Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Egyre közelebb a rájátszáshoz

2012.08.02. 02:59 - Filip89

Folytatódik a Denver Outlaws nagyszerű szereplése, és a helyi field lacrosse-csapat sorozatban már a negyedik győzelmét aratta az elmúlt hétvégén, ezáltal két fordulóval a vége előtt holtversenyben az MLL élén állunk.
























A szombati fordulóban a playoff-tól már biztosan távol maradó Hamilton Nationals (3-8) otthonában léptünk pályára, és természetesen Mundorf-ék egyértelmű esélyesként látogattak Kanadába. A találkozó első perceiben a házigazda együttes két alkalommal is vezetni tudott, azonban a nyitó negyed második félidőre beindult a félelmetes coloradói henger, Sieverts és McBride több találatával rövidesen fordítottunk, és a játékrész végén már 7-2-es lépéselőnyt tudtunk magunkénak. A második felvonásban sem sokat változott a tendencia, a mieink kirobbanó formában játszottak, ellentmondást nem tűrő támadásainkat gyakran további találatokkal fejeztük be, így a két csapat közti különbség egyre csak nőtt. A félidő idején már 13-5-re vezettünk, kezdtük egyre inkább padlóra küldeni a Nationals-t. A szünet alatt némileg megemberelte magát a kanadai ellenfél, és bár a harmadik játékrész elején rögtön szereztünk két gólt, a hátralévő időszakban a házigazdák többször is betaláltak, és némileg mérsékelni tudták a különbséget. Kétségkívül visszavettünk, a záró felvonás elején már öt gólra is megközelítettek bennünket, ekkor azonban Matthews-ék még egyszer összekapták magukat a hajrára, és a befejező hét percben esett hat találat közül ötöt denveri játékos szerzett, így a végére 21-12 arányban páholtuk el a Hamilton-t. Az est egyértelmű hőse az újonc Jordan McBride volt, a Mammoth-ból már jól ismert fiatal támadó elképesztően élt ezen a meccsen, s két mesterhármasra való hat gólt, illetve két előkészítést szorgoskodott össze. Jeremy Sieverts és Mark Matthews egyaránt háromszor volt eredményes, és mindketten négy ponttal zártak, előbbi elsüllyesztett egy kétpontos találatot, utóbbinak egy assziszt jutott. Továbbá Brendan Mundorf (2+3), Bocklet és Poillon is fejenként két alkalommal tudott eredményes lenni. Jesse Schwartzman a tőle megszokott elképesztő magabiztossággal védte végig a teljes 60 minutumot, a 24 kapujára tartó lövésnek kereken az 50 %-át hatástalanította.

Az MLL jelenlegi állása (W-L):

1. Denver Outlaws 9-3
2. Chesapeake Bayhawks 9-3
3. Long Island Lizards 8-4
4. Boston Cannons 7-5
5. Rochester Rattlers 7-5
6. Hamilton Nationals 3-9
7. Charlotte Hounds 3-9
8. Ohio Machine 2-10

Az alapszakasz hátralévő meccsei:

Augusztus 5., vasárnap, 01:00 Rochester Rattlers - Denver Outlaws
Augusztus 12., vasárnap, 01:00 Chesapeake Bayhawks - Denver Outlaws

Sorozatban négy győzelmünkkel beértük a tabella első helyén a legutóbb veszítő Bayhawks-t, és már csak két meccs van hátra az alapszakaszból. Még egy diadallal végleg bebiztosítanánk a helyünket a négyesdöntőben, a legutolsó fordulóban pedig nagy eséllyel az első kiemelési helyért kell majd megküzdenünk a Chesapeake ellen. A tét egyre nagyobb, a küzdelem fokozódik, célegyenesbe fordult az idei MLL-idény, és az Outlaws-nak ismét minden esélye megvan rá, hogy végre berúgjuk a mennyország kapuját. De még két meccs hátra van az alapszakaszból, igyekezzünk mindennél jobban szurkolni a gárda további sikereiért!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr784691589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.08.02. 18:02:43

mostmár meccsenként lesz összefoglaló írás?:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.03. 12:26:01

@milo_hedgie#23: Fokozódik a tét, és ezzel együtt a csapatot övező figyelmünk is emelkedik. :)

foppa21 2012.08.05. 12:02:58

győztünk tegnap is!:-)

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 17:42:36

királyság van:D playoff megint

milo_hedgie#23 2012.08.06. 20:30:36

így is van gyerekek,száguldunk tovább a cél felé. az utolsó meccs dönti el az 1-2.helyet. nem tudom hogy melyik lenne a jobb,mert valószínű a boston lesz a negyedik és azért őket nem kéne kikapni


süti beállítások módosítása