Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Dodgers - Rockies 2:2 T

2013.07.15. 08:27 - Tomi_Tanguay

Az All Star szünet előtti utolsó párharcban a Colorado Rockies négy mérkőzés alatt 2:2es döntetlent regisztrált a Los Angeles Dodgers otthonában.



1. meccs, csütörtök: Dodgers-Rockies 6-1
A series első mérkőzésén két nagy visszatérőt köszönthettük a kezdőben, Pomeranz volt a kezdő dobónk, a belső négyest Helton, Rutledge, Tulo, Arenado alkották, az elkapó Rosario volt, kívül Cargo, Fowler, Cuddy kaptak lehetőséget. Az első támadásban eredménytelen volt a denveri hármas, közben két single közt egy Rutledge-Tulo-Helton dupla játékot mutattunk be. Aztán ugyancsak három outot kaptunk, egy singlet követően pedig Hairston pontot érő duplával került előnybe a hazai együttes. A harmadik menetben végre megszereztük az első ütésünket Helton single jóvoltából, melyet sorban három out követett, közben egy sétát és egy singlet kaptunk, újra dupla játékkal javítottuk a helyzetet. Legközelebb megint csak egy találatra voltunk képesek CarGo jóvoltából, majd a házigazdák három sétával kieső nélkül töltötték fel a bázisokat, egy out mellett M. Ellis küldött be két futót és csak egy újabb single után fékeztük meg a LAD támadást, 0-3as állásnál. A következő menetben egyedül Arenado jegyzett egy 2out singlet, majd az első csere dobó Corpas ellen is csak egy találat esett. A hatodikban megint CarGoé volt az egyetlen ütés, ezalatt három LAit szórtunk ki. Ezt követően Rosario és Helton ütéseivel elfoglaltuk az egyes-kettes bázist, de Arenado ellen sajnos dupla játékkal tudtak hárítani. A hetedik dobójátékban Corpas két felengedés után távozott, Lopez ellen egy singlelel bases loaded alakult ki egyetlen out mellett, szerencsére azonban a LeMahieu-Rutledge-Helton dupla játékkal pont jókor tudtunk hárítani. A nyolcadik akció megint eredménytelen volt, majd Lopez felengedéseit követően Outman loaded 0outnál belenézett M. Ellis 2run single találatába és Ethier is bevitt egy sikeres biztonságit, újabb három ponttal mindent eldöntött a Dodgers. A legutolsó próbálkozásban az első ütő CarGo bevágott egy solo HRt a jobb szélre, ezzel 6-1re szépítettük a végeredményt.
- A hazaiaknak 13, nekünk mindössze hét ütésünk volt. Gonzalez négy beállás alatt három ütést regisztrált, beleértve az idei 25. hazafutását, melyből a 64. pontját szerezte, illetve még egy parádés elkapást is végrehajtott. Pomeranz megint csak négy játékot bírt ki, hét ütésből három pontot kapott a harmadik vesztes startja alkalmával. Corpas egész jól lehozott 2.1 játékot mindössze két ütéssel és egy sétával. Lopez két out mellett két pontot engedett, Outman a maga játékában ugyancsak kapitulált egyszer.

2. meccs, péntek: Dodgers-Rockies 0-3
Másnap új ember volt a kezdőben az 1B Pacheco, a 2B LeMahieu, a RF Blackmon, az aktuális dobó pedig a sérült Oswalt helyén Nicasio lehetett. Fowler és LeMahieu korai single ütéseivel a szélső bázisokat vettük birtokba, Tulo visszatérésként sac flyt regisztrált, Rosario pedig egy pontot érő single találattal módosította 2-0-ra az eredményt. Ezalatt Nicasio kiszórta az első három hazai ütőt, majd a második tetején Blackmon double után háromból három out történt, a Dodgers egyetlen sétát ért el. A harmadik felvonás alatt kiesett a három emberünk, közben egyetlen 2out singlet engedélyezetünk. Ezt követően újra búcsúzott a Rosario-Pacheco-Blackmon trió, hazai oldalon pedig csak egy double született. Az ötödik akciót Arenado sétájával vezettük fel, két out mellett LeMahieu RBI single ütésével növeltük az előnyt, mialatt Nicasio csak egy hit-by-pitchet vétett. A következő játszma alatt egyetlen pályára kerülés se született, majd a hetedik tetején Blackmon leadoff single után sorban három denveri jutott a kiesés sorsára, Nicasio újabb dobórészt hozott le egyetlen single ütéssel. Ezután LeMahieu single, Tulo walk, Pacheco HBP jóvoltából feltöltöttük a bázisokat, de Blackmon ellen kivédekezték a teli pályás lehetőséget, miközben Brothers egyetlen sétát kapott. A legutolsó játékrész során Fowler volt képes egyetlen sétára, Betancourt pedig egy single ellenére teljesítette a savet, így három pontos győzelmet arattunk.
- Hét ütéssel meccset tudtunk nyerni, az első támadástól kezdve folyamatosan vezettünk. LeMahieu öt lehetőségből három ütést vállalt, egy pontot is köszönhettünk neki. Blackmon 2/4es hatékonysággal lengetett. Nicasio kiváló startja során az első hét inning alatt mindössze három ütést és egyetlen sétát engedélyezett, ezzel az ötödik sikerét aratta az évben. Brothers a kilencedik holdot, Betancourt a 14. savet produkálta a hibátlan játéka révén.



3. meccs, szombat: Dodgers-Rockies 1-0
Visszatért a kezdőbe Helton és Cuddyer, míg az aktuális kezdő dobó Chatwood elkapója Torrealba volt. A legelső három denveri ütő minden tagja groundoutot kapott, majd egy doublet és egy hit by pitchet követően a Ramirez elleni kieséses játék közben szerzett vezetést a Dodgers. A második menetben újra elhullott a hármas, a hazai oldalon egyetlen sétát regisztráltak. A következő próbálkozásban se sikerült bázisra kerülni, közben odaát egy séta történt, melyet követően a Helton-Tulo dupla játékkal védekeztünk A. Gonzalez ellen. Továbbra sem tudtunk bázisra kerülni, a hazai leadoff singlet követően pedig a Tulo-LeMahieu-Helton dupla játékkal hárítottunk. Az ötödik akció során végre megszereztük az első találatunkat Helton single ütése jóvoltából, miközben a hazaiaknál is egyetlen single találat született. Ezt követően Herrera egy bunt singlelel fogta meg az egyes bázist, ám a kettesre való rablási kísérlet közben megelőzték, majd a hetedik felső részében újra kiesett a három denveri próbálkozó. Chatwood újabb dobórészt abszolvált egyetlen ütés ellenére, aztán Helton sétája után a pinch runner Rutledge egy sikeres rablást követően a kettes bázisig jutott. Eközben egyetlen hazai futót engedtünk pályára Pacheco errorjából, az utolsó támadásban azonban már nem tudtunk változtatni, be kellett érnünk az 1-0s vereséggel.
- A két kezdő dobó játszotta végig a mérkőzést, a hazaiak négy, a mieink két ütést értek el. Chatwood nagyszerűen teljesített és nyolc inning alatt egyetlen pontot szenvedett el négy ütés mellett, balszerencséje volt, hogy támadásban nullák voltunk és élete meccsén vereséget kapott.
























4. meccs, vasárnap: Dodgers-Rockies 1-3

Vasárnapra csupán annyi változott a kezdőben, hogy a soros dobó Chacin mellett az elkapó Rosario volt. Fowler duplája indította a mérkőzést, melyet követően CarGo sétát harcolt ki, két kieső mellett pedig Cuddy single találatával jutottunk előnyhöz. Eközben Chacin az első dobójátékot két felengedés dacára abszolválta, majd két SO után Chacin walk és Fowler single által jutottunk előre, de LeMahieu ellen összejött a harmadik kiejtés. A következő játékot újra egy egy single és egy walk ellenére hoztuk, a harmadikban CarGo walkot jegyzett, de Tulo ellen dupla játékkal védekeztek, majd háromból három LAi ütőt szórtunk ki. A negyedik felső részében Helton és Chacin single ütései ellenére elhullottunk, de ismét magabiztosan szórtuk ki a soros hazai triót. Aztán CarGo szenvedett el egy hit-by-pitchet, Cuddy hazafutással takarított és csak újabb két single után ért véget a denveri akció, aztán a hazaiak egy támadáson belül három singlet értek el, az utolsóból A. Gonzalez pontot is szerzett. A hatodik menetben Chacin újabb singlet regisztrált, de a forceouttal bázist fogó Fowlert rablás közben kiejtették, majd a kezdő dodbó újabb inninget postázott egy walk és egy single ellenére. A következő játszma során Tulo sétáját követően Helton lineout doubl playt kapott, utána Brothers kiszórt háromból három vetélytársat. Ezután csak Blackmon járt pályán egy 2out single jóvoltából, Belisle ugyancsak hibátlan játékot jegyzett. A folytatásban CarGo egy singlet követően a kettesen maradt fent, Betancourt hibátlan teljesítménnyel abszolválta a savet, maradt tehát a 3-1es eredmény a javunkra.
- A meccs első felében vezetést szereztünk és végig megtartottuk az előnyt, 11-6 arányban több ütésünk volt. Mindhárom pontot Cuddyer szerezte két ütésből, a 16. hazafutása mellett immár 55 RBInál tart az évben. Helton és Fowler szintúgy két-két ütésig jutottak. Chacin az első hat játszma alatt hat ütés ellenére csak egyetlen futást kapott, kilencedik győzelme közben hat SOt postázott és két beállás alatt két single ütést is elért. A bullpen tagjai közül Brothers, Belisle, Betancourt egyaránt egy-egy hibátlan játékot hozott.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 50-45 (95 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 47-47 (94 meccs)
3. Colorado Rockies 46-50 (96 meccs)
4. San Francisco Giants 43-51 (94 meccs)

5. San Diego Padres 42-54 (96 meccs)

A D'backs a Brewers elleni 3-1es párharc győzelem révén megtartotta vezető helyét a csoportban. A Dodgers és a mieink követik őket, a Giants pedig négyből három győzelmet aratott a Padres ellen, ezzel helyet cseréltek egymással. Az All Star szünetet követően a csoportban SF-ARZ series következik, a mieink a Cubst fogadják, a SD St. Louisba, a LAD a fővárosba utazik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr305405184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása