Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

DU kiválasztottak az NHL Drafton

2013.07.01. 13:59 - Filip89

A vasárnapi napon lebonyolított New jersey-i NHL Drafton két fiatal tehetséget választottak ki profi klubok a Denver Pioneers egyetemi csapatából.

Az egyetemi pályafutását ősztől kezdő hátvéd Will Butcher éppen a költözésre váró helyi Colorado Avalanche által került draftolásra a börze ötödik körének 123. pozíciójában. A 18 esztendős védő előzetesen a 87. helyre volt rangsorolva az Észak-amerikai mezőnyjátékosok között, az elmúlt két évben az amerikai utánpótlásprogramot erősítette. Butcher az USA U18-as csapatában 67 mérkőzésen 37 pontot (11 gól és 26 assziszt) szerzett.

Eközben az egymást követő második drafton résztvevő Quentin Shore 2013-ban végre csapatot talált magának, az összetettbeli 168. pozícióban az Ottawa Senators csapott le a játékjogára. A sophomore szezonjára készülő Shore tavaly újoncként 10 gólt és 9 asszisztot postázott 39 mérkőzés alatt a DU színeiben, jó teljesítménye révén kétszer is a hét legjobb újoncának választották.

A Pioneers jövőévi keretében előreláthatólag hat draftolt játékos fog szerepelni, tavaly hét, a 2011/12-es idényben kilenc kiválasztott erősítette a csapatot.

Komoly elismerés a program számára, hogy 2002 óta az idei zsinórban a 12. esztendő volt, hogy legalább egy Pioneers-játékos elkelt az NHL Drafton.

Butcher drafted in fifth round of 2013 NHL Draft by Colorado, Shore tabbed in sixth round by Ottawa

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr715386168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása