Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Coloradói college hockey: Helyzetjelentés IV.

2012.03.07. 12:51 - Filip89

Az elmúlt hétvégén a WCHA-ban szereplő két coloradói székhelyű felsőoktatási intézmény jégkorongprogramja befejezte szereplését a 2011/12-es alapszakaszban. Tulajdonképpen mindkét érdekelt csapatunk jó formában zárta a sorozatot, és pályaelőnnyel vághat neki a hamarosan startoló rájátszás küzdelmeinek, ahol ugyancsak sikereket remélünk.



















A szezont vérmes reményekkel kezdő, majd a téli hónapokban komoly hullámvölgyeket átvészelő Denver Pioneers legénysége a finisre újra formába lendült, miután a sérült meghatározó emberek többsége február hónapban ismét George Gwozdecky mester rendelkezésére állhatott.

Mindenek előtt a február 3-4-i hétvégén a Colorado College volt a csapat ellenfele, mely állami rangadók voltak hivatottak dönteni az addig 1-1-re álló idei Gold Pan Throphy sorsáról. Az első nap a Tigrisek meglepetésre 2-0-s győzelmet arattak a Magness Arenaban, miután egy emberelőnyös és egy üres kapus gólt szereztek, a vörös-fehérek pedig csupán kihagyott lehetőségekig jutottak. Denveri részről a meccs legjobbja egyértelműen Sam Brittain volt, a másodéves kapus a hosszú sérülését követő második meccsén 33 lövést hárított, és csak egyetlen egyszer kényszerült kapitulálni. A visszavágón a DU-nak mindenképpen több góllal kellett volna győznie a trófea megszerzéséhez, de a 2-0-s vezetés ellenére csak 2-2-es döntetlenre voltak képesek Colorado Springs-ben. A végzős Nate Dewhurst és a harmadéves Drew Shore találataival húztunk el, de később a CC kiegyenlített, és nem tudtunk már váltani, a kapuban ezúttal Juho Olkinuora tevékenykedett, és a finn vendégmunkás 35 próbálkozásból 33-at hatástalanított, rajta semmi sem múlott.

A nyeretlen hétvége hatására a következő NCAA-listákon már csak a 14. helyezést foglaltuk el, és legközelebb az ország jelenlegi legjobb csapatának tartott Minnesota gárdáját láttuk vendégül. Hatalmas érdeklődés övezte a Golden Gophers vendégjátékát, az egyetem hallgatói és szurkolói nagyon szerették volna, ha elhúzzuk az éllovas nótáját, és nem is kellett csalódniuk, Zucker-ék először 5-3-ra, másodszor hosszabbításban 4-3-ra lépték le a riválist. A pénteki meccsen a 6030 fős telt ház és az állami NBC Sports televízió kamerái szeme láttára öt különböző játékos góljaival múltuk felül a félelmetes ellenfelet. A junior szélső Shawn Ostrow három pontot szórt, Nate Dewhurst újabb találata mellett a redshirt senior Dustin Jackson is eredményes volt, valamint még Jason Zucker és Chris Knowlton tettek hozzá egy-egy találatot. Második alkalommal a sírból hoztuk vissza a mérkőzést, 3-2-es hátrányból Nick Shore másfél perccel a vége előtt emberelőnyből kiegyenlített és hosszabbításra mentette a meccset, majd a túlóra 17. másodpercében ugyancsak ő szerezte meg a mindent eldöntő gólt. A meccs korábbi szakaszában Chris Knowlton és Luke Salazar jóvoltából zárkóztunk fel, míg Sam Brittain mindkét találkozón 30 védés feletti teljesítménnyel zárt, így hatalmas skalpokat gyűjtöttünk be.

Egy héttel később lényegesen könnyebb ellenfél várt ránk, mégsem tudtuk hibátlanul abszolválni a Wisconsin elleni idegenbeli meccseket. Első alkalommal nagy küzdelemben 3-0-ra vertük a Badgers-t, Sam Brittain újabb parádés fellépése egy 28 védéses shutout képében jelent meg, pályafutása második hibátlan meccsét postázta. A csapat találatait Luke Salazar, Jason Zucker és egy távoli üres kapus gól jóvoltából Nick Shore ünnepelték. Másnapra alaposan kifogytunk a szuszból, és a lényegesen lelkesebb házigazdák megérdemelten diadalmaskodtunk 5-3 arányban. A másodéves klasszis Jason Zucker 1+1-es teljesítménnyel zárt, az idősebbik fivér, Drew Shore ugyancsak felelt egy találatért, de ezen a meccsen nem tudtuk felvenni a kesztyűt a vetélytárssal.

A 9./10. helyezett Pioneers február 24-én és 25-én a konferencia egyik legnagyobb riválisát, a North Dakota-t látta vendégül, akik csak néhány ponttal álltak mögöttünk a táblázaton. Péntek este a Fighting Sioux 4-3 arányban vette be a denveri oroszlánbarlangot, hőseink a meccs jelentős részében csak lézengtek a pályán, az 50 perc alatt összeszedett 0-4-es hátrány behozhatatlannak bizonyult. A végjáték perceit azért parázzsá varázsoltuk, az 55. percben Drew Shore bombagólja törte meg a jeget, majd az utolsó percen belül még a freshman hátvéd Joey LaLeggia szűkítette tovább a deficitet, 11 másodperccel a vége előtt Jason Zucker 6-on-4-ban szerzett találatával alakult ki a végeredmény, sajnos az egyenlítésre már nem volt idő. Ellenben másnap ott folytattuk, ahol előzőleg abbahagytuk, az 5-3-as győzelemmel egyúttal a pályaelőnyt is bebiztosítottuk a rájátszás első körére. A visszavágó hőse a két gólos Chris Knowlton volt, de a kapuba visszakerülő Juho Olkinuora is parádés formában védett, 27 hárítással zárt, közben Jason Zucker újabb gólja mellett még Nick Shore és Scott Mayfield iratkoztak fel az eredményjelzőre.

Az elmúlt hétvégén az alapszakasz utolsó meccseinek már nem volt különösebb tétje a szempontunkból, valószínűsíthető volt, hogy bármilyen eredmények esetén a harmadik helyen végzünk a konferenciában. Ennek ellenére egy cseppet sem vettük fél vállról a Nebraska-Omaha otthonában rendezett összecsapásokat, 3-0-ra és 3-2-re oda-vissza leigáztuk a jó erőkből álló ellenfelet. Több játékosunk folytatta az elképesztő gólgyártást, Jason Zucker pénteken már a 20. találatát ünnepelte, Shawn Ostrow és Drew Shore szintén eredményesek voltak, Mayfield két asszisztot adott, mialatt Juho Olkinuora 26 hárítással ért el shutout-ot. A második meccsen a junior center Drew Shore a 21. gólját és a 47. pontját is megszerezte (utóbbival a csapat legeredményesebb játékosaként zárta az alapszakaszt), majd 1-2-nél a végzős Luke Salazar 38 másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített, a hosszabbítás pillanataiban pedig Zucker passzából az újonc Daniel Doremus zárta le a mérkőzést, így zsinórban három győzelemmel hangolódtunk a rájátszásra.




















Ezalatt az állam másik nagy jégkorongprogramja, a Colorado College ellentétes formát futott a magunk mögött hagyott időszakban, de szerencsére a végére úgy néz ki, hogy a Tigrisek is elfogadható formába kerültek, és esélyes helyzetből várhatják a playoff-ot, hiszen a konferencia ötödik helyén végeztek.

Mint fentebb már említésre került, február elején a CC begyűjtötte a 2012-es Gold Pan-t az ősi vetélytárs Denver elleni páros csatában, melyhez a kulcs a 2-0-s idegenbeli győzelem volt Jaden Schwartz és David Civitarese góljaival, miközben a másodéves Josh Thorimbert 29-ből 29 lövést hárított az idei első, egyetemi karrierje második SO-jáért. A visszavágón már a 2-2-es döntetlen is elég volt a csapatnak az üdvösséghez, melyet két másodéves hokis, Jaden Schwartz és Jeff Collett találatai eredményeztek hátrányból felzárkózva.

Papíron jóval kedvezőbb ellenfél következett, a Bemidji State ellen még idegenben is favoritok voltunk, azonban a több sérülés belejátszott a betlibe, így kellemetlen meglepetésre mindkét mérkőzést elvesztettük. Az első fellépés alkalmával Rylan Schwartz és Tim Hall góljaival 2-1-re vezettünk az utolsó harmad előtt, három megválaszolatlan találattal viszont fordított és diadalmaskodott a Beavers a tizedik kiemelt mieink ellen. Másnap még ennyire sem voltunk képesek, ugyan a junior szélső Andrew Hamburg ziccergóljával ismét átmeneti lépéselőnybe kerültünk, a vége nagyon sima 4-1-es vereség lett, romlott a helyzetünk a minnesotai kirándulás alatt.

A február 17-18-i hétvégén újra rangadókat láthatott a World Arena közönsége, a Nebraska-Omaha ellen próbáltuk meg visszanyerni a régi formánkat, ám a két meccs felemásan sikerült, mivel a 4-3-as sikert 5-3-as pofon követett. Az első meccsen a sophomore Alexander Krushelnyski és a gólgyáros Rylan Schwartz közreműködésével léptünk el, később Nick Dineen góljával már 3-1-re vezettünk, de a Mavs visszazárkózott, az utolsó szó mégis a miénk volt, Jaden Schwartz a korábbi két asszisztja után 50 másodperccel a vendégek egyenlítő gólját követően bevitte a győztes találatot. Másnap két gólos vezetésről kaptunk ki, 3-1-nél Rapuzzi ziccert hibázott, a vendégek az ebből indított ellentámadásból kezdték meg a felzárkózást. A vesztes találkozón Alexander Krushelnyski és Jaden Schwartz újra betalált, David Civitarese ugyancsak gólt szerzett, míg Josh Thorimbert 29 hárítással végzett.

Ezt követően a bajnoki címvédő és a konferencia első helyéért harcban álló Minnesota-Duluth otthonába nem sok eséllyel látogatott a Colorado springs-i társulat, és végül üres kézzel is kellett távoznunk onnan. Az első találkozón 0-3-ról egyenlítettünk a befejező 21 percben Alexander Krushelnyski, Mike Boivin és Rylan Schwartz találataival, de a hirtelen halálban a Bulldogs mégis megtalálta a 4-3-as OT-győzelem felé vezető utat, Josh Thorimbert kapus így is 37 lövést védett. Minden puskaport előttünk ezen a találkozón, szombaton 5-2-es vereségbe szaladtunk bele, a harmadéves center Rylan Schwartz évi 22. gólja és Andrew Hamburg utolsó perces szépítése is hiábavalónak bizonyult. A Tigers tovább csúszott a tabellán egészen a hatodik helyig, és zsinórban a negyedik idegenbeli fellépést vesztettük el.

Az alapszakasz befejező összecsapásait a Michigan Tech ellen vívtuk hazai környezetben, és mindannyian javítást, valamint a pályaelőny bebiztosítását reméltük a csapattól. Szerencsére nem kellett csalódnunk, a Tigrisek újra sikeréhesen játszottak, 5-2 és 2-0 arányú győzelmekkel múltuk felül a Huskies-t. Az első összecsapáson a közönség kedvenc Tim Hall egyetemi karrierje utolsó meccseinek egyikén két góllal villanyozta fel a társakat és a szurkolókat, mellette Archie Skalbeck, Jaden Schwartz és a hátvéd Mike Boivin köszönt be. Másodszorra Josh Thorimbert újra ihletett formában védett, 34 lövés megállításával postázott hibátlan mérleget, Gabe Guentzel egy hatalmas bomba góllal volt eredményes, míg Jaden Schwartz kiugrás végén vette be a Tech kapuját. A találkozó után kiderült, hogy a többi eredmény alakulásának köszönhetően, a két csapat éppen egymással fog találkozni a WCHA-rájátszás első körében, amikor újra a World Arenaban  csaphatnak össze a felek.

A WCHA konferencia végeredménye: (konf. pontszám, W-L-T; overall W-L-T)

1. Minnesota 40, 20-8-0 (24-12-1)
2. Minnesota-Duluth 37, 16-7-5 (22-8-6)
3. Denver 36, 16-8-4 (21-11-4)
4. North Dakota 33, 16-11-1 (20-12-3)
5. Colorado College 31, 15-12-1 (18-14-2)
6. St. Cloud State 28, 12-12-4 (15-16-5)
7. Nebraska-Omaha 27, 11-12-5 (14-16-6)
8. Michigan Tech 26, 11-13-4 (14-18-4)
9. Bemidji State 25, 11-14-3 (17-16-3)
10. Wisconsin 24, 11-15-2 (16-16-2)
11. Minnesota State 18, 8-18-2 (12-22-2)
12. Alaska-Anchorage 11, 5-22-1 (9-23-2)


A konferencia-playoff első fordulóját péntektől vasárnapig rendezik, valamennyi párharcot a hat kiemelt otthonában bonyolítják le az egyik fél második győzelméig. A Denver ellenfele a 9. helyezett Wisconsin lesz, a Colorado College pedig a Michigan Tech ellen küzdhet, mindkét párharcot a coloradói csapat pályaválasztása mellett tartják meg. A továbbjutók közül a két legutolsó kiemelt fog egy 'play-in' meccset játszani a március 15-17-i WCHA Final Five-on való szereplésért, a többiek automatikus résztvevői lesznek a St. pauli tornadöntőnek.

Szurkoljunk együtt a Pioneers és a Tigers győzelmeiért!
A rájátszás első körét hazai környezetben mindkét csapatnak illene sikerrel abszolválnia, és reményeink szerint még később is hosszú menetelés állhat a csapatok ellőtt, hiszen nyílt titok, hogy magasra vágyik mindkét program.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr284294874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.03.07. 13:50:32

tehát akkor most pénteken és szombaton (plusz vasárnap ha kell) lesz az összes első körös rájátszás meccs?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.07. 16:15:33

Igen, és az Air Force is ezen a hétvégén játszik az AHA első körében.

milo_hedgie#23 2012.03.07. 17:56:56

na látom készült írás erről a két csapatról is. sokat várok idén a pioneerstől,szerintem nagyon egy hullámhosszon van a csapat. ha még bennet visszatérne és jó formában lenne,akkor a bajnoki címre is lehetne esélyünk. de nagyon jól több lábon áll a csapat,bizakodó vagyok na:)

Tomi_Tanguay 2012.03.07. 21:27:37

@milo_hedgie#23: ja látom azért kemény ez a denver. shoreék nagyon jók, zucker, ostrow meg mindig elő kerül pár ismeretlen is:D

Tomi_Tanguay 2012.03.07. 21:27:38

@milo_hedgie#23: ja látom azért kemény ez a denver. shoreék nagyon jók, zucker, ostrow meg mindig elő kerül pár ismeretlen is:D

foppa21 2012.03.07. 22:13:06

akkor kemény hétvége lesz:-D három csapatért szurkolhatunk egyszerre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.09. 18:40:34

A péntek esti-szombat hajnali coloradói sportprogram:
- Péntek, 21:10 Colorado Rockies - Oakland Athletics (Cactus League)
- Szombat, 01:30 Syracuse Crunch - Albany Devils (AHL)
- Szombat, 02:00 Oklahoma City Barons - Lake Erie Monsters (AHL)
- Szombat, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets (NBA)
- Szombat, 03:00 San Diego State Aztecs - Colorado State Rams (college basketball, Mountain West Championship, elődöntő, Las Vegas)
- Szombat, 03:05 Air Force Falcons - Connecticut Huskies (college hockey, AHA playoff, negyeddöntő, 1. mérkőzés)
- Szombat, 03:37 Denver Pioneers - Wisconsin Badgers (college hockey, WCHA Playoff, 1. kör, 1. mérkőzés)
- Szombat, 03:37 Colorado College Tigers - Michigan Tech Huskies (college hockey, WCHA Playoff, 1. kör, 1. mérkőzés)
- Szombat, 05:15 Alaska Aces - Colorado Eagles (ECHL)
- Szombat, 05:30 California Golden Bears - Colorado Buffaloes (college basketball, Pac-12 Championship, elődöntő, Los Angeles)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=834352

milo_hedgie#23 2012.03.09. 18:41:17

@Tomi_Tanguay: így van,ezek szerint akkor nem csak engem érdekel egyedül a csapat sorsa:)

foppa21 2012.03.10. 03:54:00

@Filip89: úgy nézem fölényben vagyunk a kezdéstől, győzni kell!!!:-)

foppa21 2012.03.10. 05:29:59

hát elég gáz hogy a harmadikban is 0-0, ezt lehet befogjuk szopni:-(

milo_hedgie#23 2012.03.10. 05:54:52

nem hiszem el hogy ennyire besültünk...

milo_hedgie#23 2012.03.10. 13:12:39

most nézem hogy a tigers is ugyanúgy leégett. kellemetlen vége lenne a szezonnak ha kiesik mindkét csapat a hétvégén:(

foppa21 2012.03.10. 20:47:28

@milo_hedgie#23: szerintem ne gondoljunk ilyesmire. ma nyerni fog mindkét csapat!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.11. 05:08:41

Dewhurst betalált egy kipattanóból, a harmadik harmad elején vezet a DU.

Az AFA 2-1-es hátrányban kezdi az utolsó harmadot a UConn ellen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.11. 05:30:11

Salazar góljával 2-1 hét perccel a vége előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.11. 05:38:45

3-1-re győzött a Pios az életben maradásért.

milo_hedgie#23 2012.03.11. 09:29:39

a colorado college kiesett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 02:24:59

A Falcons már vezet Holm góljával. (Freshman létére a playoff mindhárom meccsén gólszerző volt.)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 02:51:43

Egyenlített a UConn az első harmad vége előtt.

milo_hedgie#23 2012.03.12. 03:19:24

emberhátrányos gólt lőtt a wisc:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 03:39:31

Az AFA 3-3-ra áll két harmad után, Fabian már két gólos.

A DU 2-1-es hátrányban van 40 perc játékot követően.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 04:29:11

Az AFA 4-3-ra győzött, és bejutottak a jövő hétvégén Rochester-ben megrendezésre kerülő AHA Final Four-ba.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 04:43:31

A DU meccs vége 2-2 lett, hosszabbítás jön.

foppa21 2012.03.12. 05:05:08

fúú bazd ez kurva meleg volt de túléltük...

milo_hedgie#23 2012.03.12. 19:05:00

tényleg baromi necces volt,de a lényeg a továbbjutás. kiszenvedtük.
a wcha final five programját megtudjátok már mondani?
mikor lesznek most cikkek a rájátszás alatt?

milo_hedgie#23 2012.03.13. 04:38:58

a blues alá is írta jaden schwartzot az után hogy kiestek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.13. 20:23:36

@milo_hedgie#23: Szerintem most már csak a regionális döntők után készítek egy összefoglalót mindhárom csapatról, már ha bejut oda valaki.

milo_hedgie#23 2012.03.13. 21:15:29

csütörtökön este 8kor fogunk játszani a wcha final five negyeddöntőjében a michigan tech ellen. fogadkozik a csapat hogy nagyon komolyan fogjuk venni őket,hát remélem is:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.15. 02:40:44

2012 RED BARON WCHA FINAL FIVE SCHEDULE

Thursday, March 15
Quarterfinal: No. 6 Michigan Tech vs No. 3 Denver, 2:07 pm CT
Quarterfinal: No. 5 St. Cloud State vs No. 4 North Dakota, 7:07 pm CT

Friday, March 16
Semi-Final: Michigan Tech/Denver vs No. 2 Minnesota Duluth, 2:07 pm CT
Semi-Final: St. Cloud State/North Dakota vsNo. 1 Minnesota, 7:07 pm CT

Saturday, March 17
Broadmoor Trophy Championship Game, 7:07 pm CT

milo_hedgie#23 2012.03.15. 20:00:59

lassan kezdődik a pioneers,győzni kell!

milo_hedgie#23 2012.03.15. 20:03:08

Forwards
Loney - D. Shore - Salazar
Zucker - N. Shore - Doremus
Dewhurst - Ostrow - Jackson
Jacobson - Tabrum - Mermis

Defense
Phillips - Mayfield
LaLeggia - Lee
Ryder - Didier

Goaltenders
Olkinuora (starting) - Murray - Brittain

milo_hedgie#23 2012.03.15. 20:33:07

lonegy góljával vezettünk,de egy ziccerből egyenlítettek. 1-1 tíz perc után.

milo_hedgie#23 2012.03.15. 20:50:00

1-1 az első harmad végén

milo_hedgie#23 2012.03.15. 21:26:59

a második harmad hajrájában jön az első PP a meccsen

milo_hedgie#23 2012.03.15. 21:33:44

1-1 a második harmad végén
26-18 a lövésekben a javunkra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.15. 21:51:22

2-1 oda, 18 másodperccel a harmadik harmad megkezdése után hátrányba kerültünk.

milo_hedgie#23 2012.03.15. 21:52:32

a fene a harmadik elején vezetést szerzett a tech

milo_hedgie#23 2012.03.15. 21:57:45

megint a sírból kéne hozni a meccset,de közel se vagyok biztos benne h sikerül

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.15. 22:02:19

Az a baj, hogy állítólag padlóra küldte a csapatot ez a gól, és nem nagyon vannak helyzeteink sem. :(

milo_hedgie#23 2012.03.15. 22:19:21

kiegyenlítettünk az utolsó 5percben! salazar lőtte:)

milo_hedgie#23 2012.03.15. 22:25:10

mostmár folyamatosan mi támadunk,kell a gól!

milo_hedgie#23 2012.03.15. 22:29:58

2-2 és hosszabbítás jön

milo_hedgie#23 2012.03.16. 11:00:56

hihetetlen volt,megint hátrányból szenvedtük ki a győzelmet. bent vagyunk a négy között a wchaban! ma este 8kor elődöntő a minnesota duluth ellen

foppa21 2012.03.16. 11:54:24

akkor pont jól haladunk:-D

milo_hedgie#23 2012.03.16. 14:01:33

a másik ágon north dakota-minnesota elődöntő lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 16:11:46

A péntek esti-szombat hajnali coloradói sportprogram:
- Péntek, 20:07 Denver Pioneers - Minnesota-Duluth Bulldogs (college hockey, WCHA playoff, Final Five, elődöntő, St. Paul)
- Péntek, 21:05 Air Force Falcons - Mercyhurst Lakers (college hockey, AHA Final Four, elődöntő, Rochester)
- Szombat, 00:30 Lake Erie Monsters - Milwaukee Admirals (AHL)
- Szombat, 00:30 Syracuse Crunch - Rochester Americans (AHL)
- Szombat, 02:05 Colorado Eagles - Alaska Aces (ECHL)
- Szombat, 03:05 Cincinnati Reds - Colorado Rockies (Cactus League)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=837935

foppa21 2012.03.16. 22:14:35

3-2re vezetünk az utolsó harmad előtt!

foppa21 2012.03.16. 22:40:17

3-3 lett a rendes játékidő vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 23:20:23

Az Air Force 5-2-re győzött a Mercyhurst ellen, és döntősök vagyunk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 23:26:21

A Denver meccsen nem született döntés az első OT-ban, maradt a 3-3.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 23:56:25

LARRAZA OT WINNER!!!!!! Majdnem 90 perc játék után kétszeri hosszabbításban győztünk! WCHA FINAL!!!!!

milo_hedgie#23 2012.03.17. 09:16:10

hihetetlen győzelem volt! larraza is jókor lőtte az első gólját:))
és!!! a north dakota lesz az ellenfél a döntőben. 6-3ra verték a minnesotát!

foppa21 2012.03.17. 12:25:52

bazmeg milyen monster playoff menet ez már:-D sorban a harmadik körből is hosszabbításban jutottunk tovább. félek hogy elfogy a szerencsénk a döntőre és kikapunk de akkor is továbbjutunk a 16ba ugye? csak a konf bajnoki címet veszítenénk el?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.17. 15:27:17

@foppa21: Jól tudod. Igaz, szerintem a WCHA-ból a két elődöntős is ott lesz a reigonális döntőkben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.17. 16:37:10

Ma éjjel két konferencia-döntő!

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportmenetrend:
- Szombat, 17:00 Loyola Greyhounds - Air Force Falcons (college lacrosse)
- Szombat, 21:10 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers (Cactus League)
- Vasárnap, 00:00 Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Vasárnap, 00:00 New York Rangers - Colorado Avalanche (NHL)
- Vasárnap, 00:05 Air Force Falcons - RIT Tigers (college hockey, AHA Final Four, döntő, Rochester)
- Vasárnap, 00:30 Lake Erie Monsters - Chicago Wolves (AHL)
- Vasárnap, 00:30 Syracuse Crunch - Adirondack Phantoms (AHL)
- Vasárnap, 01:07 Denver Pioneers - North Dakota Fighting Sioux (college hockey, WCHA playoff, Final Five, döntő, St. Paul)
- Vasárnap, 01:40 Baylor Bears - Colorado Buffaloes (college basketball, March Madness, NCAA Tournament, Déli régió, 3. forduló, Albuquerque)
- Vasárnap, 02:00 Denver Nuggets - Boston Celtics (NBA)
- Vasárnap, 02:05 Colorado Eagles - Alaska Aces (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&pageno=1&postid=838495

milo_hedgie#23 2012.03.17. 22:02:07

olkinuora lesz a mai meccsen!
1-kor kezdünk szurkoljon mindenki:)
még néhány érdekesség:
Drew Shore ranks second in the WCHA with a career-high 52 points. Sophomore Jason Zucker (22-24=46) has amassed 45 or more points for the second straight year. Nick Shore has a four-game point streak and at least one point in 11 of 12 games. Shawn Ostrow has career-highs in points (21), goals (11) and assists (10).

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 01:03:34

Gunner és Kruse góljaival hamar 2-0-ra vezet az Air Force.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 01:29:13

Fabian belőtte a harmadikat, így két harmad után 3-0-ra megy a Falcons.

foppa21 2012.03.18. 01:38:29

@Filip89: nagyszerű, innen nem szabad elbukni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 01:54:15

Az első harmad utolsó három percében kettőt berámolt az UND, így 2-0-s lemaradásban a Denver a szünetben.

milo_hedgie#23 2012.03.18. 01:55:34

sajnos vezet a north dakota. nem tudom lesz annyi a csapatban ma is hogy fordítson

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 02:22:06

4-0 lett a vége, konferencia-győztes az Air Force!!! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 02:49:11

A második harmad végén 0-3-ra áll a Pioneers.

Coach Sacco 2012.03.18. 08:59:07

Nagyszerű, akkor mindkét csapat automatikus résztvevő a 16 között! :)

milo_hedgie#23 2012.03.18. 11:49:33

várható volt sajnos hogy nem fogunk bírni még egy meccset. semmi baj ha megyünk a tournamentre,még lehetünk a legjobbak:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 18:05:02

A Denver a Midwest régióba került, Green Bay-ben fogunk játszani. Az elődöntőben a Ferris State lesz az ellenfél, a másik ágon Michigan-Cornell.

Az Air Force csak 4. kiemelt lett (amiért a buzigeci kurva anyját mindenkinek), így a Boston College-t kaptuk a Northeast régióban Worcester-ben. Másik elődöntő: Minnesota-Duluth vs Maine.

East régió: Union-Michigan State, Miami-UMass Lowell

West régió: North Dakota-Western Michigan, Minnesota-Boston

milo_hedgie#23 2012.03.18. 18:16:51

@Filip89: szegény air force belehúzott. de a denver csoportja nem rossz!


süti beállítások módosítása