Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Továbbra sem megy

2012.02.22. 15:20 - -Zephyr-

Hét nap leforgása alatt öt mérkőzést játszott a Denver Nuggets. A sérülésekkel és formahanyatlással sújtott csapatnak tehát kemény próbatétellel kellett megbirkózni az elmúlt hét folyamán. 























Mindenek előtt február 14-én a Phoenix Suns szerepelt Denverben. Gallinari, Nené és Mozgov is hiányzott a kezdőből, így a Lawson-Afflalo-Koufos-Faried-Brewer ötössel vágtunk neki a találkozónak. A másik oldalon két veterán kapott pihenőt, Nash a Hill is a padról izgulták végig a mérkőzést. Egy nagyszerű 10:0-s rohammal indítottunk, a Suns néhányszor közelebb került, de a negyed végére 12 pont volt a különbség a csapatok közt. A második negyedben már valamivel kiegyenlítettebb volt a játék, de a szünetig így is magabiztosan megőriztük a vezetésünket. A pihenőt követően nagyon bekezdett a Suns, főleg Redd volt elemében, bő három perc alatt elolvadt az előnyünk és egyenlített az arizonai csapat. Szerencsére nem omlottunk össze, gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és innentől uraltuk ezt a játékrészt is, a záró negyedre már magabiztos, 16 pontos előny birtokában fordultunk. Az utolsó felvonás elején tovább növeltük a különbséget, innentől már sima volt  mérkőzés, a végeredmény 109:92 arányú győzelem lett. Meglehetősen sima diadallal sikerült megtörni tehát az öt mérkőzés óta tartó hazai vereségszériát. Sok jó teljesítmény volt ezen a mérkőzésen, Afflalo 20 pontja mindenképpen biztató, Faried majdnem dupla-duplát ért el, mindössze egyetlen lepattanó hiányzott. Egyébként hatan értek el két számjegyű pontot, ketten pedig csak egyetlen pontocskával maradtak el a tíztől. Érdemes még rávilágítani, hogy mennyire dominánsak voltunk ezen a meccsen a festékben, messze felülmúltuk a Sunst a palánk alatt.

A Dallas Mavericks ellen kezdetét vette egy három mérkőzésből álló idegenbeli túra, nehéz meccsek elé nézett a csapat. A kezdőcsapaton Karl nem változtatott, maradt a Suns elleni ötös. Brewer ezen mérkőzést megelőzően vehette át a bajnoki címért járó gyűrűt, neki tehát már biztosan örökre emlékezetes marad ez a mérkőzés. Nem indult jól számunkra a találkozó, a Mavs a mérkőzés elején biztos előnybe került, amit könnyedén meg is őriztek az első negyedben. A szünet előtti percekben már-már úgy tűnt az első félidőben eldőlhet a találkozó, de a lefújásig sikerült 12 pontra faragni a hátrányt, ami egy fantasztikus második félidővel nem lett volna éppen behozhatatlan, ehhez viszont óriási javulást kellett volna produkálni. A harmadik negyedben azonban nem, hogy javulni nem sikerült, de csúnyán rontottunk az addig sem kiemelkedő teljesítményen is. Ebben a negyedben a Dallas agyon vert minket, ezzel el is dőlt a mérkőzés, a negyedik negyedben mindkét együttesben a cseréké volt a főszerep, a végeredmény nagyon sima 102:84-s vereség lett. A játék minden elemében borzalmasan teljesítettünk, képtelenek voltunk védekezni a hármasok ellen, a büntetőzésünk botrányosan gyenge volt, még a 60%-ot sem értük el a vonalról és ezen a mérkőzésen voltunk eddig a leggyengébbek a mezőnyből, a 35%-os mutatóra nem lehetünk büszkék. Egyedül Koufos teljesítményét emelem most ki, ő 12 ponttal és 14 pattanóval egész jó mérkőzést zárt. 

A túra folytatására a Memphis Grizzlies ellen került sor. Karl változtatott a csapaton és Faried helyére Harrington került be, számomra ez elég meglepő húzás volt az öregtől. Pocsék első negyeddel kezdünk, a hazaiak irányítottak és jócskán el is húztak. A második negyedben sem sikerült megváltoztatni a játék képét, nagyon úgy nézett ki, hogy ezúttal is esélytelenek vagyunk még arra is, hogy szoros meccsre kényszerítsük az ellenfelet. Elkeserítően sok pontot kaptunk az első félidőben, hatvan pontot rámolt be a Grizzlies. A harmadik negyedben Brewer nagyszerűen játszott, elsősorban neki volt köszönhető, hogy maradt esélyünk a folytatásra. A negyedikben szép lassan utol értük a mackókat és Brewer kosarával a vezetést is megszereztük, ekkor még négy és fél perc volt hátra. Innentől nagyon szorosan alakult az állás. Miller labdaszerzését követően Brewer vezetést szerzett, de a hazai csapat utolsó támadása eredményes volt, Cunningham a lepattanó labdát pöckölte vissza a gyűrűbe, beállítva ezzel a 103:102-es végeredményt. Nagyon fájó vereség volt. A gyenge kezdés ellenére sikerült visszajönni a mérkőzésbe, már-már a kezünkben érezhettük a győzelmet, de az utolsó utáni pillanatban kiénekelte a sajtot a szánkból Cunningham, ráadásul különbosszantó, hogy egy ilyen szituációból sikerült a fordítás a Grizzliesnek. Két játékost érdemes kiemelni ezúttal, Brewer 26 ponttal óriási szerepet vállalt abból, hogy visszakapaszkodtunk a meccs végére. Faried 18 ponttal és 10 lepattanóval pedig DD-át ért el, jó látni, ha megkapja a perceket, akkor képes élni is a lehetőséggel.

























A három mérkőzéses idegbeli sorozat lezárásra az Oklahoma City Thunder ellenében került sor. Duranték a mumusainknak számítanak, ebben a szezonban pedig nagyszerűen teljesítenek eddig, nagyon nehéz meccs várt a csapatra Oklahomában. A kezdő ötös kiegészült Mozgovval, az előző mérkőzésen csak a padról szállt be az orosz center, most viszont már a kezdőben szavazott neki bizalmat Karl mester. A nyitó negyedet jól kezdtük, nagyjából a felééig nálunk volt az előny, de fordítottak a hazaiak, majd a játékrész hajrájában újra sikerült átvenni a vezetést. A következő negyedben sikerült ellépnünk is egy kicsit, ez 8-10 pontos előnyt jelentett, a szünetig azonban 5 pontra zárkóztak a hazaiak. A szünetről a Thunder jött vissza jobban, fordítottak, majd egy kicsit el is léptek, de mielőtt komoly gondba kerültünk volna Karl időt kért és helyre rázta a csapatot, innentől szorosan alakult a negyed és 83:83-as döntetlennel érkeztünk a negyedik negyedre. Az utolsó játékrészben kétszer is sikerült kisebb előnyre szert tennünk, de a Thunder mindkétszer visszazárkózott. A meccs végén gyakorlatilag már a kezünkben volt a mérkőzés. A döntő dobásokat ezúttal Lawson vállalta, két alkalma is volt, hogy bevigye a győztes találatot, de mindkét próbálkozása rendkívül gyengére sikerült. A másik oldalon Durant könnyű kosarakat szerezve egyenlített, így 111:111 lett a rendes játékidő vége, jöhetett az OT. A hosszabbítást már egyértelműen a Thunder uralta, náluk volt a lélektani és a tudásbeli előny is. Végül nagy csatában, hosszabbítást követően az Oklahoma nyert 124:118-ra. Támadásban jó működött a csapat ezen a mérkőzésen, ennek volt köszönhető, hogy szoros meccsre kényszerítettük a Thundert. A védekezésünk ellenben nagyon gyenge volt, Durant 51 Westbrook 40 pontot ért el, mindketten nagyszerű játékosok, de kettejük közül legalább az egyiküket meg kellett volna fogni 30 pont alatt. A meccs végén a döntő szituációkat még mindig képtelenek vagyunk megoldani, Lawson nem alkalmas erre a szerepkörre, a most pályára lépők közül talán inkább Afflalora esetleg Millerre lehetett volna bízni ezeket a dobásokat. A csapatból a pontokat tekintve legjobban Afflalo teljesített 27 egységgel, Miller 21-ig jutott és mellette 10 asszisztja is volt.

A csapat hazatért Denverbe és másnap máris a Minnesota Timberwolves ellen volt fellépése a Nuggetsnek. Borzalmasan kezdte a csapat a mérkőzést, az első negyedben simán vezetett a vendég csapat. A második negyed szinte tükörképe volt az elsőnek, inkább mi uraltuk a játékot, főleg a negyed második felében, ennek köszönhetően fordítottunk is, a szünetre nálunk volt az előny. A harmadik felvonás elején is inkább a Nuggets irányított, a negyed végén aztán jól hajrázott a vendég csapat, így minimális különbséggel vártuk a záró negyedet. Az utolsó negyed szoros játékot hozott, a végén még mi kerültünk hátrányba, amit Harrington egy hármassal egyenlített ki, innentől szokatlan módon másfél percig egyik csapat sem talált be, így jöhetett a hosszabbítás. A ráadásban sokáig nem esett pont, Harrington törte meg a csendet, aztán főleg büntetőkből estek a pontok. A végén Stone labdaeladása még izgalmassá tette az utolsó másodperceket, de a győzelmet így is behúztuk 103:101-re. Érezni lehetett a csapaton az előző napi mérkőzés fáradalmait, sok volt az üresjárat a meccsen és elég pontatlanul tüzeltek a játékosok. Harrington rengeteg játékidőt kapott, a padról beszállva 40 percet játszott, de legalább eredményes volt, 31 pontot ért el. A kezdőből Afflalo 20 ponttal zárt, egyre gyakrabban teljesít jól támadásban, talán kezd magára találni. Faried szintén a kezdőcsapat tagja volt, dupla-duplával zárt a meccset 10 pont és 14 lepattanó állt a neve mellett.

Kemény menetelésben van most a Nuggets, erős a sorsolás és ráadásul sérülések tizedelik a keretünket. Sokszor olyan összeállításban kell pályára lépni a csapatnak, amiben szerinte még edzésen is keveset játszott, ez nagyban rányomja a bélyegét az összhangra, ami elsősorban az amúgy sem erős védekezésünket sújtja. Az utóbbi időszakban azonban a támadójátékunk is akadozik, ami érthető hiszen Gallinari és Nené személyében két fontos opció dőlt ki támadásban. A Minnesota ellen Lawson bokája megsérült, reménykedjünk benne, hogy nem súlyos a dolog és hamarosan visszatérhet, máskülönben alig marad már használható játékos a keretben. 

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 25-7 (32 meccs)
2. Denver Nuggets 18-15 (33 meccs)
3. Portland Trail Blazers 18-16 (34 meccs)
4. Minnesota Timberwolves  16-17 (33 meccs)
5. Utah Jazz 15-16 (31 meccs)

A közeljövő programja: 

Február 23., csütörtök, 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Február 24., péntek, 03:00 Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Február 29., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers
Március 2.,  péntek, 02:00 Houston Rockets - Denver Nuggets


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr924172381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melo15 2012.02.22. 18:08:58

szoros volt a program és nehezek az ellenfelek. sajnos kezdünk összeomlani, de még tartjuk magunkat. kéne már gallo és chandler!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.22. 18:36:09

Nené valószínűleg nem is fog már játszani ebben a szezonban. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.22. 18:57:37

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 02:00 Air Force Falcons - TCU Horned Froges (college basketball)
- 03:00 Colorado Avalanche - Los Angeles Kings (NHL)
- 03:05 Colorado Eagles - Ontario Reign (ECHL)
- 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=826354

Tomi_Tanguay 2012.02.22. 19:19:41

na az fasza lenne, főleg hogy ennyiért aláírattuk

Tomi_Tanguay 2012.02.23. 03:18:29

Arron_Afflalo is averaging 18.1 pts in his past seven games to raise his season average to 12.2 ppg.

Tomi_Tanguay 2012.02.23. 04:37:03

azt mondta karl hogy nené idén nem nagyon fog visszatérni a régi formájához hogy 30-35 perceket játsszon. és valószínűleg a szünetig egyáltalán nem lép pályára.

Tomi_Tanguay 2012.02.23. 04:45:56

a hazai mezben nyomjuk a clippers kékben van. holnap a spurs ellen fogunk játszani az ABA jerseyben

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 04:47:30

Miller, Afflalo, Brewer, Faried, Mozgov a kezdő.
Nincs már Lawson sem, Afflalo is kérdőjeles volt, ő legalább vállalja a játékot.

Tomi_Tanguay 2012.02.23. 05:34:56

nocsak, hamilton milyen jól dobja a triplákat:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 05:43:45

Az elején ők vezettek, azóta viszont szoros a meccs. A szünetben 54-52 a javunkra, Hamilton és Afflalo eddig a legjobbak 13, ill. 12 ponttal, kintről egész jól megy.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 06:47:20

A szoros végjáték nem hiszem, hogy nekünk fog kedvezni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 07:05:16

Az utolsó három percben a Clipeers eldöntötte, 95-103 lett.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 07:18:01

Afflalo és Hamilton 6/9-cel dobták a triplákat, a csapat többi része 0/14-gyel.

Foresz 2012.02.23. 11:53:14

Hamilton is meg Afflalo is jó volt.Faried hála istennek szokásosan jó volt,dicséretesen dolgozik a festékben.Hering-en ment el a meccs,az utolsó 6 percben három vagy négy open triplát hagyott ki.Égen-földön nem volt rajta senki...
Nagyobb verést vártam,de dicséretesen küzdöttünk úgy hogy ez egy vállalható vereség volt.

melo15 2012.02.23. 18:47:01

szerintem is jók voltunk, csak azért sajnálom ezt a meccset, mert a spurs ellen még kevésbé lesz esélyünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.23. 19:37:02

A péntek hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Lake Erie Monsters - Hershey Bears (AHL)
- 01:00 Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks (NHL)
- 01:00 Carolina Hurricanes - Anaheim Ducks (NHL)
- 03:00 Denver Nuggets - San Antonio Spurs (NBA)
- 03:05 Northern Colorado Bears - Weber State Wildcats (college basketball)
- 04:30 Colorado Buffaloes - Stanford Cardinal (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=826843

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.24. 03:07:32

A kezdő megegyezik a tegnapival, plusz Rudy visszatér a padra.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.24. 03:30:14

Borzalmasan egyoldalúan kezdődött a meccs. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.24. 04:09:38

39-65 a félidőben, a szezon legnagyobb verését kapjuk.

foppa21 2012.02.24. 05:11:01

a végére legalább a nagy alázást elkerüljük, de nincs köszönet abban amit most kapunk...

Tomi_Tanguay 2012.02.24. 07:38:31

2009 óta háromszor kaptunk ki 15 vagy annál több ponttal, mindháromszor a spurstől

melo15 2012.02.24. 16:54:23

nem volt szép meccs de erre számítottam a spurs ellen. ezeket még jó formában se szoktuk megverni, nem hogy most.

Tomi_Tanguay 2012.02.27. 10:15:39

durant és kobe parádéról szólt az idei all star. nem tudom nézte valaki vagy érdekel-e egyáltalán valakit:D keddtől folytatódik a szezon, szerdán a portland ellen játszunk itthon.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.29. 20:56:59

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 02:00 Chicago Blackhawks - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 02:00 New Mexico Lobos - Air Force Falcons (college basketball)
- 03:00 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers (NBA)
- 04:00 Colorado State Rams - UNLV Rebels (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=830122

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.29. 21:01:05

Lawson ma visszatér, viszont Fernandez, Gallinari és Nené továbbra is harcképtelenek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.29. 21:02:08

As we head down the stretch, here are 10 Nuggets story lines to follow:

10. Nene's health. The starting power forward has played in just 23 of the 35 games — and Karl said he probably won't play tonight, due to a left calf strain. In the eyes of some fans, Nene has been a disappointment this season, even when he does play. But he has the ability to have big nights, which Denver will need in the brawny West.

9. Afflalo's ascension. Shooting guard Arron Afflalo struggled early with his rhythm and consistency, but he has scored 20 or more points in six of the past nine games, averaging 18.4 points during the stretch. Can he keep it up?

8. Will Wilson sign? Thursday is the last day that other teams can give an offer sheet to restricted free agent Wilson Chandler. If that doesn't happen, he can play only for the Nuggets this season. But the Nuggets will sign the small forward only to a long-term deal. Otherwise, he would become an unrestricted free agent in the summer. So look for news on this later this week. Naturally, the injury- plagued Nuggets could use another scorer, but Denver is not going to overspend in 2012 if it thinks it could hamper them in, say, 2015.

7. Gallo's impact. Before he injured his ankle Feb. 6, small forward Danilo Gallinari was playing the best basketball of any player on the team. He won't return tonight, but it's possible he could be back either this weekend or next week. He should provide a huge lift offensively (17 points per game) and has proved to be a versatile defender too.

6. Trade deadline. Will the Nuggets make a move by the March 15 deadline? When healthy, the Nuggets are pretty young and pretty deep. But one could look at the emergence of big men Timofey Mozgov and Kosta Koufos — and the big contracts of bigs Nene and Chris Andersen — and wonder if Denver will at least consider making a big move.

5. Home sweet home? Last season, the Nuggets lost just eight games at home. Already this season, the Nuggets have lost eight times at home. It is imperative that they play well at the Pepsi Center if they want to make the playoffs. And Denver has a nine-game homestand coming up in March.

4. Faried development. Early in the season, the Nuggets' staff was reluctant to play rookie power forward Kenneth Faried. But a combination of injuries and Faried's growth in practice settings led to some recent playing time for the guy who calls himself "The Manimal." Since Feb. 9, he has five nights with 10 or more points and three with 10 or more rebounds. Can he be an impact player down the stretch?

3. Need for speed. Zippy point guard Ty Lawson came out hot this season but hit some speed bumps in February (and also suffered an ankle injury). He cannot plateau; Denver needs him to continue to be assertive.

2. Age is just a number. Thirty-somethings Al Harrington and Andre Miller have had some huge games, but can they survive this rapid-fire season? One good thing is that Denver has played 12 of its 17 back-to-backs already.

1. Second-round bound? Since Carmelo Anthony was drafted in 2003, the Nuggets made the playoffs every season — but advanced only once. The Nuggets don't match up well with potential No. 1 Oklahoma City, but if Denver can nab a spot higher than eighth, one has to wonder if a healthy, deep Nuggets team can make some noise.

Tomi_Tanguay 2012.02.29. 21:45:56

hát ezt szépen pontokba szedték:)

melo15 2012.02.29. 22:08:58

fontos lesz a mai meccs, jól kéne kezdeni a szünet után különben maradunk nagy szarban

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 03:15:22

Lawson, Afflalo, Brewer, Faried, Mozgov ötössel kezdünk.

foppa21 2012.03.01. 03:35:56

faried milyen jól kezdte a meccset, egyre jobb és jobb a srác:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 03:41:08

29-22-re vezetünk az első negyed után. Harrington 9, Faried 8 pontos eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 04:09:20

62-45 a félidőben. Öröm nézni a csapat felszabadult játékát! Harrington 11 pontos, Faried és Mozgov 10-10, Hamilton is megint nagyon hasznosan játszik. Eddig tökéletesek vagyunk. :)

foppa21 2012.03.01. 04:13:22

azt a mindenit, a végén nagyot ott hagytuk őket!

foppa21 2012.03.01. 04:32:56

remélem ezt az előnyt már nem adjuk le és nem lesz gond ezen a meccsen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 04:48:14

Faried harmadszor érte el a DD-t hat meccsen belül.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 04:51:02

85-71-es előny a befejező negyed előtt.

foppa21 2012.03.01. 05:19:20

nah szerencsére nem lett gond, 104-95re győztünk:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 09:04:58

The 18-rebound advantage was Denver's largest margin this season (the Nuggets are 14-4 when outrebounding an opponent).

Tomi_Tanguay 2012.03.01. 10:56:16

nagyon motiváltak voltunk, úgy látszik vissza akartunk vágni a portlandnek az előző zakókért.

Foresz 2012.03.01. 14:17:22

Faried-et eddig is szerettem,de egyre inkább fog a kedvencemmé válni.Ez az ember eszméletlen mit dolgozik a tábla alatt!Sokka másabb úgy a játék,ha van aki szedi a támadólepattanókat és növeli a second chance-ok számát.Egyértelműen ő volt a meccs embere.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 20:53:17

A péntek hajnali coloradói sportprogram:
- 02:00 Houston Rockets - Denver Nuggets (NBA)
- 03:00 Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets (NHL)
- 03:05 Colorado Eagles - Bakersfield Condors (ECHL)
- 04:30 Oregon Ducks - Colorado Buffaloes (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=830559

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.01. 21:02:40

Rudy, Gallo, Nené mind questionable mára, vagyis szerintem egyikük játéka sem valószínű.

Foresz 2012.03.02. 01:52:33

Filip baszki,itt virrasztok a Houston elleni meccs meg holnap éjszaka lesz...Most nézem hogy a jól megszokott stream-oldalak közül egyiken sincs kiírva a meccs.Aztán nézem az nba.com-on,ott meg péntekről szombatra virradóra van kiírva a meccsünk.
Mi van,összekeverted a napokat?Ennyire lefáraszt az új munkahely,vagy szimplán szerelmes vagy?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.02. 02:15:48

Ezek szerint rosszul készítettem el a szezon előtt a programot, abból dolgozom egész évben. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.02. 02:26:13

Nem, gecc, és én jól csináltam a szezon elején a programot: denversports.blog.hu/2011/12/08/nuggets_ujratoltve

Zephyr írta rosszul ebben a cikkben, én pedig innen néztem. :P

Foresz 2012.03.02. 08:05:17

@Filip89: Jól van,semmi gond nincs.Hányszor jártam már így...Csak cinkeltelek!

Tomi_Tanguay 2012.03.02. 21:48:54

az utolsó 19 meccsünkből 14et elvesztettünk houstonban

Foresz 2012.03.02. 23:29:44

Ráadásul idén jók megint a rakéták,de én bizakodó vagyok.Akár kitől kikaphatunk,de bárkit meg is verhetünk,minden benne van ebben a csapatban.

foppa21 2012.03.03. 03:01:59

nem kezdtük rosszul, az első másfél negyedben szinte végig mi vezetünk pár ponttal

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 03:21:10

51-54-re állunk a félidőben. Faried és Miller 10-10 ponttal a legeredményesebbek.

foppa21 2012.03.03. 03:55:27

a második félidőben is nálunk az előny. kezdek attól félni hogy a végét szúrjuk el úgy hogy végig vezetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 04:04:42

82-78 ide az utolsó negyed előtt. Nagyot küzdünk, Lawson már elérte a dupladuplát.

foppa21 2012.03.03. 04:23:13

megint lassan az összes játékosunk eléri a 10pontot, de 15nél senkinek nincs több. igazi csapat teljesítmény, remélem a végén is mi örülhetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 04:31:23

Én is csalódott lennék, ha nem nyernénk meg ezt a meccset. Tökéletesen harcol a csapat, ami már önmagában győzelmet érdemelne, és tényleg szinte végig vezetünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 04:34:21

Tíz ponttal vezetünk az utolsó 3 percen belül!

foppa21 2012.03.03. 04:36:16

mozgovnak amúgy újra a bokája baszakszik?

foppa21 2012.03.03. 04:40:17

117-105 W!!! ez az kurva nagyok voltunk ma éjjel!!!!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.03. 05:29:00

Nuggets G @TyLawson3 is first Nuggs player with 20+ points & 15+ assists in a game since Iverson in March 2007

Tomi_Tanguay 2012.03.03. 09:46:21

lawson kurva nagy volt, most igazi klassziként játszott! úgy látszik nem annyira elveszetett ember ő gallo nélkül sem:P
amúgy az olaszt azt mondta hogy hétfőn a kings ellen vissza akar térni!

Foresz 2012.03.03. 11:56:42

Lawson mellett Afflalo és Faried volt nagyon elemében a Houston ellen.Brewer igyekezete is dicséretes volt.Remélem Mozzy sérülése nem komoly,mert abszolút nem hiányzik hogy megint kiessen valaki hetekre.


süti beállítások módosítása