Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Denver Sports Blog: Átalakulás

2013.06.25. 18:23 - Filip89

Oldalunk fennállásának negyedik évfordulója kapcsán, úgy gondoltuk, hogy további bővülésre van szükség a coloradói sportrajongók minél inkább széleskörű kiszolgálása érdekében.

Véleményünk szerint a legfontosabb változás az volt, hogy csökkentsük az elérhető felületek számát, és inkább egy oldalon legyen tényleg minden, ami bennünket és a helyi csapatokat érinti, s a szurkolók leginkább kíváncsiak lehetnek rá. Ennek eredményeképpen a méltán népszerű Get In The Ring blog átköltözött a DSB-ra, és mostantól Filip kormányzó napi összefoglalóit, illetve egyéb kiszámíthatatlan agymenéseit is ezen az oldalon olvashatja az, aki kíváncsi rá - ezen az írások piros betűkkel lesznek megjelölve, így aki nem kíváncsi a helyenként abszolút más témákkal foglalkozó kiadásokra, az egyszerűen túlgörgethet rajtuk.

Továbbá a DSB twitter oldala beágyazásra került bal oldalra, és mostantól ezen a felületen is aktívabbak leszünk, hogy a legfontosabb, egy-egy mondatos információkról is minél gyorsabb tájékoztatást adjunk. Emellett a blog kínálatát megtöltöttük néhány helyi csapat farmkirendeltségével, vagy éppen coloradói alacsonyabb osztályú egyesülettel, akikről előreláthatólag legtöbbször ugyancsak a twitter csatornánkon olvashattok majd.

Ezen felül reményeink szerint egyre többször fogunk jelentkezni a hosszabb összefoglalók mellett rövid hírekkel is, hogy minél több irányból közelítsük meg kedvenc csapatainkat a helyi szurkolók legnagyobb örömére.

Tartsatok továbbra is velünk, s kövessétek az immár négy éves Denver Sports Blogot! :)




A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr485377820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.06.25. 18:49:44

wow:) akkor írjunk mostantól rövid híreket?
drillers & sky sox de király lesz:D csak ki a fasz fogja ezeket olvasni?:DDD

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.06.25. 19:13:21

Igen. Csak nem tudtam még tag-eket beszúrni, mert nem tudom, hogy az új oldalon hogy kell. :)

Nem titkoltam soha, hogy a major sportok helyett minél jobban át akarom terelni az általános figyelmet a college és a minor csapatokra. Nem véletlen nem írok major csapatokról szinte soha, csak lacrosse-ról.

Remélem jövőre már nem ragaszkodsz hozzá, és a shitlanche-t le is vehetjük a csapatok közül.

Tomi_Tanguay 2013.06.25. 19:47:16

év végére kicsit elment a kedvem tőle. de szerintem most újra lesz. majd megbeszéljük, gondolom rajtam kívül más úgyse írna és akkor felejtős a rovat:S

foppa21 2013.06.25. 21:06:58

4 éves a denver sports blog? filip életének legnagyobb alkotása:-))))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.06.25. 22:25:04

Én is azt hittem, amíg meg nem született a kislányom. :)

milan10kb 2013.06.26. 08:48:03

Azért az fáj, hogy a shit odakerült Lanche elé.... :) Bár az előzményeket nem ismerem.


süti beállítások módosítása