Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Jelentős megtorpanás

2011.07.24. 10:57 - Filip89

Hatalmas meglepetésre a szezont fantasztikus formában kezdő Denver Outlaws csapata az All-Star szünetet követően, mindkét mérkőzését elveszítette a liga utolsó helyezettjével szemben, az MLL legutóbbi fordulóiban. A denveri csapat változatlanul őrzi második helyét összetettben, azonban bár kétszer is lehetőségünk lett volna rá, még mindig nem tudtuk bebiztosítani a helyünket a rájátszásban, így kissé összecsaptak a hullámok a fejünk felett három körrel a befejezést megelőzően.






















A folytatásban elsőként múlt szombaton léptünk pályára a 'Heroes Night' keretein belül, amikor a csapat a háborús hősök előtt tisztelegve, egy speciális harmadik számú szerelésben játszott az Invesco Field-en. Az Outlaws ezen a mérkőzésen meglepő fiaskót szenvedett el a Rochester Rattlers-től, akik 9-8-ra múlták felül a mieinket, az ellenfelünk ezzel a szezonbeli első győzelmének örülhetett. Ugyan a meccs első két találatát még a denveriek szerezték, az első negyedben, és a nagyszünetben is egy-egy góllal már a vendégek álltak a jobban, és a második félidőben is végig ők voltak lépéselőnyben. A harmadik játékrész végeztével már 8-5 is volt az állás a javukra, de a befejező menetre nem akármilyen erőfeszítéseket tettünk, és pár perc alatt ki tudtunk egyenlíteni, azonban a vezetést képtelenek voltunk megszerezni, és a kilencedik találatot újra mi szenvedtük el. A hajrában hiába mozgósítottuk minden energiánkat, csak nem jött össze az egyenlítés, az utolsó másodpercekben még egy távoli kétpontossal a győzelmet is megpróbáltuk kiharcolni, azonban Seibald hatalmas bombája a kapuvason csattant, így be kellett érnünk a vereséggel.

Zsinórban a második zakónkat szenvedtük el, de amíg a Cannons elleni rangadón abszolút belefért a botlás, addig a Rattlers elleni hasra esés meglehetősen kellemetlen veszteséggel ért fel. Többen jelentősen alul múlták a korábbi teljesítményüket, és az egész gárdából egyedül az újonc Billy Bitter volt képes két gólt szerezni, mellette még Mundorf, Holmes, McGlone, Watkins, Poillon és C. Martin is egy-egy alkalommal találtak be, a kulcsjátékosainktól mindenféleképpen többet vártunk volna. Jesse Schwartzman kapus nagyszerűen védett, több alkalommal is bravúros védéseivel tartotta meccsben a csapatot, ha nem játszott volna ilyen formában, valószínűleg esélyünk se lett volna a felzárkózásra a végén, de az All-Star hálóőr 13/21-es hatékonysággal tevékenykedett a ketrec előtt.

A mérkőzés videóösszefoglalója a következő linken tekinthető meg!

Three teams can clinch playoff spots




















A most szombati játéknapon újra megmérkőzött egymással ez a két csapat, ekkor már a Rochester otthonában, azonban a remélt javítás helyett, az Outlaws újra jelentősen felsült, és házon kívül 15-8 arányban veszítettünk a Rattlers ellen. A második mérkőzés gyakorlatilag az elejétől kezdve sima volt, először megint mi találtunk be, de megint semmit nem értünk el vele, hiszen az első negyed után már 5-2-re, a másodikat követően 9-3-ra vezettek a házigazdák. A továbbiakban már hiába igyekeztük közelebb zárkózni, öt gólnál lejjebb képtelenek voltunk faragni a deficitet, a végére pedig nyolc találattal számláltunk kevesebbet a legyőzőnknél, így újabb főhajtásra kényszerült Crotty-ék előtt.

A denveri nagyágyúk ismét csendben maradtak, leszámítva a középpályás Drew Westervelt-et, aki a találataink felét, azaz egymaga négy gólt dobott, miután a második-harmadik negyedben egymás után, szép sorban szerezte valamennyi találatát. Rajta kívül még Max Seibald volt képes két gólt szerezni és egy asszisztot is jegyzett, míg Kimener két alkalommal vállalta az előkészítő szerepét, viszont Mundorf és Langtry ismét csak egy-egy találaton osztozkodtak. Ezúttal sajnos Schwartzman sem tudta megfékezni a rochesteri rohamokat, és a 60 perc leforgása alatt mindössze négy védést mutatott be, 17 lövésből 13 gólt kapott, beleértve két darab két pontot érő találatot. A faceoff-specialista Andrew Hennessey 50 % feletti hatékonysággal dolgozott a középkezdéseknél, és a legtöbb szerzett labdát is ő regisztrálta a csapatból.

A mérkőzés videóösszefoglalója a következő linken tekinthető meg!

Az MLL alapszakasz állása (W-L):

1. Boston Cannons 6-3
2. Denver Outlaws 5-4
3. Chesapeake Bayhawks 5-4
4. Hamilton Nationals 5-4
5. Long Island Lizards 4-5
6. Rochester Rattlers 2-7

A szünet utáni folytatásban alaposan a feje tetejére állt a bajnokság, ugyanis az Outlaws mellett a listavezető Cannons is kikapott az elmúlt két hétvégén, az alsó hármas pedig valósággal megtáltosodott, így egyelőre egyik csapat sem tudta kiharcolni a helyét a négyesdöntőben, és matematikailag továbbra is bármelyik együttes bejuthat még a 2011-es playoff-ba.

Az Outlaws az évi négy vereségéből hármat az utolsó három fordulóban könyvelhetett el, különösen a két Rattlers elleni fiaskó lehet fájó számunkra, így még a rájátszásban való szereplésünk is kérdéses lehet. Három mérkőzés van hátra az idei alapszakaszból, az utolsó két alkalommal idegenben léphetünk pályára, míg a következő mérkőzésünket újra a Boston Cannons ellen vívhatjuk, magyar idő szerint jövő vasárnapra virradóra, hajnali 03:00-as kezdettel hazai környezetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr423093083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2011.07.24. 11:56:45

a tegnapi vereség elfogadhatatlan...sűrgősen össze kell kapnia magát a csapatnak,mert még lemaradunk a POról,az szégyen lenne. pont a legvégére esünk össze?

foppa21 2011.07.24. 13:11:54

nem kéne megtorpanni azt hittem legalább ők bajnokesélyesek lesznek denverben

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 21:01:57

viszont a mez jól nézett ki ettől függetlenül:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.26. 20:55:55

Felkerült a második meccshez is a video highlight

milo_hedgie#23 2011.07.30. 20:34:17

@Filip89: nagyon kiegyenlítődött a mezőny az utolsó pár fordulóban,szerintem az első 5ből még bárki bejuthat és bárki kieshet. a rattlerst nem számolom már bele.

milo_hedgie#23 2011.07.30. 20:37:54

akkor ma 3tól rangadó a cannons ellen. kivételesen megpróbálok felkelni és hátha még nézni is lehet:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.31. 04:09:55

3-2-re vezetünk a félidőben Kimener, Westervelt és Mundorf góljaival.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.31. 04:48:26

7-6 az előny az utolsó negyed előtt, kegyetlen meccs!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.31. 05:22:56

10-9-re kikaptunk, bassza meg a kurva élet. Három perccel a vége előtt még mi vezettünk, így most 5-5-tel állunk hárman, abból kettő juthat be a playoffba, két forduló van még hátra. Mundorf és Westervelt is mesterhármast lőtt, Bitter dupla, Kimener egy gól. Napközben írok összefoglalót.


süti beállítások módosítása