Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Goldenblog választás 2012: Szavazz ránk!

2012.08.22. 02:27 - Filip89

A 2011-es évhez hasonlóan idén is megméretteti magát Magyarország legnépszerűbb blogversenyében, a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Goldenblog választáson a Denver Sports Blog weboldala, mely alkalomból ismét számítanánk valamennyi olvasónk segítségére.



















A több mint három esztendeje működő és a nehéz körülmények ellenére felhőtlenül virágzó blogunk szerkesztősége természetesen újra számít a hűséges olvasók buzgó támogatására, hogy szavazataitok segítségével bebizonyítsuk, igenis sokan kíváncsiak kis hazánkban a denveri profi csapatok, illetve a coloradói egyetemi csapatok szereplésére a nem mindig feltétlenül versenyképes eredmények dacára.

Egy évvel ezelőtt a magyarországi coloradói sportrajongók alaposan kitettek magukért, ugyanis a Hírblogok kategória száz jelentkezője között egészen a 28. helyig juttattatok bennünket rengeteg voksotokkal, melyet ezúton szeretnénk újra megköszönni nektek!

Véleményem szerint a magunk mögött hagyott 12 hónapban csak tovább fejlődött a blog színvonala és terjeszkedett a foglalkozási köre, hiszen múlt ősztől kezdve már a hat coloradói felső oktatási intézmény legnépszerűbb sportprogramjainak eredményeit is naprakészen követjük. A 2011/12-es tanév tapasztalatait alapul véve pedig bőven akadt érdeklődés az egyetemi sportok iránt, ezért természetesen a jövőben is folyamatosan be fogunk számolni a helyi iskolák sportéletéről a major klubok mindennapjai mellett. (Bízom benne, hogy az említett fejlődést nem csak jómagam érzékelem, hanem minél több olvasó és szerkesztőtárs is hasonlóképpen vélekedik.)

Úgy gondolom, hogy mint korábban mindig, úgy az elmúlt egy évben is igyekeztünk legjobb tudásunk szerint minél több, színes, mélyreható, ismeretterjesztő írással jelentkezni valamennyi csapatunkkal kapcsolatban. Amennyiben ti is hasonlóan vagytok vele, és 2011-ben, ill. 2012-ben szívesen olvastátok a bejegyzéseinket, akkor számítunk a segítségetekre, hogy szavazataitokkal ismét mellénk álljatok, és ezzel az apró elismeréssel jutalmazzátok a DSB fáradhatatlan stábjának munkásságát!

Tisztában vagyunk vele, hogy az ország legjobb webnaplói közé még a kategórián belül sem érhetünk oda, és korántsem mi vagyunk a honi sportújságírás vezéralakjai, de azt nyugodt szívvel állíthatom valamennyi szerkesztőtársam nevében, hogy minden írásunkba a szívünket-lelkünket beletettük az érdeklődők szórakoztatása, s minél széleskörűbb tájékoztatása érdekében.

Célunk a mostani megmérettetésen csupán annyi, hogy minden bennünket követő érdeklődőtől begyűjtsünk egy-egy voksot, és meglássuk, hogy az elmúlt esztendő folyamán hány olvasó tetszését tudtuk elnyerni. Reméljük, hogy elégedettek vagytok velünk, és idén is számíthatunk rátok!

Szavazni szeptember 6-án, csütörtökön éjfélig lehet a Goldenblog oldalán kategóriánként egy-egy blogra.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr134724726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.22. 06:06:23

jó fajta beszéd lett!
és jobban élünk mint 4 éve:D

Black_Adder 2012.08.22. 11:00:06

Továbbra is csak faszbukkon lehet szavazni... :(

Black_Adder 2012.08.22. 19:32:35

csak nekem olyan továbbra sincs, és nem is lesz...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.22. 19:48:37

Én idén is erre az öt percre aktiváltam, amíg szavaztam, aztán töröltem újra. :)

foppa21 2012.08.22. 20:13:08

tetszett az írás, engem meggyőzött!
szerintem az egész éves fáradhatatlan munkáért ennyi gesztust simán megérdemeltek mindenkitől

tHoMaS 2012.08.24. 21:41:41

szavaztam én is rátok

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.25. 15:44:42

@tHoMaS: Köszönjük!

A szerkesztőket kérném, hogy szavazzanak és mozgósítsanak minél több embert, illetőleg a hétvégéig válaszoljanak az e-mailemre. ;)


süti beállítások módosítása