett, a többiek pedig képtelenek voltak pályára kerülni, míg DLR az első három hazai ütőt kiosztotta. A második inning alatt Lopez mutatott fel egy singlet, majd a forceout közben bázison maradó Spilbo rablási kísérletét lekapcsolva hozták össze a hazaiak a harmadik outot, közben a Phils ismét nem járt a bázisoknál. Ezt követően mieink képtelenek voltak pályára jutni, a harmadik dobójátékában pedig DLR hibátlan mérlege oda lett, amikor következett egy single, de után zsinórban három kieséses játékot hajtott végre. A negyedik felvonásban mindkét dobó távol tartotta az ellenfél ütőit a pályától és könnyedén lehozták a három-három outot, ezzel négy menetet után egyetlen pont sem esett, gyakorlatilag jelentősebb támadás se volt eddig. Részünkről az ötödik akció is abszolút eredménytelen volt, viszont az ellenfél két futót helyezett el a pontszerző bázisokon egy kieső mellett, Valdez RBI singleből pedig a vezetést érő runt is megszerezték, de újabb két futóval a pályán végrehajtottunk egy Tulo-Helton double playt, így csak egy pontos hátrányba kerültünk az első nehezebb játékunkban. Sajnos, ezután zsinórban a negyedik akciónkban se voltunk képesek értékelhetőt cselekedni, ezzel szemben a házigazdák részéről Rollins mutatott be egy singlet, de a harmadik kanyarnál tovább ő se jutott el. A hetedik inningben CarGo végre véget vetett a sikertelen szériának és betalált egy duplával, majd két kieső után Helton vágott be egy RBI doublet, amivel kiegyenlítettük a mérkőzés állását. A játszma alsó felében DLR hibátlan volt és az első három ellenfelét feltartóztatta, majd a nyolcadikban Spilbo mutatott fel egy singlet, ám a második bázison Fowler fent hagyta őt. Aztán megint Valdez vágott be egy fontos singlet, melyet követően a hármas bázisról Rollins küldte be egy sac fly játékkal, így 2-1re megint ők vezettek. Az utolsó menetre a Phils természetesen dobót váltott, Madsen ellen S. Smith pedig elsőként behelyezett egy doublet, azonban őt követően CarGo és Tulo egyaránt strikeouttal kiesett, majd Heltont három ball után sétálni hagyták, azonban a pinch hitter Giambi ellen egy swinging strikeouttal véget ért az összecsapás. Rettentő szoros küzdelemben 2-1 arányú vereséget szenvedtünk a rövid párharc első találkozóján.
- Nem sokon dőlt el a győztes sorsa, annak ellenére kikaptunk, hogy 6-5 arányban több ütésünk volt az ellenfélnél. Gonzalez ebből két találatot vállalt, beütötte az idei hatodik doublet, amely után az egyetlen futásunk is a nevéhez íródott, de a másik két beállásában strikeouttal búcsúztatták el. Helton regisztrálta az egyetlen pontot érő megmozdulásunkat, amikor 1/3as hatékonysága közben a hetedik menetben megütötte az évi 10. doublet és ezzel 20. alkalommal ért el RBIt a szezonban. A kezdő 3B Lopez három ütőjátéka alatt egyetlen singlet postázott, többre képtelen volt, így az átlaga változatlanul .200 alatt mozog. Spilborghs szintén háromból egyet ért el, napi egy single ütése mellett pedig egy látványos elkapást is végrehajtott a jobb szélen. A sor első embere Fowler eredménytelen volt, mind a négy beállásában a kiesés sorsára jutott, de legalább strikeoutot csak egyszer kapott. Tulowitzki is 0/4et termelt, kétszer SOval ejtették ki és összesen három társát hagyta a bázisokon, ami a legtöbb volt a csapatban. Meglepetésre kezdő volt még Amezaga, egyszer sétával jutott bázisra, de a futójáték közben leszedték őt a hármas kanyarra igyekezve. A pinch hittereink közül S. Smith a kilencedikben egy doublet mutatott be, de a többiek gyengélkedése miatt ennél képtelen volt tovább eljutni, míg Giambi a meccs utolsó outját megkapva lett kiszórva SOval. A kezdő dobó De La Rosa nagyon jó mérkőzést nyomott le, azonban a nyolc inning alatt elszenvedett két futás sajnos most vereséget jelentett számára. Csak öt singlet hoztak ellene és egyetlen sétát sem adott a négy strikeout közben, nagyszerű formát kapott el szerda este, pech hogy az ellenfél dobója még őt is felül múlta. A mexikói starter W-L mérlege 5-2es, ERA mutatója pedig 3.34es a mérkőzést követően, de nem szabad elégedetlenkedni vele.























2. meccs, csütörtök: Phillies-Rockies 7-1

Kereken 24 órával később másodszor is összecsaptak egymással a csapatok és az összeállításunk három helyen változott a mezőnyben: Helton kényszerűségből szorult a padra, kiújult a hátfájása így Giambi kezdett helyette a 1Ben; Herrera visszafoglalta a kettes bázist; a jobb szélre pedig S. Smith került be. A mieink aktuális kezdő dobója Chacin lehetett, míg az ellenfélnél Kendrick volt a soros. Az első támadásunkban Fowler és Tulo révén vittünk be egy-egy singlet két kiesés közben, majd Giambi helyezett be egy három pontos hazafutást, aztán az ellenfélnél mind három kísérletező könnyen kiesett, így 3-0ra vezettünk az első inning után. Ezt követően a második játékban nem jártunk bázison, mint ahogyan a hazaiaknál is elbúcsúzott a következő hármas valamennyi tagja. A következő felvonás alatt CarGo hozott egy doublet, majd két kieső mellett Giambi vágott egy újabb 2run HRt a jobb oldalra, ezzel a második beállásában is hazafutást lőtt és már 5-0ra léptünk meg, utána még ugyanebben az akcióban S. Smith és Lopez is ütést tudott felmutatni, de velük már nem szereztettünk újabb pontokat. A harmadik alján megtört Chacin hibátlan mérlege és kapott egy singlet, amely játék közben CarGo megsérült és Spilbo helyettesítette a folytatásban, míg a dobónk két strikeouttal lezárta az inninget. A negyedik részre a Phils az első csere dobóját küldte ki és Baez ellen nem járt sikerrel a három emberünk, aztán a hazai oldalon egy single született, majd két kieső után Chacin kiosztott egy strikeoutot, de az utolsó dobása wild pitch lett, így Gload eljuthatott az egyes bázisra, majd Ibanez szépített egy ground-rule double révén. Nem sokkal később jött a válasz, Tulo egy error miatt került pályára, majd Giambi a harmadik hazafutását is belőtte a meccsen, harmadszor is a jobb szélre bombázott, aztán S. Smith és Lopez újra ütött, de újra képtelen volt hazaküldeni őket a pontszerző helyekről a sorunk legvége, így be kellett érnünk a 7-1es vezetéssel. Az ellenfél következő próbálkozásában egyetlen 2out walk született, majd a hatodik tetején Herrera és S. Smith lendült támadásba, de Giambi ezúttal fent hagyta őket, közben Chacin magabiztosan búcsúztatta el a három aktuális ellenfelét. A hetedik inningben S. Smith újabb ütést mutatott be, de a single után a kettes bázis előtt megelőzték, majd még Lopez is elért egy singlet, a védekező részben pedig Chacin egy single után visszatartott három ütőt, még két újabb strikeoutot elért. Ezt követően egyedül Herrera hozhatott singlet, majd a nyolcadik alsó részét Lindstrom abszolválta egy 2out single közben. Az utolsó menetben részünkről megint csupán Lopez tudott bemutatni egy újabb ütést, míg Paulino ellen egy single született, majd egy Tulo-Herrera-Wiggy dupla játékkal fejeztük be a mérkőzést, melyet 7-1 arányban nyertünk meg.
- Csattanós választ tartogattunk a szerdai vereség után és elképesztően simán kiütöttük a Philliest, hatalmas eredmény, hogy saját pályáján ennyire megvertük az NL első csapatot. A veterán Giambi gyakorlatilag egy szereplős homerun derbyt rendezett saját magának Philadelphiaban, miután három hazafutást süllyesztett el az első három ütési lehetőségében, összesen hét pontot szállított, vagyis a csapat összes futását a veterán harcos hozta. A klub történetében a 12. játékos lett, aki egy meccsen három HRt ütött, de 2004 óta a legelső. Az 1B Helton hátfájása miatt lett kezdő, és 3/5el zárt, az első három HR után két strikeoutot szenvedett el, közben a mezőnyben is bemutatott egy nagy mentést, végül a hajrában lecseréltük és az utolsó inninget már Wigginton töltötte a pályán. Lopez egyértelmű felszálló ágban van és a sor hetedik helyén ötből négy ütést jegyzett, két singlet és két doublet ért el, érdekes hogy futást egyik alkalommal se tudott kiharcolni, ez már a többiek kritikája. Talán most már hosszabb távon is használható ütő formába tud kerülni, végre átlépte a bűvös .200as határt. Hozzá hasonlóan S. Smith is eredményes napot zárt a sor hátsó felében, ugyanis a hatodik helyen három singlet és egy walkot regisztrált, de ő is képtelen volt a hazaérésre. Herrera visszatért a kezdőbe és ha már ott volt, két egy bázisos ütés révén 2/5ös hatékonyságot ért el, és egy nagyszerű hárítása is volt védekezésben. A leadoff hitter Fowler ezúttal is gyengélkedett, öt beállás alatt egyetlen találatra volt képes, két alkalommal SOval szórták ki. Tulowitzki csak egy ütést jegyzett, de mindkét pályára kerülése után hazaért Giambi bombáinak köszönhetően, bár ő maga megint négy embert engedett fent maradni. Gonzalez 1/2nél járt, amikor a harmadik inningben egy mezőnyjáték alatt meghúzódott és le kellett cserélnünk, Spilborghs állt a helyére, aki mindkét támadó próbálkozásában kiesett. Az elkapó Iannetta volt a legrosszabb emberünk, ugyanis mind az öt lehetőségében kiesett, négy alkalommal strikeoutot szenvedett el, miközben összesen hat LOBt jegyzett. Chacin nagyszerűen teljesített az egész mérkőzésen és hét inninget hozott le egyetlen kapott ponttal, közben négy ütést szereztek ellene és a 9 kiosztott strikeout ellenében csak egyetlen walkot vétett. Végig nagyon magabiztos tudott maradni és 100 dobás felett sem bizonytalanodott el, magas színvonalan tolta végig a teljes meccset, idei ötödik győzelmét regisztrált. Lindstrom a nyolcadik inning alatt egyetlen ütést szedett össze, és a befejező menetben Paulino mérlegét is csupán egyetlen single rontotta.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 24-19 (43 meccs)
2. Colorado Rockies 23-19 (42 meccs, 0.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 20-23 (43 meccs, 4.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 20-25 (45 meccs, 5.0 GB)
5. San Diego Padres 19-25 (44 meccs, 5.5 GB)

Sajnos a szép győzelmünk ellenére a Giants jelenleg átvette a vezetést a csoportban, mivel mindkét meccsüket megnyerték a Dodgers otthonában. A D'backs a Braves 2-0s series legyőzésével feljött a harmadik helyre, a Padres pedig 1-1re végzett a Brewers ellen. A hétvégén kezdődnek az interleague küzdelmek a többi csapat számára, a SF az Oaklandet fogadja, az Arizona a Minnesotát, a San Diego a Seattlet, a LAD pedig a White Soxhoz látogat.

A mieink még egy ideig maradnak az NLen belül és a következő ellenfelünk a Milwaukee Brewers csapata lesz házon kívül, akik bár most csak harmadikok NL Centralban, jó lesz óvatosnak lenni velük. A csapat a következő időpontokban léphet fel a Brew Crew otthonában: szombat 02:10, vasárnap 01:10, vasárnap 20:10. Egyre jobb formában vagyunk, az utolsó négy meccs teljesítménye okot adhat arra, hogy mindenki bizakodjon és szurkoljon a csapatért! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr112917536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 09:38:26

crew-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Jason Hammel (3-3, 3.71 ERA) vs. Brewers' Zack Greinke (2-1, 6.60), 6:10 p.m., Root
Saturday: Rockies' Clayton Mortensen (1-0, 2.01) vs. Brewers' Shaun Marcum (5-1, 2.54), 5:10 p.m., no TV
Sunday: Rockies' Ubaldo Jimenez (0-3, 6.14) vs. Brewers' Randy Wolf (3-4, 4.03), 12:10 p.m., Root

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 10:24:22

“I am pumped and just excited to get this opportunity and pitch for those guys in the clubhouse,” Daley told The Denver Post. “I can’t wait to get back.”

azért vicces ahogy filip előre magyarázkodik ahogy szar lesz:D

haromt · http://90es.blog.hu 2011.05.20. 13:43:23

sokkal szarabb nem lehet mint Morales :P ami gáz hogy így összesen M.Reynolds maradt a bullpenben balkezes. ha nem lesz elég akkor tuti keresünk tradepartnert.

most hétvégén megint tudok meccseket nézni, tehét vereségek várhatóak :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.20. 14:18:45

Még ott van a Brothers gyerek lefty-nek, de ő se lenne életbiztosítás.
Érdekelne, hogy kit kaptunk F. Morales-ért, de gondolom max egy fiatalabb Double-A pitchert.

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 17:29:57

nem tudom hogy szoktátok-e nézni a linkelt videókat (fehér feliratok a cikkben), de giambi három hazafutását érdemes mindenkinek látnia:D

milo_hedgie#23 2011.05.20. 18:26:42

giambi előtt le a kalappal!

gonzalez sérülése mennyire komoly?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.20. 19:09:15

Nem tűnt annyira vészesnek, nem lepődnék meg rajta azért, ha ma-holnap még nem kezdene. Konkrétumot még nem olvastam.

Foresz 2011.05.20. 19:26:58

Mekkora arc ez a Giambi!Hazavágta egyedül a Philadelphiát,de el sem mosolyodott amíg végig kocogott a bázisokon.És ez az ember csak tartalék?

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 19:45:21

kiégett már rendesen, de hatalmas fazon:D néha még mutat valamit a tudásából, de nem ez a jellemző rá. eddig idén iszonyat gyenge volt, még csereként is csak kiesett minden játékban. arról nem is beszélve hogy elég szarul védekezik 1Bként:D

Foresz 2011.05.20. 19:50:11

Akkor most rendesen elkaphatta az ihlet,mert ilyeneket nem mindennap csinálnak játékosok.Mennyi idős különben a fickó?Mert elég őszes frizurája van.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.20. 19:50:47

Majd júniusban az interliga meccseken kezdő lehet, menni fogunk pont a Yankees-hez is. :D

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 20:03:34

40 és fél éves:D 95 óta játszik, 2002-08ig a yankeesben is divatkodott. nálunk másfél éve van tartaléknak, általában csak csereként állítjuk be a meccsek végén, amikor hátrányban vagyunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.20. 20:07:13

Alkoholista és Las vegas-i nightclub tulajdonos - ezeket ne hagyjuk már ki az életrajzából. :D

Coach Sacco 2011.05.20. 20:21:37

Mindig megnézem a linkelt videókat, a legjobbak. :)

A Must C Clutchban is ő van:

mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=14983965

Foresz 2011.05.20. 20:23:40

@Filip89: Akkor még klasszabb figura,nem?Mindegy,szép volt ez akkor is ha esetleg soha a büdös életbe még egy hazafutást már nem fog csinálni.

Tomi_Tanguay 2011.05.20. 20:41:52

tracy azt mondta cargo akár már ma játszhat

tHoMaS 2011.05.20. 21:03:24

óriási egyéni teljesitmény!
végre kezd igazán beindulni a csapat

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 02:13:43

Rox lineup cf fowler 2b herrera ss Tulo 1b giambi rf smith 3b lopez lf wigginton c iannetta p hammel

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 02:23:50

az elsőben három out nálunk
ott leadoff double, braun RBI groundout, aztán még egy single.
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 02:41:19

a másodikban s.smith single és CS.
náluk két single, és egy három ball utáni intent walk, loaded 2outnál hart ellen groundout.
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 02:54:45

Hammel élete első hazafutása természetesen, és hét év után az első egy Rockies-dobótól.

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 03:00:32

a harmadikban wiggy double, hammel 2run HR!
tőlük single, tulo-herrera-giambi DP
2-1

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 03:26:38

a negyedikben tulo single, s.smith GIDP
ott volt egy single, gomez ellen lopez fielding error és throwing errorból run, még egy walk.
2-2

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 03:45:36

az ötödikben wiggy double, iannetta RBI single.
hammel az egyetlen singlet egy pickoffal hatástalanitotta
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 03:53:04

Giambi ma is elsütött egy rakétát. :)

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 04:10:39

a hatodikban 2out után giambi solo HR, s.smith double.
náluk egy single, ph lucroy RBI single.
4-3

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 04:25:29

a hetedikben csak egy iannetta single
hammel két embert ejtett ki, m.reynolds a harmadikat
4-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 04:32:15

Tulo-t kiállították, miután beszólt a második jogtalan called strikeout után.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 04:47:19

Szerintem el fogjuk veszíteni ezt a végén. :(

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 04:50:54

a nyolcadikban nálunk háromból három out
beton ellen mcgehee solo HR, és még egy 2out single és SB, SOval vége.
4-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 04:59:09

A Sky Sox 5-4-re győzött nagy meglepetésre, Pacheco ütötte a nyerőt a kilencedik tetején.

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 05:09:37

a kilencedikben egyetlen lopez single
lindstrom hozta a három outot
4-4, megyünk tovább

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 05:27:58

a tizedikben herrera 2out single
belisle ellen csak egy walk történt.
4-4

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 05:43:20

a tizenegyedikben nem voltunk bázison
belisle ellen 2out single
4-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 05:46:33

Nem tudom, hogy nyertünk-e idén egyáltalán extra inninges meccset, én csak szopásokra emlékszem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 05:54:41

Daley jön a 12-re, szerintem elveszíti, de jobb is, mert már aludni szeretnék. :P

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 05:59:19

a tizenkettedikben ph morales 2out single
daley hozta a háromból három outot
4-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 06:15:27

Street ellen már egyenlítettek. Most már a faszom kivan, fejezzék be a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 06:23:21

a tizenharmadikban 2outnál amezaga double
street ellen y.betancourt solo HR. még egy single, de csak a hármasig jutottak
5-5, még mindig nincs vége

StormST 2011.05.21. 06:25:45

Beszarás ez a mecxs, jőn a 14. inning és már nem nagyon maradt dobónk...

A bíró meg beveheti, kiküldte Tulo-t, mert buzerálta a lelkiismerete...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 06:31:58

Chacin jön PH-nek buntolni, lehet hogy ha előnyben leszünk, akkor ő megy a save-ért.

StormST 2011.05.21. 06:36:30

Dex megszerezte az előnyt, de sajna csak Paulinho védheti meg, kéne még 1-2 pont...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 06:43:21

Paulino jön a save-ért, ez röhejes lesz, lehet több esélyünk lenne a tegnap 110+ dobást letudó Chacin-nel is. :P

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 06:46:30

a tizennegyedikben wiggy single, iannetta reached error, fowler RBI single, ketten is fent hagytak két embert.
paulino ellen walk, és fielder 2run HR...
5-6

StormST 2011.05.21. 06:48:41

Most már kibasszuk végre ezt a majmot? Hogy rohadna el...

Mondjuk azt nem értettem, hogy 0 out-nál miért nem maradt bent Street, jól rá is basztunk...

foppa21 2011.05.21. 06:49:22

végezzük már ki ezt a köcsögöt!!!!!!!!!!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.21. 06:50:06

Tracy egy begyepesedett fasz, eleve Street-nek kellett volna buntolnia, mi a fasznak hoztuk Chacint, ha ő nem dobhatott utána? Idióta vén fasz...

StormST 2011.05.21. 09:46:04

Ilyenkor egyébként lett volna lehetősége Csacsinak melegíteni? Lehet, hogy az volt a baj, hogy a bunt után nem esett ki és végig bent kellett lennie az inning-ben...

Állítólag Tracy azt mondta, hogy újraértékeli Paulinho helyzetét. Az a baj, hogy nincs trade értéke jelen pillanatban, de legalább AAA-be le lehetne zavarni egy kicsit...

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 11:34:41

sajna a giants közbe megint nyert és már 1.5 gbvel vezetnek

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 20:01:02

a keddi doubleheader miatt valószínűleg fel fogunk hozni egy spot starter (g.reynolds esélyes rá) és akkor paulino lehet akit kitesznünk:)

Tomi_Tanguay 2011.05.21. 20:42:00

Jason Hammel homered in the third inning, the first Rockies pitcher to pull it off since Jason Jennings in 2004.

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 01:05:16

cf fowler, 2b herrera, lf gonzalez, ss tulowitzki, rf smith, 3b lopez, 1b wigginton, c morales, p mortensen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 01:17:08

CarGo máris HR az első menetben, stílusosan jött vissza. :)

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 01:33:58

az elsőben cargo solo HR, még egy tulo walk.
náluk egy double esett, fielder RBI double, mcgehee ellen lopez error és közben run.
1-2

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 02:07:38

a másodikban csak egy morales walk
náluk háromból három out

a harmadikban herrera single, tulo double, s.smith kihagyta a 2in-2outot.

1-2

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 02:43:47

a negyedikben kiesett a három emberünk
mortensen ellen walk, herrera unassisted double play.

az ötödikben fowler single és CS.
lucroy solo HR, két strikeout után herrera fielding error.

1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 03:04:56

Ma meg Dauer-t állították ki tőlünk.

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 03:09:10

a hatodikban se voltunk fent
mortensen ellen single, walk, CS a hármason.
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 03:23:56

a hetedikben is kiesett a hármasunk
mortensen ellen double és cargo kidobta a hármason, még egy walk 2outig, az utolsó embert daley szórta ki.
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 03:30:31

Elképesztő, hogy pályára se tudunk kerülni, egyetlen lehetőségünk maradt. :(

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 03:38:54

a nyolcadikban megint három out nálunk
daley két strikeout, m.reynolds harmadik out.
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 03:49:49

a kilencedikben tulo triple, s.smith RBI groundout, giambi single, wiggy ellen SOval vége lett:(
2-3as vereség

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 09:38:05

Paulino-t leküldtük a meccs után!!!
Daley kiszorította a keretből, G. Reynolds jön fel, a tegnapi startját törölték a Triple-A-ben, jövő szombaton ő lesz a spot starter, amikor a keddi doubleheader miatt feltorlódik a sor.

StormST 2011.05.22. 10:34:34

Kár ezért a meccsért, sajnos Lopez-nél kicsit kezdenek túl gyakoriak lenni az error-ok, remélem nem lesz tendencia belőle...

Örülök, hogy végre kibasszuk ezt a majmot, nagyon sajnálom, hogy Barmes-ért ezt a senkiházit kaptuk...

Hozni kell a harmadik meccset, nem vagyunk mi rosszabbak ezeknél, de az tény, hogy még a szerencse is velük van...

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 18:19:25

10 napunk van rá, hogy tradeljük vagy kivágjuk ezt a szutyok paulinot

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 18:23:03

ja és ne feledjétek hogy ma már 20:10kor kezdődik a meccsünk!:)

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 19:21:46

brothers 99 mphes fastballokat dobál. miről beszélünk?:D

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 19:42:33

a mai lineup: 2b amezaga, cf fowler, lf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, 3b lopez, rf spilborghs, c iannetta, p jimenez

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 19:52:57

Lopez még meddig garázdálkodhat büntetlenül a hármas bázison? Két meccs alatt három error, abból két futás, nem volt elég ahhoz, hogy kiültessük?!

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 20:25:55

az elsőben 2out után cargo hbp, tulo walk, helton fent hagyta őket
ubaldo három sima out
0-0

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 20:41:21

a másodikban nem voltunk bázison
náluk egyetlen walk, ubaldo még két SO
0-0

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 21:03:02

a harmadikban két out után fowler triple, cargo RBI single
ubaldo ellen walk és hbp, braun 2run RBI triple és ő is beért fowler errorból.
1-3

StormST 2011.05.22. 21:06:05

Dex benézte sajnos, aztán még el is rontotta a dobást, 1 hit, 3 run... :P

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 21:22:02

a negyedikben lopez single, spilbo double, iannetta walk, loaded 1outnál ubaldo ellen double play
náluk egyetlen walk
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 21:36:45

az ötödikben amezaga walk, cargo GIDP
ubaldo kiosztott háromból hármat
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 21:49:09

a hatodikban kiesett a három emberünk
ubaldo csak egy walkot engedett
1-3

StormST 2011.05.22. 21:53:32

Ezt a vén szarost is szépen sztárrá tesszük lassan, fasza...

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 22:01:28

a hetedikben megint semmire nem mentünk
ők se voltak bázison
1-3

StormST 2011.05.22. 22:10:40

Impotenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((((((((((((((((((((8

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 22:17:23

a nyolcadikban is kiesett a három emberünk:(
ubaldo ellen double, fielder intent walk, aztán befejeztük.
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.22. 22:30:17

a kilencedikben két kieső után a ph s.smith walk, giambi ellen SOval vége:(
1-3 lett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.22. 22:32:39

Elképesztően gyenge ütőjátékunk volt a mai meccsen is. :(

foppa21 2011.05.22. 22:40:28

pff ez harmatgyenge meccs volt sajnos:-(


süti beállítások módosítása