Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Dodgers 1:2 L

2013.07.05. 08:36 - Tomi_Tanguay

A Colorado Rockies az első két meccs elvesztésével elbukta a Los Angeles Dodgers elleni hazai párharcot az elmúlt három napban.



1. meccs, kedd: Rockies-Dodgers 0-8
A párharc nyitó mérkőzésén Oswalt volt a mieink kezdő dobója, elkapókét Torrealba kezdett, a belső négyest Helton, LeMahieu, Rutledge, Arenado alkotta, kívül a CarGo-Colvin-Cuddy hármas kezdett. A legelső dobórészben egyetlen single után kidobtuk a rabolni készülő futót, majd az első akcióban egyedül Rutledge járt bázison egy mezőnyhibának köszönhetően. A folytatásban rögtön beszedtünk két single találatot, melyet követően Kemp groundoutos kiesése közben ért haza az első futó, egy újabb single után pedig Uribe RBI singleből újabb futást vittek be, közben denveri oldalon Torrealba jegyezte az egyetlen ütést. A harmadik tetején a leadoff doublet követően A. Gonzalez 2run hazafutásával növelte előnyét a vendég csapat, a mieinknél három sima kiesés történt. Újra duplával indult a Dodgers akciója, utána Uribe pontot érő singlelel már 5-0 volt a különbség a javukra három újabb denveri out mellett. A következő játékban egyetlen singlet szenvedtünk el, a denveri oldalon is csak egy single találat született ismét Torrealba jóvoltából. Az első cseredobó Ottavino a leadoff singelt követően sorban három embert ejtett ki, majd LeMahieu single ütése után nálunk is mindhárom ütő búcsúzott. Ezt követően a hetedik inninget Puig solo HRal nyitották, végül további két séta után tudtuk befejezni a játékrészt, mialatt Helton single után Torrealba dupla játékot szenvedett el. A nyolcadik támadást duplával nyitotta a Dodgers, majd két kieső mellett Ellis RBI singlelel módosították 7-0ra az eredményt. Eközben három denveri kiesett, majd Escalona kárára született két ütés, a másodikból Ethier volt eredményes egy duplával, végül három outtal zártuk a mérkőzést, melyet nagyon simán vesztettünk el.
- Hamar eldőlt a meccs, végig alárendelt szerepet játszottunk és a shutout közben mindössze négy ütést hoztunk össze a vendégek 14 találatával szemben. Torrealba három beállás alatt két találatra volt képes, ellenben Cuddyer nagy sorozata most megszakadt. Oswalt harmadik kezdésén a harmadik vereséget kapta, öt inning alatt most kilenc ütésből szenvedett el öt pontot. Ottavino a következő három játékban csak két futást szenvedett el, a végén még Escalona ellen is született egy run.

2. meccs, szerda: Rockies-Dodgers 8-10
A második mérkőzésen Rosario volt az elkapó, a shortstop Herrera lehetett, új ember volt még a center fielden Dickerson, az aktuális kezdő dobó Chatwood volt. A legelső játékban hamar beszedtünk egy duplát, majd A. Gonzalez játéka közben Rosario missed catch errorból hazaért az első LAi futó, csak újabb két vendég ütés után tudtuk elhárítani a veszélyt. Ezalatt két kieső után CarGo hazafutásával egyenlítettünk, majd könnyedén kiejtettük a Dodgers hármasát. A második támadásban egy double és két walk jóvoltából feltöltöttük a bázisokat és LeMahieu doublelal két embert küldött haza, CarGo szándékos sétát kapott, majd az újabb bases loaded helyzetnél Cuddy sétájával voltunk ismét eredményesek. A harmadik tetején egyetlen singlet szenvedtünk el és az Arenado-Herrera-Helton dupla játékkal védekeztünk A. Gonzalez ellen, miközben Helton duplája után Arenado kapott lineout DPt. Ezt követően az első single után A. Ellis pontot érő ütésével kezdte meg a felzárkózást az ellenfél, Uribe 2run hazafutásával villámgyorsan egyenlítettek, majd a dobó duplája után M. Ellis hintett egy triplát, mellyel 5-4re rögtön fordítottak. A folytatásban nálunk csak egy séta született, majd az első ütő A. Gonzalez solo HRal csengetett be és egy single után zártuk le az akciót, aztán két sétát harcoltunk ki Rosario és Helton jóvoltából, Herrera kieséses játéka közben pedig az egyik futó haza ért. A hatodik dobórészben az első reliever Corpas kárára két single született, majd a hármason lévő futót Puig biztonságijával terelték haza, nálunk mind a három ütő kiesett. A hetedik tetején egy doublet és egy walkot követően Kemp RBI groundouttal volt eredményes és 8-5re vezettek. Ezt követően Cuddy és Rosario jutottak bázisra, Helton groundout közben szépítettünk, egyből után Arenado RBI singlelel talált be és egyetlen pontra visszazárkóztunk. Lopez két outig egyetlen ütést kapott, Outman zárta le a nyolcadik játékot, közben támadásban egy singlet hoztunk CarGo jóvoltából, majd Brothers kárára sajnos végképp eldőlt a meccs, mivel Ramirez és Kemp is kibombázott egy-egy solo HR-t. A legutolsó akciót Rosario sétájával kezdtük és egy indifferenceből a kettesre jutott, ahonnan Arenado juttatta haza őt egy RBI singlelel, aztán viszont Herrera és  Colvin kiestek, így be kelett érnünk a 10-8as fiaskóval.
- Megint gyengén muzsikáltunk, az ütésekben 10-17re végeztünk. Arenado két pontot érő ütést vállalt négy beállás alatt, jelenleg 26 RBInál tart. LeMahieu 2run duplája volt a napi egyetlen találata, 11 pontos az idényben. Gonzalez és Herrera értek még el két-két ütést, mindketten egy pontot írtak fel maguknak. Chatwood az elmúlt hetek jó teljesítménye után most visszaesett, öt inning alatt 11 ütésből hat futást szenvedett el, a második veresége volt a szezonban. Őt követően Corpas két pontot kapott két játékban, Lopez 0.2, Outman 0.1 IPt abszolvált. Brothers pedig megduplázta idei pontjai számát, ugyanis a kilencedik inningben két HRt kapott, ezzel 1.00 fölé ment az ERA statisztikája.
























3. meccs, csütörtök: Rockies-Dodgers 9-5

A harmadik felvonásra visszatért a kezdőbe a SS Rutledge és a CF Colvin, a soros kezdő dobó Chacin lehetett. Az első dobórészben csak egyetlen 2out singlet engedélyeztünk, majd LeMahieu leadoff doublet követően CarGo RBI double találatával szereztük meg a vezetést. A vendégek egy singlet követően Kemp 2run hazafutásával máris fordítottak, majd újabb két single ellenére zsinórban három kiejtéssel lezártuk az inninget, mialatt az ütőink nem kerültek bázisra. A harmadik tetején Chacin egy popout és egy strikeout jóvoltából hárította el a loaded 1out szituációt, majd az első két singlet követően Rutledge pontot érő single találatával egyenlítettünk, kisvártatva Cuddy 2run RBI doublet hintett és egy errorból a hármas bázisra jutott, ahonnan Rosario küldte haza egy sac flyal, mely által 5-2re fordítottunk. Ezt követően az egész negyedik inning alatt egyetlen pályára kerülés történt a vendégek részéről egy séta formájában, majd az ötödik tetején is csak egy singlet kaptunk. Aztán a soron következő akciót Rutledge duplájával nyitottuk, Cuddy sétát harcolt ki, Rosario RBI singlelel volt eredményes, őt követően Helton újabb singlet vágott, majd két out mellett Colvin singlelel növeltük 8-2re az előnyt. Aztán egy séta után Puig RBI singlelel talált be, Chacint Outman váltotta, de A. Gonzaleztől beszedett egy pontot érő doublet, mire sikerült lezárnia az inninget. Ezalatt támadásban LeMahieu tette tiszteletét az egyes bázison, de lekapcsolták rablás közben, majd Outman és Escalona együttes erővel hozták a hetedik játszmát. Aztán a legelső ütő Cuddy bombázott ki egy HRt a right fieldre, majd Belisle egy double ellenére hozta a következő játékrészt. A nyolcadik támadásban csak Rutledge vállalt egy 2out singlet, végül még Betancourt ellen A. Gonzalez HRal szépítettek a vendégek, de a 9-5ös Rockies győzelem már nem forgott veszélyben.
- A vendégek 13, a mieink 12 ütéssel zártak, Cuddyer három lehetőség alatt két találatából három RBIt vállalt és három futást harcolt ki, immár 52 pontos a szezonban. LeMahieu kiválóan debütált a leadoff hitter szerepkörében, 3/4es hatékonyságot és egy sétát ért el. Rosario egy ütés mellett két RBIt termelt, ezzel 43nál jár az évben. Chacin az idei nyolcadik győztes meccs alkalmával kilenc ütés ellenére csak négy futást kapott az első 5.2 játék alatt. Outman és Escalona két-két outot hoztak le, Belisle egy egész inninget teljesített, Betancourt az utolsó játékban két ütést és egy futást engedélyezett.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 44-41 (85 meccs)
2. Colorado Rockies 42-44 (86 meccs)
3. Los Angeles Dodgers 40-44 (84 meccs)
4. San Diego Padres 40-46 (86 meccs)
5. San Francisco Giants 39-45 (84 meccs)


Megtartottuk a második helyet az egyre kiegyenlítettebb divízióban, bár a Dodgers a mieink legyőzésével feljebb kapaszkodott, mert a Padrest söpörte a Red Sox, a Giantst pedig a Reds. A hétvégén a csoporton belül ARZ-COL és SF-LAD párharcok következnek, a SD pedig a fővárosban vendégszerepel.

Tehát a következő három mérkőzésünket az Arizona Diamondbacks otthonában fogjuk vívni idegenben a következő menetrend szerint: szombat 03:40, vasárnap 04:10, vasárnap 22:10. Remélhetőleg sikerül újra elkapni a fonalat és idegenbeli sikerekkel tudjuk feledtetni a gyengébb eredményeket. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr475391818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.07.05. 08:39:59

d'backs vs rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Jorge De La Rosa (8-4, 3.09 ERA) at Diamondbacks' Tyler Skaggs (1-1, 5.40), 7:40 p.m., ROOT

Saturday: Rockies' Drew Pomeranz (0-1, 8.31) at Diamondbacks' Wade Miley (4-7, 4.29), 8:10 p.m., ROOT

Sunday: Rockies' Roy Oswalt (0-3, 7.88) at Diamond- backs' Patrick Corbin (9-1, 2.49), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.07.05. 21:11:55

fowler és tulo is még az all star szünet előtt vissza akar térni

Tomi_Tanguay 2013.07.06. 02:22:14

Rockies 7/5 vs ARI: LeMahieu 4, Dickerson 7, Cuddy 9, Rosario 2, Pacheco 3, Arenado 5, Colvin 8, Rutledge 6, De La Rosa 1

foppa21 2013.07.06. 08:21:28

5-0ra nagyon simán kikaptunk

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 00:26:01

Rockies 7/6 at ARI: Rutledge 4, Herrera 6, CarGo 7, Cuddy 9, Arenado 5, Helton 3, Torrealba 2, Colvin 8, Pomeranz 1

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 07:13:02

másodszor még jobban kikaptunk, 11-1 lett:(

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 07:13:58

tulo és cargo kezdők, plusz cuddy is ott lesz az all staron!

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 21:47:23

D LeMahieu 2B
J Pacheco 1B
C Gonzalez LF
M Cuddyer
W Rosario
N Arenado
T Colvin CF
J Herrera SS
R Oswalt P

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 22:55:13

eddig jó, oswaltot a másodikban le kellett cserélni mert megsérült. és persze már vezetnek is.

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 23:34:26

a felénél 0-4re állunk, kezdem megunni...majd holnap lesz összefoglaló, az biztos.

Tomi_Tanguay 2013.07.07. 23:42:07

oswalt térd sérülés. biztosan DL lesz. megint nincs dobónk szinte


süti beállítások módosítása