Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Komoly hullámvölgy

2012.02.14. 01:20 - -Zephyr-

Az utóbbi hetekben becsúszott pár vereség a Denver Nuggetsnek. A kiváló mérleg okán denveri fanoknak nem kellett aggódniuk, néhány zakó ellenére is a nyugati élmezőnyben tanyázott a csapat. A pályán mutatottak alapján viszont talán már sejthető volt, hogy hullámvölgybe kerülhetünk. Tekintsük át, hogyan alakult a mögöttünk álló bő egy hét a denveri profi kosárlabda szempontjából.

























A három mérkőzésből álló back-to-back-to-back sorozatunk utolsó összecsapását a Portland Trail Blazers ellen vívtuk február 4-én. A jól megszokott kezdőcsapatból Mozgov hiányzott, helyette Koufos került be centerként. Erősen kezdett a hazai pályán játszó Blazers, az első negyedben még nagyjából sikerült tartani a lépést, így is hét pontos hátránnyal kezdtük a második felvonást. A második negyedben tíz pont fölé is nőtt a hátrány, de a szünetre sikerült hat pontra faragni, így nem reménytelen állásnál fordultunk a második félidőre. A harmadik negyed elején voltak biztató jelek, már az egyenlítés közelébe is kerültünk. A játékrész további részében a Blazers dominált, hosszú percekig csak Koufos talált a gyűrűbe, ennek köszönhetően alaposan leszakadtunk. Az utolsó negyed elején nagyot kellett volna játszani a meccsben maradásért is, ez azonban nem sikerült. Végül teljesen összeomlott a csapat, a hazai gárda pedig gálázott és húsz pont fölé tornázták az előnyüket, a végeredmény 117:97-es vereség lett. Nagyon jó napot fogott ki a Blazers, majdnem 50%-al szórták a hármasokat, 15 alkalommal találtak be három pontot érően, erre pedig nem volt válaszunk ezen a meccsen. Az indítások sem mentek úgy, mint azt megszokhattuk eddig, de a legnagyobb hiányosságok a védekező oldalon mutatkoztak. A csapat legeredményesebb játékosa Gallinari volt 20 ponttal, mellette Koufos említhető meg, aki 12 lepattanóval és 16 ponttal dupla-duplát ért el.  

A csoport rivális elleni zakó után hazai pályán a Houston Rockets ellen lehetett javítani. Az előjelek egyáltalán nem kedveztek ehhez, hiszen Mozgov továbbra is sérült volt, hozzá csatlakozott Nené is, valamint Afflalo is kikerült a csapatból. Nené helyét Faried foglalta el, ez volt a fiatal játékos első fellépése kezdőként az NBA-ben, Afflalo helyett pedig az ugyancsak újonc Stone került a csapatba. A felforgatott csapat ellenére egész jól kezdtünk, az első negyed végén nálunk volt a vezetés, ráadásul elég sok pontot szereztünk (28 pont). A második negyedben egy kicsit nőtt az előnyünk, de összességében Rockets jött ki jobban ebből a játékrészből, a szünet előtt sikerült fordítaniuk, de szoros maradt az állás. A harmadik negyed szoros játékot hozott, fej-fej mellett haladt a két csapat. A negyed elején Gallinari bokája kifordult, így elveszítettük a mérkőzés további részére. Figyelembe véve milyen szorosan alakult a találkozó, biztosra vehettük, hogy nagyon fog hiányozni az olasz a későbbiekben. A záró negyed elején a Rockets ellépett pár ponttal, főleg a távoli dobásaiknak volt ez köszönhető. Próbáltunk visszazárkózni, de rendre kaptunk egy Budinger vagy Lowry triplát, a vége így 99:90-es arányú vereség lett. Ez a vereség sokkal elfogadhatóbb, mint a Portland elleni hatalmas zakó volt, egy ilyen felforgatott, sok esetben rutintalan csapattal nehéz lett volna győzni, az is jó, hogy sokáig meccsben tudtunk maradni. A védekezésünk most is pocsék volt, kivált a magas embereink voltak maguk alatt, Andersen és Harrington bár szépen gyűjtögették a pattanókat, egy az egyben könnyű pontokat szerzett róluk az ellenfél, elsősorban Scola révén. Csakúgy, mint az előző mérkőzésen most is sok hármast nyeltünk be, ezúttal tízet, ellenben tőlünk mindössze három ért pontot, összesen huszonkét próbálkozásból. Nagyon gyenge volt a büntetőzésünk is, mindössze 57%, mintha Csupa Shaq büntetőzött volna nálunk. Annak ellenére, hogy hatan is elérték a 10 pontot, megérdemelten kaptunk ki, igaz ez a vereség sokkal kevésbé fájó, mint a portlandi megsemmisülésünk volt.

Múlt szerdán következett a Dallas Mavericks, őket is hazai pályán fogadtuk. Gallinari sérülése miatt Karl kénytelen volt tovább forgatni a csapatot, ezúttal Stone és Andersen kerültek a kezdőcsapatba, valamint visszatért Afflalo is. Nem kezdtünk jól, a vendég csapat gyorsan ellépett 6-8 ponttal, amit megtartottak az első negyed végére. A második negyedben tovább növelte előnyét a bajnok már bőven tíz pont fölött vezettek. Az első félidőt tizenegy pontos hátránnyal zártuk, ami nem lett volna akkora probléma, a nagyobb gond a rengeteg kapott pont volt, 64 ponttal terhelte meg a gyűrűnket a Mavs a szünetig. A harmadik negyed közepén nagyon leszakadtunk a Dallasról, de végére sikerült tíz ponton belülre zárkózni, így maradt némi remény az utolsó felvonásra. A negyedik negyedben Nowitzki Wrighttal kiegészülve vállára vette a Mavs-t és megtörte az akaratunkat, végül simának mondható találkozón 105:95-re kikaptunk a bajnoktól. Nem játszott kiemelkedően a Dallas, de most ez is elég volt nekik, hogy magabiztosan nyerjék meg a találkozót. Egyenletes csapatteljesítményt nyújtottunk, hiszen hatan is tíz pont fölött zártak, a védekezésünk ismét nem volt a toppon, lepattanókban bőven alulmaradtunk. Két játékosunk ért el dupla-duplát, Lawson 10 assziszttal és 16 ponttal, valamint Nené ugyanezeket a számokat hozta, csak ő lepattanóból szerzett tízet.




















A Mavs utáni meccs másnapján egy back-to back találkozó következett a Golden State Warriors ellen. Farried a kezdőben találta magát, Gallinarit pedig ezúttal Fernandez helyettesítette. Ezen a találkozón talán valamivel jobb esélyekkel indultunk, mivel a Warriors sem a kőkemény védekezéséről híres, ráadásul az utóbbi időben nem sok sikerélményük volt ellenünk, még hazai pályán sem. Az első negyed kiegyenlített játékot hozott egy ponttal vezettünk a második játékrészre érve. A folytatásban a hazaiak elléptek egy kicsit, de a szünetig megfordítottuk az állás és vezetéssel mehetett a csapat pihenni. A pihenőről a Warriors jött ki jobban, a harmadik negyedben állva hagytak minket, gyorsan fordítottak, majd el is léptek. A negyedik negyedben csoda kellett volna a fordításhoz, próbálkoztak a játékosok becsülettel, de ez csak a tisztes vereségre volt elég, a végeredmény 109:101 lett az ellenfél javára. Ezúttal is rengeteg pontot kaptunk a triplákból, sajnos képtelenek vagyunk tisztességes védekezésre a hármas vonalán és az ellenfélnek is rendre sül a keze az utóbbi meccseinken. Pozitívum volt Afflalo játéka, végre elkapta a fonalat, 26 pontig jutott. Farried kis híján dupla-duplát ért el, csupán két pont hiányzott hozzá.

Két nap pihenőt követően az Indiana Pacers vendégeként léptünk pályára a legutóbbi hétvégén. A kezdőcsapat ezen a meccsen is változott, Brewer és Koufos került be ezúttal az ötösbe. Nem kezdtünk jól, sok pontot kaptunk az első negyedben és kapásból kilenc pontos hátrányból indultunk. A második játékrészben sokat javultunk, lassan ledolgoztuk a hátrányt és kiegyenlítettünk, a szünetre 60:60-as döntetlennel ment a két csapat. A harmadik negyedben végig vezettünk, de elhúzni nem sikerült, az utolsó játékrész izgalmasnak ígérkezett. Jól indítottuk ezt a negyedet, növelni tudtuk az előnyünket. A Pacers az utolsó percekben nagyon erősen hajrázott, nem sokon múlott, hogy nem egyenlítették ki az állást, az utolsó pár perc nagyon izgalmas volt. Végül 113:109-re egy izgalmas mérkőzésen sikerült megtörni az öt mérkőzéses vereségsorozatot. Végre sikerült a megszokott játékunkat játszani, gyorsan ment a játék, jöttek a leindulások szép számmal. A festéket uraltuk, nagyon sok pontot szereztünk a palánk alól, szám szerint 62-őt. Afflalo és Lawson remek napot fogtak ki, 23 és 27 ponttal zártak. Kimondottan jól teljesített Brewer is, aki kezdőként 19 ponttal zárta a találkozót. 

Nehéz időszak van a csapat háta mögött. Érezhető volt már a Lakers ellen is, hogy hullámvölgybe kerülhetünk, erre csak ráerősítettek a sérülések, amiből törvényszerűen következett ez a hosszú vereségsorozat. Csüggedni azonban nem szabad, hiszen még így is bőven PO-helyen tanyázunk és sikerült végre megtörni a negatív szériát is. Gallinari fontos eleme ennek a csapatnak, leginkább most érezzük, hogy sérülés miatt nem játszhat. Reménykedjünk benne, hogy nem vár rá 1-2 hónapos kihagyás és hamarosan visszatérhet a parkettre!

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 21-6 (27 meccs)
2. Denver Nuggets 16-12 (28 meccs)
3. Utah Jazz 14-12 (26 meccs)
4. Portland Trail Blazers 15-13 (28 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 13-15 (28 meccs)

A közeljövő programja:

Február 15., szerda, 03:00 Denver Nuggets - Phoenix Suns
Február 16., csütörtök, 02:30 Dallas Mavericks - Denver Nuggets
Február 18., szombat, 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
Február 20., hétfő, 02:00 Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr24103188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.14. 05:07:32

Köszi az írást! :)
Karl azt mondta, hogy Mozgov és Nené játéka sem várható a Suns ellen, megint nehéz helyzetben leszünk.

melo15 2012.02.14. 06:06:33

nehéz időszakban vagyunk. volt egy kis előnyünk, azt most leadtuk, szóval össze kell szedni magunkat. bízom benne, hogy lawson és afflalo (újabban ő is nagyon jó végre) segítségével feléledünk. talán brewer is elő tud állni melléjük, hármasban neki kell helyettesítenie gallot.

foppa21 2012.02.14. 15:52:13

az eddigi legkomolyabb hullámvölgy, most dől el hogy van e tartása a csapatnak...

Tomi_Tanguay 2012.02.14. 16:20:19

szerintem még nem kell temetni a szezont. jobb félni mint megijedni, azt megértem de még sok van hátra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.14. 18:05:40

A szerda hajnali coloradói sportprogram:
- 03:00 Denver Nuggets - Phoenix Suns (NBA)
- 03:00 Calgary Flames - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 03:05 Colorado Eagles - Idaho Steelheads (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=822355

Tomi_Tanguay 2012.02.14. 19:25:35

játszani nem tud de a hülyeségre van esze:D

Foresz 2012.02.14. 19:45:56

Így van,Miller a pályán bizonyítson ne akármilyen edzésen.Egyenlőre karcsú a teljesítménye.Jó lett a cikk,gratulálok!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.14. 20:05:06

Probable starters: Ty, AAA, Koufos, Faried and Brewer

foppa21 2012.02.14. 20:31:56

@Filip89: így nehéz lesz, megint vereség szaga van a meccsnek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 03:13:22

Az előzetesen jelölt ötössel kezdünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 03:39:23

33-21-es vezetés az első negyed után, Lawson már elérte a 10 pontos határt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 04:06:47

A félidőben már csak 58-51-re vezetünk. Nem mehetünk biztosra egyelőre, de remélem nem lesz gond a második félidőben.

Tomi_Tanguay 2012.02.15. 04:21:51

ki kell használni hogy a suns back-to-backen van és elég fáradtak is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 04:29:19

16 ponttal is vezettünk korábban, most mégis kiegyenlítettek 62-62-nél.

Tomi_Tanguay 2012.02.15. 04:35:24

a saját dolgunkat nehezítjük meg, de még mindig kötelező lenne

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 04:41:07

Ha kicsit kevesebbet hibáznánk hátul, simán eldönthetnénk a meccset, így kicsit izgulni kell. Lawson és Afflalo ma is hozzák a formájukat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 04:51:08

Már 86-70 előny a negyed negyed előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 04:52:36

Afflalo zsinórban a harmadik meccsen dob legalább 20 pontot. Meghallotta a kritikát, és nagyon szépen összeszedte magát, újra húzóembere a csapatnak, mint tavaly, vagy lehet még inkább. :)

Tomi_Tanguay 2012.02.15. 05:21:46

109-92 a vége, szerencsére sima lett:)

foppa21 2012.02.15. 12:05:56

nah végre! afflalo és lawson megint szépen vitték a csapatot

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 16:36:26

Kőkemény programunk lesz a közeljövőben.

"Our next 10 games, if we go 5-5, I'll be very happy," Karl said.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.15. 19:29:08

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Albany Devils - Syracuse Crunch (AHL)
- 02:00 Wyoming Cowboys - Air Force Falcons (college basketball)
- 02:30 Dallas Mavericks - Denver Nuggets (NBA)
- 03:05 Colorado Eagles - Idaho Steelheads (ECHL)
- 03:05 Eastern Washington Eagles - Northern Colorado Bears (college basketball)
- 04:00 Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 04:00 Vancouver Canucks - Colorado Avalanche (NHL)
- 04:00 Boise State Broncos - Colorado State Rams (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=822867

melo15 2012.02.15. 20:44:49

kötelező volt a tegnapi, a suns nash nélkül nagyon gyenge. szerencsére hoztuk de nem tudom ma mi lesz a mavs ellen. ha megint ennyi sérült lesz, akkor lehet kikapunk :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.16. 02:47:48

Megegyezik a kezdő ötös a tegnapival, az utolsó négy meccset megnyertük Dallas-ban, most azért elég szarul kezdtünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.16. 03:12:32

Az első negyed után 17-27-es hátrányban vagyunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.16. 03:43:03

39-51 a félidei eredmény, esélyünk sincs. Rudy 14 ponttal a legeredményesebb denveri.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.16. 04:15:37

Kezd tetemessé fajulni a különbség. :(

melo15 2012.02.16. 06:02:01

jó nagy verés volt, pont ettől féltem :(

foppa21 2012.02.17. 15:23:23

piszok nehéz mostanában a program. ez ennyi hiányzóval simán végzetes lehet sajnos

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.17. 20:13:54

A szombat hajnali coloradói sportprogram:
- 01:30 Norfolk Admirals - Syracuse Crunch (AHL)
- 01:35 Rochester Americans - Lake Erie Monsters (AHL)
- 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets (NBA)
- 02:07 Wisconsin Badgers - Denver Pioneers (college hockey)
- 03:07 Air Force Falcons - Mercyhurst Lakers (college hockey)
- 03:30 Edmonton Oilers - Colorado Avalanche (NHL)
- 04:00 Ontario Reign - Colorado Eagles (ECHL)
- 04:07 Colorado College Tigers - Nebraska-Omaha Mavericks (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=823900

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 02:17:35

A mai kezdő csapat úgy néz ki, hogy Lawson, Afflalo, Brewer, Harrington, Koufos. Továbbra sincs Nené, Mozgov és Gallinari.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 02:39:33

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk Dallas-ban, 15-34-es első negyed...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 03:09:58

17 ponttal vagyunk lemaradva a félidőben, megint csak formalitás lesz a folytatás.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 03:53:21

Visszaküzdöttük magunkat 73-83-ra a harmadik negyed végére.

foppa21 2012.02.18. 04:06:02

nagyon jövünk fel brewer és lawson pontjaival közeledünk. talán még lesz elég időnk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.18. 04:23:38

Ezt nem hiszem el... Legalább egy szikrányi szerencsénk lehetett volna.

foppa21 2012.02.18. 04:29:44

a buzzer pillanatában kapott ponttal vesztettük el 103-102re:-(
nagyon szépen visszajöttünk és most fájó a vereség így

Tomi_Tanguay 2012.02.18. 09:50:04

a knicks leigazolta JRt

Foresz 2012.02.18. 13:02:08

Lehetett bármit mondani Smith-ről(mert néha tényleg nem normális),mindenesetre ő a legrosszabb formájában is képes volt megbontani a védelmet a betöréseivel bármikor.Hátha meg még ment neki a tripla is...Nekünk csupán most csak egy ilyen ember kellene.

Foresz 2012.02.18. 13:17:29

Andersen-t hajlandóak vagyunk elcserélni,de konkrét megkeresésről még nincs szó.Jövő héten érkezik Chandler,bár azt nem tudom hogy egyenlőre csak aláírni,vagy már játszani is.Szükség lenne rá.

Tomi_Tanguay 2012.02.18. 19:38:12

nem hiszem hogy nagyon kapkodnának a csapatok birdmanért. sajnos már nem olyan mint régen

Foresz 2012.02.18. 22:26:34

Tartalék centernek még tökéletesen megfelel olyan csapatoknak,akik lyukasak a felső posztokon.

melo15 2012.02.19. 17:21:18

@Filip89: sajnos én is attól tartok hogy sansztalanok leszünk a mai meccsen. azért jól felvezetted a meccset :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 02:15:19

Lawson, Afflalo, Brewer, Faried, Mozgov kezdővel állunk ki az OKC ellen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 02:37:59

Hátrányból fordítottunk, és 27-25-re éppen vezetünk az első negyedben, legalább valami nekünk is jut ma. Brewer és Afflalo remek formában kezdték a meccset.

foppa21 2012.02.20. 02:49:49

kemény kezdés és akkor a másodikban még növeljük az előnyt:-D

foppa21 2012.02.20. 03:10:02

koufos és mozgov együtt most nagyon jók, simán felveszik a harcot ibakaékkal és tartjuk a vezetést!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 03:15:12

58-53-ra vezetünk a félidőben, 10 pont körüli előny is volt, de feljebb jöttek. Afflalo, Koufos, Lawson, Brewer mind 10-11 pontot szerzett eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 03:39:33

12-0-s OKC roham a harmadik elején. Várható volt, hogy nem sokáig tart a nagy virágzásunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 03:55:55

83-83 az utolsó negyed előtt. Még mindig tartjuk magunkat, csak az a kérdés, hogy meddig.

foppa21 2012.02.20. 04:06:08

mostmár győzni kéne ha idáig eljutottunk. csak félek hogy megint elcsesszük a végét mint a memphis ellen a múltkor

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 04:22:44

Biztos, hogy a végén a buzitánder fog nyerni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 04:33:25

Négy másodperccel a vége előtt egyenlítenek. :(

Tomi_Tanguay 2012.02.20. 04:35:34

a kurva életbe megint nyert meccset veszítünk el:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 04:36:56

111-111 a rendes játékidő, ennyit arról, hogy még tudunk aludni a meccs után. A két faszszopó köcsög szerzett 78 pontot az OKC-ben, sehol nem lennének nélkülük, ez nem csapat baszd meg, hanem két magamutogató hülyegyerek egyéni faszverése.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 04:47:15

Az OT-ban is csak az a két buzi bír náluk pontot dobni, szánalmas ribanccsapat.

Tomi_Tanguay 2012.02.20. 04:50:55

118-124es vereség. bosszantó volt a mai is.

melo15 2012.02.20. 17:50:24

kétszer egymás után így kikapni... nagyon sajnálom :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.20. 18:25:31

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói sportmenetrend:
- Hétfő, 19:00 Toronto Marlies - Lake Erie Monsters (AHL)
- Kedd, 03:00 Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=825410

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 03:14:06

Maradt a tegnapi kezdőötös. Viszont állítólag mára már Rudy is megsérült.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 03:41:51

18-30 az első negyed után. Tartok tőle, hogy be fog igazolódni az előzetes félelmem, ha nem történik jelentős változás.

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 04:01:05

kicsit felébredtünk és megfordítottuk az állást

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 04:12:01

Átvettük a vezetést 51-46-ra a félidőre. Harrington 14 ponttal a legjobb a padról.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 04:25:51

Lawson-nak kiment a bokája, és nem fogja már folytatni. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 04:50:03

76-73-ra vezetünk a harmadik negyed végén. Kiindulva az elmúlt meccsekből, biztos megint el fogjuk szúrni a végét.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 04:59:02

Miller balhézott és kiállították, maradt Stone egyedüli irányítónak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.21. 05:23:56

Hosszabbítás lesz, megnyerhettük volna a meccset, de persze nem.

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 05:42:03

nagy szenvedés a hosszabbításban, de talán mostmár behúzzuk

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 05:52:17

jól dobtuk a FTket a végén, 103-101re győztünk!

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 07:36:42

hát finoman szólva is nyögvenyelős volt a vége. van tartása a csapatnak hogy két ilyen fájó vereség után is megráztuk magunkat és nyertünk. nem mondom hogy minden happy és királyság, de leírni se szabad még a társaságot szvsz.

Foresz 2012.02.21. 14:56:49

Majd most jön a fekete leves...Clippers,San Antonio,Portland sorozatban.Az első kettő a liga legjobbjai közt,az Spurs-nek ráadásul 11-es win streak-je van,a Portland meg nem nekünk fekvő ellenfél még teljes csapattal sem.Szurkoljunk meg minden,de nagy reményeket ne fűzzetek hozzá.

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 18:57:06

chandler ezt a meccset már a helyszínről nézte. talán pár napon belül aláírhat.

Tomi_Tanguay 2012.02.21. 19:33:41

állítólag az all star break után nem sokkal gallo is visszatérhet, karl mondta.

melo15 2012.02.21. 20:37:41

megszenvedtünk ezért a győzelemért! remélem chandler gyorsan aláír pár évre és nem lesz nagy huzavona vele :)


süti beállítások módosítása