Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Coloradói college hockey: Helyzetjelentés III.

2012.01.31. 13:08 - Filip89

Januárban további fontos mérkőzéseket vívott a három coloradói intézmény csapata az egyetemi jégkorongbajnokságban, és a konferencia-mérkőzéseken egyre fokozódik a tét, hiszen már csak alig több mint egy hónap van hátra az alapszakaszból. Az elmúlt hónap eseményeiről ismét egy kiadásban számolunk be a három együttessel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.





















A továbbra is sérülésektől tizedelt Denver Pioneers januárban is foghíjas összeállításban játszott, de a szerényebb képességű ellenfelekkel szemben aratott kötelező győzelmekkel sikerült versenyben maradnunk. Mint ismeretes, kénytelenek vagyunk az év eleje óta nélkülözni az első számú kapus, Sam Brittain szolgálatait egy offszezonbeli térdműtét miatt, a helyére előlépett portás, Adam Murray ugyancsak sérüléssel bajlódik mostanában. A védelemből a rutinos John Ryder-t és a sophomore David Makowski-t nélkülözzük, és az egyik legjobb pontszerző, Beau Bennett is a maródiak listáját erősíti hetek óta.

A gárda másodéves pontgyárosa, Jason Zucker a december 26-tól január 5-ig Kanadában megrendezett junior világbajnokságon az Egyesült Államok csapatkapitányaként vett részt. Sajnos, az amerikai csapatnak nem sok sikerben volt része, mivel a csoportból sem jutottak tovább, és végül csak a hetedik helyen fejezték be a viadalt. A Pioneers tehetsége hat meccsen szerzett hét pontjával (3+4) így is az USA legjobb pontszerzői közé tartozott, és egyéni teljesítményére sem panaszkodhattunk.

Ez idő alatt a csapat január első hétvégéjén az első osztály egyetlen független csapatát, a rendkívül harmatos Alabama-Huntsville-t látta vendégül két mérkőzés erejéig a Magness Arénában. A pénteki összecsapáson hatalmas meglepetésre a vendégek 3-2 arányban diadalmaskodtak ellenünk, a szezonbeli második győzelmüket megszerezve 21 zakót és egy döntetlent követően. A dicstelen vereség alkalmával Shawn Ostrow és Ty Loney góljaival a találkozó elején 2-0-ra is vezettünk, később azonban a defenzív zónában vétett hibáink megpecsételték a sorsunkat, és Olkinuora kapus is csak 17 hárításra volt képes, szemben a Chargers-kapus 41 védésével. Másnap szerencsére javítottunk, és esélyeshez méltóan 5-2-es győzelemmel mentettük döntetlenre a hétvégét. A junior Shawn Ostrow újabb gólt szerzett, betalált mindkét rettegett fivér, Nick és Drew Shore, valamint két hátvéd, az elsőéves Scott Mayfield és a végzős John Lee szereztek még egy-egy találatot. A kapuba néhány hetes kihagyásból visszatért Adam Murray, és a harmadéves portás 22 védés mellett csak két alkalommal kényszerült kapitulációra.

Egy héttel később már csak 16. kiemeltek voltunk, amikor a konferencia gyengébb ellenfelei közé tartozó Bemidji State gárdájával meccseltünk hazai környezetben. A Pioneers végre nem okozott csalódást, a szezonbeli második söpréssel hozott hétvégén 6-3-ra és 3-2-re győztük le a Beavers-t. Az első összecsapás hőse egyértelműen a junior center Drew Shore volt, aki két gólos és három asszisztos teljesítménye közben megszerezte egyetemi pályafutása 100. pontját. A freshman Ty Loney két gólt vágott, a hozzá hasonlóan zöldfülű Joey LaLeggia szintúgy betalált, míg Zucker a WJC-t követő első mérkőzésén két gólpasszal vette ki a részét a sikerből. A második mérkőzés jóval nehezebbre sikeredett, de Jason Zucker 2+1-es remeklése révén valahogy kiszenvedtük a sikert, miközben Joey LaLeggia három gólpasszt adott és Chris Knowlton is betalált. Adam Murray és Juho Olkinuora testvériesen megosztoztak a két győzelmen, a finn újoncnak negyedszáz lövést kellett hárítania a szombati találkozón. Nem múlt el újabb vezéráldozat nélkül a hétvége, kisebb-nagyobb sérülés miatt kivált a csapatból a szárnyaló Drew Shore és a freshman Zac Larraza, a hátvéd Scott Mayfield-et pedig eltiltással fenyegették.

A sérülések miatt nagyon jól jött a csapat számára egy meccs nélküli hétvége, legközelebb ugyanis csak január 27-28-án kellett pályára lépnünk, vagyis 13 napunk volt felkészülni a konferencia-utolsó Alaska-Anchorage elleni idegenbeli fellépésekre. Az itteni származású Adam Murray 30 védéssel járult hozzá a csapat 4-2-es első győzelméhez, miközben a senior Luke Salazar 1+2-t lökött, Ty Loney, Nick Shore és Drew Shore ugyancsak bevették a Seawolves ketrecét. Másnap még könnyebb dolgunk volt, 6-3-ra páholtuk el a hűvös házigazdákat, bár 5-0 után kicsit felengedtük őket. Nagy dolog történt a múlt szombati mérkőzésen, ugyanis Sam Brittain a szezonbeli első mérkőzésén játszhatott a hosszú kihagyást követően, és a sophomore tehetség 24 védést ért el három kapott gól mellett. Közben Ty Loney újabb két góllal folytatta a szárnyalását, valamint még Joey LaLeggia, Jason Zucker, Nick Shore és Chris Knowlton voltak eredményesek a sorozatbeli ötödik nyert meccsünkön.




















A Colorado College valamivel jobb helyzetből és nyugodtabb körülmények között várta a januári folytatást, de az eredmények mégsem feltétlenül jöttek olyan minőségben, mint előzetesen talán reméltük volna. A Tigers is adott egy illusztris VB-résztvevőt Jaden Schwartz személyében, az egykori első körös kiválasztott a kanadai válogatott csapatkapitánya volt az U20-as VB-n. A rendező csapat mindössze bronzérmesként zárt az elődöntő elvesztése miatt, míg a CC tehesége hat pályára lépés alatt két gólt és három asszisztot szedett össze magának.

A Tigrisek az új naptári esztendő első mérkőzéseit hazai környezetben vívták az ECAC-éllovas Cornell csapata ellen, de sajnos egyik meccset sem tudtuk megnyerni. Az első találkozón a 40 kapura lövés ellenére 3-1-es vereséget szenvedtünk, kétgólos hátrányból a végzős Nick Dineen emberelőnyös góljával zárkóztunk feljebb, de az egyenlítés helyett számtalan óriási helyzetet elpuskáztunk, az ellenfél pedig üres kapus góllal állította be a végeredményt. A másnapi visszavágón is több lövést vállaltunk, ennek ellenére be kellett érnünk annyival, hogy a rendes játékidő utolsó percében Jaden Schwartz napi második góljával sikerült megmentenünk a 3-3-as döntetlent. A csapat másik gólját korábban éppen a bátyja, Ryan Schwartz szerezte, míg Thorimbert és Howe egy-egy meccsen védett, de egyikük sem tudott kellőképpen a Big Red útjába állni.

A folytatásban egy fokkal könnyebb ellenfél ellen várt ránk két hazai összecsapáson, a hónap közepén a konferencia-rivális St. Cloud State csapatát fogadtuk. Első alkalommal annak rendje és módja szerint 3-1-re elkalapáltuk őket, de igencsak küzdelmes mérkőzés volt, Alexander Krushelnyski és Nick Dineen góljaival vezettünk, a vendégek szépítettek, majd szorongattak az egyenlítésért, de Scott Winkler üres kapura bebiztosította a sikert. A másodéves Josh Thorimbert 32 védést könyvelt el, a hátvédei pedig 21 lövést blokkoltak, így a csapat zsinórban negyedszer győzött konferencia-meccsen. A jó sorozat másnap megszakadt, a Huskies a visszavágón hosszabbításban 5-4-re diadalmaskodott Colorado Springs-ben. Az utolsó három percben a sophomore Alexander Krushelnyski és a senior David Civitarese góljaival 2-4-ről harcoltuk ki a túlórát, de a hirtelen halálban sajnos elhullottunk, hiába volt eredményes a meccs korábbi szakaszában Rylan Schwartz és Scott Winkler is, ezúttal Joe Howe kapus 32 hárítása sem volt elegendő az üdvösséghez.

A következő hétvégén az aktuális 11. kiemelt mieink igazán komoly meccsekre számíthattak a konferencia egyik legnagyobb esélyese, a #2 Minnesota otthonában. Az első összecsapás rendkívül izgalmasan alakult, először is Krushelnyski korongszerzését követően Nick Dineen ziccerből szerzett vezetést a második harmadban, de a Golden Gophers röviddel később kiegyenlített. A záró harmadban is a házigazdák nyomtak, a CC hősies védelme egy ötperces PK-t is kibekkelt, majd a rendes játékidő vége előtt mintegy 36 másodperccel egy lecsorgó korongot a végzős Tim Hall kotort be a kapu közeléből, megszerezve a 2-1-es győzelmet a javunkra. A második meccsen a Minnesota ugyanilyen arányban, 2-1-re nyert a mieink felett, annak ellenére, hogy Jaden Schwartz tökéletes kapáslövésével még vezettünk is a találkozó elején, a házigazdák ezúttal fordítani tudtak. Josh Thorimbert az első mérkőzésen 38, a másodikon 35 védéssel zárt, azaz összesítve 73/76-os hatékonysággal tudta maga mögött a minnesotai víkendet.

A WCHA konferencia állása: (konf. pontszám, W-L-T; overall W-L-T)

1. Minnesota 30, 15-5-0 (19-9-1)
2. Minnesota-Duluth 25, 11-4-3 (17-5-3)
3. Denver 23, 10-5-3 (15-8-3)
4. Colorado College 22, 11-7-0 (14-9-1)
5. North Dakota 22, 11-9-0 (15-10-2)
6. Nebraska-Omaha 21, 9-6-3 (12-10-4)
7. Michigan Tech 20, 9-7-2 (12-12-2)
8. St. Cloud State 17, 7-10-3 (10-14-4)
9. Wisconsin 16, 7-11-2 (12-12-2)
10. Bemidji State 14, 6-10-2 (12-12-2)
11. Minnesota State 11, 5-14-1 (9-18-1)
12. Alaska-Anchorage 7, 3-16-1 (6-16-2)

Mindkét érdekelt csapatunk tartja magát a konferencia élmezőnyében, miközben a mostanság kiegyensúlyozottabban teljesítő DU megelőzte a CC-t. A két ősi rivális a soron következő, február 3-4-i hétvégén oda-visszavágós alapon újabb ádáz küzdelmeket vívhat egymással, utána kezdetét veszi a véghajrá, hiszen onnantól már csak négy további víkend lesz hátra az alapszakaszból. Hatványozottan fontos mérkőzések következnek, egyáltalán nem mellékes, hogy melyik együttesünk hányadik helyről várhatja a márciusi WCHA playoff-ot.



















Az állam harmadik számú egyetemi hokiprogramja, az Air Force Falcons csapata az Atlantic Hockey konferencia első helyétől először igencsak leszakadt, mivel az elmúlt hetekben rendezett csoportrangadókon nem sok sikerélményben volt része a Légierő fiainak, de az utóbbi meccsek sikereivel sikerült valamennyire újra visszakapaszkodni a legjobbak közé.

Mindenek előtt a középmezőnyhöz tartozó, de egyáltalán nem rossz erőkből álló Holy Cross-hoz látogattunk esélyesként, ám nem mehettünk biztosra. Meg is ütöttük a bokánkat Massachusetts-ben, elsőre házi pontkirály Kyle DeLaurell két és a legeredményesebb hátvéd, Tim Kirby egy góljával is csak 3-3-as döntetlent értünk el egy fordulatos meccsen. Második alkalommal kénytelenek voltunk beérni a 4-3-as fiaskóval, Tim Kirby, George Michalke és Jason Fabian góljai közben a házigazdák négyszer találtak be (az utolsó ENG) volt, a végzős Caple kapus mindkét meccsen három-három esetben kapitulált. Két szoros meccsen tehát csak egyetlen pontot szereztünk, így kénytelenek voltunk átadni a vezető helyünket az AHA-ban.

A január 13-14-i hétvégén ugyancsak egy veszélyes kis csapattal találkoztunk, de a Bentley elleni hazai mérkőzéseken joggal reméltünk javítást. Mégsem így történt, újra mindössze egy ponttal gazdagodtunk, egy 2-2-es döntetlen és egy 2-1-es vereség jóvoltából. A korábbi összecsapáson John Kruse góljával rövid ideig vezettünk, majd a hajrában Kyle DeLaurell létszámfölényes találatára volt szükségünk a pontmentéshez, Caple újra csupán 20/22-vel zárt. Másnap az első percekben a másodéves Tony Thomas találatával még vezettünk, de két PPG-vel a vendégek fordítottak, és a nagy helyzetek ellenére képtelenek voltunk kiegyenlíteni. Október 8-a óta először kezdhetett a kapuban a tavalyi évben berobbanó Jason Torf, aki három hónapon át makacs sérüléssel bajlódott, ám a másodéves portás sem tudta sikerre vezetni a gárdát a 21 hárítása ellenére.

Ezt követően rendezték az Army otthonában esedékes kettős rangadókat, hiszen a két hadi akadémia a konferencia-versengésen kívül alapból is komoly rivalizálást folytat egymással valamennyi sportágban. A futballhoz hasonlóan, hokiban is a mieink számítanak erősebb csapatnak, de tudtuk, hogy a Black Knights komolyan fogja venni a meccseket ellenünk, és nem számíthatunk könnyű diadalmenetekre. Az első találkozón meg tudtak lepni minket, és három perccel a vége előtt egy emberhátrányos találattal alakították ki a 3-3-as végeredményt. A Falcons soraiból mondhatni a szokásos nevek voltak eredményesek, a senior Tim Kirby védő létére már a nyolcadik gólját lőtte, csakúgy mint John Kruse, illetve még Paul Weisgarber köszönt be. A második felvonáson már sikerült feltörni az Army masszív védekezését, s 4-2-es sikerrel szakítottuk meg az öt meccses konferencia-nyeretlenséget. A sophomore évét taposó Jason Fabian két találattal lendítette a csapat szekerét, John Kruse és Paul Weisgarber újra eredményesek voltak. Pénteken Caple 18 védéssel zakót, szombaton Torf 16 lövés hárításával győzelmet regisztrált.

Utoljára múlt vasárnap és most hétfőn a Canisius College otthonában vendégeskedtünk, akik ellen esélyesként nem sikerült makulátlan eredményeket elérnünk: egy 3-0-s sikert követően másodszorra 1-1-es pontosztozkodásra kényszerültünk. A győztes mérkőzés alkalmával John Kruse és Scott Mathis emberelőnyös találatai mellett a freshman Ryan Timar egyetemi pályafutása legelső találatát szerezte, míg a végzős Stepehn Caple 14 lövés hárításával másodszor jegyzett shutout-ot a karrierje során. Másnap a hátvéd Tim Kirby nevéhez fűződött a Légierő egyetlen találata, hiába játszottunk jelentős fölényben, a győztes gólt nem sikerült megszereznünk, míg Jason Torf 15-ből 14 lövést tudott hárítani, tehát be kellett érnünk a döntetlennel, de így is javítottunk a helyzetünkön.

Az Atlantic Hockey konferencia állása: (konf. pontszám, W-L-T; overall W-L-T)

1. RIT 27, 12-4-3 (15-8-3)
2. Mercyhurst 26, 11-4-4 (14-10-4)
3. Air Force 25, 10-4-5 (12-7-6)
4. Niagara 25, 10-4-5 (11-8-7)
5. Connecticut 23, 11-8-1 (12-12-2)
6. Robert Morris 23, 10-6-3 (12-11-3)
7. Bentley 21, 8-6-5 (8-12-6)
8. Canisius College 19, 8-8-3 (8-14-4)
9. Holy Cross 19, 8-8-3 (10-13-3)
10. American International 10, 4-13-2 (5-19-2)
11. Army 9, 2-13-5 (3-15-7)
12. Sacred Heart 3, 1-17-1 (2-23-1)

Óriási tolongás látható a konferencia élmezőnyében, gyakorlatilag az első hat helyezettet csak minimális differencia választja el egymástól, és éppen ennek a masszának a közepén foglalhat helyet a Falcons serege. Már csak kétszer négy mérkőzés van hátra az AHA alapszakaszbeli küzdelmeiből, és óriási küzdelmek állnak még a csapat előtt, a továbbiakban négy közvetlen riválissal fogunk találkozni - a RIT és a Mercyhurst ellen hazai környezetben, a Niagara és a Robert Morris ellen házon kívül léphetünk fel a finisben.

Megkezdődött a szavazás az év legjobb egyetemi hokisának járó Hobey Baker-díjra, a voksolás első stádiumában a szurkolók választhatnak a felsorolt jelöltek közül. A szavazásban számos coloradói képviselő is megméretteti magát, lehetőleg közülük tessék kiválasztani a legjobbat!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr604006592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.31. 15:10:33

szokás szerint jó lett a helyzetjelentés! fokozódnak az izgalmak:-)

milo_hedgie#23 2012.01.31. 21:08:40

szuper cikk,csak olyan hosszú lett,hogy nappal nem tudtam egyben végig olvasni,csak most:))

milo_hedgie#23 2012.01.31. 21:09:43

a hobey baker szavazáson szerintem zuckert erőltessük!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 21:58:02

Joey LaLeggia január hónap újonca lett a WCHA-ban!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 12:39:49

CC-DU 2-0 lett J. Schwartz és Civitarese góljaival. Megszakadt LaLeggia nyolc meccses pontszerző sorozata. Brittain 33/34, Thorimbert 29/29.

AFA-RIT 3-0, átvettük a vezetést a konf-ban. Torf 25 védéses SO.

milo_hedgie#23 2012.02.04. 14:38:18

@Filip89: nem örültem. ma idegenben kéne nyerni különben a tigers viszi a gold pant

milo_hedgie#23 2012.02.05. 05:48:53

2-2 lett a mai meccs,így a colorado collegeé a gold pan ebben a szezonban

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.06. 21:04:51

The University of Denver and Magness Arena will be the home to the Colorado High School Activities Association (CHSAA) Ice Hockey Championship for the next two years.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.10. 20:52:22

A pénteki hokinap programja:
- 01:05 Niagara Purple Eagles - Air Force Falcons (college hockey)
- 02:00 Peoria Rivermen - Lake Erie Monsters (AHL)
- 02:37 Bemidji State Beavers - Colorado College Tigers (college hockey)
- 03:00 Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes (NHL)
- 03:05 Colorado Eagles - Stockton Thunder (ECHL)
- 04:10 Denver Pioneers - Minnesota Golden Gophers (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=820199

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.11. 04:57:29

A DU az első harmad után 3-1-re vezet a Minnesota ellen Ostrow, Jackson és Dewhurst góljaival.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.11. 06:25:07

A második harmad végén is megyünk 5-3-ra.

milo_hedgie#23 2012.02.11. 10:33:12

@Filip89: és 5-3 a vége is,nagyon szép!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.11. 12:21:41

Ezen kívül az Air Force fontos rangadót nyert, a CC viszont elbukott idegenben.

Bővebb összefoglaló a teljes pénteki coloradói hokinapról:
coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=820297

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.11. 18:12:12

A vasárnap hajnali coloradói sportmenetrend:
- 00:30 Arizona State Sun Devils - Colorado Buffaloes (college basketball)
- 01:00 Indiana Pacers - Denver Nuggets (NBA)
- 01:00 Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens (NHL)
- 01:05 Niagara Purple Eagles - Air Force Falcons (college hockey)
- 01:30 Florida International Golden Panthers - Denver Pioneers (college basketball)
- 02:00 St. Louis Blues - Colorado Avalanche (NHL)
- 02:07 Bemidji State Beavers - Colorado College Tigers (college hockey)
- 02:30 TCU Horned Frogs - Colorado State Rams (college basketball)
- 03:00 Air Force Falcons - Boise State Broncos (college basketball)
- 03:05 Colorado Eagles - Stockton Thunder (ECHL)
- 03:07 Denver Pioneers - Minnesota Golden Gophers (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=820731

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.12. 09:58:26

- A DU hátrányból fordítva 4-3-ra OT-ban győzött a Minnesota ellen. Nick Shore másfél perccel a vége előtt kiegyenlített, és a hosszabbításban eldöntötte a meccset. Két pontra vagyunk a konf-elsőtől!

- Az AFA 3-3-as döntetlent harcolt ki a Niagara otthonában Carew két góljával. Egy ponttal vezetjük az AHA-t négy meccsel a vége előtt.

- A CC másodszor is kikapott a Bemidji State ellen (1-4), egyre nehezebb helyzetben vannak, lemaradva az első háromtól, csak negyedikek a WCHA-ban.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=820982

milo_hedgie#23 2012.02.12. 12:21:57

@Filip89: állatok voltunk,mostmár tényleg bejelentkeztünk a konf első helyért. a kis shore nagyobb játékos lesz mint a bátyja:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.14. 20:13:24

Gwoz on injury updates: Zucker should be healthy to travel with us this weekend.

Coach Sacco 2012.02.15. 16:01:10

Jó lehet a forma időzítése a Pioneersnek, ha mostantól így játszunk, akkor nagyon veszélyesek lehetünk a playoffban szerintem. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 16:46:25

Torf named AHA Goalie of the Week - Again

milo_hedgie#23 2012.02.15. 20:24:03

szerintem is sokra viheti idén a pioneers ebben a formában. de az air force is úgy látszik jól tejel a fontos meccseken. a cc lufi viszont kipukkadt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 10:09:17

Mind a három csapatunk győzött a pénteki játéknapon!

- A DU 3-0-ra nyert Wisconsin-ben, Brittain 28 védéses SO.

- A CC 4-3-ra verte a UNO-t J. Schwartz három pontjával.

- Az AFA 8-0-ra kiosztotta a Mercyhurst, Kruse 2+2, Demers 2+1, Carew két gól, Torf megint SO.

Részletek:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=824070

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 17:26:56

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 22:00 Air Force Falcons - San Diego State Aztecs (college basketball)
- Szombat, 23:00 Utah Utes - Colorado Buffaloes (college basketball)
- Vasárnap, 00:00 Denver Pioneers - Louisiana-Monroe Warhawks (college basketball)
- Vasárnap, 01:00 Vancouver Canucks - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Vasárnap, 01:15 Norfolk Admirals - Syracuse Crunch (AHL)
- Vasárnap, 01:30 Lake Erie Monsters - Rochester Americans (AHL)
- Vasárnap, 02:00 Minnesota Swarm - Colorado Mammoth (NLL)
- Vasárnap, 02:07 Wisconsin Badgers - Denver Pioneers (college hockey)
- Vasárnap, 03:00 Colorado State Rams - Wyoming Cowboys (college basketball)
- Vasárnap, 03:00 Northern Colorado Bears - Cal Poly Mustangs (college basketball)
- Vasárnap, 03:05 Air Force Falcons - Mercyhurst Lakers (college hockey)
Vasárnap, 03:07 Colorado College Tigers - Nebraska-Omaha Mavericks (college hockey)
- Vasárnap, 04:30 Stockton Thunder - Colorado Eagles (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=824396

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.19. 19:55:53

Azok után, hogy pénteken mindhárom csapatunk győzött, a szombati visszavágókat mindenki elvesztette. :(

Részletek:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=824613

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 19:24:56

Mivel az AFA a következő hétvégén befejezi az alapszakaszt, a jövő héten róluk lesz egy külön helyzetjelentés, mert az első márciusi hétvégén nekik már kezdődik az AHA playoff.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.24. 19:09:56

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:00 Columbus Blue Jackets - Colorado Avalanche (NHL)
- 01:05 Robert Morris Colonials - Air Force Falcons (college hockey)
- 01:35 Grand Rapids Griffins - Lake Erie Monsters (AHL)
- 02:07 Minnesota-Duluth Bulldogs - Colorado College Tigers (college hockey)
- 03:00 Colorado Mammoth - Calgary Roughnecks (NLL)
- 03:05 Colorado Eagles - Ontario Reign (ECHL)
- 04:10 Denver Pioneers - North Dakota Fighting Sioux (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=827307

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.25. 09:50:29

Mindhárom csapatunk egy gólos vereséget szenvedett pénteken, ketten hosszabbításban. :(

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=827490

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.25. 17:06:29

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 19:00 Air Force Falcons - Robert Morris Colonials (college lacrosse, Pioneer Face-Off Classic, Peter Barton Lacrosse Stadium)
- Szombat, 21:30 Denver Pioneers - Michigan Wolverines (college lacrosse, Pioneer Face-Off Classic, Peter Barton Lacrosse Stadium)
- Szombat, 22:00 UNLV Rebels - Air Force Falcons (college basketball)
- Vasárnap, 01:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals (NHL)
- Vasárnap, 01:00 Detroit Red Wings - Colorado Avalanche (NHL)
- Vasárnap, 01:05 Robert Morris Colonials - Air Force Falcons (college hockey)
- Vasárnap, 01:35 Rochester Americans - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 02:37 Minnesota-Duluth Bulldogs - Colorado College Tigers (college hockey)
- Vasárnap, 03:05 Colorado Eagles - Ontario Reign (ECHL)
- Vasárnap, 03:07 Denver Pioneers - North Dakota Fighting Sioux (college hockey)
- Vasárnap, 04:00 San Diego State Aztecs - Colorado State Rams (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=827803

milo_hedgie#23 2012.02.25. 17:22:51

0-4ről jól visszajöttünk kár hogy vereség lett a vége. a colorado colege zakóin már meg se lepődök. az airforcetól meg elég lesz ha a rájátszást megnyerik.

milo_hedgie#23 2012.02.25. 17:27:26

@Filip89: ja azt nem tudod hogy bennett meddig lesz még sérült? azt hiszem már csak ő maradt sérült a sok jó játékos közül,de kéne úgy látszik vissza.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.25. 19:07:12

B. Bennett-re 6-8 hetet írtak decemberben, az már igencsak a végét járja elvileg. Mellette még Makowski fontosabb sérült.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.26. 04:29:44

Megnyerte az AFA az alapszakasz bajnoki címet és első kiemeltként várja az AHA playoff-ot! :)

Coach Sacco 2012.02.26. 11:02:03

Gratulálok az Air Forcenak!

foppa21 2012.02.26. 18:38:25

tényleg szép volt! ők egyedül nyerték meg a konferenciájukat, pedig inkább a DUtól számítottam volna erre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.02. 21:14:29

A szombat hajnali coloradói sportprogram:
- 01:30 Hamilton Bulldogs - Lake Erie Monsters (AHL)
- 01:30 Syracuse Crunch - Binghamton Senators (AHL)
- 01:40 Nebraska-Omaha Mavericks - Denver Pioneers (college hockey)
- 02:00 Houston Rockets - Dentver Nuggets (NBA)
- 03:37 Colorado College Tigers - Michigan Tech Huskies (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=831038

milo_hedgie#23 2012.03.02. 22:51:04

@Filip89: nem lesz egyszerű a hétvége,az egyik meccset hozni kell és talán összejön még a 3. vagy 4.hely

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 04:57:03

A DU 3-0-ra nyert az UNO otthonában, Ostrow, Zucker, D. Shore szerezték a gólokat. Mayfield két assziszt, Olkinuora 26/26.

milo_hedgie#23 2012.03.03. 20:01:49

@Filip89: jövő héten kezdődik is a rájátszás? lehet már tudni hogy ki lesz az ellenfél?

milo_hedgie#23 2012.03.04. 04:52:38

doremus ot góljával nyertük a mait is!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.04. 10:06:58

Mindkét csapatunk söpréssel fejezte be az alapszakaszt. A DU 3-2-es OT-győzelméből D. Shore, Salazar és Doremus egy-egy góllal, Brittain 38 védéssel vette ki a részét. A CC 2-0-ra nyert, Thorimbert 31/31-es SO.

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=831736

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.04. 10:09:14

@milo_hedgie#23: Mára lett biztos a párosítás: Denver-Wisconsin, Colorado College-Michigan Tech. Két győzelemig vívunk hazai pályán jövő péntektől vasárnapig.


süti beállítások módosítása