Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Diamondbacks - Rockies 3:0 L

2011.09.01. 08:45 - Tomi_Tanguay

Végleg kilátástalan helyzetbe került a Colorado Rockies az idei szezonban, ugyanis a hét első napjaiban ahelyett, hogy közelebb tudtunk volna zárkózni a rivális Arizona Diamondbackshez, mind a három meccset elvesztettük az éllovas otthonában, így most már biztosan lemondhatunk a rájátszásról.
























1. meccs, hétfő: Diamondbacks-Rockies 5-1

Az arizonai párharc első meccsére a Helton, Ellis, Tulo, Kouz belső négyessel álltunk fel, míg kívül S. Smith, Fowler, CarGo kezdtek, A. White elkapója pedig Iannetta volt, hazai oldalon a legjobb ember Hudson dobott. Az első inningben részünkről csupán Ellis ért el egy singlet, ezzel szemben a D'backs rögtön az első beállásban Roberts hazafutásával kezdte a meccset, majd két séta közt végrehajtottunk egy pickoffot és végül egy újabb walk utáni SOval sikerült megállítani őket. Második nekifutásra Helton és S. Smith azonnal bázisra kerültek, egy flyout és error révén mindketten tovább haladtak Kouz kiesése közben a kettes-hármasra, de a sor utolsó két embere nem tudta tovább küldeni őket, majd az arizonaiak egyetlen singlet hoztak. A harmadik játszma alatt két kieső után két sétával jártunk bázison, de Helton flyouttal elbúcsúzott, mialatt mi is egyetlen sétát engedtünk, utána pedig egy gyönyörű Ellis-Tulo-Helton double playt mutattunk be. Ezt követően csak Kouz termelt egy singlet, majd egy beengedett séta utáni rablás lekapcsolással tevékenykedtünk védekezésben. Az ötödikben a sorunk felső hármasa képtelen volt bázisra kerülni, de A. White is magabiztosan tartotta vissza az ellenfél soron következő ütőit. Aztán Tuloék sem tudták elkerülni a három outot, míg A. White azonnal singlet és hit-by-pitchet engedett, Montero RBI singleből eredményesek voltak, Goldschmidt duplájából újabb futást vittek be, egy kieső után Parrat direkt sétáltattuk, azonban McDonald is bevert egy pontot érő singlet és még a dobó Hudson is eredményes volt egy RBI singleből, közben a második haza felé tartó futót kiejtettük és Roberts ellen és 0-5nél zárult a játékrész. Nem sok reményünk maradt és a következő támadásban is mind a három ütőt kiszórták, majd az első csere dobó Hammel hozott egy hibátlan inninget. A nyolcadikban az első arizonai reliever ellen se mentünk semmire, míg Street egy single után sorban három embert osztott ki. Az utolsó menetben két megdobás és egy single által értünk el teli pályát, melynél Iannetta is kapott egy hit-by-pitchet, ez pedig már futással ért fel, a további loaded 1out lehetőségre Giambit hoztuk, de SOval kiesett, majd a Fowler elleni flyouttal fejeződött be a meccs, 5-1re vesztettünk.
- Mindössze négy single ütésünk volt az egész mérkőzésen, így esély se lehetett elkerülni a sima vereséget, bár csak a hatodik inningben alakult ki a nagyobb különbség. A két meghatározó ember közül Gonzalez és Tulowitzki mindketten csendben voltak, előbbi három, utóbbi két out play mellett regisztrált egy-egy sétát, illetve a shortstopnak még egy hit-by-pitch által volt pályára lépése és az egyetlen futásunknál is ő ért haza, de most ők sem tudtak tenni a vereség elkerüléséért. Ellis 1/4es hatékonysággal foglalta vissza a kezdő 2B posztot, ügyesen indította el az egyetlen double playt a meccsen. A 3B Kouzmanoff három beállás alatt elért egy singlet az egyetlen ütéséért, S. Smith két strikeout mellett mutatott fel egy singlet, majd a végén Wigginton állt a helyére, aki egy singlet ütött. A leadoff hitter Fowler mind az öt lehetőségében kiesett, közben három embert hagyott fent, több alkalommal is egy-egy nagyszerű védekező játékot mutattak be a kárára. A veterán Helton csak egy sétát jegyzett 0/3 közben, az ugyanilyen mérleggel záró Iannetta pedig a csapat egyetlen pontját szállította, amikor bases loadednál kapott HBPt, amellyel az idei 46. RBIt könyvelte el, közben pedig egy nagyszerű pickoffot vállalt az egyes bázisra. A további két csere ütő nem járt sikerrel, Young Jr és Giambi is kiszállt a maga beállásában. A. White második meccse sem sikerült túl fényesen, a legelső ABben HRt kapott, utána stabilizálta magát, de a hatodik játékban végzetesen megingott, amikor négy futást kapott. Összességében hat inning alatt öt pontot szenvedett el, hét ütést és hat walkot kapott, így nem volt esélye elkerülni az évi első vereségét. Hammel a hetedik inninget hibátlanul teljesítette, a formába lendülésben lévő Street pedig egyetlen single után három embert szórt ki az utolsó dobó részben.





















2. meccs, kedd: Diamondbacks-Rockies 9-4

Kedd este újra megmérkőztek egymással a csapatok és a Rockies kezdőjében csak a bal szélen történt változás, S. Smith helyett Wiggy volt a kezdő, míg a dobó Cook lehetett, a hazaiaknál Miley kezdett. Az első akcióban Fowler és CarGo sétával jutott előre, majd két kiesőnél Helton RBI single találatával kerültünk előnybe, aztán Cook gond nélkül kiosztotta az első három ellenfelet. A második menetben egyedül Iannetta járt pályán, de meghiúsították a rablási kísérletét, míg a hazaiak is csak egyetlen singlet hoztak. Ezt követően két kieső után csupán CarGo tudott elérni egy singlet, Tulo ellen SOval hárítottak, majd két embert küldtek pályára egyetlen out közben, mely helyzetből Parra mindkét társát haza küldte egy triplával, plusz még Upton is betalált egy RBI groundoutból, így 3-1re fordítottak. A folytatásban Helton és Kouz ütött egy-egy singlet, majd Iannetta RBI singlelel szépítettünk, Cook egy sac buntot hajtott végre és egy hibából maga is felkerült az egyesre, így teli pályát értünk el, de Fowler és Ellis is kihagyták a lehetőséget. A negyedik dobó részben két strikeout után engedtünk két ütést, de a dobó ellen hárítottunk, majd az ötödik támadásban hárman kiestek. Ezután viszont Cook két futót felengedett, Montero pedig egy három pontos HRt vágott, majd egy újabb séta után Lindstrom egy HBPt követve két outtal befejezte, de már 6-2ra vezettek a házigazdák. A hatodik játék során Kouz és Iannetta járt bázison, de a csere ember EYJR ellen egy flyout double playel végeztek, majd M. Reynolds ellen két futó jutott a pontszerző helyekre, egy szándékos sétával loaded alakult ki egyetlen kiesővel, amikor egy strikeouttal javítottunk, de Hill betűzött egy RBI singlet, így már öt pontos volt a hátrány. Ezután megint csak CarGo hallatott magáról egy ground-rule double által, közben Brothers egyetlen singlet engedélyezett. A nyolcadikban Helton pattintott be egy ground-rule doublet, majd a hármas bázisról Kouz RBI single megmozdulásával ért haza, utána viszont Belisle ellen egy singlet követően Upton takarított egy 2run HRal, de egy újabb single ellenére több pontot már nem szedtünk be. A befejező játék első ütője Fowler kiküldött egy HRt a left center fieldre, a többiek viszont mind kiestek, így csak 9-4re sikerült feljebb zárkózni, ez lett a végeredmény a második napon.
- Ezúttal többre voltunk képesek, de az eredmény hasonló lett a hétfőihez, bár vezetnünk is sikerült és majdnem annyi ütésünk volt, mint az ellenfélnek, képtelenek voltunk meccsben lenni az Arizonaval. Helton egy double és két single jóvoltából három ütést hozott négy beállás alatt, így .310re javította az átlagát és az idei 68. pontszerzését szerezte. Ugyanilyen hatékonysággal zárt Kouzmanoff, aki egyre jobban kezd formába jönni a klub váltása óta és egy újabb RBIt is felírtak a neve mellé. A sor végén Iannetta szintúgy három találatra és egy pontszerzésre volt képes, viszont már a harmadik CSt jegyezte a szezonban. Gonzalez három ütést hozott az öt próbálkozásból, közvetlen pontszerzést nem köszönhettük neki és haza érni sem tudott egyszer sem, de végre elérte a .300as összetett átlagot. Ezen kívül még Fowler termelt egy ütést, belőtte az első hazafutását az évben és két körbe éréssel zárt. Wigginton négyből négyszer kiesett és négy LOBt regisztrált, az egyik után pályán maradt és futást tudott szerezni. Tulowitzki ötből semmivel zárt, két alkalommal még strikeoutot is elszenvedett, nagyon nem az ő napja volt. Ellis jó sorozata megszakadt kedden, több ütéssel zárt meccs után ezúttal üres kézzel távozott a 0/5ös lőlappal. A két csere ütő közül Young Yr és S. Smith is emberrel a pályán búcsúzott el az egyetlen beállásában. Cook végig sebezhető volt és az ötödik inning alatt hat elszenvedett futással a tarsolyában hoztuk le. Hiába osztott ki hat SOt, a harmadik és az ötödik játékban is három-három pontot vittek be ellene, ami a nyolcadik vereségét eredményezte az évben. Lindstrom egy hit-by-pitch ellenére be tudta fejezni az ötödik inninget gond nélkül. A balos M. Reynolds a saját játékában három ütést és egy futást szenvedett el két SO közben. A másik fiatal lefty Brothers egy single ellenére két strikeouttal hozta a hetedik menetet. A befejező felvonásban Belisle beszedett egy 2run HRt, később két dobás utáni kiejtéssel tudott javítani.




















3. meccs, szerda: Diamondbacks-Rockies 4-2

Szerda este rendezték az utolsó meccset, amelyre a legnagyobb érdekesség Tulo ritka pihenőnapja volt, helyette Herrera kezdett, illetve a LF S. Smith és a C Alfonzo is helyet kapott a kezdőben. A denveri dobó Rogers volt, az ellenfél részéről Collmenter igyekezett és a nyitó menetben Fowler vitt be egy doublet, egy bunttal a hármasra jutott, CarGo játéka közben azonban flyout double playt kaptunk, mivel Parra az elkapás után kihajította Fowlert a home platenél, így képtelenek voltunk pontot szerezni. Az első védekező játékrészben Rogers egy singlet és egy hit-by-pitchet engedett, majd Montero három pontos hazafutásával került meggyőző előnybe a D'backs. A folytatásban két kieső után Helton vitt be egy doublet, Alfonzo RBI singleből megszereztük az első pontunkat, utána egy singlet a Rogers-Herrera-Helton dupla játékkal semmisítettünk meg. A harmadikban két ember kiesése után Fowler vágott be egy hazafutást, majd egyetlen walk ellenére újabb dobó játékot oldottunk meg. A következő akcióban CarGo jegyzett egy doublet, de a harmadik kanyarnál messzebb nem juttattuk el, közben egy strikeout utolsó labdáját Alfonzo kiejtette, így Young bázisra jutott, majd még egy doublet is kaptunk, de a dobó ellen befejeztük. Maradt a 2-3 és az ötödik támadásba kiesett a sor utolsó hármasa, majd Rogers egy single közben hozta a három outot. A hatodik inningben egyedül CarGo járt fent egy HBPt követően, majd beszedtünk egy doublet, Parrat direkt sétáltattuk, az Arizona viszont a dobó helyett pinch hittert állított és Burroughs bevert egy RBI singlet. Ezt követően S. Smith és Herera is elért egy-egy ütést, azonban Giambi nem tudott élni a 2in-2out lehetőséggel, majd a csere dobó Roenicke engedett egy singlet, Montero double találata közben Fowler dobta ki a haza felé tartó futót, így nem kaptunk pontot. A nyolcadikban két ütés nélküli bázisra kerüléssel alakítottuk ki helyzetet, ezúttal viszont Helton szalasztotta el a lehetőséget, közben Street biztosan kiosztotta három vetélytársát, az utolsó outnál Parra triplet ütött és megpróbált haza érni belőle, de megelőztük. Az utolsó próbálkozásban két pont hátrányból igyekeztünk közelebb kerülni, de két kieső után csak Herrera hozott egy singlet, majd a Tulo elleni strikeouttal ért véget a mérkőzés, melyet 4-2re vesztettünk el, így a söprést sem tudtuk elkerülni.
- Egy meccset sem hoztunk el Arizonából, az utolsó alkalommal álltunk legközelebb a győzelemhez, de be kellett érnünk a két pontos vereséggel. Fowler két napon belül a második hazafutását pakolta be, egyben az évben is a másodikat, 2/4es hatékonysággal zárt és már a 36. pontját szerezte. A meccs főszereplője volt, mivel egy véleményes playnél dobták ki a home platen, később válaszolt egy throwouttal és még egy remek elkapást is bemutatott a mezőnyben. Hozzá hasonló átlaggal zárt a beuró SS Herera, aki a két single ütésével .240re erősítette a hatékonyságát. S. Smith ugyanúgy 2/4re volt képes, singlet és doublet jegyzett, illetve az egyik jelenését futással zárta. Alfonzo három strikeout közben egyetlen ütést ért el, amely az idei kilencedik pontját eredményező single találat volt a második inningben, viszont már a második passed ballt tudta le a szezonban. Gonzalez napi egyetlen ütése önmaga évi 25. double találata volt, két kiesés mellett ezen kívül csak egy hit-by-pitch jóvoltából járt bázison. Ellis két out playt szenvedett el, továbbá egy sétát és egy sac buntot regisztrált, vele együtt Kouzmanoff is gyengébb volt a jobb meccsek után, neki csak egyetlen HBP jutott 0/3 közt és egy szép mentést hajtott végre. Helton a harmadik esti meccset is végig játszotta és nem volt nagy formában, mind a négy alkalommal mezőny általi kieséssel végezte és három társát hagyta fent. A csere ütők közül Giambi groundoutot kapott a hetedikben, Tulowitzki pedig a meccs utolsó outját egy három dobásos SOval szenvedte el. Rogers meccsét a korai 3run HR megpecsételte, emiatt nem tudta elkerülni a negyedik vereségét, de később szépen megrázta magát és hat játékot négy kapott futással teljesített. Roenicke visszatért, de a formája nem változott, egy ütés és egy séta ellenére továbbra sem kapott még runt az évben. Street a nyolcadik menetet egyetlen triple közben magabiztosan teljesítette, kellett hozzá az ellenfél hibája.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 78-59 (137 meccs)
2. San Francisco Giants 72-65 (137 meccs, 6.0 GB)

3. Los Angeles Dodgers 65-70 (135 meccs, 12.0 GB)
4. Colorado Rockies 64-70 (137 meccs, 14.0 GB)
5. San Diego Padres 60-77 (137 meccs, 18.0 GB)

A D'backs tovább erősítette vezető helyét, mivel a söprésük mellett a Giants csak egyetlen meccsen győzött a Cubs ellen, közben a mieink lecsúsztak a negyedik helyre, köszönhetően a Dodgers söprésének a Padres ellen. A hét második felében megint két divízión belüli párharc lehet, a SF-ARZ rangadókon végleg eldönthetik az arizonaiak a csoport győzelem sorsát, a negyedik és az ötödik is egymás ellen játszik, a LAD pedig Pittsburghben folytatja.

Az idegenbeli túra befejező három meccsét tehát a San Diego Padres otthonában vívjuk, akik még nálunk is rosszabb helyzetben vannak. Nincs már különösebb tétje a párharcnak, csak 25 meccs van hátra a szezonban, legfeljebb arra kell koncentrálnunk, hogy az utolsó helyet kerüljük el, ehhez jó lenne most nyerni párszor. A SD ellen a következő időpontokban fogunk játszani: szombat 04:05, vasárnap 02:35, vasárnap 22:10. Reménykedjünk még a szebb utolsó hónapban! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr783193225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.01. 08:52:48

padres-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Kevin Millwood (1-1, 4.26 ERA) at Padres' Aaron Harang (12-4, 3.92), 8:05 p.m., Root
Saturday: Rockies' Alex White (0-1, 7.50 with Rockies) at Padres' Cory Luebke (5-7, 3.01), 6:35 p.m., Root
Sunday: Rockies' Aaron Cook (3-8, 5.82) at Padres' Mat Latos (6-13, 3.82), 2:10 p.m., Root

chacin szombati startját eltoltuk és kimarad egy körből legközelebb jövő hétvégén kezd, hátha ki tudja pihenni magát és újra éled:)

Tomi_Tanguay 2011.09.01. 08:54:24

rosario vlszeg csak az után jön, ha a drillers befejezte a szezont, mert nagyon jól állnak. szept5én van vége az alapszakasznak, nem tudom ott van-e valami PO rendszer

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.01. 10:07:02

A Fowler call tipikus példája volt már egy amúgy is megalázott, kisemmizett csapatba való végső belerúgásnak.

StormST 2011.09.01. 10:45:28

@Filip89: Nevetséges call, de szeretnek biztosra menni...

Parra meg mekkora egy paraszt volt ott a végén? Aztán még neki állt feljebb, amikor Street számon kérte rajta, hogy ugyan már mi a faszért kellett fellökni Alfonzo-t. Majmok, az összes...

Tomi_Tanguay 2011.09.01. 13:36:26

spilbo jönni fog péntekre, meg valószínűleg napokon belül nelson is csak összeszedett egy kisebb sérülést
a többiek sztem akkor amikor vége a sky sox szezonnak, vagyis jövő keddre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.01. 14:10:03

@StormST: Néha már azt hiszem, hogy egy begyepesedett, elfogult idióta vagyok, holott megint teljesen igazunk van.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.01. 15:06:44

@Tomi_Tanguay: A Sky Sox biztos nem jut playoff-ba, már csak 5 meccsük van hátra.
A Drillers még bejuthat, W9 streak-ben vannak, viszont nem kéne, hogy playoff-oljanak, mert az eltarthat szept. 22-ig.

Coach Sacco 2011.09.01. 18:02:50

Nem tudom, nekem nem volt annyira egyértelműen, hogy bent volt. De láttunk már cifrábbra is safet adni például a Milwaukee ellen.

Tomi_Tanguay 2011.09.01. 20:22:12

elhiheted hogy az ilyenre safet kell mondani:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.02. 09:30:51

Beerer 5/6 és 4 RBI, Cantu 3/5 és 3 RBI a Sky Sox-ban. Őket is várom fentre, nem ez az első hasonló meccsük mostanában, főleg előbbinek, utóbbit meg úgyis ismerjük.

Tomi_Tanguay 2011.09.02. 13:04:38

beerer nem hiszem hogy befér, mert az outfieldre jön most spilbo és később wheeler is

Tomi_Tanguay 2011.09.02. 18:18:58

street véleménye parraról: "If he's on my team, I probably pat him on the back. But I didn't like seeing my catcher getting knocked down."

Coach Sacco 2011.09.02. 21:21:38

Különös lesz a Millwood-Harang dobó párosítás mára, szerintem nem lenne lehetetlen győzni végre...

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 04:02:51

Rockies lineup 9/2 at SD: Fowler8, Herrera4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Smith7, Kouzmanoff5, Iannetta2, Millwood1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.03. 04:18:07

Jól kezdődik, CarGo-tól base hit-et vettek el.

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 04:46:43

az elsőben fowler hbp, cargo forceout és CS
millwood ellen egy single

a másodikban háromból három out
náluk két single, de a kettes-hármason fent maradtak
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.03. 05:12:32

Na, megvan a vezetés az első ütéseinkből. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 05:18:58

a harmadikban három SOt kaptunk
milwood is kiosztott hármat

a negyedikben fowler triple, herrera RBI single, tulo RBI groundout
millwood három out
2-0

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 05:35:45

az ötödikben iannetta 2out single
náluk megint három sima kieső
2-0

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 05:56:26

a hatodikban herrera single, tulo RBI single
ők egy 2out singlet csináltak
3-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.03. 06:10:20

Remélem Millwood bírni fogja, és nem erőltetjük túl a vén faszkópét.

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 06:14:19

a hetedikben semmit nem értünk el
millwood ellen egy single
3-0

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 06:36:46

a nyolcadikban ph eyjr walk és SB, herrera single, tulo intent walk, loaded 2outnál helton SO
brothers ellen single, tulo-herrera-helton DP
3-0

foppa21 2011.09.03. 06:38:45

nah már nem kell sok, innen nem szabad elbaszni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.03. 06:48:35

A Sky Sox 12-7-re vesztett, Beerer megint szerény 3/5, három RBI-jal együtt.

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 07:02:26

a kilencedikben s.smith walk, iannetta double, fowler walk, loaded 2outnál herrera SO
betancourt három out
3-0ra győztünk!

Coach Sacco 2011.09.03. 07:12:33

Szép volt, gond nélkül nyertünk! Tulo két pontot szerzett a háromból.

Tomi_Tanguay 2011.09.03. 09:11:10

megszületett hammel kisfia, gondolom akkor rövidesen csatlakozik a bullpenbe

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 02:31:40

Rockies lineup for 9/3 at SD: Fowler8 Herrera4 Gonzalez9 Tulowitzki6 Helton3 Kouzmanoff5 Spilborghs7 Iannetta2 White1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 03:00:36

Eredményes támadással kezdtünk erre az első AB-ben beszoptunk egy HR-t.

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 04:03:00

az elsőben fowler double, cargo RBI single, még egy helton single
a.white ellen venable solo HR, single, walk, hundley RBI single

a másodikban három SO
náluk is három kieső
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 04:10:44

Na, egy jó támadással újra átvettük a vezetést. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 04:14:50

a harmadikban semmi
náluk walk és három out

a negyedikben tulo double, helton RBI single, kouz single, spilbo RBI double, iannetta sac fly, a.white popout DP out at home.
náluk megint háromból három kieső
4-2

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 04:39:03

az ötödikben fowler single és SB, cargo walk, tulo RBI single
a.white ellen walk, double, guzman 2run RBI double
5-4

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 04:55:30

a hatodikban háromból három out
roenicke ellen single és sorban három out
5-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 04:58:24

A. White ma sem volt igazán meggyőző, de ha a bullpen tartani tudja magát, akkor még összejöhet az első win.
Roenicke elképesztő, eltalálta egy labda, de tovább tette még a forceout-ért, az ápolás után folytatta, és befejezte az inninget.

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 05:07:31

a hetedik fowler double és pickoff
street HBP, kouz-helton lineout DP
5-4

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 05:33:42

a nyolcadikban kouz reached error
brothers ellen single, még egy walk, közben három SO
5-4

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 05:53:08

a kilencedikben s.smith single
betancourt háromból három out
5-4re győztünk!:)

Coach Sacco 2011.09.04. 06:29:02

Szép munka volt a bullpentől! Whitenak még javulnia kell, de a győzelem önbizalmat adhat neki.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 18:24:07

A vasárnap esti coloradói baseball menetrend:
- 21:05 Colorado Springs Sky Sox - Sacramento River Cats (Triple-A)
- 22:10 San Diego Padres - Colorado Rockies (MLB)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=729052

Coach Sacco 2011.09.04. 19:34:40

Mikor csatlakoznak a fiatal tehetségek a kerethez?

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 20:06:14

a jövő hét első felében ahogy vége lesz a farm ligáknak

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 20:22:42

#Rockies lineup for 9/4 at #SDPadres: Fowler8 Ellis4 Gonzalez9 Tulowitzki6 Giambi3 Smith7 Kouzmanoff5 Alfonzo2 Cook1

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 20:45:43

romero és g.reynols már holnap feljönnek

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 22:40:07

az elsőben három out
cook ellen két kieső után walk, single, hermida RBI single

a másodikban is háromból három kieső
náluk walk, alfonzo-tulo-ellis bunt DP
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.04. 23:17:47

Egész jól visszajöttük az első értelmes támadásban.

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 23:23:08

a harmadikban is három out
cook hbp, double, hermida 2run RBI single

a negyedikben fowler triple, ellis RBI groundout, tulo walk, giambi single, s.smith RBI single
egy hbp megint
2-3

foppa21 2011.09.04. 23:28:00

lehet hogy most még nehezebb dolgunk lesz, de egy söprésért igyekezni kell:-)

Tomi_Tanguay 2011.09.04. 23:49:21

az ötödikben fowler 2out single
náluk két walk akadt
2-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 00:02:06

A Sky Sox meccsen extra inningek lesznek, 6-6 lett az alapjátékrész.

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 00:05:29

a hatodikban három emberünk búcsúzott
cook is újra kiosztott három outot
2-3

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 00:15:46

a hetedikben csak alfonzo 2out single
belisle háromból három out
2-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 00:36:10

A nyolcadik alján végleg megpecsételődött a sorsunk. :(

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 00:40:11

a nyolcadikban fowler single, de a hármason fent maradt
belisle ellen egy single kieső nélkül, m.reynolds SO és SB és WP, lindstrom SO, intent walk, hbp, loaded 2outnál ellis fieldin errorból run, venable 3run RBI triple
2-7

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 00:44:31

a kilencedikben három sima outtal vége
2-7es vereség:(


süti beállítások módosítása