Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Nagy győzelmek és egy botlás

2012.01.21. 00:30 - -Zephyr-

Ismét eltelt egy hét, így aktuális egy újabb összefoglaló a Denver Nuggets NBA-béli menetelését illetően. A csapat négy mérkőzésen lépett pályára ez idő alatt - hogy milyen eredményességgel tették mindezt George Karl tanítványai, arról alább olvashattok!























Mindjárt egy nagyon komoly érdeklődéssel várt mérkőzéssel kezdjük ezt az összefoglalót, hiszen múlt pénteken a Miami Heat vendégeskedett Denverben. Mindkét együttes a legerősebb összeállításában kezdte a mérkőzést. Az első percek a vendég csapatnak jobban sikerültek, 6-0-val nyitottak Wade-ék. Nem kellett sok idő a Lawson-vezette Nuggetsnak sem, hogy magára találjon, gyors egyenlítés, majd fordítás következett, már az első negyedben volt 10 pont fölötti előnyünk is. A második játékrészben a Miami közelebb zárkózott, de a szünetig megőriztük a vezetésünk, igaz már csak két pont maradt belőle a pihenőre. A fordulást követően a James-ék mindent megtettek a vezetés megszerzéséért, de mindig volt válasza a csapatnak. A záró negyed elején egy jó szériának köszönhetően, amit főleg a padunknak köszönhettünk, sikeresen leszakítottuk a Heat-et, így innentől már csak nagy blama árán veszíthettünk volna. A csapat viszont végig koncentrált tudott maradni, a meccs vége felé már a húsz pontos határt közelítette az előnyünk. A találkozót végül, mondhatni simán, 117:104-re megnyertük. Jó játékkal és összehangolt csapatmunkával értük el ezt az értékes győzelmet. Sok jól teljesítő játékos volt a csapatban, de elsősorban Ty Lawsont emelném ki, aki 24 ponttal segítette csapatát a sikerhez és egy gólpassz híján dupla-duplát ért el. Az irányítóján kívül még öten lépték át a tíz pontot, Nené 17 egységgel és 12 lepattanóval DD-t könyvelhetett el. Nagy előnyt jelentett, hogy a padról Fernandez és Harrington is jó játékkal segítették a csapatot, mindketten 15 ponttal részesültek a sikerből.

Egy szusszanásnyi pihenőt követően újabb rangadó várt a Nuggetsre, hazai pályán fogadtuk az ősi rivális Utah Jazz-t. A Karl által összeállított kezdő megegyezett a Heat elleni kerettel. Az első negyed szoros játékot hozott, ezúttal nem szakadtunk le meccs legelején, tartottuk a lépést a Jazzel. A második negyed szinte teljesen egybevágott az elsővel, szoros, fej-fej melletti állás volt végig ebben a játékrészben is, olyannyira, hogy a szünet 48:48-as állásnál érte a küzdőfeleket. A második félidőben a Jazz valamivel jobb játékot nyújtott, így megszerezték a vezetést, de a harmadik felvonásban még nem tudtak jelentős előnyt kiharcolni, így a találkozó nyílt maradt. A záró negyed közepe táján Millsap vezérletével ellépett a Utah és nagyon úgy tűnt, hogy számunkra elúszott ez a mérkőzés. A hajrában próbáltunk egyenlíteni, de nem sikerült a bravúr, a Jazz 106:96-ra nyerni tudott Denverben. Ezen a meccsen egyértelműen a palánk alatti játékban maradtunk alul, Millsap és Jefferson is rendesen megszórták magukat, mindketten dupla-duplával zártak. Hiába ért el nálunk öt játékos is legalább 10 pontot, a kiugró teljesítmény ezúttal hiányzott a csapatból, így megérdemelten kaptunk ki.

A két hazai derbit követően hosszabb túrára indult a csapat, első állomásként a Milwaukee Bucksnál vendégszerepeltek a denveri kosarasok. Jó játékkal kezdtük az első negyedet Milwaukeeban, inkább mi határoztuk meg a játék képét és vezettünk is a nyitó periódus végén. A második negyedben aztán nagyon rákapcsoltunk, lejátszottuk a hazaiakat a pályáról, a szünetig 63 pontot szereztünk, és 19 pontos, megnyugtató előnnyel mehetett a csapat pihenőre. A harmadik negyedben sikeresen megtartottuk az előnyünk, a Bucks nem tudott jelentősen faragni a hátrányából. Az utolsó játékrészben is magabiztosan játszottunk, csak a legvégén engedtük közelebb vendéglátókat, de akkora már eldőltek a fontosabb kérdések. Végül 105:95 arányban magabiztos győzelmet arattunk idegenben. A meccs legjobbja szerintem, vitán felül Corey Brewer volt, a padról klasszis teljesítményt nyújtva, látványos és szórakoztató játékkal ért el 22 pontot, nagyban hozzásegítve a csapatot a sikerhez. Nagy szükség is volt erre a kirobbanó teljesítményre, hiszen a Bucks is azon csapatok közé tartozik, akiknek a játékstílusa nem fekszik nekünk, lábon gyorsak és sok labdát szereznek, de úgy látszik Brewerből nem készültek fel eléggé. A győzelem másik kulcsa talán a hárompontosokban keresendő, majdnem 50%-al értékesítettük a triplákat, amire a hazaiaknak nem igazán volt megfelelő válasza. 



























Másnap a csapat folytatta az idegenbeli túrát, a következő állomás Philadelphia volt. A Wells Fargo Centerben több mint 15000 néző előtt szerepeltünk a Philadelphia 76ers ellen. A kezdő ötösön Karl edző egy apróbb változtatást eszközölt, ezúttal Mozgov helyett Koufos kezdett a mérkőzésen. Az orosz center egy kisebb hátizom húzódás miatt volt kénytelen kihagyni az összecsapást. Nem indult jól a mérkőzés a mi szempontunkból, a hazai csapat nagy lendülettel kezdett és stabil 6-8 pontos előnyt harcolt ki a nyitó negyedben. A következő játékrészben tovább gyengélkedtünk, még távolabb kerültünk az ellenféltől, már bőven tíz pont feletti hátrányban is voltunk, ám a szünet előtt egy nagy hajrával sikerült nemcsak az egyenlítés, de a fordítás is. A fordulás után is inkább a Nuggets irányította a játékot, de a Sixers jól tartotta magát, a záró játékrészre hat pontos előny birtokában érkeztünk. A negyedik negyed első fele inkább a hazaiaké volt, ennek megfelelően egyenlíteniük, és fordítaniuk is sikerült, de a végjáték inkább nekünk állt, így a játékrész végére sikerült egalizálni az állást, szerencsére Iguodala kihagyott büntetője hosszabbítást ért. A ráadás első perceiben kiegyenlített csata folyt a pályán, az utolsó, nagyjából másfél perc azonban a miénk volt és gyakorlatilag ez döntötte el a mérkőzés kimenetelét.  Egy izgalmas, hosszabbításos mérkőzésen 108:104 arányban bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél. Ezen a meccsen is cserejátékost kell elsősorban kiemelnem a csapatból, Andre Miller 28 pontot vágott a padról, mellette kiosztott még 10 gólpasszt és leszedett 8 lepattanót, tehát csaknem tripla-duplával koronázta meg a teljesítményét. A helyzet hasonló az előző mérkőzésen történtekhez, ha nincs Miller kimagaslóan jó teljesítménye, akkor talán simán elveszítjük ezt a mérkőzést. A Philly is remekül teljesített, ráadásul a saját erősségeinkben felül is múlt minket, itt elsősorban a lerohanásos pontokra gondolok. Milleren kívül Nené is nagy dicséretet érdemel, 20 ponttal és 14 lepattanóval szintén komoly szerepet vállalt a győzelemből.

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 12-3 (15 meccs)
2. Denver Nuggets 10-5 (15 meccs)
3. Utah Jazz 9-5 (14 meccs)

4. Portland Trail Blazers 8-6 (14 meccs)

5. Minnesota Timberwolves 6-8 (14 meccs)


A közeljövő programja:

Január 21., szombat, 01:00 Washington Wizards - Denver Nuggets

Január 22., vasárnap 01:30 New York Knicks - Denver Nuggets

Január 26., csütörtök, 04:00 Sacramento Kings - Denver Nuggets

Január 28., szombat, 03:00  Denver Nuggets - Toronto Raptors

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr543603113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.21. 03:34:30

hát nem lehettünk büszkék erre a győzelemre...

melo15 2012.01.21. 03:43:51

@Filip89: nekem is olyan érzésem volt, hogy nem vesszünk maximális figyelemmel a játékot. majdnem baj lett belőle, de megúsztuk. annak örülök, hogy az utolsó meccsekben újra nagyon jól dobjuk a triplákat. holnap sokkal több fog kelleni a NYK ellen. remélem én is hogy legyőzzük őket! :)

Coach Sacco 2012.01.21. 12:00:44

A Knicks ellenire kiváncsi leszek. Kár hogy nem Denverben játsszák. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.21. 18:45:32

A vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Vasárnap, 00:00 Colorado Buffaloes - Arizona Wildcats (college basketball)
- Vasárnap, 00:00 Wyoming Cowboys - Colorado State Rams (college basketball)
- Vasárnap, 00:07 Minnesota Golden Gophers - Colorado College Tigers (college hockey)
- Vasárnap, 01:00 Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens (NHL)
- Vasárnap, 01:05 Wilkes-Barre/Scranton Penguins - Syracuse Crunch (AHL)
- Vasárnap, 01:05 Army Black Knights - Air Force Falcons (college basketball)
- Vasárnap, 01:30 New York Knicks - Denver Nuggets (NBA)
- Vasárnap, 01:30 Lake Erie Monsters - Oklahoma City Barons (AHL)
- Vasárnap, 02:00 North Texas Mean Green - Denver Pioneers (college basketball)
- Vasárnap, 03:00 Calgary Roughnecks - Colorado Mammoth (NLL)
- Vasárnap, 03:00 Ontario Reign - Colorado Eagles (ECHL)
- Vasárnap, 03:05 Montana State Bobcats - Northern Colorado Bears (college basketball)
- Vasárnap, 04:00 San Diego State Aztecs - Air Force Falcons (college basketball)
- Vasárnap, 04:30 Los Angeles Kings - Colorado Avalanche (NHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=809071

melo15 2012.01.21. 22:18:37

ma nagy meccs lesz! remélem sikerül az újabb bravúr, mint a philadelphia ellen

-Zephyr- 2012.01.22. 01:47:57

Mozgov egy szép blokkal jelezte Melonak, hogy mire számítson ma. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 01:49:27

Elég komoly támadó meccs, mindkét csapat aláz eddig a festékben.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 01:51:01

aggasztó hogy fernandez és afflalo se játszhat. most nincs olyan erős padunk

foppa21 2012.01.22. 01:58:53

de jól kezdődött, komoly meccs lesz ebből. sajnos most volt pár hiba támadásban és kicsit elléptek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 02:00:34

Így kevés esélyünk lesz, hogy még a bírók is beálltak a divatcsapatba.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 02:10:20

25-24 ide az első negyed után, nem a védekezésről szól a meccs

foppa21 2012.01.22. 02:17:36

kevés amit művelünk, nem tudjuk megfogni őket a palánk alatt és kintről is könnyen tüzelhetnek

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 02:21:52

tény hogy a bírók össze-vissza fújnak. lehetőleg mindent a knicks irányába

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 02:27:29

Teljesen állva hagytak bennünket a második negyedben. :(

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 02:30:11

jó hogy brewert visszatettük, neki jól megy ma, talán most sikerül faragni a hátrányt. nem túl erős ez a knicks, ha nem lennénk ennyire fáradtak (b2b ugye) akkor simán szétfuthatnánk őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 02:38:55

46-54 a félidőben. Nagyon akadozik a játékunk, rengeteg hibával játszunk. Gallinari a legjobb 15 ponttal, de ő is könnyű kosarakat hagy ki.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 02:39:17

8 pont hátrány a szünetre. nagy változás kéne, de úgy látszik ma nem igazán megy:(

foppa21 2012.01.22. 03:11:58

egész jól visszaküzdöttük magunkat, még bármi történhet!

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 03:19:53

harrington játéka tragédia. és még közveszélyes is:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 03:22:43

72-72 a harmadik negyed után. Szépen visszahoztuk a meccset, de fájdalmas nézni mindkét csapatot.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 03:28:37

az első percek óta most vezetünk először. szar a knicks, le lehet győzni őket még így is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 03:30:06

Nem tudom hogy fogjuk bírni a végét, 7 emberrel játszunk az egész meccsen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 03:35:49

Mozgov-tól idénycsúcs az eddigi 16 pont. Nagyon bátran játszik, szépen megcsinálja a zsákolásokat, kár hogy csak az dobja fel, hogy a Knicks az ellenfél.

foppa21 2012.01.22. 03:46:33

nah most megfogtuk őket, lehet itt eldöntöttük a meccset. remélem nem engedjük ki a végét

-Zephyr- 2012.01.22. 03:48:36

Hering, ha beveri az open trít, már 9-10 ponttal elléptünk volna, akkor már félig a zsákban lenne a W, de így még dolgozni kell érte egy kicsit.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 03:53:20

Szépen visszahozták az eldőlt meccsbe ezeket a mocskos csaló buzikat.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:01:36

kurva szoros a vége. gallo kihagyott egy büntetőt és scak 2vel vezetünk

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:02:43

buzi melo egyenlített 1.7el a vége előtt. ezt innen úgyse csináljuk meg, karl mindig elbaszott taktikával áll elő ilyenkor csak pontot ne kapjunk:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 04:03:23

Büdös kurva életbe, irritáló ez a ripacs majmok gyülekezete. Közük nincs a meccshez, csak erőlködnek, úgy hogy majd' beszarnak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 04:04:13

Harrington tripla kísérlet 9 méterről, no comment... Nem hogy betörne valaki ilyenkor, túl egyszerű lenne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 04:06:26

Második napi meccsen, 7 emberes rotációval valószínűtlen, hogy OT-ban győzzünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 04:11:49

Hatalmas kapkodás hosszabbításban, ez eldőlt. :(

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:20:29

105-105 9 másodperccel a vége előtt ők jönnek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 04:26:34

Az első hosszabbítás döntetlen lett. Mondanom sem kell, minél tovább tart a meccs, annál kevesebb esélyünk van.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:27:50

na szóval 105-105 és második OT jön

-Zephyr- 2012.01.22. 04:28:27

@Filip89: Ezek a köcsögök is b2b-et tolnak. Szerintem, elkaphatjuk őket.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:34:42

gallo 2+1 playből átvettük a vezetést

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:36:40

beesett harrington hármasa a sarokból:D 4el megyünk

-Zephyr- 2012.01.22. 04:37:10

innen már ne basszuk el!

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:42:18

116-11 és 15sec maradt. kurva nagyok vagyunk gecc

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 04:48:51

119-114re megbasztuk a köcsögöket:D

foppa21 2012.01.22. 04:52:30

szép volt! nagyon nagyot küzdött ma a csapat! gallinari MVP szinten játszott:-)

foppa21 2012.01.22. 04:54:53

most látom gallinari 37 ponttal fejezte be. brutál!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 05:14:00

The Nuggets are 31-16 since trading Carmelo Anthony The #Knicks, who played their best game in 10 days on Saturday, are 20-28.

Van igazság azért ebben az elbaszott világban is. :P

melo15 2012.01.22. 08:49:29

@Filip89: kurva jó lett az írás nuggets része! best of :D

Foresz 2012.01.22. 08:52:37

Magyon gyenge színvonalú meccs volt,ennyi eladott,kiejtett,elhagyott labdát az életben nem láttam kosármeccsen.
A rendes játékidő végét úgy ba..tuk el ahogy illik,már ott meg kellett volna nyerni a meccset.A hosszabbításban meg kicsit szerencsénk is volt.(Miller triplája)
Nem akarok ilyet leírni az NBA fórumon,mert nem akarok haragot gerjeszteni,de ez a Knicks Anthony-val sem lett semmivel sem erősebb mint volt a trade előtt.

Tomi_Tanguay 2012.01.22. 10:53:29

elég ha filip megteszi mindenki helyett:D de vigyázzunk nehogy jöjjönek a knicks szurkolók kiosztani bennünket, mert a múltkor a patsesektől is hogy megkaptuk. azóta nem is írtunk csúnya szavakat szerintem, annyira tele a gatya:)

Tomi_Tanguay 2012.01.23. 21:28:50

ma végre otthon edzett a csapat. vége a túra keleti részének, szerdán sacramentoban játszunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.24. 03:45:46

Karl azt mondta, Afflalo és Fernandez is game-time decision lesz a Kings ellen.

Tomi_Tanguay 2012.01.24. 21:46:06

@Filip89: afflalo és fernandez se lesz holnap, mert ma egyikük sem edzett

foppa21 2012.01.25. 15:02:42

@Tomi_Tanguay: megint kevesen leszünk de kötelező lesz nyerni

Foresz 2012.01.25. 19:53:30

Gallo aláírta a négy év,negyvenkétmilliós szerződésajánlatot a csapatnál.Well!

foppa21 2012.01.25. 20:21:21

@Foresz: kicsit sok, de gondolom liga szerte ilyen horror árakon mennek a szerződések. az a lényeg hogy rendeződött a helyzet, nem kell érte izgulni tovább!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.25. 20:40:14

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 03:05 Colorado Eagles - Las Vegas Wranglers (ECHL)
- 03:30 TCU Horned Frogs - Air Force Falcons (college basketball)
- 04:00 Sacramento Kings - Denver Nuggets (NBA)
- 04:00 New Mexico Lobos - Colorado State Rams (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=811368

Tomi_Tanguay 2012.01.25. 20:47:07

szerintem teljesen jó szerződés volt! galloból sztár lesz a négy év alatt (lehet már az év végére), később még drágább lenne

Black_Adder 2012.01.25. 21:09:25

Ez sok vagy kevés?
Melo kb 2× ennyit keresett volna évente ha hosszabbít, de nem tudom milyen változások történtek szerződésösszeg ügyileg a majdnem lockout miatt. A 3 év 62misi egyébként konkrétan sértő volt a dolgozó emberekre nézve...

Egyébként én kétlem h Galloból valaha valahol valahogy valamiért sztár lesz Olaszországon kívül...

Tomi_Tanguay 2012.01.25. 21:17:52

az idei játéka és a tehetsége alapján megérdemelte. hosszú évekre meghatározó emberünk lehet, olyan szinten mint melo, csak reméljük egóban nem lesz olyan

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.25. 21:34:00

Én még nem igazán bocsátottam meg neki, hogy elbaszta a meccslabdát a mákersz ellen, így fenntartásokkal kezelem, hogy belőle akarunk első számú játékost faragni. De nem rossz elképzelés.

melo15 2012.01.25. 22:01:35

ennek örülök! szerintem nagyon jó szerződés volt :)

Foresz 2012.01.25. 23:59:59

@Black_Adder: Ez nem számít soknak.ugye átlagosan 10,5 millára jön ki évekre bontva,azok a játékosok akik csapatuk húzóerejének számítanak,14 felett keresnek évente.(14-nél kezdődik,és megy 20-22 milláig évente)
Másodsorban azért nagyon jó hogy ez megvan,mert így nyáron az offszezonban nem kell azon görcsölnünk hogy melyik csapat mit- és mennyit ajánl neki.Ha meg 1-2 éven belül sem történik igazi áttörés,akkor még mindig nem keres olyan sokat - hozzávetőlegesen - hogy ne lehetne cserélni.
Összefoglalva,Ujiri (GM) ismét jó munkát végzett!

Dawyd728 2012.01.26. 01:19:07

@Black_Adder:
Hogy példával illusztráljam, ez annyira jó szerződés nekünk, mint Allen elvesztése, csak fordított előjellel.
A srác azon kívül, h nincs egy megbízható moveja, amit 40% felett tudna az utolsó percekben hozni, mindene megvan, h franchise player legyen. Persze ez az a része a játéknak, amit a legnehezebb tanulni. Valószínű, h ezért lesz csak 2nd option az NBA-ben, de annak tökéletes, mert BBIQ-ja, munkamorálja, védekezése mind elsőosztályú. A legfontosabb, h nagyon hatékony, ahogyan játszik. ezt TS%-a mutatja legjobban. 60% feletti, ami eredendően egy shootertől kiváló.
Foresz is írta, hasonló játékosok 12-13M-t keresnek évente.
Gallo fejlődése szempontjából az is fontos lehet, h sikerül-e a következő években egy slashert szerezni 2-es posztra. AAA jó-jó, de borzalom a labdakezelése, ő soha az életben nem fog tudni megbontani egy felállt védelmet, ezért az ellenfél legjobb 2-3as védőit mindig Gallora fogják állítani, azok ellen viszont nem fog tudni betörögetni.
Ami pedig a legfontosabb, ha nyáron RFA lett volna, szinte biztosan beajánlott volna egy elkeseredett GM egy 13-14M/év körüli szerződést, és abban az esetben vagy tartjuk, vagy ingyen megy el.
Összességében Melo trade-től mostanáig Ujiri és az FO eddigi munkája 10/10. Itt most nem a jelenlegi állás mondatja velem, hanem a tonnányi erősítési potenciál, amivel rendelkezünk.

Tomi_Tanguay 2012.01.26. 04:21:16

mozgov sincsen, három ember mínusz azért kemény

Tomi_Tanguay 2012.01.26. 04:33:36

a nehéz kezdés után az első negyed végére bedaráljuk őket

Tomi_Tanguay 2012.01.26. 04:42:14

32-26 az első negyed vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.26. 05:05:13

Gondoltam, hogy ez a meccs nem a védekezésről fog szólni, de még ahhoz képest is rengeteg pont van.

Tomi_Tanguay 2012.01.26. 05:37:47

na már 30 pont, nem lesz itt gond:)

foppa21 2012.01.26. 05:51:24

remélem lawson sérülése nem lesz komoly

foppa21 2012.01.26. 06:19:13

na ez tök jó hogy faried, stone, hamilton mind játszanak:-)

foppa21 2012.01.26. 06:22:58

112-93 nagyon sima volt! ötből öt győzelem a túrán!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.26. 06:25:35

The #Nuggets move to 7-3 on the road, their best start thru 10 road games in franchise history.

Nuggets have also swept a 5-game road trip for the first time in franchise history

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.26. 06:41:23

112-93-ra nyertünk! A végére kicsit kiengedtek a cserék, így bejöttek 30 pont alá. Annyi baj legyen, nem a Kings-t kell szarrá aláznunk.

Bővebben a meccsről:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=811487

melo15 2012.01.26. 08:03:24

meg lehet nézni valahol a nuggets filmet?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.26. 19:56:18

Nem néztem meg, nem is tervezem. Nekem egyáltalán nem szimpatikus, hogy velünk foglalkozik az NBA, nincs szükségünk a divatszurkolók figyelmére, maradjunk csak meg lesajnált underdog-nak, akikkel senki nem foglalkozik. Megszoktuk már, jól van ez így, nem kell hogy rajtunk csámcsogjon mindenféle jött-ment buzi.

Foresz 2012.01.26. 20:08:08

@Filip89: Lazíts,ez csak a csapat edzéseit mutatja be,időrendi sorrendben bemutatja az offszezon menetét (játékos-szerződések,szerződések aláírása stb.).Nincs ebben semmi divatolás,sőt megtisztelő hogy figyelmet fordítanak a csapatra.A Sacramento-val miért nem csinálják ezt?Vagy a Dzsörzivel?Utóbbinál egyébként is kell a felhajtás.Azért velünk teszik ezt,mert példaértékű építőmunkát végez a menedzsment a dagadt távozása óta.Nem roskadt össze a csapat,nem vergődik ezer sebtől vérezve,hanem épül és vereségeket mér.
Jönnek tanulni,vazze!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.27. 03:06:13

Lawson és Afflalo kérdőjeles holnapra, Rudy GDT, Mozgov visszatért, ő nem volt sérült, csak szült a felesége.

melo15 2012.01.27. 09:04:24

@Foresz: nem baj filip hozza a formáját :D jó lett szerintem, köszi a linkelést!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.27. 20:49:04

The #Nuggets have won 13 of last 14 overall (8 straight) and 9 of last 10 at home (7 straight) in series vs Toronto

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.27. 20:50:35

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:30 Syracuse Crunch - Rochester Americans (AHL)
- 03:00 Denver Nuggets - Toronto Raptors (NBA)
- 03:05 Colorado Eagles - Las Vegas Wranglers (ECHL)
- 05:07 Alaska-Anchorage Seawolves - Denver Pioneers (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=812450

Foresz 2012.01.27. 21:50:18

Ennek a Toronto elleninek tükör simának kell lennie.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.28. 03:06:21

Lawson nem lesz, Afflalo és Rudy várhatóan igen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.28. 03:30:18

Gallinari és Nené már az elején alaposan megszórta őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.28. 03:34:54

Jó néhány Rapids-játékos is kilátogatott a meccsre:

twitpic.com/8cifs1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.28. 04:13:15

54-32 a szünetben. Gallo és Rudy 13-13 ponttal a legjobbak.

foppa21 2012.01.28. 04:52:19

nagyon sima meccs. szerencsétlen raptorst már sajnálom, volt egy jó periódusuk, 'visszajöttek' 15 pont hátrányba de megint szórjuk őket. kegyetlen jók vagyunk:-)

foppa21 2012.01.28. 05:07:58

beengedtük őket 10 pont alá

foppa21 2012.01.28. 05:28:40

szerencsére észhez tértünk a végére és 96-81 lett!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.28. 05:40:29

15 ponttal győztünk magabiztosan, volt egy kis elbizonytalanodás, amikor rendesen feljöttek, de nem lett baj belőle. :)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=812569


süti beállítások módosítása