Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Bemutatkozás

2013.07.06. 16:37 - Tomi_Tanguay

A 2007/08-as szezon megkezdése óta a Lake Erie Monsters funkionál a Colorado Avalanche AHL-es farmcsapataként, mellyel a denveri klub első saját fiókcsapata lettek.

Clevelandben hosszú évek óta folyamatosan volt jégkorong, az első csapat létrejötte egészen az 1930as évtizedik vezethető vissza, azonban az elmúlt időszakban csak farm szinten vitézkedtek a helyi csapatok. 2007ben a tulajdonos Dan Gilbert által vezetett csoport felvásárolta a Utah Grizzlies jogait és Ohioba költöztette a klubot.

Hat éves története alatt a Monsters egyetlen alkalommal jutott be a rájátszásba, a 2010/11-es idényt követően azonban a divízió-elődöntőben rögtön búcsúzni kényszerültek a Manitoba Moose elleni párharcban 4-3as összesítéssel. Sajnos, a többi szezonban a csapat igazán közel sem tudott kerülni a rájátszáshoz, az elmúlt két évben a pozitív mérleg ellenére sem érték el a POt.

A Monstersből az évek során rendre számtalan játékos került fel a legmagasabb osztályba, olyan későbbi NHL-es meghatározó hokisok nevelkedtek például a clevelandi kirendeltségen, mint például Stewart, Shattenkirk, McLeod, Olver vagy Elliott.

A csapat fennállása hetedik szezonjára készül, ősztől szokás szerint az AHL Keleti főcsoportjának Északi divíziójában harcolhatunk a sikerekért. A fedélzeten minden bizonnyal olyan első körös kiválasztottakkal, mint Hishon vagy Siemens, és több rutinos játékossal, így a soron következő szezonnak ismét reális playoff-esélyekkel vághatunk majd neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr275394272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása