Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Elindult az MLS All-Star szavazás

2012.06.10. 12:50 - Filip89

A napokban nyílt meg a voksolás az 2012-es MLS All-Star gálára vonatkozólag, és a labdarúgó szurkolók természetesen a Colorado Rapids csapatából is szép számmal válogathatnak jelöltek az év csillagai közé, akik idén egy igazi sztárcsapattal vívhatnak majd gálamérkőzést.




















Szavazni a következő linken keresztül lehet, ahol összesen 114 játékos nevét találhatjuk meg, minden csapatból hat labdarúgót jelöltek, így természetesen a 2011-es bajnok Rapids-ből is. Szavazni egy kapusra és tíz mezőnyjátékosra lehet, számunkra kötelezően ajánlott a csapatunk játékosait kikeresni, mellettük pedig tetszés szerint további öt nevet kiválasztani - lehetőleg olyanokat, akik egy-egy szimpatikus kiscsapat játékosai, és nem veszélyeztethetik a mieink All-Star szereplését. Legvégül, már csak lejjebb tekerve a nevünket és az e-mail címünket kell magadni, és már szavazhatunk is annyiszor kedvenceinkre, ahányszor csak a rendszer engedi elküldeni a voksot!

A szurkolói szavazás július 2-án, magyar idő szerint reggel 7 óráig tart
, az akkori eredmény szerinti legtöbb szavazatot kapó kapus, és legjobb tíz mezőnyjátékos automatikusan helyet követel magának az MLS All-Star csapat legjobb 11-ében. Ezt követően a 22 emberből álló aktív játékoskeretet július 15-én, vasárnap, a New York Red Bulls-Seattle Sounders FC rangadót megelőzően jelenti majd be a komisszár, Don Garber a média és a játékosok szavazatai alapján. A listát 32 fősre (4 kapus, 8 hátvéd, 13 középpályás, 7 támadó) fogják kiegészíteni a legutolsó stádiumban az edzők voksolása után, de az utolsó tíz név a gálán nem fog pályára lépni, csupán ők is All-Star játékosnak mondhatják majd el magukat.

Az idei gálamérkőzésen az Európai Bajnokok Ligája-győztes Chelsea FC lesz az MLS All-Star csapat ellenfele július 25-én a philadelphia PPL Park-ban, míg az amerikai gárda edzője a Union mestere, Peter Nowak lesz.

Végezetül lássuk a Rapids hat jelöltjét, és hogy miért érdemes rájuk szavazni:


Matt Pickens (kapus):
30 esztendős korára már szinte minden fontos kategóriában a Rapids történetének valaha volt legjobb hálóőre, pedig csupán a negyedik szezonját kezdte a csapat színeiben. A gyakori jellegzetes szakálláról hírhedt portás 2012-ben is hozza a tőle megszokott bravúros védéseket és hibátlan mérkőzéseket, pechjére a védelem gyakran sebezhető, és nem mindig tudja elhárítani a kiszolgáltatott helyzeteket, ami viszont nem írható az ő számlájára. Évek óta az MLS legjobb kapusai közé tartozik, ám All-Star szavazáson még egyszer sem tudott érvényesülni, talán most eljön az ő ideje, rajtunk nem múlhat semmi!

Drew Moor (hátvéd):
A közönség kedvenc védő játékában semmi változás nem történt az elmúlt évekbeliekhez képest, vagyis elsőrangú védőmunkája mellett a támadásokat is eredményesen segíti, s a pontrúgásokhoz való felmenetelekkel állandó veszélyt jelent az ellenfél kapuja előtt. Az idei szezonban is már két gólos a csapat egyetlen hátvédjeként, ráadásul a 2012-es esztendő legelső találatát is Moor szerezte. Mastroeni sérülése alatt a csapatkapitányi karszalagot is átvette, jelenleg ő is éppen egy kisebb sérüléssel bajlódik, de a pár hetes szünetet követően bizonyára újra számíthatunk az elnyűhetetlen hátvédre. Most pedig neki kell számítania ránk, hogy szavazatainkkal töretlenül támogassuk őt az All-Star választáson!

Jeff Larentowicz (középpályás): Az amerikai válogatottban megforduló középpályás természetesen 2012-ben is a csapat középpályájának igazi motorjaként funkcionál. A rutinos játékos védekezésben és támadásban egyaránt sokat tesz hozzá a csapat játékához, páratlan munkabírása mellett pedig az egyik állandó pontrúgás végrehajtónk. Az egy felesleges, buta kiállítását leszámítva nem sok hibát róhatunk fel előtte az idei szezonban, igazán harcos, példaértékű sportolói karakterrel rendelkezik, meccsről meccsre kiteszi a szívét a pályára. Jeff azon kevés játékosaink egyike, aki korábban már volt All-Star résztvevő, idén is simán megérdemelné, hogy ott legyen, kötelességünk szavazni rá!



















Jaime Castrillon (középpályás):
A kolumbiai származású középpályás a Rapids egyik új igazolása volt múlt télen, és az ismeretlenségből feltörve egy pillanat alatt belopta magát a coloradói szurkolók szívébe. A 29 éves válogatott játékos hamar letette a névjegyét az MLS-ben, azonnal megmutatta, hogy mennyire technikás labdarúgó, fantasztikus passzai mellett kiválóan fejel és remekül érzi az ellenfél kapuját, amelyet már néhány góllal is alá tudott támasztani. Szerintem óriási dolog, hogy ilyen rövid MLS-pályafutás alatt is kiharcolta, hogy nem csak a csapat szurkolói, de az általános szakértők körében is elismerjék tudását, és egyáltalán elindulhasson ezen a szavazáson. Nekünk kell tenni érte, hogy még magasabbra jusson, és akár a gálán való részvételt is összehozzuk neki!

Martin Rivero (középpályás): A fiatal argentin játékmester a télen kölcsönbe került a mieinkhez nevelőegyesületétől, a Rosario Central-tól. Hosszú hetekig vártunk a játékengedélyére, amelyet végül a FIFA közbenjárásával sikerült megszerezni, de megérte a várakozás, mert Rivero azóta kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, és a Rapids alapemberévé nőtte ki magát. Fáradhatatlanul robotolja végig a meccseket, állandó gólveszélyt jelentenek az indításai, fantasztikusan szervezi a csapat támadójátékát, tökéletes passzokkal képes akár kiszorított helyzetből is ziccerbe hozni a csatártársait. Fiatal kora ellenére nagyon éretten játszik, csak örülhetünk neki, hogy ezt a szezont nálunk tölti, s biztosak lehetünk benne, hogy néhány éven belül nemzetközi szinten is elismert játékos fog válni belőle, könnyen összejöhet az All-Star szereplés is számára, ha a coloradói szurkolók eredményesen összefognak az érdekében!

Omar Cummings (csatár): A rutinos jamaicai támadó részt vett a tavalyi All-Star gálán, és régi motorosnak számít már az ilyen szavazásokon, hiszen évek óta nagyszerűen teljesít. A 2012-es szezon mégsem alakult eddig igazán emlékezetesen számára, ideje nagy részében sérült volt, vagy éppen csak kereste a formáját, ez a jelölés inkább a magas ázsiójának és a korábbi évek eredményeinek szól, jól ismeri már őt a média és a szurkolók egyaránt. Egyelőre nem nagyon szolgált rá, hogy helye legyen a gálán, de reméljük a legjobbakat, hogy hamarosan visszatérhet, és a pályán is meg fogja mutatni, hogy nem véletlen lett jelölve, szavazzunk rá bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr374576607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.06.10. 16:21:29

tetszettek a leírások a játékosokról:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.10. 18:00:09

Mellesleg Casey, Cummings, Mullan jó eséllyel mind visszatérhet jövő hétvégén a 'Caps ellen.

foppa21 2012.06.11. 20:39:04

@Filip89: ránk férnek mostmár a jó hírek

Coach Sacco 2012.06.12. 16:30:35

Szavaztam én is a játékosainkra.


süti beállítások módosítása