Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Giants 0:3 L

2012.08.06. 09:01 - Tomi_Tanguay

A hétvégi hazai párharcot újra söpréssel vesztette el a liga utolsók közt szenvedő Colorado Rockies együttese, legutóbb a San Francisco Giants ütötte ki háromszor a mieinket.























1. meccs, péntek: Rockies-Giants 4-16

Sorban a hazai párharcot kezdtük meg pénteken szerény esélyekkel a Giants ellen. Az első találkozón az infielden szokás szerint Helton, LeMahieu, Rutledge, Pacheco jutottak szóhoz, a külső hármast CarGo, Fowler, Colvin alkotta, az elkapó Rosario volt, a kezdő dobó pedig a volt csapata elleni első megmérettetésre készülő Sanchez. Már a kezdés gyengén sült el, a leadoff double után Theriot RBI singlelel kapituláltunk először, hamarosan feltöltötték a bázisokat és Pence forceout közben újabb futást kaptunk. Az első denveri támadás sikertelen volt, majd a második tetején egyetlen sétát engedtünk, de egy pickoff által hárítottunk, közben a következő trió is simán kiesett. A harmadik játék unalmasan alakult, egyedül a  vendégek értek el egy singlet, a mieink továbbra is képtelenek voltak bázisra férkőzni. A negyedik játékra dobót váltottunk, sajnos Ottavino ellen rögtön az első ember Pill kivágott egy hazafutást, aztán végre adtunk magunkra némi életjelet támadásban, egy single és két walk által loaded 1out alakult ki, ám sajnos Pacheco dupla játékba szaladt bele. A folytatásban újra csak egy singlet hagytunk, de a Helton-Rosario-LeMahieu hármas könnyen kiesett. A hatodikban megint sima három out történt, aztán Ekstrom alaposan belenézett a friscoi ütésekbe, egy double után Pagan tripleből kapitulált, egy újabb sétát követően Cabrera két társát küldte be a 2run doublelal, Scutaro forceouttal újabb pont esett és már 7-0 volt az állás. A következő akcióban némileg magunkhoz tértünk, Fowler klubrekordot jelentő 50. triple után megszereztük az első pontot CarGo sac flyból, aztán Pacheco dupláját Helton RBI double követte és még nem volt vége, Rosario újabb hazafutása még két pontot hozott. 4-7re felzárkóztunk, de a következő dobórészben Reynolds se volt magánál, két single után ismét Theriot volt eredményes, egy wild pitchből újabb run született, Cabrera bases loaded walkot harcolt ki és még Posey takarított egy 3run HRal, kezdett kaotikus lenni a helyzet a játék végére. A mieink nem kerültek bázisra, aztán Torrest is elkapták, rögtön két sétát engedett, Sanchez mindkét embert be is küldte egy duplával, az újabb single után pedig Scutaro RBI singlet talált. Mivel a legutolsó próbálkozásban megint kiestünk hárman, ezért maradt a 16-4es eredmény.
- Kegyetlenül szétverték a csapatot, a dobók és az ütők is kritikán alul teljesítettek. Rosario bevágta a 18. HRt a szezonban, CarGo pedig már 72 RBInál jár. Sanchez egész olcsón megúszta kivételesen, három inning alatt csak két futást kapott, utána minden cseredobót megszórtak, Reynolds például öt earned runt engedett. Jobb elfelejteni ezt a meccset, a szezon legnagyobb veresége volt.

2. meccs, szombat: Rockies-Giants 6-11
A második meccs előtt Cuddy DLre került és McBride jött fel, aki 1Bként debütált a ligában. Mellette újdonság volt, hogy Herrera lehetett a kettesen és EYJR kezdett a jobb szélen, elkapónak Hernandez öltözött be, a soros dobó Francis lehetett. Egyből beszedtünk egy leadoff singlet, de egy double playel sikerült menteni, a következő séta után viszont Posey bombázott ki egy két pontos HRt és csak egy újabb double után tudtuk befejezni. Az első támadásban EJYR singlet varázsolt, egy sikeres rablás után viszont a hármason elkapták. Az eseménytelen második inninget követően sajnos a harmadikban Cabrera küldött ki egy hatalmas HRt Francis ellen, válaszként a dobónk egy singlet tudott felmutatni. Ezt követően alaposan megszórták a denveri kezdő dobót, két single után előbb Arias talált be, majd Pagan ütött RBI singlet, a következő ütéssel feltöltötték a bázisokat és Cabrera bases loaded walk után már 6-0 volt az eredmény, a játékot Roenicke fejezte be. A negyedik támadásban csak CarGo jegyzett egy doublet, majd az ötödik dobórészt Roenicke abszolválta két felengedés ellenére, majd Hernandez és McBride előretörésének a Herrera elleni double play vetett véget. A hatodik játékban újra csak egy walkot engedtünk, utána Rutledge hazafutásával szépítettünk végre és még CarGo harcolt ki egy sétát. Roenicke 2in-1outnál távozott a hetedik tetején, Escalona zárta a dobórészt egy lineout double play támogatásával. A következő akciót jól kezdtük és Hernandez leadoff double után McBride köszönt be egy RBI doublelal, majd Herrera tudott eredményes lenni egy singlelel, aztán viszont három out jött. 6-3ra felzárkóztunk, de Escalonanak komoly gondjai akadtak, sorban jöttek ellene az ütések, Pagan RBI singlet szórt, Theriot doublelal küldte haza a társát és még Posey is lesújtott. Ráadásul hiába cseréltünk dobót, Ekstrom ellen Blanco biztonságit jegyzett, négy pontot kaptunk az inningben. Támadásban Fowler és CarGo jutott bázisra, előbbi egy WPből szaladt haza, Hernandez RBI doublet hintett. Még nem volt vége a meccsnek, az utolsó tetején Pagan vágott HRt, majd a befejező támadásban két ütést követően a csere ember LeMahieu köszönt be egy infield singlelel, beállítva a 11-6os eredményt.
- Másodszor is jól megvertek minket, legalább az ütések számában megközelítettük az ellenfelet. McBride most debütált az MLBben és máris két ütést jegyzett, megszerezte az első pontját. Mellette még EYJR, CarGo, Hernandez, Herrera zárt két találattal. Francis pocsékul kezdett, a korábbi jó formája hamar elszállt, 3.2 inning alatt hat futást szereztek ellene, a negyedik veresége volt. Roenicke 2.2 játékot hibátlanul oldott meg, utána Escalona négyszer kapitulált egy játszma alatt.























3. meccs, vasárnap: Rockies-Giants 3-8

Az utolsó meccsen a frissen felhozott Chatwood dobhatott, rajta kívül Helton, Colvin, Rosario voltak új emberek a kezdőben. Szokás szerint gyenge volt a rajt és korán bases loadedot engedtünk érvényes ütés nélkül, ráadásul Rosario passed ballal szereztek vezetést a vendégek, majd egy groundout közben a második futó is beért. Ingyen pontokkal jutott előnyhöz a Giants, válaszként két kieső után Helton és CarGo került pályára, Pacheco pedig egy RBI singlelel köszönt be. A második játékrészben két single után sorban három ütőt szórtunk ki, részünkről Herrera jegyzett egyetlen találatot. A harmadik felvonásban három groundoutot osztottunk, nálunk megint csak egy ütés esett Pacheco double formájában. Ezt követően Chatwood két sétát engedett egy out ellenében és lecseréltük a kezdőt, Torres fejezte be az aktuális dobórészt, de közben Lincecum volt eredményes egy forceouttal, mialatt Rosario sétával és Herrera singlelel jutott előre, de sajnos Fowler ellen flyout DPt mutattak be, mivel a haza felé tartó futót megelőzték a home platen. Maradtunk egy pont hátrányban és az ötödik tetején egy futó eljutott a kettes bázisig, ahonnan Pence pontot érő dupljával jutott haza. Ezalatt a mieinkél csak egy séta született Helton jóvoltából, majd a hatodikban mindkét oldalon egy-egy futó lépett bázisra. Torres helyett Belisle folytatta, pechjére azonban rögvest beszedett két singlet, Pence duplából volt eredményes, a pontszerző helyeken tartózkodó futókat pedig Scutaro küldte haza a 2run doublelal és már 7-1re elhúztak. Az első SFi cseredobó ellen a sor eleje támadhatott, ketten sétát értek el, egy kieső után CarGo RBI singlet regisztrált. aztán hiába jutottunk telipályáig, McBride és Rosario is kiesett loaded 1outról. Reynolds csak egy singlet kapott a saját játékában, támadásban búcsúzott a három denveri ütő, majd a befejező játékban Escalona kárára egy tripla után Posey volt eredményes, nálunk még két pályára kerülés után McBride RBI single állította be a 8-3as végeredményt.
- Söpréssel vesztettük el a párharcot, a kilenc meccses homestandet 1-8as mérleggel tudtuk le. Az utolsó találkozón Gonzalez megszerezte a 73. RBIt, illetve még Pacheco és McBride tudott eredményes lenni egy-egy single ütésből. Chatwood könyvelte el a vereséget, 3.1 IP során ő kapta az első három pontot, később Belisle ellen három futás született, a dobóink közül egyedül Reynolds volt hibátlan.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 59-49 (108 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 59-50 (109 meccs, 0.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 55-53 (108 meccs, 4.0 GB)

4. San Diego Padres 46-64 (110 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 38-68 (106 meccs, 20.0 GB)


A Giants 3-0s győzelme mellett a Dodgers is söpréssel hozta a legutolsó párharcot a Cubs ellen, fej-fej mellett haladnak az élen. Közben a D'backs 2-1re bukta a Phils elleni csörtét, a Padres viszont ilyen arányban utasította rendre a Metst. A következő napokban izgalmasnak ígérkezik a STL-SF series, míg az Arizona Pittsburghbe utazik, a SD a Cubst fogadja.

A Rockies még mindig 29. az MLBben, egyedül az Astros helyezkedik el mögöttünk a teljes tabellán, most pedig a Los Angeles Dodgers otthonába látogatunk három mérkőzésre. A series pontos programja: kedd 04:10, szerda 04:10, csütörtök 04:10. Nagy eséllyel újabb elvesztett párharc áll előttünk, de ismét meg kell próbálni bízni, küzdeni, győzni, egy győzelem is már szép eredmény lenne a LAD ellen. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr644697024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.06. 09:04:57

na itt az összefoglaló!:D
nem találtam korrekt matchupokat rendesen, ma biztos hogy pomer lesz.

Tomi_Tanguay 2012.08.06. 19:48:28

heltont műteni kellett, nem fog már játszani idén.

tHoMaS 2012.08.06. 21:42:47

le a kalappal srácok hogy rég elszállt a csapat, egyfolytában kikapnak és mégis mindig virrasztotok és írjátok az összefoglalókat. szép munka tényleg!

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 04:11:28

tehát helton DLre ment, viszont nelsont aktiváltuk.

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 04:13:04

mai lineup:
rf eyjr, cf fowler, 3b pacheco, lf cargo, c hernandez, 1b mcbride, 2b nelson, ss rutledge, p pomeranz

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 04:59:52

az elsőben eyjr single, pacheco single, cargo sac fly RBI
pomeranz ellen két single és három out

a másodikban három outot kaptunk
ott egy hbp
1-0

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 05:50:15

a harmadikban eyjr single, fowler single, pacheco RBI single, cargo intent walk, loaded 1outnál hernandez GIDP
két walk, herrera-nelson-mcbride, SOval vége

a negyedikben herrera single, pomeranz single
náluk single és out at 2nd, hbp, walk
2-0

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 07:04:52

az ötödikben három outot kaptunk
ottavino is kiszórt hármat

a hatodikban három-három out

a hetedikben ejyr 2out single
mcbride error és egy single
2-0

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 07:34:21

a nyolcadikban hárman kiestünk
belisle egy single és egy walk

a kilencedikben nelson single, herrera single
beton három out
2-0 W

Tomi_Tanguay 2012.08.07. 15:52:52

fowler azt mondta hogy 28 outot csináltunk a meccsen:) valószínű tényleg lent volt a labda de ezt ő se érezhette, megtett mindent hogy elkapja

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 04:40:54

mai lineup:
rf eyjr, ss rutledge, cf fowler, lf cargo, 3b pacheco, c hernandez, 1b colvin, 2b herrera, p white

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 05:22:38

az elsőben eyjr single, rutledge double, cargo intent walk, loaded 1out után pacheco és hernandez kiesett
white háromból három out

a másodikban kiestünk hárman
náluk single és walk

a harmadikban eyjr single, cargo intent walk
két walk, egy szándékos walk, loaded 2outnál hanley flyout
0-0

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 05:57:21

a negyedikben három outot kaptunk
ott csak egy séta

az ötödikben eyjr single, rutledge RBI double, fowler reached error, cargo walk
pacheco GIDP
roenicke kiszórt hármat
1-0

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 06:51:43

a hatodikban háromból három out
náluk is három kieső

a hetedikben nelson single, eyjr walk, rutledge 2run RBI double, fowler single
roenicke ellen walk, single
3-0

foppa21 2012.08.08. 07:59:34

király, megint megvertük őket!

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 08:52:11

a végéről:
a nyolcadikban herrera single és sb
brothers ellen single és m. ellis RBI double

a kilencedikben rutledge single, mcbride single
beton három outtal simán hozta a savet
3-1re nyertünk! series win újra:D

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 08:52:11

a végéről:
a nyolcadikban herrera single és sb
brothers ellen single és m. ellis RBI double

a kilencedikben rutledge single, mcbride single
beton három outtal simán hozta a savet
3-1re nyertünk! series win újra:D

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 08:52:11

a végéről:
a nyolcadikban herrera single és sb
brothers ellen single és m. ellis RBI double

a kilencedikben rutledge single, mcbride single
beton három outtal simán hozta a savet
3-1re nyertünk! series win újra:D

Tomi_Tanguay 2012.08.08. 16:36:00

2010 óta először nyertünk párharcot LAben

foppa21 2012.08.08. 21:00:11

túl szép lenne ha még egyszer legyőznénk őket

Tomi_Tanguay 2012.08.09. 04:06:07

Rockies lineup at #Dodgers, 8/8: Young7, Rutledge6, Fowler8, Rosario2, Colvin9, Pacheco5, McBride3, LeMahieu4, Francis1

Tomi_Tanguay 2012.08.09. 05:01:50

az elsőben eyjr inside the park HR, fowler double, rosario single, colvin RBI single
francis ellen single, walk, kemp 3run HR, még egy single, mcbride error

a másodikban három outot kaptunk
náluk egy walk
2-3

Tomi_Tanguay 2012.08.09. 05:33:48

a harmadikban fowler single
egy single és out at 2nd

a negyedikben pacheco double, lemahieu RBI singlee
háromból három kieső
3-3

Tomi_Tanguay 2012.08.09. 08:41:20

az ötödikben három out
torres ellen single, walk, single, ramirez RBI walk, pacheco-lemahieu-mcbride DP

a hatodikban három out megint
hbp, victorino RBI single, m. ellis RBI single, még egy single
3-6

a hetedikben lemahieu single, nelson walk, eyjr RBI single
pacheco throwing error

a nyolcadikban csak egy colvin walk
háromból három out

a kilencedikben kiestünk hárman
4-6 L

Tomi_Tanguay 2012.08.09. 09:35:59

valamikor a mai napon meglesz az összefoglaló, aztán péntektől fogunk játszani.


süti beállítások módosítása