Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Andre Roberson a Thunder-ben

2013.06.29. 15:37 - Filip89

A csütörtökön megtartott NBA Drafton az elmúlt évek legjobb coloradói egyetemi kosárlabdázójának tartott Andre Roberson az első körben kelt el. A Colorado Buffaloes harmadéves támadóját a börze 26. pozíciójában a Minnesota Timberwolves választotta ki a Golden State Warriors számára, akik azonban egy csereüzletben rögtön továbbították őt az Oklahoma City Thunder rendelkezésére.

A Pac-12 tavalyi legjobb védekező játékosa sok szakértőt meglepett, hogy első körös lett, akik azonban tényleg ismerik őt, azt sem tarthatták kizártnak, hogy még ennél is magasabb helyen kerül kiválasztásra.

Roberson a junior évét követően azért döntött a profi liga mellett, mert úgy érezte, az egyetemen már nem képes tovább fejleszteni a támadójátékát. Három éves karrierjét 1000 pont és 1000 lepattanó felett zárta, egyúttal a CU történetének nyolcadik első körös pick-je lett.

Az OKC személyében egy vitathatatlan élcsapathoz került, ahol eleinte biztosan meg kell majd küzdenie minden egyes percért, de a fejlődés szempontjából nagyon jó helyre került, teljes joggal bízhatunk benne, hogy néhány éven belül az NBA meghatározó játékosa lehet belőle.

A drafton egy másik helyi tehetség is gazdára talált, ugyanis az 53. pozícióban az Indiana választotta ki Colton Iverson-t, és egyből tovább cserélték őt a fiatalító Boston Celtics-be. A senior center egy transzfer után az utolsó idényét húzta le a Colorado State-ben, a csapat legjobb blokkolójaként 14.2 pontot és 9.8 lepattanót átlagolt meccsenként.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr975384674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása