Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Coloradói egyetemi sportok a blogon!

2011.08.26. 19:17 - Filip89

Amint láthatjátok, egyre több újdonsággal igyekszünk kedveskedni a Denver Sports Blog hűséges olvasóinak, most azonban még nagyobb fába vágjuk fejszénket. Terveink szerint immár a profi klubok folyamatos kísérete mellett a Colorado állami egyetemek sportéletét is nyomon fogjuk követni, és időről időre jelentkező írásainkban betekintést nyerhettek a környező iskolák legfontosabb sportcsapatainak menetelésébe.

A 2011/12-es tanévtől tehát az Air Force Falcons, a Colorado Buffaloes, a Colorado Tigers, a Colorado State Rams, a Denver Pioneers és a Northern Colorado Bears szerepléséről is be fogunk számolni a különböző sportágakban, legyen az például futball, kosárlabda, jégkorong vagy akár lacrosse.

Úgy véltük, hogy mivel egyre többen érdeklődtök legalább egy-egy egyetem bizonyos csapatai iránt, a profi egyesületekhez hasonlóan, egész nyugodtan összegyűjthetnénk valamennyi híres coloradói intézmény sportprogramját is a blogunk vérkeringésébe, hogy minél szélesebb körben ismerhessétek meg szeretett államunk sportvilágát. Ha nem is fogunk annyira rendszeres és mélyreható követést biztosítani a college sportok eseményeiről, mint a major ligákról, reményeink szerint így is sok érdekességgel és hasznos információkkal tudunk szolgálni nektek az egyetemi bajnokságokról a jövőben.

Mindenek előtt folyamatosan jelentkezni fogunk az egyes iskolák bemutatásával, hogy közelebbről is megismerkedjetek kikről szólhatnak majd az egyetemi cikkek, aztán szép lassan belevetjük magunkat a college sportokba, hiszen nyakunkon a legnagyobb népszerűségnek örvendő egyetemi liga, az amerikai futball-bajnokság szeptemberi rajtja, ahol három első osztályú coloradói gárda várja a kezdő kickoff-ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr223182611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2011.08.26. 19:38:11

azt a mindenit! kurva jó lesz!
te se tudsz már mit kitalálni a coloradoi őrületben:-D

Tomi_Tanguay 2011.08.26. 20:00:34

no erre kiváncsi leszek:)

Tomi_Tanguay 2011.08.26. 20:12:02

látom új menük is lettek jól néz ki. de én továbbra is csak a majorba szeretnék írni:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.27. 11:10:30

Igen, frissítettem a menüket, abc sorrenbe raktam a profi klubokat is, és a Crush-t végre kivettem. :)

Coach Sacco 2011.08.27. 13:02:08

Wow, izgalmas lesz! :)

foppa21 2011.08.27. 14:30:09

@Filip89: az avalanchet hogyhogy nem törölted?:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.27. 14:45:30

Tomi akar írni róluk, úgyhogy megengedem, mert ilyen rendes vagyok. Amúgy nem örülök neki, hogy egy szégyenklub rontja a blog igényes légkörét.


süti beállítások módosítása