Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Week 2 Broncos @ Falcons: a korai pofon, de nem remény nélkül

2012.09.22. 19:51 - StormST

A Denver Broncos (1-0) az NFL második játékhetében a hétfő esti rangadón lépett pályára az Atlanta Falcons (1-0) vendégeként a Georgia Dome-ban. A Broncos 1992 óta minden szezonban játszhatott Monday night mérkőzésen és ez a leghosszabb ilyen sorozat jelen pillanatban az NFL-ben.






















Az előző heti Pittsburgh Steelers (0-1) elleni győzelem után a védelemből egy kezdőt elvesztettünk egész szezonra, mivel a veterán Ty Warren-t sérültlistára kellett tenni. Érkezett a héten egy rutinos játékos a támadófalba Dan Koppen személyében, aki a Patriots kezdő C-e volt, míg tavaly egy sérülés miatt ki nem került a kezdőből. Visszatért még a keretbe az anyagi okokból szerződését elvesztő QB Caleb Hanie, az újraszerződtetésével $ 750 000-t spórolt a csapat.

Warren mellett még egy fontos hiányzó volt az első héthez képest a védelemből, a tavaly UDFA-ként érkezett és szezon végére elég jó nickel CB-vé vált Chris Harris is megsérült az első meccsen és mivel egész héten nem tudott edzeni, így ő sem tudott a csapat segítségére lenni ezen a meccsen. Rajta kívül kimaradt még a 45-ös szűkített keretből Hanie, Andre Caldwell, Ronnie Hillman, Philip Blake, Chris Kuper és Sealver Siliga.

Sajnos az NFL és a bírók szövetsége még mindig nem tudott megegyezésre jutni az év eleje óta húzódó bérvitában, így ezúttal is alsóbb osztályokból érkezett bírók fújták a meccset, sajnos nem kevés alkalommal borzolva fel a kedélyeket.

A meccs eleji pénzfeldobást a Broncos nyerte és így ezúttal is a támadók kezdhették a meccset:

QB: Peyton Manning
RB: Willis McGahee
WR: Demaryius „Bay-Bay” Thomas, Eric Decker
TE: Joel Dreesen, Jacob Tamme
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: J.D. Walton
RG: Manny Ramirez
RT: Orlando Franklin

Omar Boldena –on kapta el a kickoff-ot, de talán jobb döntés lett volna, ha megelégszik a touchbakc-el, mivel a visszahordással csak a 14-ig jutott. Manning egy sikertelen passzal kezdte a meccset, majd McGahee-t fogta meg a védelem -2 yard-on, így 3&12 jött. PM jobbra nézett, arra is indította a passzot Tamme felé, de nem vette észre a hátul maradó (vagy csak ott ragadt) S William Moore-t, aki belépett a passz vonalába és interception-t csinált. Ha már nála volt a labda, akkor megindult vele a Broncos endzone-jáig, de végül nem tudott TD-t szerezni, az 1 yard-on a földre vitték Franklin-ék.

Korán és rossz mezőnypozícióban érkezett tehát a pályára a denveri védelem, mondhatni jöttek menteni a menthetőt. A szorult helyzetet a csapat felállása is tükrözte, CB nélkül, teljesen futás ellen készülve:

DE: Elvis „Doom” Dumervil, Derek Wolfe
DT: Justin Bannan, Kevin Vickerson, Mitch Unrein
OLB: Von Miller, Wesley Woodyard
MLB: Joe Mays, Keith Brooking
S: Mike Adams, Jim Leonhard

Michael Turner jött futni, elsőre Vickerson-ék megállították, másodikra a bírók már bent látták futó kezében a labdát az endzone-ban, de az idei évtől kötelező visszanézés után megváltoztatták a döntést. 3&goal jött és ezúttal már nem hibáztak a hazaiak és Turner most már tisztán megszerezte a TD-t. Matt Bryant érkezett az extra point-ra és be is rúgta -> 0-7.

Bolden újra megpróbálkozott a visszahordással, ezúttal jobban sikerült neki és a -2-ről a 28-ig jutott a labdával. 1&10 helyett 1&5-el indult a drive, mivel egy védő korán indult. PM újra passzal nyitott, a célpontja ezúttal Brandon Stokley volt és ő meg is csinálta az elkapást, ami pont 5 yard-os lett. 1&10-nél jött ki először, hogy a Georgia Dome közönsége mennyire nagy faktor lenni egy-egy meccsen. Manning a védők felállását látva át akarta hívni a play-t, de mivel McGahee nem hallotta meg rendesen, hogy mi fog következni, ezért a snap után nem indult meg előre és PM inkább a földre ment -1 yard-nál, mint hogy beszedjen egy nagyobb sack-et. 2&11-nél jött egy újabb rossz döntés Manning-től, valamiért be akarta dobni a labdát 2 (vagy inkább 3) védő közé és ezúttal Thomas DeCoud volt jókor jó helyen és a S a Falcons 42-es vonalától a Broncos 43-ig jutott vissza a játékszerrel. Ezúttal már a hazai QB Matt Ryan is komolyabb szerephez juthatott, mint a labda átadása és gyorsan meg is csinált egy passzot a RB Jason Snelling-nek, ami 6 yard-ot ért. Turner futott 7 yard-ot, de ez egy holding miatt érvénytelen lett és 2&14 következett. Ryan passzolt, Tony Gonzalez kapta el a labdát és szerzett 15 yard-ot, ráadásul ehhez Rahim Moore facemask büntetése miatt jött még 15 yard. A 17-ről következett egy 1&10, Julio Jones kapott egy labdát, de Tracy Porter és Doom -2 yard-nál elkapta a WR-t. 2&12-nél Roddy White volt a célpont, de nem lett jó az átadás, ahogy 3&12-nél se, ennél Jones volt újra a célpont, a WR konkrétan elejtette a simán elkapható passzot. Bryant érkezett újra a pályára, ezúttal egy 37 yard-os FG-ra és ezúttal se hibázott -> 0-10.

A Broncos harmadik drive-ja 9:46-nál egy touchback után a 20-ról indult és ugyaninnen jött a 2&10 is, mivel McGahee futása nem hozott yard-okat. Manning passzolt egy szépet Tamme-nak, de a 1st down nem lett meg, csak 9 yard-ot sikerült szerezni. 3&1 jött, vagyis inkább 3&6, mivel Walton-nál láttak a bírók false start-ot (C-nél elég ritka, mivel ő indítja a play-t, elég nehéz neki indulni a snap előtt), de végül ezt sikerült megoldani, PM szorongatott helyzetből passzol Stokley-nak, aki pont elég yard-ot tudott szerezni, hogy meglegyen a 1st down. McGahee kapott egy újabb lehetőséget és ezúttal sikerült is kijutnia a jobb oldalra és végül 15 yard megszerzése után lökték ki a pályáról. Újabb 1&10 jött és ebből is 1&10 lett, ezúttal egy 14 yard-os Bay-Bay elkapásnak hála. Ekkor már a Falcons 40-es vonalán járt a Broncos és PM szeretett volna egyből sokkal közelebb kerülni a TD-hoz, de sajnos ismét rossz döntést hozott, amikor Stokley felé elindította a passzot, ezúttal túldobta az elkapóját és a labda így ismét egy védőhöz került, Robert McClain kapta el a 15-ön és egészen a 47-ig jutott vissza vele. Így végül a Franklin ellen befújt holding-ra se volt szüksége a hazaiaknak, így is kiváló helyről kezdhettek támadni. Még volt vissza 6:55 az első negyedből és már 3 INT-nél tartott PM és 10 pont volt a hátrány. Julio Jones kapott egy handoff-ot, de csak 1 yard-ot tudott szerezni, nem sikerült meglepni a védelmet. Ryan passzolt 2&9-nél, Turner el is kapta a labdát, de yard-okat nem tudott szerezni, hála Von-nak. Jött még egy passz, ezúttal White felé, de ez nem lett sikeres, ám utána repült egy sárga zászló, Tony Carter-nél láttak defensive pass interference-t a zebrák és ez a szabálytalanság 14 yard-ot és 1st down-t ért a Falcons-nak. John Fox bedobta a piros zászlót, mivel úgy gondolták a Broncos oldalán, hogy a labdába már beleért valaki korábban és így a DPI nem kellett volna, hogy számítson. Végül a bírók neki adtak igazat és érvénytelenítették a zászlót, punt-olni kellett tehát a Falcons-nak.




















Saját 10-es vonaláról kezdhette következő drive-ját a Broncos, McGahee kapta a labdát, újra jobbra indult és ezúttal is átjutott a védők első vonalán, végült 31 yard-ot szerzett, mire egy S a földre tudta vinni. Knowshon Moreno jött futni, de őt -2 yard-on megállították. Manning passza következett, Dreesen el is kapta a labdát és így szerzett 7 yard-ot. 3&5-nél ismét passzolt PM, ezúttal Tamme volt az elkapó, de csak 4 yard-os lett a catch, így 4&1-nél Britton Colquitt jött punt-olni. A Falcons a saját 11-éről indult a jó punt után, Turner szerzett két futással 7 yard-ot, így 3&3 jött. Ryan Gonzalez-nek próbált passzolni, de nem lett jó az átadás, így 3&out után jött ismét egy hazai punt. 1:23-nál elég jó helyről, saját 43-as vonaláról kezdhettek támadni PM-ék és McGahee két, összesen 12 yard-ot érő futásával meg is lett egy 1st down. Moreno kapta a labdát 1&10-nél 0:13-al az első negyed vége előtt, 4 yard után vitték le, de közben a labdát is ki tudták ütni a kezéből. A tojáslabda előrefelé pattogott és többen vetődtek rá egy időben, bár úgy tűnt, hogy Decker volt az első. Nagy tülekedés alakult ki, mind a labdánál, mind a tolongás mellett. Végül Franklin jött fel a labdával a kezében, a bírók mégis a Falcons-nak adták a labdát. Ettől még inkább elszabadultak az indulatok és az hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a helyettes bírók csak nehezen tudják majd uralni a helyzetet, ráadásul közben az üvöltöző Fox-al is meggyűlt a bajuk. Végül fújtak egy 15 yard-os felesleges durvaság büntetést a Falcons ellen, de ez inkább csak látszatintézkedésnek tűnt. Maradt még 0:02 a negyedből, ezt a hazaiak egy 3 yard-os Turner futással lepergették. Az első negyed után az eredmény tehát: 0-10.

A második negyedet egy sikertelen Ryan passz nyitotta, majd 3&7-nél a QB-t kikergette a védelem a zsebből, de ő futva elérte a 1st down-t, ráadásul amikor lábbal előre becsúszott kapott is egy tackle-t Mays-től, amit a bírók nem néztek jó szemmel és felesleges durvaságért 15 yard büntetéssel sújtották a védőt. Jött egy rövid passz White-nak, ami 8 yard-ot ért, majd 2&2-nél újra ő játszott össze Ryan-el és mivel az újabb sikeres passz 7 yard-ot ért, így újabb 1&10 jött volna az Atlantának, de mivel egy falember korán indult így 1&15 jött helyette. 2&15-nél, egy rossz passz után egy jó jött, Gonzalez kapta el és szerzett vele 16 yard-ot és 1st down-t. 1&10 ezúttal se következhetett, ám ezúttal a védőket látták szabálytalannak, a bírók szerint túl sokan voltak a pályán és ezt az ítéletüket Fox challenge-e után se változtatták meg. 1&5-ből 2&4 lett egy futással, majd ebből 3&2 egy Gonzalez elkapással. A 24 yard-ről próbáltak meg tovább haladni a hazaiak, de mivel Jacquizz Rodgers-t Champ elkapta a line of scrimmage-nél, így a futás sikertelen lett. Jött tehát ismét Bryant, most 42-ről rúghatott FG-t és ezúttal se hibázott -> 0-13.

A Broncos sajnos megint nem tudott válaszolni, egy 4 yard-os Bay-Bay elkapás és egy 4 yard-os McGahee futás után az újabb futás már csak 0 yard-os lett, ráadásul Ramirez-nél holding-ot láttak a bírók, de ez utóbbit a hazaiak természetesen nem kérték. Colquitt jött punt-olni és a 28-tól a 27-ig szállt a labda a rúgása után. A Falcons egy 3 yard-os Turner futással nyitotta a drive-ot, majd egy hosszú passz jött volna Jones-nak, ami nem lett jó, viszont a bírók Tony Carter ellen, elég rossz döntést hozva, DPI-t ítéltek, ami ezúttal 18 yard-ot ért a Falcons-nak. A 48-ról folytatódhatott a hazai támadás és Harry Douglas 9 yard-os elkapásával már a Broncos térfelén jártak. Jött egy újabb passzjáték, White el is kapta a Ryan átadását és 16 yard-ot szerzett. Ismét 1&10 következett, újabb passz szállt Gonzalez felé, a kiváló TE pedig 15 yard-os catch-et csinált a Broncos 12-es vonalán. Turner futott 1 yard-ot, majd Douglas csinált egy 10 yard-os elkapást az 1-en, így onnan jöhetett egy 1&goal. Passz jött, Gonzalez üresen maradt, köszönte szépen és megcsinálta az 1 yard-os TD elkapást, ami után Bryant XP-ja már 20-ra növelte a hazaiak előnyét -> 0-20.

Maradt még 4:39 a félidőből, amikor a denveri támadók elindultak egy újabb drive-ra, méghozzá most már komoly hátrányban. Decker kapott egy 5 yard-os passzot, majd újra ő jött egy 18 yard-os catch-el. A Manning-Decker összjáték elég jól működött továbbra is, hiszem meglett sorozatban a harmadik sikeres összjátékuk is a következő play-nél. Ezúttal az elkapás 10 yard-os lett, majd Decker elejtette a labdát, de egyből rá is vetődött, végül azonban az egész play nem számított, mivel illegal contatct-oz fújtak egy védő ellen és így a félpálya helyett csak a Broncos 48-áról folytatódhatott a támadás. McGahee futott 7 yard-ot az újrajátszott 1&10-nél, majd Moreno 0 yard-os futását negálták a zebrák egy 10 yard-os holding-al. 2&13 jött így és újra egy Decker elkapás volt soron, 12 yard-ot szerzett. 3&1-nél is ő volt a célpont, de ez az átadás nem lett sikeres, ahogy 4&1-nél se a Stokley felé szálló passz, de a bírók defesive holding-ot ítéltek a Stokley-n védekező CB ellen, majd valamiért az 5 yard-os büntetésért 11 yard-ot mértek le.2:45-nél jöhetett tehát egy 1&10 a Falcons 32-es vonaláról és McGahee futott 6 yard-ot. A 2&4-et még pont el lehetett indítani a two-minute warning előtt és McGahee 4 yard-os futásával sikerült is megszerezni a 1st down-t. A pihenő után egy sikertelen passz jött, de ami még rosszabb, Clady-nél láttak holding-ot, így 1&20-al folytatódott a játék. McGahee kapottt egy passzot és szerzett vele 10 yard-ot, majd Dreesen csinált egy 9 yard-os elkapást középen és így 3&1-et kellett megoldani 0:49-nél és sikerült is egy 4 yard-os Lance Ball futással. 0:21-nél passz jött volna a 9-ről, de nem sikerült megvédeni Manning-et, hátulra lépett ki a zsebből, de Vance Walker elkapta és -8 yard-nál a földre vitte. Időt kért a Broncos 0:14-nél, majd PM Demaryius Thomas felé passzolt az endzone bal oldalán és ő el is kapta a labdát, de a tőle maximum 1 méterre álló bíró azt jelezte, hogy nem tudta letenni mindkét lábát. A videóbíró azonban visszanézte az esetet és jelezte a pályán lévő főzebrának, hogy együtt is nézzék meg a felvételt, majd pár perc tanakodás után megadták a touchdown-t, mivel elég jól látszott, hogy a jobb lábfejét is le tudta tenni. Jöhetett tehát Prater az extra point-ra és 13-ra csökkentette a hátrányt, majd ő kickoff-ja után lett vége a félidőnek, mivel Rodgers csak a 35-ig jutott a return-el. A félidőben az eredmény tehát: 7-20.

A 30-ról kezdhette a második félidőt a Falcons egy 24 yard-os Lousaka Polite return után. Turner próbált futni 1&10-nél, de Von -2 yard-on tartotta. 2&12-nél Ryan Jones-nak passzolt és így szerzett az Atlanta 5 yard-ot. 3&7-nél újabb passz jött, ezúttal Gonzalez volt az elkapó és mivel 9 yard-ot ért az elkapás, így jöhetett egy 1&10, amit egy újabb követett, mivel Gonzalez csinált egy 12 yard-os elkapást. A Broncos térfeléről, a 46-ról folytatódhatott a drive, Turner futott 1 yard-ot, majd Jones csinált egy 5 yard-os elkapást, azaz 3&4 jöhetett. Ryan passzal akarta megoldani a helyzetet, Rodgers lett volna a célpont de nem lett jó az átadás. Punt következett tehát, amit végül Leonhard a 13-on kapott el egy fair catch-el. PM-ék tehát a 13-ról indulhattak neki a drive-nak és egy 1 yard-os Bay-Bay átadással indult a támadás, Asante Samuel hamar elkapta a denveri WR-t. Sajnos ennél tovább ezután se jutott a Broncos támadósora, mivel előbb Decker, majd Stokley se tudott elkapást csinálni. Jött újra Colquitt és a 38-ig szálló punt-ja után Nate Irving még 2 yard-al hátrébb tolta a Falcons drive nyitópozícióját. Passzokkal indult a Falcons, először Douglas kapta el Ryan passzát 8 yard-ért, majd White csinált két elkapást egymás után, összesen 41 yard-ért (21+20), így elég gyorsan a Broncos redzone-jába, egészen pontosan a 15-re ért az Atlanta. Ryan-t a pass rush kikergette a zsebből a következő 1&10-nél, de végül szerzett 4 yard-ot, ráadásul a bírók Champ ellen fújtak a holding-ot, amiért még kapott 5 yard-ot a Falcons. (ez egy alapvetően hibás döntés volt, mivel ha a QB kilép a zsebből holding-ot már nem nagyon lehetne futni) Jött egy 1&goal a 6-ról, majd egy 2&goal a 4-ről Turner futása után. Most egy passz következett, White volt a célpont és meg is lett neki az elkapás és a TD is, így Bryant újabb XP-ja újra 20-ra növelte a különbséget -> 7-27.




















7:08-on állt az óra, amikor a Broncos elkezdett támadni és McGahee 4 yard-os futásával nyitottak. Bay-Bay felé szállt egy sikertelen passz 2&6-nál, majd 3&6 helyett 3&1 jött egy korán induló védő miatt. McGahee próbálta futva megszerezni a 1st down-t, de 0 yard-on tartották a védők, így ismét Colquitt punt-ja jött, ami után a 4-ről indulhatott a hazai csapat. Rodgers futott 2 yard-ot, majd egy sikertelen passz után Ryan White-nak passzolt, aki 15 yard-ot és 1st down-t szerzett. Egy hosszú passzot próbált meg Ryan, de ez nem lett sikeres. A 2&10 előtt a Broncos-nak időt kellett kérnie, mivel megint sokan voltak a pályán, majd White kapott egy passzot, ami 11 yard-os elkapást eredményezett. 1&10, majd 2&10 jött, végül egy 3&8, mivel Snelling futott 2 yard-ot. Ryan futott (menekült) ismét, de csak 7 yard-ot tudott szerezni, azaz 4&1 és egy punt lett a drive vége. A 12-ről kezdhetett támadni a Broncos 1:50-nél és ismét egy futással indult a drive, ami ezúttal 3 yard-os lett. Passz jött, Stokley felé szállt, belenyúlt egy védő, magasra pattant a labda, de a rutinos slot WR nem adta fel és megszerezte a labdát, mielőtt az a földre eshetett volna és 16 yard-os lett az elkapása. 0:51-nél McGahee kapott egy 1 yard-os passzot, majd Matt Willis csinált egy 14 yard-os elkapást a negyed lezárásaként, ami után az eredmény tehát: 7-27.

A Broncos 46-os vonaláról folytatódott a meccs egy 7 yard-os McGahee futással, amit Ball elkapása követett, a RB végül 17 yard-ot szerzett a screen passzal, ami után a Falcons 30-as vonaláról jött egy 1&10. Két incomplete passz következet, ráadásul a második play alatt Ramirez ellen ítéltek a bírók egy illegal use of hands szabálytalanságot, azaz 2&20-at kellett megoldani. Bay-Bay-nek próbált passzolni PM, az átadás nem lett sikeres, de a bírók Samuel ellen egy DPI-t fújtak, ami 16 yard-ot és egy automatikus 1st down-t jelentett. PM újra Bay-Bay felé passzolt 1&10-nél és ezúttal meg is lett a catch, ami 12 yard-ot ért. 1&10 jött a 12-ről, McGahee futott 5 yatd-ot, majd újra ő futott 6-ot, majdnem meg is lett a TD, de végül 1&goal jött az 1-ről, majd mivel Bay-Bay korán indult, 1&goal a 6-ról. Willis McGahee futott először 3 yard-ot, majd második próbálkozásra meglett neki a TD egy bal oldali futással. Érkezett Prater a második XP-ra ezen az estén és ezúttal is berúgta -> 14-27.

11:48 maradt még a negyedből, Turner futása nyitotta a Falcons drive-ját, amit Ryan 4 yard-os menekülése követett. Időt kért az Atlanta, majd Ryan akart volna passzolni 3&5-nél, de Von végre oda tudott érni hozzá és el tudta kapni a QB-t egy -11 yard-os sack-re, így kierőszakolta a 3&out-ot. 9:35-nél érkezett a Broncos támadósor a pályára és 2&10-nél Bay-Bay 15 yard-os elkapása 1st down-t ért. Decker felé szállt egy passz, ami sikertelen lett (hosszú passz, majdnem megvolt, véleményes, hogy zászlót ért-e a védő megmozdulása), majd Bay-Bay csinált egy 4 yard-os elkapást. Passz jött volna 3&6-nál, de egy blitz-elő defensive back elkapta PM-et egy -11 yard-os sack-re, ami véget vetett a drive-nak. Colquitt kiváló punt-ot rúgott, Matt Willis a 3 yard-os vonalon kapta el a labdát. Gyors 3&out jött a hazaiaktól, Turner futott 3 yard-ot, majd két sikertelen Ryan pass következett, így a hazai punt után Decker 9 yard-os visszahordásával a Falcons térfeléről indulhatott a Broncos, a 45-ről.



















Decker kapott egy szép hosszú passzot az első play-nál, meg is csinálta a 18 yard-os elkapást a 27-en. Egy -2 yard-os sack után egy 11 yard-os Bay-Bay elkapás következett, majd McGahee futva oldotta meg a 3&1-et, 3 yard-or szerzett. Moreno kapott egy rövid passzot 1&10-nél, ami után egy 1&goal jött a 3-ról, mivel 12 yard-ot szerzett, mielőtt kilökték az oldalvonalon túlra. 1&goal-nál Decker felé szállt egy sikertelen passz, majd McGahee futott 1 yard-ot, azaz 3&goal jött a 2-ről. Bay-Bay-t nem sikerült játékba hoznia PM-nek, de mivel már csak 3:29 maradt az órán, így tiszta volt, hogy neki kell menni a 4&goal-nak és jó is lett a döntés, mivel Willis McGahee be tudott futni az endzone-ba a fal jobb oldalán és Prater XP-ja 6 pontra csökkentette a különbséget -> 21-27.

3:25 maradt még az órán, a Broncos-nak pedig még 2 időkérése volt. Turnef futott 4 yard-ot, majd újra ő még 1-et és ekkor 2:35-nél kérte ki az utolsó előtti idejét Fox.  A meccs legfontosabb play-e jött és sajnos ennél a 3&5-nél nem tudott újra nagyot játszani a védelem és Julio Jones meg tudta szerezni a 1st down-t egy 6 yard-os elkapással, ami azt jelentette, hogy a Broncos-nak már nem maradt esélye az ellentámadásra. Jött a 2-minute warning, majd még két Turner futás majd két Ryan térdelés, így pergett le a maradék 2 perc. A meccs végeredménye tehát: 21-27.

A legfontosabb denveri egyéni statisztikák a mérkőzésről:

Manning: 24/37 sikeres/összes passz, 241 passzolt yard, 1 passzolt TD, 3 interception
McGahee: 22 próbálkozás, 113 futott yard, 2 futott TD
D. Thomas: 8 elkapás, 78 elkapott yard, 1 elkapott TD
Decker: 4 elkapás, 53 elkapott yard
Stokley: 3 elkapás, 27 elkapott yard
Leonhard: 2 punt return, 1.0 visszahordott yard AVG
Bolden: 2 kick return, 23.4 visszahordott yard AVG
Prater: 0/0 FG, 3/3 XP
Colquitt: 5 punt, 50.2 yard AVG
Woodyard: 5+1 tackle
Moore: 5+1 tackle
Adams: 4+4 tackle
Mays: 3+2 tackle
Miller: 3 tackle, 1 sack

Hamar meglett a Broncos első veresége a 2012-es szezonban, de talán nem is baj, talán kellett is ez a pofon. Sajnos az első negyed 4 eladott labdája megpecsételte a csapat sorsát. 20 pontról sikerült visszajönni 6-ra, de sajnos kifutott a csapat az időből a végére. A védelem elég jól tartotta magát, de ezúttal a Ryan-White-Jones-Gonzalez egység túl nagy falatnak bizonyult, főleg Harris hiányában, ráadásul a pass rush-t jól megfogták a hazaiak.

Nehéz igazából bárkit is kiemelni, a támadó oldalon talán a 113 yard-ot és 2 TD-t szerző McGahee-t, a védő oldalon a pedig sack-et és két tackle for loss-t szerző Von-t. Manning-től ennél több kell, ezt ő is biztosan tudja, reméljük, hogy ilyen meccse és főleg ilyen negyede nem lesz több idén.

Az AFC West divízió állása a 2. játékhét után:

1. San Diego Chargers 2-0
2. Denver Broncos 1-1
3. Kansas City Chiefs 0-2
4. Oakland Raiders 0-2

Egyedül a Chargers tudta két győzelemmel kezdeni az évet, a második héten 38-10 arányban ütötték ki a Titans, közben a KC második vereségét a Bills (17-35), a Raiders-ét a Dolphins (13-35) okozta meglepően sima különbséggel. Ellenfeleink közül a San Diego legközelebb éppen az Atlanta ellen fog játszani, az Oakland a Pittsburgh-öt láthatja vendégül, a Chiefs pedig New Orleans-ba utazik.

A henger nálunk sem áll meg, sőt még csak nem is lassít, hiszen következik egy újabb kemény próbatétel, a Houston Texans  (2-0) érkezik a Mile High City-be, a Denver-ben nagy megbecsülésnek örvendő Gary Kubiak vezetésével. A Texans védelme és támadósora is a liga legjobbjai között van eddig idén, így mindenképpen nagy kihívás lesznek a Broncos-nak, akik azért a hazai pálya előnyében mindenképpen bízhatnak e dome-csapat ellen. A mérkőzést magyar idő szerint vasárnap este, 22:25-kor rendezik és ezúttal is a lényeg:

Nyerni kell, nincs mese...


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr494796369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.09.22. 20:23:37

kis szerencsével visszahozhattuk volna a meccset a végén, de majd holnap a texans ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.22. 21:10:27

Injury report vs. HOU: Kuper out, Harris probable, Stokley probable, Miller probable, Porter probable, Carter probable, Dreessen probable.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.23. 21:17:45

Broncos inactives: C. Kuper, C. Davis, S. Siliga, S. Johnson, A. Caldwell, K. Moreno, C. Hanie.

milo_hedgie#23 2012.09.23. 21:45:34

moreno a múltkori után kikerült az aktív rosterből

milo_hedgie#23 2012.09.23. 21:47:14

király lett az összefoglaló,hogyhogy most nincs új előzetes?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.23. 22:20:14

Black_Adder-nek nem volt ideje írni, be kell érnetek most két meccs közt az összefoglalóval.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.23. 22:36:43

Doom safety-vel vezetünk a legelején, szépen beköszönt a sok fikázás után. :P

foppa21 2012.09.23. 23:11:35

5-7 az első negyed után, jól kezdtünk de aztán megetettek minket egy TDvel

foppa21 2012.09.23. 23:16:55

a második menet elején csináltak még egy pass TDt 5-14 már

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.23. 23:21:31

Teljesen állva hagyták a csapatot, gyakorlatilg az első negyed felétől csak bottal ütjük a nyomukat, innen nehéz lesz visszakapaszkodni.

milo_hedgie#23 2012.09.23. 23:36:29

csak egy nagyon jó második félidővel lehetne esélyünk innne,de nem hiszem hogy siekerülne leszedni időben

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 01:11:51

20 pont hátrány az utolsó negyed előtt, ez már bukta :(

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 01:20:46

manning végre adott egy td passzt amikor már mindegy 31-18 oda

foppa21 2012.09.24. 01:49:46

3 perccel a vége előtt dreessen TD! megint a végére hozzuk vissza a meccset, 31-25 már csak

Coach Sacco 2012.09.24. 13:12:39

Két jó csapattól kaptunk, szerintem ezzel nincs baj, de muszáj lesz javulni. Aggasztóbb McGahee sérülése, ha hosszú időre kiesik, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz.

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 17:09:48

hát nem tudom az első pár meccs csalódás, ahhoz képest hogy mindenki super bowlról beszélt

Black_Adder 2012.09.24. 22:19:39

sry nem tudtam előzetest írni.

a mutatott játék alapján semmi okunk tovább bizakodni.
1-2
Az utóbbi >5 évben az utolsó 4 meccsből 1-nél többet nem nyertünk
2-5
A saját divíziót idejét se tudom mikor hoztuk 3-3-nál jobb mérleggel
5-8
Ebből lehet 8-8, ami idén is elég lenne valszeg, de az meg azt jelenti, h nem hibázhatunk a Pats ellen pl, vagy a Saints ellen vagy a Bengals ellen

3 meccs után korai temetni a csapatot, de kiugró optimizmusra se látok okot...

Foresz 2012.09.25. 12:07:20

A védelmünk passzjáték ellen tiszta siralmas,támadásban meg nincsenek normális célpontok.Vagy ha vannak azok olyan lassúak,hogy nem tudnak emberről elszakadni.A támadófalunk -vagy nem tudom hogy hívják őket pontosan - meg nem képes megvédeni az irányítót addig ameddig kellene.Erre rájön még hogy Manning 3 métert nem óhajt futni,amiből a legutóbbi két meccsen lehetett volna pár yardot hozni.

milo_hedgie#23 2012.09.25. 20:10:47

@Black_Adder: semmi baj,nem azért írtam,csak megszoktam a jót:))

VonMiller58® 2012.09.25. 22:04:27

OFF:
Bocs hogy nem idetartozó dolgot írok de érdekelne hogy mikor jönnek vissza az nfl bírók mert elég zavaró hogy a meccs nem az alapján dől el hogy ki játszott jobban hanem hogy a bírok ki javára hoztak több kedvező döntést.
Pl.:Pats-Ravens vagy Packers-Seahawks meccs.
Előbbinél én bármennyire is nem szeretem a Patset de szerintem nem volt bent a FG.Utóbbinál pedig még az egymás mellett álló két bíró sem tudta eldönteni TD-e vagy sem.Megjegyzem végül a rossz döntést hozták meg mert azt sztem nem a WR kapta el.Biztos hogy az NFL-nek a bírókon kell spórolnia?

Tomi_Tanguay 2012.09.26. 08:46:53

látom filip megint horzsol a broncos topikban:D

milo_hedgie#23 2012.09.26. 19:53:44

kuper egyre jobban van és hamarosan visszatér,talán már most hétvégén

Black_Adder 2012.09.27. 12:27:31

@VonMiller58®: ma már azok lesznek, győzött a józan ész.

Ez a 3 hét egészen szánalmas volt...


süti beállítások módosítása