Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Döcögősen, de elindult felfelé a csapat

2012.03.13. 12:28 - -Zephyr-

Az utóbbi hetek gyengélkedése után úgy tűnik, hogy a csapat formája javulni kezdett. A menetrend az elmúlt bő egy hétben is nagyon szoros volt, öt mérkőzést játszott a Denver Nuggets. A következő összefoglalóban ezekről a találkozókról olvashattok.
























Mai kiadásunkat a San Antonio Spurs elleni mérkőzésünkkel kezdjük. Bő egy hete idegenben léptünk pályára Duncanék ellen. A szezon eleji alapcsapatból még mindig hiányzott Nené és Gallinari, őket Brewer és Faried helyettesítette. Remekül kezdtünk, hat perc után már 10 ponttal vezettünk. A második negyed közepéig kitartott a lendület, a szünet előtti percek azonban a hazai csapaté voltak, így a félidőre sikerült visszazárkózniuk. A pihenőt követően már kiegyenlítettebb volt a játék, mint az első félidőben, de szerencsére végig nálunk volt az előny. A negyedik negyed elég szoros volt, többször is az egyenlítés közelébe került a Spurs, de a kulcspillanatokban mindig sikerült a magunk javára fordítani a dolgok alakulását. Lawson két ilyen kulcsszituációt is bevállalt, a negyed elején két pontra jött fel a texasi csapat, ekkor egy triplával tartotta őket megnyugtatóbb távolságban, majd a végén egy pontos előnynél szerzett döntő fontosságú kosarat, így 99:94-re győztünk. A csapat legjobbja Lawson volt, 11 asszisztot és 22 pontot jegyzett a mérkőzésen, és mint említettem, kulcsfontosságú helyzeteket oldott meg jól. Afflalo, Brewer és Faried is hozták azt, ami elvárható tőlük. Összességében szoros mérkőzés volt, bizakodásra ad okot, hogy végig kézben tartottuk az irányítást, végig vezettünk és jól használtuk az erősségeinket, elsősorban a gyors indításokra gondolok.

A kimerítő texasi derbi után másnap hazai pályán fogadtuk a Sacramento Kings csapatát, amely a 9 meccses home stand első fellépése volt. A királyok idén nem szerepelnek túl jól, ezért talán egy könnyebb mérkőzésre számíthatott a denveri publikum. A kezdőcsapatunk változatlan maradt, de a padon már ott ült Nené és Gallinari is, mindketten bevetésre készen. A meccs elején elég lassan vettük fel a ritmust, ennek köszönhetően inkább a Kings dominált az első negyedben, szerencsére nem tudtak jelentős előnyt kovácsolni ebből a helyzetből. A második negyedben már egyenletesebben teljesített a csapat, igaz többnyire a Kings vezetett ebben a szakaszban is, de a szünetre sikerült döntetlenre hozni az állást. A harmadik negyedben szinte végig egál közelében álltak a felek, de a játékrész végén sikerült pár ponttal ellépni. A záró negyedben nagy csata zajlott a parketten a győzelemért, két-három pontos különbségnél egyik csapat sem tudott messzebb kerülni.  A rendes játékidő végén a vendégek három ponttal vezettek, és már-már elúszni látszott a találkozó. Afflalo az utolsó támadásunkban kiszorított helyzetből ráemelt egy hármast, ami kimaradt, de szerencsénkre faultolták őt, így három büntető következett, amit a sértett hiánytalanul értékesített is, ezzel kiharcolva a hosszabbítást. A ráadásban folytatódott a rendes játékidőben megszokott szoros küzdelem. Négy másodperccel a vége előtt még döntetlen volt az állás, ekkor jött Ty Lawson, aki egy hárompontossal eldöntötte a mérkőzést, ezzel a Nuggets 119:116 arányú győzelmet aratott. Nagy csatában szerezte a csapat ezt a győzelmet, kicsit könnyebb menetre számítottunk előzetesen a Sacramento ellen, de a lényeg, hogy sikerült nyerni. Afflalo és Lawson kiemelkedően teljesítettek, különösen előbbi volt elemében, 32 pontot szerzett a találkozón. Nem mehetünk el szó nélkül Faried 20 pontja és 12 lepattanója mellett sem, szintén oroszlánrészt vállalt a sikerből. Gallo és Nené visszatérése elég visszafogottra sikerült, de nem is vártuk, hogy karriercsúccsal fognak egyből villogni a sérüléseik után.

Következő ellenfelünk a Cleveland Cavaliers volt március 7-én. A nagy hiányzók közül Nené már visszatért a kezdőcsapatba, Gallinari pedig a padon kezdte a találkozót. Kiegyenlített első negyeddel indult a mérkőzés. A második játékrész elején elléptünk a Cavstől, 8-9 ponttal vezettünk, a negyed második felében azonban a vendégek játéka jutott érvényre, így még a félidő előtt fordítani tudtak. A szünet után mindkét csapat bent ragadt egy kicsit az öltözőben, a harmadik negyedben elég pontatlan volt a játék mindkét részről. A záró felvonásra négy pontos hátránnyal fordultunk, amit a negyed elején le is dolgoztunk. Innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, a mérkőzés vége előtt 15 másodperccel Nené kosarának köszönhetően egyetlen ponttal vezettünk. A következő támadásból az ellenfél újonc irányítója, Irving keresztülhasított az egész pályán és egy ziccerrel 100:99-re módosította az állást. Lawson fordításra tett kísérlete nem sikerült, így ez maradt a végeredmény. Nem játszottunk jól ezen a mérkőzésen, sebességben az ellenfél felvette velünk a versenyt, ehhez jött még, hogy viszonylag pontatlanok voltunk mezőnyből. A csapatból Harrington volt a legeredményesebb 22 ponttal, általában nem sok jót jelent, ha őt kell elsőként kiemelni a játékosok közül. Nené 13 pontig jutott kezdőként. Lawson 18 ponttal a legtöbbet szerezte az első ötös tagjai közül, a 7 eladott labdájára viszont nem lehet büszke. 

A Cavs elleni vereséget két nappal később a New Orleans Hornets ellen javíthatta ki a csapat. A kezdő felállásán nem változtatott Karl edző, Gallinari továbbra is a padon várt bevetésre. Jól kezdtünk, de eleinte a Hornets is szépen tartotta a lépést. Az első negyed végére aztán sikerült egy kicsit leszakítani őket. A következő játékrészben megpróbáltak visszakapaszkodni, ez sikerült is nekik, még a vezetést is átvették, igaz nagyon rövid időre. A második félidő elején ment egy kis adok-kapok, úgy a harmadik negyed közepéig jól tartotta magát a vendég csapat, de aztán fokozatosan elkezdtek leszakadni. Kulcsfontosságú volt, hogy a negyedik felvonás elején ne engedjük őket túlságosan közel, ezt sikeresen megoldotta a csapat. Innentől már csak az eredmény tartására kellett koncentrálni, a vendégek is feladták a mérkőzést, végül meglehetősen simán 110:97-re húztuk be a győzelmet. Szinte mindenben jobbak voltunk az ellenfélnél, hatékonyak voltunk mezőnyből, uraltuk a palánk alatti területet, és a gyors indításaink is működtek. Ismét Afflalo volt a legeredményesebb a csapatban, 28 ponttal zárt, őt a 20 pontos Harrington követte, neki 10 lepattanója is volt, amivel dupla-duplát ért el. Szintén dupla-duplával vette ki a részét a sikerből a 11 pontig és 10 gólpasszig jutó Lawson.


















A következő mérkőzést a közvetlen riválisnak tekinthető Memphis Grizzlies ellen játszotta a Nuggets vasárnap este. Gallinari ezúttal már a kezdőcsapatban kapott helyt, Brewer így hosszú idő után visszakerül a kispadra. A mérkőzést egy magabiztos első negyededdel indította a csapat. A második játékrészben már magára talált a vendég gárda, ledolgozták a hátrányukat, sőt a vezetést is átvették. A harmadik negyed egyértelműen a vendégeké volt, szépen elléptek tőlünk, 10 ponttal is vezettek. Az utolsó negyedben próbáltuk visszaszerezni a vezetést, de a Grizzlies mindig válaszolt, képtelenek voltunk áttörni az 2-3 pontos határt. A találkozó végén így is meglehetett volna az esély az egyenlítésre, Miller azonban eladta a labdát, amivel megpecsételte a meccs végkimenetelét, 94:91-es vereséget szenvedtünk. Miller hibája jól jellemezte az egész mérkőzést, rengeteg eladott labdával nehezítette a csapat a saját dolgát, összesen 24 alkalommal ajándékoztuk meg a macikat a játékszerrel. Fájó ez a vereség, mert jól indult a mérkőzés, aztán ahogy haladt előre a játék, úgy eresztettünk egyre lejjebb. Idén nagyon nem megy a Memphis ellen, sebességben felveszik velünk a versenyt, így a lerohanásos taktikánk kevésbé működik ellenük, fürge, jól védekező embereik vannak az alacsonyabb posztokon és a palánk alatt is elég erősek. Idén még egyszer játszunk ellenük, azt jó lenne hozni, nehogy 4-0-val alázzanak minket az alapszakaszban!

Összességében egy kicsit jobb teljesítményt vártam a hazai sorozatban a csapattól. Elsősorban a Cleveland elleni meccs miatt van egy kis hiányérzetem. Mindezek mellett természetesen örülni kell Nené és Gallo visszatérésének, és annak, hogy végre előrefelé mozdult el a csapat. A továbbiakban papíron erősebb ellenfelek látogatnak majd a Pepsi Centerbe, remélem, ellenük jobban felszívják magukat a srácok, mint tették azt a Kings vagy a Cavs ellen!

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 32-9 (41 meccs)
2. Denver Nuggets 23-19 (42 meccs)
3. Minnesota Timberwolves 22-21 (43 meccs)

4. Utah Jazz  20-21 (41 meccs)

5. Portland Trail Blazers 20-21 (41 meccs)

A közeljövő programja:

Március 14., szerda,  02:00 Denver Nuggets - Atlanta Hawks

Március 16., péntek,  02:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder

Március 18., vasárnap,02:00 Denver Nuggets - Boston Celtics

Március 20., kedd,  03:30 Denver Nuggets - Dallas Mavericks

Március 22., csütörtök,  02:00 Denver Nuggets - Detroit Pistons


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr804313981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.13. 18:46:00

A kedd esti-szerda hajnali coloradói sportprogram:
- Kedd, 20:05 Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies (Cactus League)
- Szerda, 00:30 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Szerda, 02:00 Denver Nuggets - Atlanta Hawks (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=836353

Tomi_Tanguay 2012.03.13. 19:43:49

rudy szeretne visszatérni a mai meccsen

Foresz 2012.03.13. 20:10:45

@Tomi_Tanguay: Kell is Rudy,mert kintről gyalázat ahogy dobunk.Josh Smith meg Horford szétdob minket blokkokkal ha megint csak a festékben akarunk mindent megcsinálni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 02:11:22

Volt egy érdekes csere a ligában:

G.S. deals Monta Ellis, Kwame Brown and Ekpe Udoh to Bucks for Andrew Bogut, Stephen Jackson.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 02:15:22

Maradt a Lawson, Afflalo, Gallinari, Faried, Nené kezdő. Fernandez elvileg bevethető a padról.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 02:28:53

Nené faultjai miatt Mozgov színre lépett, a legutóbbi bokakimenése óta nem nagyon láttuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 03:17:32

64-55-re vezetünk a félidő alatt, szépen ott hagytuk őket. Lawson, Gallinari, Brewers és Harrington is elérték már a 10 pontot.

foppa21 2012.03.14. 03:44:57

nagyon izgalmas a játék. csak kár hogy eltűnt a 10pont körüli vezetésünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 03:53:07

82-80-ra megyünk az utolsó negyed előtt.

foppa21 2012.03.14. 03:56:24

johnson és smith sajnos rohadt jók. kezdenek fölőrölni minket

foppa21 2012.03.14. 04:16:15

sorban 6 ponttal egyenlítettünk és másfél perc van még

foppa21 2012.03.14. 04:21:58

nah kapunk egy utolsó lehetőséget

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 04:22:24

Gallinari hármassal fordítottunk, de faszom, hagytunk még 4 másodpercet.

foppa21 2012.03.14. 04:22:48

gallinari tripla!!!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.14. 04:24:47

105-105 lett a rendes játékidő. Brewer faultolt a végén, mák hogy csak az egyiket dobták be.

Tomi_Tanguay 2012.03.14. 04:31:15

harrington azé ma se szarral gurigázik:D

foppa21 2012.03.14. 04:32:16

ezzel a két triplával sztem eldöntötte a hawks:-(

Tomi_Tanguay 2012.03.14. 04:39:34

megint vissza hozhatjuk a végén. 35 sec és -1 pont

Tomi_Tanguay 2012.03.14. 04:48:46

bazmeg kurva meleg volt a vége de nem tudták feltenni egyiket se:D

Tomi_Tanguay 2012.03.14. 04:50:33

ja 118-117 W ki gondolta volna:D

foppa21 2012.03.14. 04:55:26

nem hittem volna hogy ezt a meccset visszahozzuk:-)

melo15 2012.03.14. 19:33:45

nem kis szerencsénk volt de rászolgáltunk mert nem adtuk fel akkor sem, amikor már eldőlni látszott a meccs! nené és gallinari igazán visszatért. lawson és big al is jók voltak nagyon! ebből erőt lehet meríteni és hátha most az OKCt is lenyomjuk!

Foresz 2012.03.15. 21:03:30

Elcseréltük Nené-t!!!Írtam a GITR-ben pár mondatot a cseréhez,mert másik gépről vagyok és nem akartam eredetileg ide is belépni.Olvassátok el!

Tomi_Tanguay 2012.03.15. 21:06:46

én azt olvastam még hogy közel a megállapodáshoz, de hivatalosan nem. nem lenne amúgy rossz. úgy látszik faried bizonyított mindenkinek:)

Foresz 2012.03.15. 21:12:39

Folyamatosan hozzák le a megbízható források twitteren a csere érvényességét,úgy hogy egyre hitelesebbnek tűnik.Pláne hogy ez egy háromcsapatos csere volt a Washington,a Clippers és a Nuggets közt.Szóval jó sok forrásnak kéne bakot lőnie ha ezt megcáfolnák...

Tomi_Tanguay 2012.03.15. 21:18:50

jól van akkor. nem tudom mcgee mennyire lesz használható no1 centerként. talán mozgovnál és koufosnál több van benne.
turiaf gondolom csak a lejáró, pár éve nem volt rossz, azóta kiégett rendesen:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.15. 21:30:39

McGee és Turiaf mellett jött egy future 2nd is. Turiaf január eleje óta kéztöréssel harcképtelen, csak az első négy meccsen játszott.

Foresz 2012.03.15. 21:37:14

Akkor előre csak annyit,hogy a McGee-Faried duó elég akciódús perceket fog okozni palánk alatt,mindkét oldalon.De főleg védekezésben.A legjobb meg az,hogy egyikük sincs még 22 éves sem...(ha jól emlékszem)Ez meg nagyjából azt jelenti hogy jegyet váltottunk a jövőbe velük,és én embertelenül jól érzem magam most!Szerintem baszott nagyot húztunk!

Black_Adder 2012.03.15. 23:14:35

szerettem Nene játékát, de tény h sokat volt sérült, fiatal se volt már és sokat is keresett. Remélem McGee beválik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 02:17:52

Lawson, Afflalo, Gallinari, Faried, Mozgov a mai kezdő.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 02:44:25

25-29-es lemaradás az első negyed végeztével, és a másodikban csak tovább nyílik az olló.

foppa21 2012.03.16. 03:00:13

gallinari ma is meggyőző formában, de eddig ennyi kevés a thunder ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.16. 03:16:35

Egyre jobban megközelítettük őket a 10 pontos hátrány eltüntetése után, és a félidőben már 51-50-re mi vezetünk.

foppa21 2012.03.16. 03:50:34

megint ellépett a thunder...

foppa21 2012.03.16. 04:28:54

103-90re kaptunk ki, sajnos a második félidő eléggé sima volt..

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 01:32:01

Nem fog játszani McGee a mai meccsen. Karl szeretné, ha a vasárnapi edzésen részt venne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 01:47:45

Az utolsó nyolc meccsből hétszer legyőztük a Celtics-et a Pepsi Centerben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 02:07:01

A szokásos Lawson, Afflalo, Gallinari, Faried, Mozgov kezdővel játszunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 02:38:59

29-22-re vezetünk az első negyed után, eddig nagyon jó lendülettel játszunk, és az öregeket oktatjuk rendesen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 03:11:06

55-42 a félidőben. Gallinari 15 ponttal a legeredményesebb.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.18. 04:12:51

Jól felengedtük őket az utolsó percekben...

foppa21 2012.03.18. 04:19:38

bazz megint 10 pont előnyt adtunk le az utolsó negyedben, de talán észbe kaptunk még időben

foppa21 2012.03.18. 04:25:51

nah jól van csak behúztuk:-) 98-91 lett, faried óriási DD, gallo elérte a 20 pontot

melo15 2012.03.18. 04:57:44

a frászt hozta rám a csapat a végén. csúnya lett volna egy ennyire végig dominált meccset az utolsó percekben elveszteni.

Foresz 2012.03.18. 12:29:45

Karl majdnem eltaktikázta a végét.Miller illetve Harrington megfelelően lassú ennek a Boston-nak,pláne ha még Brewer is fent van velük támadásban.(nem jó kinti dobó)
Egyértelmű volt,hogy a gyors,sok futásos játékunkkal nem tudtak egész meccsen mit kezdeni.De miután lassítottunk a - a két öreg miatt - máris ledolgozták a hátrányukat.Ez egyértelműen Karl hibája volt.

foppa21 2012.03.18. 23:40:30

@Tomi_Tanguay: az összeget még nem lehet tudni?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.19. 05:22:09

5 év 37 millió, tehát ez a szezon meg még négy.
Hétfőn Chandler és McGee is játszani fognak várhatóan.

foppa21 2012.03.19. 11:15:25

@Filip89: egész baráti ár volt érte

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.19. 19:08:49

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói sportprogram:
- Hétfő, 21:10 Colorado Rockies - Los Angeles Angels (Cactus League)
- Kedd, 00:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Kedd, 03:30 Denver Nuggets - Dallas Mavericks (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=839522

melo15 2012.03.19. 20:39:17

@Filip89: győzni kell megint! nézni akarom a meccset chandler és mcgee miatt, de én se hiszem hogy egyből nagy formában lennének

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 03:35:50

A mostanában megszokott lesz a kezdő, Chandler és McGee is a kispadon.

foppa21 2012.03.20. 03:47:40

nah a faszért nem kezdik már el?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 03:53:25

Nem értem miért kellett 25 perccel később kezdeni, amikor már rég nem ment semmiféle korábbi meccs. Így valószínű, hogy nem fogom tudni végig nézni, és napi GITR összefoglaló is csak délutánra lesz, kurva jó.

foppa21 2012.03.20. 04:09:45

nem nagyon akar hibázni a mavs, így csak menni tudunk utánuk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 04:14:32

29-33 az első harmad végén. Mindkét csapat jól céloz, egyik oldal sem a védekezésről híres.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 04:42:39

Andre Miller has a right shoulder contusion. Return uncertain.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 04:50:36

56-63 a félidőben, folyamatos lemaradásban vagyunk. Chandler jól játszik, McGee-t viszont még egyáltalán nem küldtük pályára.

foppa21 2012.03.20. 04:59:22

nowitzki túl jól játszik ma, nehezen tudjuk megfogni őt

foppa21 2012.03.20. 05:15:53

a második elején még jobban elmentek, pedig azt hittem hogy őket legyőzhetjük

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 05:37:06

78-92 a hátrány az utolsó negyed előtt.

foppa21 2012.03.20. 06:05:19

nem vagyunk meccsben a végére:-(

foppa21 2012.03.20. 06:11:44

112-95 lett a végeredmény

Foresz 2012.03.20. 10:00:27

Karl eltaktikázta ezt a meccset.Az hogy Faried kezdet Nowo-n végzetes hibának tűnt.Az hogy figyelmen kívül hagyta hogy a Dallas jól dob kintről,szintén végzetes hibának tűnt.
Egyértelműen Karl-é volt a vereség.Össze-vissza cserélgetett egy idő után,nem értette hogy egyik felállás sem jön be.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 18:46:42

Nuggets reserve PG Andre Miller has a separated right shoulder and will not play Wednesday vs. Detroit.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.20. 19:00:51

Még jobb:

Gallinari (fractured left thumb) will not play Wednesday vs Detroit. No timetable for return.

Ennyit arról, hogy kiegészült a keret.

Tomi_Tanguay 2012.03.20. 20:06:36

@Filip89: pazar, mindkettő komolynak tűnik

Foresz 2012.03.20. 20:43:37

Miller inkább hátrány mint előny a pályán,olyan 10 meccsenként van egy elfogadható meccse,gallo helyén meg most ott van Chandler.Rudy alig játszott a Dallas ellen,akkora a bőség zavara,így legalább nem picsog senki.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.21. 16:09:23

A szerda esti-csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- Szerda, 18:00 Toronto Marlies - Lake Erie Monsters (AHL)
- Csütörtök, 00:05 Rochester Americans - Syracuse Crunch (AHL)
- Csütörtök, 02:00 Denver Nuggets - Detroit Pistons (NBA)
- Csütörtök, 03:00 Bakersfield Condors - Colorado Eagles (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=840234

Tomi_Tanguay 2012.03.21. 18:35:14

miller, gallinari, fernandez se fog játszani a pistons ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.22. 02:05:40

Miller a vállproblémái ellenére játszani fog. 13 év alatt három meccset hagyott ki sérülés miatt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.22. 02:10:08

Lawson, Afflalo, Chandler, Faried, Mozgov a kezdő ötös.

Foresz 2012.03.22. 02:33:04

McGee mekkorát tömött lepattanóból!Eddig jók vagyunk.

Foresz 2012.03.22. 02:38:30

Blokk is jött már tőle,alley-oop,nagyon jól mozog McGee.A Detroit.i fiúknak egyenlőre gyors a játék,mészárszék van a Pepsi-ben!

Foresz 2012.03.22. 02:54:32

Karl megint egy baromságot húzott elő:egyszerre a pályán a fakezű Brewer,a szintén fakezű Miller,illetve a tohonya lassú Harrington.Le is mentünk 22 pont előnyről 9-re...

foppa21 2012.03.22. 03:03:59

könnyű diadalmenetnek nézett ki, így lehet nem lesz az...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.22. 03:08:58

Hihetetlen, hogy az első negyedben 40 pontot dobtunk, a másodikban pedig 39-et kaptunk, és alig maradt a tengernyi előnyből. 62-57 a szünetben. Lawson 16 ponttal a legjobb egyelőre.

Foresz 2012.03.22. 03:10:26

Az egy dolog hogy a második negyedben bement az ellenfélnek minden,de hogy támadásban üresbe kapják a fakezűink a labdát,és képtelenek pontot dobni,az hihetetlen.Karl nincs tisztában a saját játékosainak erősségeivel,mert össze-vissza rotálja a csapatot.Mozgov képtelen megfogni a labdát!Afflalo állandóan lemarad Gordon-ról.Teljesen megálltunk a második negyedre.Ég és Föld a különbség az első két negyed közt.

Foresz 2012.03.22. 03:14:48

Remélem feltűnik végre az öregnek hogy a Brewer-Miller-Harrington triót nem szabad egyszerre pályára küldeni.Mert ha nem,akkor ennek könnyen rossz vége lehet.
Kezd az az érzésem lenni,hogy Karl tudománya elfogyott ennek a keretnek a lehetőségeihez képest,mert már meccsek óta folyamatosan húzza meg a baromságait.

Foresz 2012.03.22. 03:21:18

Nené bemutatkozott a Washington-ban.9/13,22 pont,10 lepattanó 31 perc alatt.Az nagyon korrekt teljesítmény.Győztek is.

foppa21 2012.03.22. 04:03:54

hát basszus mi lesz így ebből. nyert meccset adtnk le és mostmár könnyen lehet hogy el is veszítjük

Foresz 2012.03.22. 04:10:48

Azt látni hogy a Faried-McGee duóban gondolkodik Karl is,és nem is olyan rosszak fent együtt.Miller viszont totál betli,illetve sokszor annyira szaladunk hogy elhagyjuk a labdát.Nagyon sok eladott labdánk van...

Foresz 2012.03.22. 04:12:18

Megválasztották Miller-t a meccs legjobb cserejátékosának,ez tiszta röhej.A 7 assziszthoz hozzátartozna a temérdek eladott labda is.

foppa21 2012.03.22. 04:16:29

dühítő lesz ilyen meccsen kikapni:-(
karl tényleg nem kosár, lehet elég lenne mostmár segédedzőnek az öreg

Foresz 2012.03.22. 04:17:04

Gordon az egész meccsen folyamatosan verte Afflalo-t támadásban.Mindig lemaradt róla Afflalo,vagy bezárták.Tiszta beteg vagyok attól,hogy a mi játékosainkat feszt bezárják,mi meg támadásban egy értelmes zárást nem tudunk adni.

Foresz 2012.03.22. 04:19:32

MINEK A FASZOMNAK KETTŐZÜNK ÖKRÖK????
Emberhátrányba kerülünk és simán vágják ránk ma a triplákat!Bassza meg,szétvet a méreg!

Foresz 2012.03.22. 04:25:16

Az utolsó 2 percben tudunk normálisan védekezni.Eddig miért nem tudtunk?Eddig miért hagytuk őket üresen dobni?

foppa21 2012.03.22. 04:29:04

átvettük a vezetést 5 másodperccel a vége előtt

Foresz 2012.03.22. 04:31:21

McGee megnyerte nekünk ezt a meccset.
Remélem Karl-ék tanulnak az utóbbi 3 meccsből,mert itt a játékosok menet közben is csinálnak hülyeségeket,de az edzői stáb sem adja alább.
Sima meccsnek indult,aztán leültünk a második negyed elejétől.Szerencsével nyertünk csak,mert nem érdemeltünk győzelmet.

foppa21 2012.03.22. 04:32:34

megnyertük baszki a végén észnél voltunk, de kurvára nem lehet büszkék erre a meccsre

foppa21 2012.03.22. 19:49:33

az idegenbeli túrán biztos hogy jobb játékkal ha meccseket akarunk nyerni. mcgee bemutatkozása viszont nagyon jól sült el szvsz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.22. 21:22:35

Rudy-nak műteni kell a hátát, valószínűleg kihagyja a szezon hátralevő részét. :(


süti beállítások módosítása