Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Braves - Rockies 3:1 L

2012.09.07. 10:47 - Tomi_Tanguay

Hétfőtől csütörtökig négy mérkőzést vívtunk meg az Atlanta Braves otthonában, de sajnos a nagy igyekezet ellenére a Colorado Rockiesnak be kellett érnie egyetlen győzelemmel a párharcban.






















1. meccs, hétfő: Braves-Rockies 6-1

Az atlantai párharc nyitó meccsén az infielden a Pacheco-LeMahieu-Rutledge-Nelson négyes kezdett, kívül CarGo, Fowler, Colvin álltak, az elkapó Rosario lehetett, a soros dobó Chatwood volt, tehát a szokásos összeállítással kezdtünk. A legelső próbálkozásnál Rutledge ütött egy singlet három out mellett, majd a hazaiak egy sétával nyitottak, a hármasig jutó futó pedig Chatwood wild pitchből szerzett pontot, egy újabb walk után Prado ütésével hazaért még egy ember, mivel Chatwood és Pacheco többszörösen szerencsétlenkedett a playnél. A második játék három-három kiesést hozott, a mieink a harmadikban is eredménytelenek voltak, viszont a Braves újabb nagy akcióba kezdett. Először három sétával loaded 1outot alakítottak ki, majd szépen haza is küldték a futóikat, Prado sac flyból volt eredményes, Francisco RBI singlet vállalt, végül Ross két pontot szórt egy duplából és már 6-0ra húztak el. Ezt követően CarGo single után Rosario kapott dupla játékot, majd Roenicke vette át a hatalmat a dombon és magabiztosan kiosztott három ütőt. Az ötödik inningben Nelson helyezett el egy doublet két kieső után és megint nem engedtünk atlantait a bázisok közelébe. A hatodikban mindkét csapatnál simán kiesett a három-három próbálkozó, majd a hetedikben CarGo jegyzett egy singlet és Pacheco single ütése közben egy errorból CarGo hazaért, de további pontokat nem szereztünk, mert a Braves két strikeouttal hárítani tudott. Aztán Moscoso egy single ellenében abszolválta a következő dobórészt, majd megint kiesett három denveri. Az utolsó dobójátékban Harris egy duplát engedett, több változás pedig már nem történt, be kellett érni a 6-1es fiaskóval.
- Három inning alatt 6-0s hátrányt szedtünk össze és ezzel simán elvesztettük a mérkőzést. Chatwood kapta mind a hat futást, abból öt ER volt, nagyon sebezhető volt. Viszont a többi dobó hibátlanul teljesített, Roenicke két inning alatt hatból hat ütőt búcsúztatott el. Gonzalez volt az egyetlen emberünk két ütéssel és az egyetlen denveri runt is ő szállította egy error miatt. Pacheco egy playben két mezőnyhibát vétett és már 12 errornál tart, sokkal nyugodtabb mezőnyjáték kéne tőle a jövőben, de legalább Rutledge bemutatott egy remek playt védekezésben.

2. meccs, kedd: Braves-Rockies 0-6
A mezőny csapat egy az egyben megegyezett a hétfőivel, dobóként Pomeranz kezdett. Az első akcióban kiesett a denveri hármas, majd két singlet is kaptunk, de az első után megakadályoztunk egy rablási kísérletet a hármas bázisnál. Azután egyedül Colvin sétált, de caught stealing áldozata lett, közben Pomeranz a második dobórészt is hozta két felengedés ellenére. A harmadikban három strikeout közt LeMahieu ground-rule double jóvoltából jegyeztünk egyetlen ütést, a Braves két ütést hintett, de sorban két outtal tudtunk hárítani. Ezt követően egy kiesőnél CarGo hatalmas hazafutásával szereztük meg a vezetést, az első cseredobó Torres pedig biztosan kiosztott három ellenfelet egy double közben. A folytatásban rögtön az első ember Pacheco solo hazafutásával növeltük az előnyt, melyet három out követett, ahogyan hazai oldalon is búcsúzott az aktuális trió. Újra nekivágtak a denveri harcosok és két kieső után CarGo duplájával, Rosario single ütésével, illetve Colvin sétájával töltöttük fel a bázisokat, azonban Pacheco ellen egy popouttal hárították el a nagy lehetőséget. A házigazdák két singlelel a szélső bázisokat foglalták el egyetlen kiesővel, amikor double stealt szerettek volna végrehajtani, de a mieink egy tökéles SO+CS double playel védekeztek, megőrizve a makulátlan mérleget. Sőt, a hetedikben mindent eldöntöttünk, két ember ütés nélkül lépett bázisra, majd Fowler RBI singleből voltunk eredményesek, őt követően pedig a Rutledge elleni SO közben az utolsó dobás wild pitch lett, így a hármasról haza érhetett a denveri futó a negyedik runért. A hetedik alján Brothers csak egyetlen walkot engedélyezett, Colvin doublet követően pedig Pacheco sújtott le egy singlelel, sőt LeMahieu következő ütése közben egy throwing error jóvoltából Nelson egészen hazáig futhatott az egyesről, 6-0ra húztunk el. Újabb hibátlan dobórészt postáztunk, a legutolsó akcióban Fowler leadoff double után hárman kiestek, Belisle is csak egy ütést engedett már, melyet követően a LeMahieu-Rutledge-Pacheco dupla játékkal fejeztük be a meccset, 6-0ra diadalmaskodtunk.
-  10-9 arányban volt több ütésünk, a szoros kezdés után előnybe kerültünk, melyet a végére markánsra növeltünk. Pacheco volt a meccs legjobbja két ütéssel és két pontszerzéssel, megszerezte a negyedik hazafutását a szezonban. Gonzalez is két ütést hozott, beleértve a 22. HRt az évben, továbbá még LeMahieu és Fowler jegyeztek két találatot. Pomeranz lehozta az első három inninget pont nélkül öt ütéssel, a győzelmet Torres szállította szintén három hibátlan játékkal.






















3. meccs, szerda: Braves-Rockies 1-0

A szerdai összecsapásra Brownt neveztük right fieldernek, az elkapó posztot Hernandez töltötte be, a soros dobó pedig White lehetett. Az első menetben két kieső után két sétát értünk el CarGo és Pacheco révén, majd Hernandez ellen forceouttal védekeztek a hazaiak. White is megúszta az első dobórészt, a leadoff walk után sorban három groundoutot osztottunk ki. A második játékrész mindkét csapat számára eseménytelenül alakult, majd Fowler járt bázison egy error miatt, a hazaiak két embert küldtek fel, de elhárítottuk a veszélyt. Ezt követően simán búcsúzott a denveri hármas, aztán a negyedik részben az első két ember bázisra lépett, McCann forceout játéka közben pedig az első futó hazaért és előnybe került a Braves. Az ötödikben megint simán kiesett a soron következő denveri trió, aztán az első csere dobó Ottavino egy singlet és egy walkot engedett egyetlen out mellett, amikor Chipper ellen egy LeMahieu-Rutledge-Pacheco dupla játékkal hárítottuk el a veszélyt. Utána a sor tetején Fowler sétált, de Rutledge double play áldozata lett, majd az első ember sétája után a mieink is végrehajtottak egy újabb DPt. Hat játék után még mindig 1-0ra vezetett az Atlanta és a Rockiesnak egyetlen ütése se volt a meccsen. A hetedik akcióban rögtön az első ütő Pacheco megtörte a no-hittert egy singlelel és még Brown sétált, de LeMahieu ellen összehozták a harmadik kiejtést. A hetedik dobórészt egy séta ellenére három különböző reliever közbenjárásával abszolváltuk, majd a nyolcadik támadásban újra megkíséreltük az egyenlítést, Fowler és Rutledge került bázisra, azonban hiába jutottak a kettes-hármas kanyarba, CarGo és Pacheco is strikeouttal búcsúzott. Harris egy single ellenére hozta az utolsó dobórészt, de a befejező akcióban már csak két kieső után Giambi kapart össze egy sétát, egyenlíteni nem sikerült, 1-0ra vesztettünk.
- Egyetlen pontot kaptunk, amivel sajnos elvesztettük a meccset, támadásban sokáig semmit nem csináltunk, a végére két ütésre és hat sétára voltunk képesek. CarGo bemutatott egy látványos elkapást a mezőnyben, de támadásban ő se tudott mit csinálni. White négy játék alatt kapott egy pontot, ami már a nyolcadik vereséget jelentette neki. Ottavino 2.1 játékot hozott le három séta mellett és a többi csere dobó se kapott futást.

4. meccs, csütörtök: Braves-Rockies 1-0
A csütörtök délutáni negyedik meccsre több helyen is változtattuk, CarGo szabadnapja miatt Blackmon és McBride is bekerült az outfieldre, Colvin átállt 1Bnek, közben Rutledge a kettesen kezdett, Herrera volt a shortstop és Pacheco ment át a hármas bázisra. Az elkapó Rosario volt, neki elsőként Chacin dobott. Az első támadásban Pacheco és Rosario keveredett a szélső bázisokra, de sajnos tovább nem jutottak, majd két kieső után egyetlen singlet engedtünk. A másodikban Blackmon jegyezte az ütésünket, viszont a Braves rögtön két ütéssel kezdett és Chacin elképesztő hibájából be is ért az egyik futó, egyszerűen Rosario visszadobott labdájának nyúlt mellé, majd egy séta után lezártuk az inninget, de hátrányba kerültünk. Ezt követően Fowler és Rutledge ütéseivel kezdtünk, ám utána sorban hárman kiestek és simán elszalasztottuk a lehetőséget. Aztán Chacin ellen kieső nélkül feltöltötték a bázisokat, de három outtal hárítottunk lehetetlennek tűnő helyzetből. Megint Blackmon talált egy singlet, majd két ütés és egy walk által teli pályát engedtünk, lecseréltük Chacint és Reynolds fejezte be a játékot. Az ötödikben csupán Pacheco járt bázison egy 2out walk által, a dobórészt biztosan abszolváltuk, utána a hatodik támadásban Blackmon a következő ütését is elkönyvelte három flyout közt és egyetlen atlantai se lépett pályára, maradt továbbra is az egy pont hátrány. A hetedik rész eseménytelenül pörgött le, nálunk Brothers dolgozott, aztán megint háromból három outot szenvedtünk el. A nyolcadik alját Belisle teljesítette hibátlanul, a legutolsó próbálkozásban még Blackmon termelt egy újabb ütést, de a többiek kiestek, így két nap alatt kétszer kaptunk ki 1-0ra.
- Nem mindennapi pont döntött a győzelemről, Chacin sebezhető volt ezen a napon, 3.1 inning alatt hét ütést és egyetlen pontot kapott, azzal vesztettünk. A relieverek még ütést se kaptak utána. Nekünk is hét ütésünk volt, Blackmon 4/4es napot zárt, de pontot ő se szerzett és hazaküldeni se tudtuk.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 77-60 (137 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 73-65 (138 meccs, 4.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 68-70 (138 meccs, 9.5 GB)

4. San Diego Padres 64-74 (138 meccs, 13.5 GB)
5. Colorado Rockies 56-80 (136 meccs, 20.5 GB)


A többi párharcot a csoporton belül vívták a többiek egymással és a kicsik legyőzték a nagyokat. Vagyis a D'backs a Giants, a Padres a Dodgers otthonában diadalmaskodott 2-1es összesítéssel. A hétvégén SF-LAD és SD-ARZ serieseket rendeznek az ellenfeleink között.

A Rockies legközelebb a Philadelphia Phillies ellen fog küzdeni idegenben az esélytelenek nyugalmával. A három meccses párharc programja magyar időpontok szerint: szombat 01:05, vasárnap 01:05, vasárnap 19:35. Reméljük, hogy legalább a söprést sikerül elkerülni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr364759372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.09.07. 10:49:30

phils-rox series pitching matchupok:

Friday: Rockies' Jeff Francis (5-4, 5.73 ERA) at Phillies' Cliff Lee (4-7, 3.52), 5:05 p.m., ROOT

Saturday: Rockies' Tyler Chatwood (4-4, 5.53) at Phillies' Cole Hamels (14-6, 3.04), 5:05 p.m., ROOT

Sunday: Rockies' Drew Pomeranz (1-8, 4.93) at Phillies' Tyler Cloyd (1-1, 2.77), 11:35 a.m., ROOT

foppa21 2012.09.07. 20:07:00

a francis-lee két bal kezes csatája érdekes lesz ma éjszaka

Tomi_Tanguay 2012.09.07. 21:39:00

a kérdés csak annyi hogy melyikük a két bal kezes?:D

Tomi_Tanguay 2012.09.08. 01:02:05

Rockies lineup 9/7 at PHI: Fowler8, Rutledge6, Gonzalez7, Rosario2, Pacheco3, Nelson5, Colvin9, LeMahieu4, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.09.08. 02:35:01

az elsőben rutledge single, cargo RBI double, rosario RBI single, pacheco fielders choice
francis ellen két single, intent walk, loaded 2outnál brown ellen called SO

a másodikban kiestünk hárman
ott egy single

a harmadikban is három outot kaptunk
náluk single és sb
2-0

Tomi_Tanguay 2012.09.08. 03:00:34

a negyedikben két kieső után colvin single, lemahieu single
francis ellen egy single

az ötödikben rutledge double egyedül
háromból három out
2-0

Tomi_Tanguay 2012.09.08. 03:45:59

a hatodikban kiestünk hárman
francis ellen double két outig. torres befejezte.

a hetedikben blackmon single, fowler single
torres ellen két single két outig. reynolds walk. roenicke ellen nix 2run double
2-2

Tomi_Tanguay 2012.09.08. 04:53:37

a nyolcadikban három out
belisle ellen egy walk esett

a kilencedikben giambi walk és cs
harris ellen walk, intent walk, wp, schierholtz RBI single
2-3 lett :(

foppa21 2012.09.08. 17:47:32

hát szépen elkúrtuk a végét

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 01:32:45

eső miatt később kezdődik a meccsünk

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 01:33:32

a mai lineup: cf fowler, ss rutledge, lf cargo, c rosario, rf brown, 3b nelson, 1b mcbride, 2b lemahieu, p chatwood

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 04:19:27

törölték a meccset az eső miatt

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 05:32:31

holnap 19:05től és 22:35től fogunk játszani.

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 17:14:35

Rockies lineup 9/9 at PHI game 1: Fowler8, Rutledge6, Gonzalez7, Rosario2, Brown9, Nelson5, McBride3, LeMahieu4, Chatwood1.

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 19:47:03

az elsőben három outot kaptunk
chatwood ellen is kiestek hárman

a másodikban rosario single, nelson single, lemahieu RBI single, chatwood RBI single
walk, single
2-0

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 20:23:47

a harmadikban háromból három out
náluk walk, single, howard 2run RBI double, még egy walk

a negyedikben brown walk, wp
háromból három out
2-2

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 21:08:57

az ötödikben chatwood single és három out
ott csak egy walk

a hatodikban is három out
ottavino kiszórt hármat
2-2

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 21:52:41

a hetedikben újabb három denveri kieső
náluk egy double három out közt

a nyolcadikban fowler leadoff single és három out
brothers ellen két walk és egy single, loaded 2outnál wigginton flyout
2-2

Tomi_Tanguay 2012.09.09. 22:22:09

a kilencedikben giambi walk és blackmon pr
belisle ellen single, pb, intent walk, mayberry RBI walk-off single
2-3 L megint ugyanaz

Tomi_Tanguay 2012.09.10. 02:02:46

Rockies lineup 9/9 at PHI game 2: Fowler8, Blackmon7, Pacheco3, Colvin9, Hernandez2, Nelson5, LeMahieu4, Herrera6, Pomeranz1

Tomi_Tanguay 2012.09.10. 02:11:19

az elsőben fowler leadoff double és három out
pomeranz ellen egy 2out single

a másodikban nelson single, herrera single
double, martinez RBI single, nelson-lemahieu-pacheco DP

a harmadikban fowler single, blackmon GIDP, pacheco single, colvin single, hernandez RBI single, nelson 3run HR
egy walk és egy single
4-1

Tomi_Tanguay 2012.09.10. 02:30:10

a negyedikben csak fowler walk
itt nelson fielding error

az ötödikben kiestünk hárman
roenicke alatt nelson error, single, howard 2run RBI single és out at 2nd
4-3

Tomi_Tanguay 2012.09.10. 03:25:10

a hatodikban három out
roenicke ellen wiggy solo HR, két single egy outig. reynolds ellen frandsen RBI single, még egy single. escalona ellen loaded 1outnál strikeout és groundout

a hetedikben fowler walk, blackmon walk
harris ellen két kieső után double, herrera error, ruiz RBI single, schierholtz RBI single, pacheco error
4-7

Tomi_Tanguay 2012.09.10. 03:51:10

a nyolcadikban háromból három out
beton kiejtett hármat

a kilencedikben 2outnál fowler double
4-7 lett és sweep
holnap valamikor lesz összefoglaló


süti beállítások módosítása