Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Kötelező győzelmek

2013.05.11. 22:17 - Filip89

Az első két meccsét győzelemmel abszolválta a Denver Outlaws együttese a 2013-as MLL-szezonban két gyengébb képességű csapat ellen. Mondhatni, a kötelezőket hoztuk, mostantól viszont jönnek a komolyabb rangadók, és hamarosan kiderül, hogy a liga legjobb csapataival szemben miként tudunk helytállni.



Az április 27-i évadnyitó alkalmával 21-16-os győzelmet arattunk a Charlotte Hounds otthonában.
Lassan lendültünk játékba és a mérkőzés első három találatát a vendéglátók szerezték, később Turri és C. Bocklet góljaival egyetlen találatra megközelítettük őket az első negyed végére. Kisvártatva viszont újra kettővel elhúzott a Hounds, ám a második felvonás derekánál sorozatban három találattal végre fordítani tudtunk, Kimener jóvoltából vezettünk először a mérkőzés 22. percében 6-5-nél. Nem adták olcsón a bőrüket a házigazdák, Danowski vezérletével kis idő múlva megint fordítani voltak képesek, de hamarosan Sieverts egy perc alatt duplázott, így a félidő idejére 10-8-as lépéselőnyt tudtunk magunkénak.
Nagyszerű ütemben kezdtük a második félidőt, és alig több mint két perc alatt három gólt szereztünk C. Bocklet két és Kimener egy góljával, így rögvest öttel elhúztunk. Fordult a kocka és rövidesen a Charlotte szerzett négy megválaszolatlan találatot, de a játékrész hajrában C. Bocklet és Turri újabb találatainak köszönhetően hárommal mi álltunk jobban a befejező játékrészt megelőzően. A negyedik negyedet újabb két találattal kezdtük, melyre egy duplával válaszoltak a házigazdák, de kisvártatva Boltus, Mangan és Snider védhetetlen lövéseivel újra el tudtunk szakadni, és a gólzáporos végjátékban sem volt már képes közelebb zárkózni a Hounds, így öt gólos különbséggel jobbnak bizonyultunk náluk.
A másodéves Chris Bocklet egymaga hat találatot vállalt, öt ponttal követte őt a mesterhármast jegyző Jeremy Sieverts, aki egy asszisztot és egy két pontos találatot is jegyzett. A veterán középpályás Terry Kimener ugyancsak elérte a mesterhármast, Will Mangan és Justin Turri pedig dupláztak. Jesse Schwartzman kissé év eleji formában működött, 25 kapujára tartó lövésből csak tízet hárított, de a győzelmet így is megszerezte.

A második fordulóban az Ohio Machine vendégeként diadalmaskodtunk 13-8 arányban múlt szombaton.
Egyértelmű esélyesként vártuk az évad második fellépését, és bár a házigazdák szerezték a találkozó első találatát, a nyitó játékrész végére Mundorf, C. Bocklet és Sieverts találataival magabiztosan megfordítottuk az eredményt a magunk javára. A második negyedben Kimener és Mundorf góljaival már 5-1-re is vezettünk, de a félidő előtti percekben három megválaszolatlan találattal közelebb lopózott a Machine, így a szünetbeli állás csak 5-4 volt a javunkra. A hazaiak tehát minden erejükkel igyekeztek ragadni a mieinkre, és az első 30 perc alatt mindez egész jól sikerült is nekik.
A hosszú szünet után viszont rövidesen leszakítottuk őket magunkról, a harmadik negyed alatt ugyanis öt különböző játékosunk öt góljára csak egyetlen válasz érkezett a Machine részéről. Ebben az időszakban Pennington, Turri, C. Bocklet, Snider és Mangan vették be az ellenfél kapuját, általuk öttel megléptünk. A befejező játékrészben Boltus még duplázott, Chris Bocklet pedig ismét elérte a mesterhármast, közben a Machine igyekezett még futni az eredmény után, de a folyamatos lemaradásban már nem igazán tudták tartani velünk a lépést, a különbség legalább nem változott a záró felvonásban, maradt az öt gólos differencia a csapatok közt, másodszor is magabiztos győzelmet arattunk.
Az ifjabbik Bocklet említett mesterhármasa mellett Brendan Mundorf 2+2-t ért el, Jeremy Boltus pedig szintén duplázott, a sok egy gólos emberünk közül leginkább Jeremy Sieverts-t érdemes kiemelni, aki a találata mellett háromszor jeleskedett az előkészítő szerepében. A veterán hálóőr Jesse Schwartzman kereken 50 %-os formában védett, 16 lövésből nyolcat védett, nyolcat nem.

Az MLL alapszakaszának jelenlegi állása (W-L):

1. Chesapeake Bayhawks 2-0
2. Denver Outlaws 2-0
3. Hamilton Nationals 1-0
4. Rochester Rattlers 1-1
5. New York Lizards 1-1
6. Charlotte Hounds 1-1
7. Ohio Machine 0-1
8. Boston Cannons 0-2

A harmadik fordulóban következik az idény első igazán komoly rangadója, a nyeretlenül rajtoló Boston Cannons otthonában az eddigieknél sokkal nehezebb összecsapásra kell számítanunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr635296225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2013.05.12. 18:02:20

14-10re nyertünk a cannons ellen is. 3-0val rajtoltunk,amíg ők 0-3al....

milo_hedgie#23 2013.05.12. 18:21:23

az nll bajnoka idén is a rochester lett!


süti beállítások módosítása