Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Buffaloes football season preview 2011

2011.09.01. 11:26 - Filip89

Új sorozatunkban belevetjük magunkat az egyetemi sportok közé, és a - mieink számára - hétvégén rajtoló amerikai futball bajnokság megkezdése előtt egy-egy írásban értekezünk valamennyi coloradói együttes szezon előtti kilátásairól. Ki mással is kezdhetnénk a beharangozóinkat, ha nem a Colorado Buffaloes csapatával!


















A legeredményesebb múlttal a boulder-i Bölények rendelkeznek az állami egyetemek közül a sportágban, és talán a legfényesebb jelenük is nekik van, mivel a Buffs az egyetlen gárda, amely BCS konferenciában méretteti meg magát, még ha nem is töltenek be meghatározó szerepet a csoportjukban. A CU hosszú évtizedek után váltott konferenciát, így idén ősztől a Big XII helyett már a Pacific-12-ben szurkolhatunk a csapatért, vagyis a Közép-USA-beli térség után a továbbiakban a nyugati partvidék, és különösen az arizonai, kaliforniai ellenfelek felé orientálódhatunk.

A Csendes-óceáni konferencia déli csoportjában a hozzánk hasonlóan frissen csoportot váltó, régi nagy rivális Utah mellett ellenfelünk lehet még az Arizona, az Arizona State, az UCLA és az USC, míg a másik hatost a California, az Oregon, az Oregon State, a Stanford, a Washington és a Washington State alkotja. Egy konferencia-váltás soha nem szokott zökkenőmentesen zajlani, különösen nehéz helyzetben lehetünk most a kaliforniai társasághoz való becsatlakozással, mivel tavaly a tíz csapatos konferenciából heten Bowl-t játszottak (a mostani közvetlen csoportellenfeleink közül egyedül a Bruins nem), mint ahogyan az MWC-ből érkező Utes is. Ráadásul 2010-ben egyetlen meccset játszottunk akkori Pac-10-es csapat ellen, azon 52-7-re páholt el bennünket a California.

Dan Hawkins Head coach Dan Hawkins of the University of Colorado Buffaloes protests a call to the officials against the Colorado State University Rams at Invesco Field at Mile High on August 31, 2008 in Denver, Colorado.Ezzel szemben a Buffs az elmúlt három évben nem járt Bowl-on, azóta a legjobb alapszakasz-mérlegünk 5-7 volt, és 2007-ben az utolsó bónuszmérkőzés alkalmával is veszítettünk az Alabamával szemben az Independence Bowl-on. A csapat emlékezetes váltáson ment keresztül az elmúlt évad közben, ugyanis a Buffs-t 2006 óta sanyargató trenírozó Dan Hawkins-nál végre betelt a pohár egy balul elsült találkozó után, és az utolsó három fordulóban már teljesen felszabadultan játszhatott nélküle a csapat, az alkalmi tréner vezérletével pedig egyetlen győzelemre voltunk a Bowl-szerepléstől. A távozó HC 19-39-es összetett, és 10-27-es Big XII-en belüli mérleget jegyzett a csapattal, és a számok még talán nem is tükrözik eléggé a munkája kilátástalanságát.

A gárda új edzője Jon Embree lesz ettől a szezontól kezdve, aki maga is a Colorado hallgatója volt, korábban különböző segédedzői posztokon már feltűnt a csapat körül, míg az elmúlt négy évet az NFL-ben, a Chiefs és a Redskins tight end edzőjeként töltötte. Az újonnan kinevezett szakember stábjában csupa egykori Buffs-játékos fog dolgozni, ugyanis a klub rettentően bízik benne, hogy az új szemlélet a csapat hasznára lesz, és 2011-ben is folytatódhat az edzőváltást követő lendület.

A főedző Hawkins távozásával együtt, mélyen tisztelt gyermeke, az irányító Cody Hawkins sem szerencsélenkedik már többet a csapat közelében, végre befejezte tanulmányait. Nála csak komolyabb érvágások sújtották a csapatot, ugyanis négy tavalyi húzóember is gazdára talált az áprilisi NFL-drafton: a támadófal elnyűhetetlen harcosa, Nate Solder (1/17, New England), a secondary két legjobb embere, Jimmy Smith (1/27, Baltimore) és Jalil Brown (4/118, Kansas City), illetve az iskola történetének valaha volt legeredményesebb elkapója, Scotty McKnight (7/117, New York Jets) is elköszönt az istállótól.

Különösen a két CB pótlása jelenthet gondot, a mostani keretben ugyanis közel sincsenek hozzájuk hasonló kaliberű játékosok, akiket nyugodt szívvel állíthatnánk be kezdőként, így a védelem szereplése felől joggal merülhetnek fel félelmek bennünk, főleg passzjáték ellen. A kezdő corner-párost bizonyára két sophomore, Jered Bell és Deji Olatoye alkothatja, ami még úgyis neccesnek tűnik, hogy a jól bevált safety-duó visszatér, ahogy a 2010-ben hét sack-et jegyző DE Josh Hartigan is. Emellett vélhetően nagyobb szerep hárulhat a rutinosabb linebacker-ekre, akiknek többet kell hátrafelé segíteniük a légi védekezésben, amely tavaly is meccsenkénti átlagban 260 yardot szenvedett el.



Az első számú irányító idén már biztosan a senior évébe lépő Tyler Hansen lesz, akinek az elmúlt években csak több-kevesebb szárnypróbálgatási lehetőség jutott a Hawkins-érában, és sajnos őt is joggal félthetjük a Pac-12 sztárcsapataitól, bár Cody-nál rosszabb biztos nem lesz. A szerdai napon egy érdekes transzfert jelentettek be, mely szerint a Texas-nál csak 3rd QB-ként számításba vett Connor Wood a mieink birtokába került, s a másodéves irányító hosszú távon még komoly erősítés lehet. A figyelem középpontjába bizonyára az új konferenciában is a futó Rodney 'Speedy' Stewart fog kerülni, a hihetetlen alacsony, de annál robbanékonyabb, és mélyen lévő súlypontjából kifolyólag szinte megállíthatatlan RB az elmúlt két évben már a Big XII legjobbjainak is borsot tudott törni az orra alá, tavaly például 1300+ yardot futott és tízszer vágtázott be az end zone-ba, ezzel hat év után az iskola első 1000 yard feletti RB-je lett. Ugyanakkor McKnight távozásával Hansen lehetőségei jelentősen leredukálódtak, a legnépszerűbb célpontja alighanem a másodéves Paul Richardson lesz, aki bemutatkozó évében 15.1 yardot átlagolt elkapásonként és féltucat TD-t is elért.

A Buffs 13 mérkőzést fog játszani a szezonban, ebből valahogy hetet kéne megnyernünk, ha szeretnénk Bowl-mérkőzésen szerepelni télen, de erre sajnos nagyon kevés esélyünk van. A Pac-12-en belüli kilenc meccs jelentős része alapból sima vereségnek látszik, legfeljebb az Arizona és a Washington State elleni hazai találkozókon lehet előreláthatólag keresnivalónk, míg a maradék ellenfelek közül a Hawaii és a Colorado State legyőzése mindenképpen elvárás lenne, de azok sem lesznek könnyű feladatok. Ez még így is csak négy győzelemnek néz ki, attól tartok ennyi lehet a reális maximum a csapattól a váltást követő első évben, még egy-két meglepetéssel akár ránk is cáfolhatnak, mindenesetre jelenleg a 7 W nagyon messzinek tűnik.

Ettől függetlenül mindenkit arra biztatnék, hogy ne csüggedjen, és büszkén szurkoljon a legjobbak ellen játszó Buffaloes-nak a tisztes helytállásért a 2011-es esztendőben!

A Buffaloes 2011-es teljes menetrendje:

Szeptember 4., vasárnap, 04:15 Hawaii Warriors - Colorado Buffaloes
Szeptember 10., szombat, 21:30 Colorado Buffaloes - California Golden Bears
Szeptember 17., szombat, 19:30 Colorado Buffaloes - Colorado State Rams (Sports Authority Field at Mile High, Denver)
Szeptember 24., szombat, TBD Ohio State Buckeyes - Colorado Buffaloes
Október 1., szombat, TBD Colorado Buffaloes - Washington State Cougars*
Október 8., szombat, TBD Stanford Cardinal - Colorado Buffaloes*
Október 15., szombat, TBD Washington Huskies - Colorado Buffaloes*
Október 22., szombat, TBD Colorado Buffaloes - Oregon Ducks*
Október 29., szombat, TBD Arizona State Sun Devils - Colorado Buffaloes*
November 5., szombat, 03:00 Colorado Buffaloes - USC Trojans*
November 12., szombat, TBD Colorado Buffaloes - Arizona Wildcats*
November 19., szombat, TBD UCLA Bruins - Colorado Buffaloes*
November 25., péntek, 21:30 Utah Utes - Colorado Buffaloes*

*-gal jelölve a konferencia-mérkőzések!

http://www.drewlitton.com/wp-content/uploads/2011/08/fixedthealumnistrikesbackcolornew.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr183194883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2011.09.01. 13:18:28

baromi jól lett! egyre jobban várom a többi egyetemi cikket:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.01. 14:26:52

Összeállítottam egy egyedi csapatot az ESPN-es College Football Challenge-ben. :)

QB: Andrew Luck (Stanford), Russell Wilson (Wiscosin)
RB: LaMichael James (Oregon), Rodney Stewart (Colorado)
WR: Ryan Broyles (Oklahoma), Jonathan Warzeka (Air Force)
Team defense: Boise State
Team kickers: Colorado

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.01. 14:41:45

MWC team, ugyanott:

QB: Kellen Moore (Boise State), Tim Jefferson (Air Force)
RB: Matthew Tucker (TCU), Asher Clark (Air Force)
WR: Jonathan Warzeka (Air Force), Michael Johnson (UNLV)
Team defense: TCU
Team kickers: Colorado State

milo_hedgie#23 2011.09.01. 17:07:04

szerintem jobb lesz a csapat négy győzelemnél,majd kiszurkoljátok a 6-7t:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.02. 09:53:34

Tegnap a Wiscosin 51-17-re győzött az UNLV ellen. Russell Wilson, baseball-QB 10/13-as hatékonysággal 255 yardot passzolt, beleértve két TD-t. Jól kezdődött a "coloradói" szezon. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.02. 10:38:05

akartam kérdezni hogy mi van vele
még egy külön wilson cimkét csinálhatnátok:D

tHoMaS 2011.09.02. 19:20:02

nagyon jól sikerült a beharangozó szerintem!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.03. 06:38:29

Változott a kezdési időpont holnapra: 04:20-kor kezdünk.

Köszi Thomas! :)

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 11:03:19

4:15 helyett 4:20, ez aztán a változás meg a precizitás:)

foppa21 2011.09.04. 04:45:04

nem kezdtük fényesen, vezetnek is egy field goallal

foppa21 2011.09.04. 05:02:07

0-3 lett az első negyed.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 05:20:51

Nagyon nem tudjuk megállítani a Hawaii QB futásait, rendre megesszük, hogy passz lesz, már a harmadik jó hosszú play volt, és ez sajnos TD lett. :(

foppa21 2011.09.04. 05:26:31

@Filip89: úgy látom hogy támadásban nagyon erőtlenek vagyunk. a védők meg sokat kell hogy fent legyenek és ez is szar nekik. nah talán most, volt egy könnyű védekező játék

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 05:33:19

Faszom, most egész szépen haladtunk, erre az ellenfél 37-esénél first down volt egy szar handoff, ami után Stewart neki rohant a legnagyobb OL-emberünknek. 2&17-ről pedig már csak incomplete passzok jöttek. Nulla pontos lesz a félidő, csak nagyobb hátrányt ne szedjünk össze addig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 05:41:08

Még egy QB run TD, iszonyat gyenge a védelem, és ez csak a Hawaii, mi lesz így a Pac-12-csapatok ellen... :(

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 05:59:22

hát gáz mert állítólag ez egy verhető ellenfél lett volna:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 06:13:19

Jól kezdtük a 2nd half-ot, őrült nagy Richardson elkapással megvan a TD. :)

foppa21 2011.09.04. 06:27:36

gyorsan válaszoltak ők is egy TDvel. talán az offense felébred, de a védelem nem tudja megfogni őket. nem hiszem h vissza tudunk jönni:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 06:43:03

Kurva gyors drive megint, újra Stewart-nak volt egy big gain-je, és aztán Richardson kapta le a TD-t. 14-24, mindjárt vége a harmadik negyednek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 06:46:28

Labdaszerzés a Hawaii térfelén! Nagyon jól felébredtünk a második félidőre. Remélem még nem adtátok fel, és nézitek. :)

foppa21 2011.09.04. 06:52:51

nézem:-) megyünk most rendesen, de még mindig 10 pont hátrány

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 06:56:09

Bent van a 34 yardos FG, 17-24, és még hátra van majdnem egy teljes negyed.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 07:15:45

A retkes kurva életbe, térd magasságban adnak TD passzt, végleg eldőlt a meccs, hiába küzdöttünk. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 07:27:06

Nem adták meg, ahogy bevetődött, elejtette a labdát. De ők jönnek közelről, és már csak 5 perc van hátra, ezt nem hozzuk vissza.

foppa21 2011.09.04. 07:40:40

csúnya lett a végére sajnos:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 12:15:23

Aki esetleg még nem olvasta volna a néhány mondatos értékeléseket a tegnapi négy állami meccsről:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=728643

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 12:17:41

A Pac-12-ből rajtunk kívül még az UCLA kapott ki a Houston-tól, az Oregon State a Sacramento State-től, és az Oregon az LSU-tól. A másik nyolc csapat sikerrel vette a rajtot.

milo_hedgie#23 2011.09.04. 12:42:50

milyen gyakran lesznek college foci cikkek?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 15:28:49

@milo_hedgie#23: Előreláthatólag néhány meccsenként, kb havi rendszerességgel, csapatonként külön-külön írásokkal fogunk jelentkezni. Valószínűleg a szezon hajrájában gyakrabban, főleg a Bowl-ok előtt, már akinél aktuális lesz.

foppa21 2011.09.04. 16:05:47

@Filip89: még azt akartam kérdezni hogy amikor arról van szó hogy két colorado csapat egymás ellen játszik, akkor melyik szempontjából írod, hogy "játszunk", "vagyunk", "megyünk"? hogy van a sorrend köztük?:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 17:09:53

Mindig annak a csapatnak a szemszögéből használom a T/1-et, amelyikről szól az írás.

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 19:04:41

teljesen érthető:D filipnek akkora szíve van hogy nyolc csapat is belefér:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 16:05:01

A szombat-vasárnap éjjeli coloradói sportmenetrend:
- 18:00 Wiscosin Badgers - Oregon State Beavers (college football)
- 20:00 Colorado State Rams - Northern Colorado Bears (college football)
- 21:30 Colorado Buffaloes - California Golden Bears (college football)
- 21:30 Air Force Falcons - TCU Horned Frogs (college football)
- 22:10 Colorado Rockies - Cincinnati Reds (MLB)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=732515

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 21:08:25

A Wiscosin 35-0-ra zúzott. Wilson 3 TD-passz, 17/21, 189 yard.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 22:12:53

Oliver 27 yardos FG-vel megvan a vezetés. Előtte kihagytunk egy 4th down-t a red zone-ban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 23:49:03

Jól kezdtük a félidőt, és most nem is akkora a hátrány, 13-16.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 00:09:00

Megint vissza tudtunk jönni, Hansen-to-Richardson 66 yardos TD, 20-23.

foppa21 2011.09.11. 00:15:11

bazz de nagy meccset tolunk most is,megkellenie...:-D

foppa21 2011.09.11. 00:23:15

vezetünk!!!!!!!!!!!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 00:24:19

Ez meg egy 78 yardos passz volt Richardson-hoz, 27-23 ide a negyedik negyed elején!

foppa21 2011.09.11. 00:58:23

kemény a vége, ott vagyunk 15 yardnál az utolsó percen belül. legalább a rúgás kell és akkor döntetlen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 01:01:07

Oliver bevarrta 32-ről, ezzel 30-30 fél perccel a vége előtt.

foppa21 2011.09.11. 01:03:27

30-30 a végeredmény, megy továBB!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 01:12:30

Csak FG-t szereztünk a hosszabbítás első akciójában, jöhetnek ők 25-ről.

foppa21 2011.09.11. 01:48:59

hihetetlen de most se sikerült, nagyon közel voltunk hozzájuk. attól félek hogy ez a szezon erről fog szólni:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 11:22:55

Máris utolsók vagyunk 0-2-vel a Pac-12 South csoportjában, az egész konf-ból csak az Oregon State nyeretlen rajtunk kívül. De mondom, elég csalóka a kép, ha a második félidei játékot állandósítanánk, akkor sorra nyerhetnénk a meccseket...

milo_hedgie#23 2011.09.11. 14:43:44

@Filip89: biztos jönni fognak a győzelmek nemsokára ha ennyire közel vagyunk hozzá

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.12. 20:20:52

CU WR Paul Richardson was named the Pac-12 Offensive Player of the Week!

foppa21 2011.09.12. 21:05:59

@Filip89: szép elismerés legalább ennyi jutott nekünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 10:55:41

A freshman kicker Oliver az öt sikeres FG-vel a legjobb a Pac-12-ben, és az ötödik legjobb az országban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 18:52:58

Ne feledjétek, fél 8-tól Rocky Mountain Showdown!

Black_Adder 2011.09.17. 19:41:12

na és most melyik csapatnak is kéne szurkolni? :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 19:54:37

A Buffs-nak szerintem, el kéne kezdeniük nyerni a meccseket két balszerencsés fiaskó után. A Rams-nek pedig nem ellenük kell győzni, a 6 win-hez elég a kötelezőket hozni.

Meglepetés, hogy a CSU vezet az első drive-ból.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 20:54:34

Nem sokkal a félidő előtt megjött az egyenlítés a Buffs-tól, egy szép akció végén Hansen lépett be.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 21:18:33

14-7 a szünetben a Buffs-nak. Sikerült egy 3rd-ből 24 yardos TD-t csinálni a hajrában Kefalo elkapásából.

Black_Adder 2011.09.17. 21:42:18

nem rossz csapat ez a Rams, meg lehet nekik akár a winning season...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 22:08:24

21-7 már, tökéletes passz volt Hansen-től, 44 yardos TD Clemons-nak.

Black_Adder 2011.09.17. 22:19:18

21-14, mekkora játék volt :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 22:26:33

Hát, szoros lehet még az utolsó negyed, nem mellesleg egy freshman WR dobott TD-passzt. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 22:42:32

Halad a Buffs, telik az idő, Oliver-nek kell az újabb FG, és azzal meg lehet a meccs.

Black_Adder 2011.09.17. 22:47:14

28-14 ez már meg van a Buffsnak, jó kis meccs volt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 22:50:34

Sőt, TD lett, kellett egy nagyszerű Hansen-Stewart összjáték, megint Hansen ért be futva. 28-14.

Black_Adder 2011.09.17. 22:52:06

igazából ki is térdelhették volna szvsz, az egyetemi foci szépsége, h nem ezt tették, hanem bevitték TD-re

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.17. 23:02:07

28-14 a végeredmény. Hansen nagyot játszott: 2 passzolt, 2 futott TD. A harmadik meccsen is jók voltunk, de a Rams-nek sincs miért szégyenkeznie.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.18. 11:31:40

Embree könnyezett az első győzelme után. :)

Ezzel már csak az Oregon State (0-2) nyeretlen a Pac-12-ben, akik most szabadnaposok.
A déli csoportban a UCLA és az Arizona áll még 1-2-vel, nem olyan rossz ez és a mutatott játék sem. A Buckeyes nyilván zakó lesz, de a Washington State-et verni kéne itthon.

Black_Adder 2011.09.18. 13:10:31

eltűnt az egyik kép a cikkől...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.18. 13:21:55

Leszedték a netről, pedig jó kis fekete mezes Stewart-kép volt akció közben. :(

foppa21 2011.09.18. 15:49:39

hansen és stewart is végre nagyon jók voltak. már az első két meccsen is megérdemeltünk volna egy győzelmet, most végre összejött. így tovább!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.19. 20:45:00

A következő két TBD meccs egyaránt szombaton 21:30-tól fog kezdődni, ezen a héten az Ohio State, jövő héten a Washington State ellen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.24. 15:45:30

A szuperszombati coloradói menetrend:
- Szombat, 21:00 Air Force Falcons - Tennessee State Tigers (college football)
- Szombat, 21:30 Ohio State Buckeyes - Colorado Buffaloes (college football)
- Szombat, 21:30 Northern Colorado Bears - Weber State Wildcats (college football)
- Szombat, 21:30 Wiscosin Badgers - South Dakota Coyotes (college football)
- Vasárnap, 01:05 Houston Astros - Colorado Rockies (MLB)
- Vasárnap, 02:00 Utah State Aggies - Colorado State Rams (college football)
- Vasárnap, 03:00 Colorado Rapids - San Jose Earthquakes (MLS)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=741007

foppa21 2011.09.24. 17:16:19

@Filip89: ínycsiklandó program:-D szerintem nagy lesz a buffs meccse este. meg ez alapján hajnalban a ramst is érdemes lenne nézni, majd figyelek rá a rapids közbe:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.24. 18:41:01

@foppa21: A Buffs és a Rams meccse a kötelező kategória. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.24. 23:11:42

7-20-ra állunk a félidőben.

0-17 után egy Hansen-Clemons összjáték hozott egy TD-t, úgy tűnt, hogy -10-zel mehetünk szünetre, ami még kb behozható hátrány lehetett volna, erre fél perccel a vége előtt Stewart fumble a punt return-nél a saját 11-es vonalunkon, és lett belőle egy FG. Nem hinném, hogy ekkora deficitből visszajövünk. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 01:03:13

17-37 a vége. Sima volt a második félidő, csak a hajrában szépítettünk McCulloch elkapott TD-vel. Hansen ma is két TD-passz 238 yarddal.

foppa21 2011.09.25. 01:54:16

@Filip89: ennek most csak az elejét láttam, de nagyon nem tetszett úgyhogy inkább pihentem egyet. sajnos nem sok esély lehetett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.26. 20:15:34

The October 8 Colorado at Stanford football game will kickoff at 5:30 p.m. MDT and will be televised nationally on Versus.


süti beállítások módosítása