Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Dodgers 2:2 T

2011.06.13. 09:11 - Tomi_Tanguay

A legutóbbi hosszú hétvégén a Colorado Rockies visszatért a Coors Fieldre és négy meccset játszottunk le a Los Angeles Dodgers ellen, de sajnos hiába nyertük meg az első két meccset, utána kétszer kikaptunk, így csak döntetlennel zárult a series. Ezzel nem javult a pozíciónk, maradtunk a csoport harmadik helyén három győzelemmel a .500as határ alatt.





















1. meccs, csütörtök: Rockies-Dodgers 9-7

Csütörtök este rendezték meg a series nyitó mérkőzését, melyen a kezdő dobó a rotationben maradó újonc Nicasio lehetett, a vendégeknél pedig a balos Kershaw startolt. Közben a mezőny összeállításunkat belül a Helton-Nelson-Tulo-Wiggy négyes alkotta, kívül pedig a CF CarGo mellett Spilbo és Blackmon kezdtek, míg az elkapónk Iannetta szabadnapja miatt Morales volt. Az első játékban a LAD csak Nelson errorból járt bázison, míg részünkről egyedül éppen Nelson tudott felmutatni egy singlet a három kieső mellett. A második alkalommal a vendégek két embert is felküldtek egyetlen kiesővel, de sikeres védekezést mutattunk be a következő két ütővel szemben, majd Wiggy sétája után sorban három emberünk esett ki. Ezt követően egyik csapat se tudta elkerülni a három-három outot, majd a negyedik játszma tetején a legelső ütő Kemp a center fielden keresztül bombázott ki egy solo HRt, amivel megszerezte a vezetést a Dodgers, aztán viszont egymás után három groundouttal védekeztünk, így elkerültük a nagyobb bajt. A denveri folytatásban Helton regisztrált egy singlet, de Tulo ellen double playt mutattak be, Wiggy pedig strikeoutot kapott, majd a Dodgers rögtön két ütéssel kezdett, 2outnál pedig Ethier pakolt be egy RBI singlet, míg Kemp egy 2run RBI tripleből volt eredményes, így máris 4-0ra húztak el. A mieink soros támadása ismét kudarcba fulladt és még bázison se jártunk, majd a hatodik dobórészt az első csere ember Brothers hibátlanul lehozta. A hatodik alján a sor teteje két single és egy walk jóvoltából teli pályát harcolt ki egyetlen kiesővel, amelynél Tulo bevágott egy 2run RBI doublet, Wiggy groundout kiesése közben pedig újabb futó ért haza, végül Spilbo ellen ért véget a támadás, de 4-3ra felzárkóztunk. M. Reynolds folytatta a dobó helyén és egyből két singlet kapott, a második egy bunt volt, de Morales throwing error miatt még pontot is kaptunk az akcióból, majd Blake nyomott be önerőből egy RBI doublet, a wild pitchből hármasra jutó futót pedig Ethier egy sac flyal küldte haza, ekkor üres pályánál Kemp double következett, Uribet direkt sétáltattuk, ami után végre sikerült befejezni a menetet. Már megint négy pontos hátrányban voltunk, a következő támadásban viszont kieső nélkül értünk el bases loadedot, az első csere dobó ellen pedig CarGo helyezett egy RBI singlet. Továbbra is fennállt a teli pálya, de Nelson kiesett, Helton viszont kiharcolt egy RBI walkot, míg Tulo egy két pontot érő singlet vágott, aztán Wiggy sétával újra feltöltöttük a pályát 1outnál, de Blackmon és Morales kiestek, így be kellett érnünk a 8-7es fordítással, öt futást szereztünk a hetedik játszmában. A nyolcadik inninget Betancourt hibátlanul teljesítette, részünkről S. Smith és CarGo foglalta el a pontszerző bázisokat egy-egy ütés után, amikor Nelson egy sac flyból volt eredményes, de Helton szándékos sétáltatását követően le tudták zárni az akciót. A végén Street magabiztosan abszolválta a savet egy double ellenére, így 9-7re győztünk.
- Gyönyörű fordítással diadalmaskodtunk és három hét után először tudtunk két meccset megnyerni egymás után. Tulowitzki újra nagyszerű megmozdulásokkal döntötte el a meccset, két ütést vitt be, mindkettő két futást ért, vagyis összesen négy RBIt tudott elérni, amelyekkel oroszlánrészt vállalt a sikerből és már 40 pontnál tart összetettben. Gonzalez is némi életjelet adott magára és a leadoff spotból 3/5ös hatékonysággal hívta fel magára a figyelmet, ő maga kétszer ért haza, illetve egy futást is szállított, így 35 RBIval áll. Nelson az elmúlt időszak gyengébb meccsei után négyből kettes átlagra volt képes, illetve egy biztonsági játékból pontot szerzett, majd a hajrában már Herrera helyettesítette 2Bként. Helton ismét nagy formában tevékenykedett, csak egy single ütése volt, de három sétát kiharcolt, az egyiket bases loadednál, ami így pontszerzést jelentett. Wigginton három játékban is a kiesés sorsára jutott, viszont közben feljegyezhetett egy sétát egy RBI groundoutot, amivel már 18 pontos az idényben. A sor végén a LF Blackmon és a catcher Morales mindketten 1/4es teljesítményt és négy LOBt jegyeztek, utóbbi még egy komoly errort is vétett. Spilborghs két strikeouttal tartott 0/3nál, amikor lecseréltük, átmenetileg Young Jr lépett ki a jobb külső mezőnybe, aki sétát és futást is hozott, majd a hajrában már S. Smith játszott ezen a poszton, aki egy singlet jegyzett és a kilencedik futásunk fűződött a nevéhez. Pályára lépett még csereként Giambi, aki egy teli pályás sétával szerzett pontot, majd futóként Cook váltotta, de ő már nem jutott tovább. Nicasio az első öt játékban hét ütésből négyszer szenvedett el futást, abból hármat az utolsó menetében, addigra igencsak elvesztette a fonalat. Brothers a hatodik inninget rendkívül biztos kézzel hozta, a három kiesőből kettőt dobás után intézett el, így karrierje első strikeoutját jegyezte. A hetedik menetben M. Reynolds nagyon fejre állt, négy ütést és három futást szenvedett el, könnyen elmehetett volna a bénázásán a meccs, de nem így történt, szerencséje volt. Betancourt nagyon biztosan tudta le a nyolcadik inninget, 14 dobásából 10 strike volt, három mezőnyös kiejtést regisztrált, másodszor ért el győzelmet az évben. Street pedig egy ütés ellenére a 18. savet postázta a 20. próbálkozásában.



















2. meccs, péntek: Rockies-Dodgers 6-5

A másnap esti következő mérkőzésre csak két változás volt a kezdőben: Iannetta visszafoglalta a catcher posztot, a jobb szélre pedig S. Smith került. Közben a kezdő dobónk Chacin lehetett, az ellenfélnél pedig Billingsley startolt. Az első akcióban két futót is felengedtünk a pályára, de egy remek Wiggy-Nelson-Helton double playel össze tudtuk hozni a három outot, míg támadásában CarGo ért el egy leadoff singlet, de a rabló kísérletét levédekezték, Helton pedig strikeoutot szenvedett el. A második inningben a Dodgersnél a soros három ember könnyen kiesett, majd Tulo bombázott ki a bal szélen egy solo HRt, amivel megszereztük a vezetést, később még Wiggy helyezett be egy doublet, Iannettat direkt sétálni hagyták és a dobó ellen lezárták a játékrészt. Ezt követően újra magabiztos védekezést mutatottunk be, egy könnyű groundout és két dobás utáni kiejtés következett, majd Nelson double és Helton single után a szélső bázisokat foglaltuk el egyetlen kiesővel, ám Tulo beleszaladt egy double playbe. A negyedikben újra két futót engedtünk fel, akik a pontszerző területeket foglalták el, de egy strikeouttal sikerült hárítani, közben denveri oldalon egyedül Blackmon ért el egy 2out singlet. Chacin az ötödik játszmában magabiztosan kiszórta a Dodgers sor utolsó trióját, aztán tőlünk CarGo és Nelson került a pontszerző bázisokra egy-egy single+error play jóvoltából, majd Helton mindkettőt hazaküldte egy 2run RBI single megoldás által, utána Tulo singlet vágott, S. Smith pedig egy újabb 2run RBI singleből tudott eredményes lenni, mellyel már 5-0s előnyre tettünk szert. De még mindig nem volt vége, Wiggy is elhelyezett egy singlet, Iannetta RBI single találata pedig megint futást ért, ami után Billingsleyt lecserélték és az első csere dobó Chacin ellen menteni tudott, de már 6-0 volt az állás. A hatodik játszmában a vendégek egyetlen futóval képviseltették magukat a kettes bázison, míg CarGo a single után egészen a hármasig jutott, Heltont szándékosan felengedték három széles labda után, Tulo ellen viszont ismét double play született. Chacin a hetedikben is stabilan visszatartotta három szembejövő ellenfelét, de a mieink se jártak a pályán. A nyolcadikat inninget egyetlen single ellenére abszolválta a kezdő dobónk, nálunk Iannetta ért el egy doublet, de a PH Herrera flyoutot kapott, közben pedig a futót megelőzték a hármason, utána még két singet értünk el, de Helton fent hagyta az embereket. A befejező játékban Belisle ellen ellen a pinch hitter Kemp tűzött be egy solo HRt a szépítésért, utána született egy single és Nelson errorból újabb futó került bázisra, amikor 2in-2out helyzetnél Gwynn RBI doublet helyezett el. Jött a dobóváltás és Street szállt be a befejezésért, de ellene Miles egy singleből haza küldte a két futót, majd Barajas RBI single találatával már 6-5re feljött a Dodgers, de végül aztán az Oeltjen elleni SOval befejeztük a meccset, egy pontot csak megtartottunk az előnyből.
- Sokkal simábban is nyerhettünk volna, a végét nagyon szorosra engedtünk, szerencsére azért a 17 ütés és a hat pontos vezetés elég volt a győzelemhez. Tulowitzki a hatékony szereplését most egy solo HRal folytatta, 12szer lőtt a nézőtérre idén, viszont 2/4es átlaga közben kétszer is két embert fent hagyva esett ki dupla játékkal. A veterán Helton ugyanilyen átlagot ért el, közben vállalt egy 2run RBI singlet, melyekkel az évi 27. és 28. RBIt regisztrálta és egy sétája is akadt, már .320 fölé kúszott a remek átlaga. S. Smith ugyanúgy egy két pontos singlet jegyzett, bár neki ez az egyetlen ütése volt a mérkőzés alatt, így elérte a kerek 25 RBIt, de a másik három akciójában könnyen kiesett, majd a végén Spilborghs foglalta el a helyét a right fielden. A leadoff emberek is nagyon kitettek magukért, mivel Gonzalez ötből négy singlet követett el, csak egyszer tudott hazaérni, illetve az idei kilencedik sikeres és a harmadik sikertelen rablását érte el. Nelson 3/5el ütött, három singlet és két bázison hagyást jegyzett, 2Bként kezdte a meccset, az utolsó menetben immár 3Bként mutatta be az idei első errort, menet közben tanári módon került ki egy taget a groundout elől. A 3B/1B Wigginton négyből hármas átlagra volt képes, mialatt az idei tizedik doublet hozta, de egyik alkalommal se tudott futást elérni. Iannetta is hozott egy két bázisos ütést, de pontot csak single után szerzett és egy sétája is akadt, így már ő is elérte a 25 futást érő megmozdulást. Az újonc Blackmon a négy beállása alatt egyetlen singlet követett el, a három kieséses játéka közben három társát hagyta fent. Az egyetlen csereütő Herrera egy flyout double play áldozata lett a nyolcadik menetben, majd a hajrában a kettes bázison dolgozott. Chacin káprázatos meccset tudott le, az első nyolc játékban shutoutot ért el és nem osztott lapot az ellenfélnek. Mindössze három singlet és három walkot tudtak hozni rajta, közben pedig 9 strikeoutot termelt, mellyel az éves ERAt visszaküzdötte 3.00 alá és már a hetedik győzelme volt az esztendőben. Belisle hat emberből négyet pályára engedett a kilencedik inningben, mindegyik haza is ért ellene, két több bázisos ütést is elszenvedett, nagyon elbizonytalanodott a solo HR után és majdnem elment rajta a meccs. Street két ütésből egy ERt kapott, de egy fontos SOval le tudta zárni a mérkőzést, így már a 19. savet regisztrálta az idényben.






















3. meccs, szombat: Rockies-Dodgers 7-11

A szombat kora esti harmadik találkozóról Helton és S. Smith pihenőt kaptak, így az 1B poszton Giambi, RFként EYJR kezdett, a többi helyen a megszokott nevek játszottak. A kezdő dobónk Hammel volt, míg az ellenfél Lillyt nevezte a találkozóra, s az első inningben mindketten csak egy-egy 2out singlet engedélyeztek, amikor részünkről Giambi jegyezte az egyetlen ütést. A második játékban a vendégek megint csak két kieső után tudtak bázisra kerülni, míg denveri oldalon az első ember Wigginton bedurrantott egy solo HRt a bal szélre, őt követően Nelson doublet helyezett el, de a hármas bázisnál nem tudtuk tovább eljuttatni őt. A következő menetben egy singlelel és két véleményes sétával feltöltötték a bázisokat két out mellett, de Loney ellen sikerrel hárítottunk, viszont nálunk könnyen kiesett a sor első három tagja. Ezután a Dodgers első két játékosa singlet ért el, de feltartóztattuk őket a kettes-hármas bázison, közben a hazai akció megint könnyen kudarcba fulladt, a három sima kieső közül kettőt strikeout formájában szenvedtünk el. Az ötödikben kaptunk egy singlet, amely után egy Tulo-Giambi double playt szerettünk volna végrehajtani, de csak a forceout jött össze, mert a shortstop errort vétett és a futó a kettesre került, ahonnan Kemp repítette haza egy RBI doublelal, de ő maga kiesett a hármas bázison EYJR dobása után, így csak 1-1re tudtak visszajönni. A következő denveri akcióban Blackmon és Iannetta került fel, a dobó egy biztonságival a pontszerző helyekre juttatta őket, CarGot szándékosan sétáltatták az üres egyes bázisra, de a bases loaded helyzetnél EYJR és Giambi is kiestek egyaránt flyouttal. A hatodikban Hammel sétáltatta az első két ellenfelét, majd sérülés miatt lecseréltük, M. Reynolds újabb singlet kapott, a loaded futókat pedig a pinch hitter Blake küldte haza egy 3run RBI doublelal, ő maga viszont kiesett a hármas bázison, majd született még egy triple, de két SOval sikerült lezárni a játékot, azonban a vendégek már 4-1re vezettek. A mieink támadása megint eredménytelen volt, Giambi, Tulo, Nelson mind kiestek, majd a hetedik dobórészben Mortensen ellen két futó ért fel, Miles pedig egy 2run RBI doublelal volt eredményes, aztán még a csere ütő Thames single után újabb futást vittek be és már 7-1re léptek meg. A soros támadásunkban ismét képtelenek voltunk elkerülni a háromból három outot, aztán Mortensen egy singlet kapott, de sikerrel mutattunk be egy Wiggy-Herrera-Giambi dupla játékot. A következő próbálkozásunk alkalmával kieső nélkül értünk el loadedot, mivel CarGo bevitt egy double találatot, EYJR singlet, Giambi pedig walkot jegyzett, ebből a helyzetből aztán Tulo vitt be egy 2run RBI singlet, majd 1outnál S. Smith tudott eredményes lenni, mivel Kemp errorja miatt két futó ért haza, az ütőjátékos a hármasra került, amikor Blackmon pakolt be egy újabb RBI singlet, Iannetta és Herrera ellen ért véget az akció, amelyben 7-6ra megközelítettük a Dodgerst. Hiába kezdtünk volna reménykedni, mert a kilencedik tetején Lindstrom pocsék formában dobott, sorban három ütést szedett össze, köztük Barajastól egy RBI doublet, majd Gwynn játéka közben egy fielder's choiceból beért még egy futó, de Gordon beállása alatt Giambi már kidobta a home platere tartó futót, Carroll viszont mindkét társát be tudta küldeni egy single után, Ethier ellen sikerült befejezni, de már megint öt pont hátrányban voltunk. Az utolsó akciót CarGo egy ground-rule doublelal kezdte meg, de EYJR lineoutot kapott, a futót pedig kiejtették a kettes bázisnál, double playt mutattak be, majd Giambi és Tulo még bemutatott egy-egy singlet, Wiggy pedig közelebb hozta a csapatot egy RBI singlelel, Spilbo sétával megtöltöttük a bázisokat, de Blackmon ellen véget ért a mérkőzés, mivel a bal szélre menő labdáját Gwynn bravúrral elkapta, ezzel 11-7re vesztettünk.
- Gyengébbek voltunk, mint az előző két meccsen és hiába ébredeztünk, a hibák nem fértek bele ebbe a találkozóba, így a Dodgers szépített a párharcban. Wigginton újra hatékony ütő formában lendített, mivel öt lehetőségéből kétszer talált és mindkettő után szállított egy-egy futást, az idei hatodik HRt verte be és kereken 20 RBInál tart, de volt egy errorja. Tulowitzki ugyanilyen hatékonysággal szintén két pontot szerzett, amikor az egyik single megmozdulásával két társát küldte be, ezzel a 43. pontját regisztrálta az évben, közben már .270re javította az átlagát, viszont a harmadik mezőnyhibája is megvolt. A sor első embere Gonzalez megint 2/4es napot zárt, egy sétát és egy hazaérést tudott hozzátenni, bár ő maga közvetlenül ezúttal sem volt pontszerző. A left fielder Blackmon élete első két ütéses meccsét játszotta az MLBben, 2/5ös hatékonysága volt, az első RBIt és az első SBt is feljegyezhette a nagyok között, viszont sajnos négy bázison hagyással zárt, mivel az utolsó inningben hatalmasat mentettek ellene bases loadednál. Giambinak eddig nem ment túl jól hazai környezetben, most viszont két ütésre és két futásra volt képes, de egy teli pályát ő is elpazarolt a mérkőzés alatt. Young Jr kissé szokatlanul a jobb szélen játszott, de magabiztosan végig vitte a találkozót, közben viszont csak egyetlen singlet ért el és neki is volt egy kihagyott loaded helyzete és meg sem állt négy LOBig. Nelson lecsúszott a lista hatodik helyére, ahol 1/3as átlagnál tartott, amikor a hetedik játéktól Herrera vette át a helyét, aki mindkét akcióban kiesett. Az elkapó Iannetta ezúttal se váltotta meg a világot, háromból semmi, két strikeout és egy walk volt a szombati mérlege. A pinch hitterek közül S. Smith egy singlet ért el, amelyből két futás született egy nagy error miatt és ő is haza jutott később, míg Spilborghs 2outnál sétált az utolsó inningben. Hammel zaklatott mérkőzésen van túl, öt inninget játszott végig, a hatodik elején lecseréltük a hátfájása miatt, ami a meccs elejétől zavarta őt. Hatodik vereségét szenvedte el az évben, hét ütést és négy sétát kapott, három elszenvedett futásából kettő volt az ő sara. M. Reynolds nagyon nehezen tudta lehozni a hatodik inninget, három ütést is beszedett két strikeout közt és neki is jutott egy earned run. Mortensen két játékot dolgozott le, de cseppet se volt meggyőző, mivel négy ütésből három pontot kapott be a hat outig. Lindstrom az utolsó inningben pedig annyi futást szedett össze, amennyit az egész szezonban eddig összesen, ugyanis négyszer kapitulált négy ütést követően, így az eddig nagyon magabiztos csere dobó ERA mutatója felszökött 2.73asra.






















4. meccs, vasárnap: Rockies-Dodgers 8-10

A párharc utolsó felvonását vasárnap délután rendezték meg, Helton és S. Smith visszatértek a kezdőbe, illetve Herrera megkapta a 2B posztot és még Morales is beöltözhetett elkapónak Ubaldo startja miatt, közben a vendégeknél R. De La Rosa volt a kezdő dobó. Ubaldo magabiztosan indította a mérkőzést és az első három LAi ütőt elbúcsúztatta, a mieinknél CarGo leadoff doublelal kezdett, aztán egymás után ketten kiestek, Tulo sétával foglalt helyet, majd S. Smith kitűzött egy 3run homerunt, így gyorsan 3-0s vezetéshez jutottunk. A második felvonásban a vendégek két singlet mutattak be és már a szélső bázisokon jártak a futók, amikor egy strikeouttal sikerült hárítani, közben nálunk a sor leghátsó hármasa nem tudta elkerülni a három kiesést. A harmadik inningben egy single, egy error, egy walk révén loaded 2out helyzetet harcolt ki a Dodgers, melynél Loney bombázott ki a right fielden keresztül egy grand slamet, így máris 4-3ra fordítottak a vendégek. Ezután esett egy újabb single, míg Barajas RBI singleből volt eredményes, nagy nehezen a dobó ellen tudtunk menteni, de már 5-3ra vezetett az ellenfél. A következő támadásban CarGo hajtott végre egy singlet és egy sikeres rablást, de a kettes bázisnál tovább képtelenek voltunk eljuttatni, mivel az őt követő három emberünket kiszórták, Helton és Tulo is dobás utáni kiejtéssel végezte. A folytatásban egy singlet szenvedtünk el, de utána egy Helton-Tulo-Helton double playt hajtottunk végre, majd S. Smith jegyzett egy sétát, de Wiggy ellen a Dodgers is bemutatott egy DPt, aztán még Blackmon és Morales is bázisra lépett ütés nélkül, ám sajnos Ubaldo egy hosszú beállás végén kiesett. Az ötödik kezdetén Kemp solo hazafutásával növelte az előnyt a LAD, két kieső után pedig Barajas is kilőtt egy solo HRt mire befejeztük az akciót, így már 7-3ra mentek, ezzel szemben a soros denveri támadás ismét eredménytelen volt. A hatodik játék alatt Ubaldo ellen újabb double esett, Morales fielding errort hajtott végre, így 2in-1outnál dobó cserére szántuk el magunkat, az új ember Brothers strikeouttal kiszórta Ethiert, direkt sétáltatta Kempet, Loney ellen pedig hárítottunk bases loadednál. Ezután kényszerűségből a Dodgersnek is dobót kellett váltania, mivel a kezdő megsérült, viszont Troncoso ellen egyedül S. Smith tudott felmutatni egy singlet, a másik három próbálkozó kudarcot vallott. A hetedik inningben Brothers két embert is pályára engedett, majd Gwynn single közben a dobó hibájából hazaért egy futó, később Belisle ellen pedig Carroll is eredményes volt mire összehoztuk a három outot. Ezt követően hat pontos hátrányban Morales egy ground-rule double jóvoltából tört előre, majd CarGo két pontos hazafutásával faragtunk a hátrányból, utána ráadásul Spilbo is bepakolt egy doublet, majd két kiesőnél Tulo is kiküldött egy 2run HRt, amivel már 9-7re visszajöttünk. A nyolcadik játékrészben sajnos Betancourt elszenvedett egy doublet, mely után Uribe RBI singleből ismét run született, de aztán egy Helton-Tulo-Helton double playel menteni tudtunk, viszont támadásban mindössze Morales volt képes egy 2out single ütésre. A kilencedik dobórészben M. Reynolds két sétát engedélyezett, de a kettő közt csináltunk egy caught stealinget, majd az utolsó outot már Street hozta egy single után. A végső támadásunkban először CarGo és Spilbo simán kiestek, aztán Helton betűzött egy solo HRt, Tulo pedig egy singlet hozott, de a S. Smith elleni groundouttal befejeződött a meccs, 8-10re alul maradtunk.
- Hasonlóan végeztük, mint szombaton megint nagy hátrányt szedtünk össze és a végén már csak közelebb jönni tudtunk, így két győzelem után két zakóval zártuk a seriest, négy HRből szereztünk nyolc pontot, de kevés volt. Gonzalez volt újra a legaktívabb ütőnk, ugyanis a leadoff poszton 3/5ös hatékonyságra volt képes, csak triplet nem ütött, a kilencedik homerunt is beverte, melllyel már 37 pontos az évben és .279re javította az átlagát, illetve elérte a 10 SBt. S. Smith négyből kettes mérleggel végzett, az első inningben az évi hatodik HRal nyitotta a pontgyártást, így már 28 RBInál jár, de ezután már csak egy singlet és egy walkot tudott feljegyezni. Tulowitzki pontosan ugyanilyen hatékonyságot hozott, a 13. hazafutást és a 45. pontját érte el vasárnap, két futást mutatott be, azonban mind a két kiesését strikeouttal kapta. Helton számára sokáig nem ment a játék, az első négy beállásában kiesett három embert pályán hagyva, aztán ötödik próbálkozásra az utolsó támadásban 2outnál betűzte a 9. HRt az évben. Az alkalmi catcher Morales szokatlanul jól támogatta az akciókat, walk, single, double is a neve mellé került, viszont vétett egy újabb mezőnyhibát és voltak figyelmetlenségei védekezésben. Herrera kezdett 2Bként, a meccs felénél Nelson váltotta, mindketten eredménytelenek voltak. A bal oldal két mezőnyjátékosa, az IF Wigginton és az OF Blackmon is pályára kerülés nélkül maradt, előbbi ötödször vétett mezőnyhibát, utóbbit a hajrában Spilborghs helyettesítette, akit két beállás alatt szállított egy doublet és egy runt. A pinch hitter Young Jr groundouttal végezte az egyetlen jelenetében. Jimenez újra sokat bizonytalankodott, az első két inningben jól tartotta magát, a harmadikban viszont elszenvedett egy GSt és ezzel elindult a lejtőn. Végül 5.1 játék alatt hazai karriercsúcs három HRt szenvedett el, amelyekből hat pontot szerzett az ellenfél, összesen hét runt kapott a 11 ütésből, de csak kettő volt ER. A hetedik vesztes meccse után jelenleg 4.63as ERAvel rendelkezik. Brothers három embert búcsúztatott el, közben viszont kettőtől ütést és futást kapott, illetve az első MLBs errort is elintézte. Belisle két out közben egy singlet engedélyezett, ő ma még a legmagabiztosabb dobónk volt. Betancourt a nyolcadik játék alatt két ütésből beszedte a tizedik LAi futást, őt követve M. Reynolds két kiejtést és két sétát regisztrált, a végén Street egy single ellenére kiszórta a kilencedik utolsó emberét.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 37-29 (66 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 36-30 (66 meccs, 1.0 GB)
3. Colorado Rockies 31-34 (65 meccs, 5.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 31-36 (67 meccs, 6.5 GB)
5. San Diego Padres 29-38 (67 meccs, 8.5 GB)

Az utolsó két vereség miatt képtelenek voltunk közelebb zárkózni az első két csapathoz. A Giants 2-2es döntetlennel zárt a Reds ellen, a D'backs pedig 2-1es előnyben van a Marlins otthonában egy meccsel a series vége előtt, viszont a Padres egyre lejjebb szakad, miután a Nats ellen buktak a hétvégén négyből háromszor. A folytatásban keddtől rendeznek egy ARZ-SF rangadót, a Dodgers következő ellenfele pedig a Cincy lesz.

A Rockies marad hazai környezetben, hétfőtől szerdáig három mérkőzést játszhatunk le a csoport sereghajtó SD ellen, akiket a múlt héten idegenben háromból kétszer megvertünk. Hasonló eredmény most is elvárás lenne, hoznunk kéne a párharcot, hogy az első két csapatra ragadjunk és ne a hátsó kettőssel bajlódjunk. A Padres ellen a következő időpontokban fogunk játszani: kedd 02:40, szerda 02:40, szerda 21:10. Szurkoljunk együtt a csapatért! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr142976970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.06.13. 09:14:56

rockies-padres pitching matchupok:

Monday: Padres' Dustin Moseley (2-6, 3.16 ERA) vs. Rockies' Aaron Cook (0-0, 4.76), 6:40 p.m., Root
Tuesday: Padres' Aaron Harang (7-2, 3.71) vs. Rockies' Juan Nicasio (1-1, 3.50), 6:40 p.m., Root
Wednesday: Padres' Mat Latos (4-7, 3.86) vs. Rockies' Jhoulys Chacin (7-4, 2.90), 1:10 p.m., Root

foppa21 2011.06.13. 11:16:21

hat tulo kép nem rossz:-D most tényleg ő volt a legnagyobb ász

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.13. 17:25:22

CarGo 12/19-es átlag a négy meccs alatt, 30 pontot javult az összesített hatékonysága, így tart .279-nél. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.13. 17:32:06

Krieger szerint új 3B kell, vagy hozzuk vissza Stewie-t, mert Wigginton kevés:

www.denverpost.com/rockies/ci_18261278

Tomi_Tanguay 2011.06.13. 20:23:10

mckenryt a pirateshez cserélték ott még akár nagy ligás is lehet. utólag sztem hülyeség volt az elcserélése mert morales nem olyan hasznos, hiába erőltetjük ubaldonak, azért mert egyszer nyert vele még szar:D

Tomi_Tanguay 2011.06.13. 20:33:44

wiggy errorjai drágák voltak ezen a két meccsen, jobban kéne figyelnie de sztem támadásban nem rossz. viszont én is biztos vagyok benne hogy stewart jönni fog nemsokára

Coach Sacco 2011.06.13. 22:07:56

Nagyon jó lett az összefoglaló!
Remélem eredményesek leszünk a Padres ellen, kötelező szagú párharc lesz, de sokszor ezek a legnehezebbek.

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 02:34:36

mai lineup: cf gonzalez, 2b nelson, 1b helton, ss tulowitzki, rf smith, 3b wigginton, lf blackmon, c iannetta, p cook

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 03:21:37

az elsőben cook ellen három single out nélkül, loaded 0outnál ludwick sac fly, aztán helton-tulo-helton DP.
nálunk nelson double, helton walk, tulo és smith fent hagyták őket

a másodikban egy singlet hoztak
itt is csak egy blackmon single
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 03:47:36

Blackmon RBI single! 2/2 a mai meccsen :)

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 03:51:19

a harmadikban kiszórtunk hármat
nálunk is háromból három kieső

a negyedikben se voltak bázison
tőlünk 2outnál wiggy walk és SB, blackmon RBI single és ő is SB, iannetta intent walk, cook forceouttal vége
1-1

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 04:11:25

az ötödikben is kiejtettük a három emberüket
aztán cargo single, nelson single, tulo fielders choicenál cargo out at home, s.smith walk, loaded 2outnál wiggy groundout.
1-1

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 04:23:31

a hatodikban cook ellen walk, ground-rule double, ludwick RBI groundout, még egy walk, 2in-2out van amikor megálltunk eső miatt...:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 04:27:35

Villámlik, szóval nem lesz egyszerű... Folytatni kéne, különben vereség. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 05:11:39

Renck szerint 5:50 körül lehet folytatás.

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 05:14:12

na jó akkor próbálok aludni egy kicsit, csörgess meg amikor folytatják, köszi

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 05:17:58

Lehúzták a ponyvát, 5:45-től lesz folytatás.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 05:40:45

Ahogy várható volt, Cooker már nem jön vissza, Béla fogja folytatni.

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 05:54:37

a hatodik folytatásában béla SOval befejezte két emberrel a pályán.
aztán iannetta walk, herrera GIDP
1-2

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 06:05:29

a hetedikben belisle kiosztott háromból hármat
nálunk is semmi
1-2

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 06:20:36

a nyolcadikban belisle ellen double, intent walk, aztán tulo-nelson-helton DP!
megint nem voltunk pályán
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 06:23:39

Nagyon gyengék vagyunk a szünet óta támadásban. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 06:39:50

1-3-ról jöhetünk az utolsó támadáshoz.

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 06:53:04

a kilencedikben beton két SO, triple, a.gonzalez RBI single.
két out után giambi walk, eyjr jött futni, de cargo ellen SO lett
1-3 a végeredmény:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 18:05:36

A szerda hajnali coloradói baseball-menetrend:
- 02:40 Colorado Rockies - San Diego Padres (MLB)
- 04:05 Las Vegas 51s - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=659352

Tomi_Tanguay 2011.06.14. 18:48:27

azért kicsit erős ez a blackmon-fowler csere, de van alapja. de sztem még dex is megfogja kapni a lehetőséget. arra lennék kiv hogy charlie mit tudna leadoffként, remélem kipróbáljuk nemsokára:)

Coach Sacco 2011.06.14. 20:10:37

Azon viszont nem lepődnék meg, ha Fowler eltöltene pár hetet a farmban amikor felépül és addig Blackmon lenne fönt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.14. 20:31:43

Tuti, hogy lesz egy átmeneti rehab időszaka a Sky Sox-ban.

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 02:33:15

lineup: cf gonzalez, 2b nelson, 1b helton, ss tulowitzki, 3b wigginton, lf blackmon, rf spilborghs, c iannetta, p nicasio

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 02:41:48

Ma délután tartottunk egy team meeting-et.
Jó, hogy beszéltünk Fowler visszatérését, mert ma elvileg hét inninget játszani fog a Sky Sox-ban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 02:43:38

Fasza, a leadoff hitter HR-t vágott, megint szenvedős meccs lesz. :(

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 03:16:59

az elsőben nicasio ellen denorfia solo HR, még egy HBP és két SB, de közben három SO
nálunk semmi

a másodikban nem voltak pályán
nálunk csak blackmon 2out double
0-1

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 04:12:03

a harmadikban két kieső után két singlet kaptunk, SOval vége
nem voltunk bázison

a negyedikben double, 2outnál a.gonzalez RBI double
aztán nelson walk és SB, helton RBI single, tulo ground rule double, wiggy RBI single, blackmon RBI single, aztán sorban három out
3-2

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 04:36:01

az ötödikben csak egy 2out singlet hoztak
cargo single, nelson GIDP, helton single, tulo ellen vége
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 04:57:18

Nem ártana még növelni ezt az előnyt, jók vagyunk ma, de egyelőre nem mehetünk biztosra.

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 05:12:41

a hatodikban nicasio walk és sorban három out
wiggy double, blackmon forceout, spilbo walk, iannetta 3run HR. aztán még cargo walk, nelson reached error, helton out with 2lob
6-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 05:42:52

Fasza, Spilly-t jól megdobták a szemetek, kíváncsi leszek hány csont tört a karjában.

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 05:46:47

a hetedikben lindstrom ellen walk és két single, loaded 2outról brothers fejezte be SOval
tulo single és SB és CS, wiggy walk, spilbo hbp, iannetta walk, brothers ellen loaded 2outnál SO.
6-2

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 06:03:35

a nyolcadikban brothers ellen double, a futó a hármasig jutott
itt semmi se történt
6-2

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 06:14:38

a kilencedikben street ellen 2out után single, ludwick RBI single.
6-3ra nyertünk!

StormST 2011.06.15. 09:23:51

Ez a Nicasio gyerek nem is rossz, 9 K 6 inning alatt, 2 ER-al, egész jól keni a srác... :)

Street egy kicsit tett róla, hogy ne legyünk túl nyugodtak, de végül megoldotta és ez a lényeg... :)

Állítólag Beton és Béla nem volt bevethető, ezért hozta Tracy azt az érdekes döntést, hogy Brothers-t bent hagyta ütni bases loaded szituban. Szerencséje volt és elég lett a 4 run vezetés, valamint Brothers is simán lehozta a következő inning-et, különben valszeg kifilézték volna, mert Seth és Giambi is bevethető volt még...

Holnap Csacsi-Latos, érdekes párharc lesz, remélem nem vallunk szégyent...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 12:01:40

Minden második kiesés strikeout-tal történt. A Double-A-ben is komoly power arm-mal rendelkezett, végre itt is megmutatta. :)

Lindstrom hullámzása kicsit idegtépő, most se volt a helyzet magaslatán, szerintem egy darabig nem fog újra játszani, ha lesz lehetőségünk a jegelésére.

Fowler 0/4 és 5 LOB tegnap a Sky Sox-ban, Rogers második rehab startján 3.2 inning alatt 6 H, 4 ER.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 19:03:11

21:10-től az MLB.com-on miénk lesz a free game of the day! Kötelező mindenkinek nézni. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 20:01:50

Rox lineup cf cargo 2b herrera 1b helton ss Tulo rf smith 3b wiggy lf blackmon c morales p chacin

foppa21 2011.06.15. 20:55:17

nah király akkor nézem:-)

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 21:42:18

az elsőben chacin ellen double, walk, de hoztuk
nálunk kiesett az első három ember

a másodikban háromból három out
itt csak tulo double
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 22:07:20

CarGo milyen catch, remélem nem sérült meg.

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 22:20:35

a harmadikban se voltak fent
nálunk morales single, csak a kettesig jutott

a negyedikben hoztak egy walkot, a hármasig jutott a futó
tulo walk, s.smith lineout DP
0-0

foppa21 2011.06.15. 22:24:16

hát nem az év legizgalmasabb meccse eddig:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 22:26:35

Ehh, Morales "mutogatós kezét" (:D) csúnyán hüvelykujjon találta egy foul ball, de úgy néz ki, folytatni fogja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 22:28:55

Jött is a HR ebben az at bat-ben, tuti hogy megzavarta Morales-t meg Chacint is a közjáték.

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 22:47:05

az ötödikben r.johnson solo HR
blackmon single, morales forceout, chacin single, cargo RBI single és CS
1-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 23:14:39

Na, a hatodik alján megvan a vezetés! :)

Coach Sacco 2011.06.15. 23:29:26

Nagyon megküldjük őket ebben a játékban, szerintem el is dől a meccs. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.15. 23:33:28

a hatodikban single és CS, morales catcher interference, single és aztán vége
aztán herrera single, helton single, s.smith RBI single, wiggy RBI single, blackmon RBI single, morales single, loaded 1outnál spilbo 2run RBI single
6-1:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.15. 23:36:52

Jön Lindstrom, hátha még szorossá tesszük a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 00:00:35

a hetedikben lindstrom ellen double, walk, denorfia RBI single 2outig, m.reynolds hozta az utolsó kiesőt
nálunk semmi
6-2

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 00:21:32

a nyolcadikban m.reynolds háromból három out
blackmon single és SB
6-2

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 00:34:06

a kilencedikben beton egy 2out doublet kapott, denorfia RBI single
6-3 lett a vége!

Coach Sacco 2011.06.16. 00:39:23

Jól van, szép volt, megvan a series! :)


süti beállítások módosítása