Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies: Sérülési infók

2013.07.08. 09:30 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt napokban ismét történtek olyan események a Colorado Rockies háza táján, amiről érdemes egy külön írásban beszámolni.

Először is jó hír, hogy Troy Tulowitzki és Dexter Fowler hétfőtől a Colorado Springs Sky Soxban fog játszani, előbbinek három, utóbbinak két felhozó meccsre van szüksége a sérülése után, majd elvileg jöhetnek vissza a Roxhoz. Tulo bordatörés, Dex csuklósérülés után készül a visszatérésre, jó eséllyel a csütörtöktől induló Dodgers elleni series nyitó meccsén már mindketten ott lehetnek.

Vasárnap a kezdő dobó Roy Oswaltot már a második inningben le kellett cserélni a D'backs elleni series finaleon komoly térd sérülésből kifolyólag és teljesen biztos, hogy a dobónak DLre kell mennie és több hetet ki kell hagynia. Azért is vagyunk nehéz helyzetben, mert eddig is csak három starternek volt biztos helye a rotációban (Chacin, De La Rosa, Chatwood), ha bárki más startol, 15-30 W-L a mérlegünk. Nicasio rossz forma miatt került le a Sky Soxba és eddig Pomeranz se találja a helyét. Újra felmerültek a trade lehetőségek, szem előtt lehet például Garza (Cubs) vagy Harrell (Astros)

Sajnos, alig hogy visszatért Carlos Gonzalez, ismét megsérült. A vasárnapi találkozó közben a középső ujját fájlalta, a vége felé már ütés közben is zavarta, így le kellett cserélni, de komoly sérüléstől nem kell tartani, legfeljebb pár meccset fog kihagyni.

Jó lenne, ha végre minél több sérült visszatérhetne és újra összeállhatna a gárda, hogy az ASG után megkezdjük a felzárkózást és még harcolhassunk a playoffért.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr595395588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2013.07.08. 20:59:02

remélem akkor csütörtökön tényleg jön vissza tulo és fowler


süti beállítások módosítása