Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Tízből tíz

2013.07.18. 21:30 - Filip89

Az elmúlt két fordulóban a Denver Outlaws legénysége újabb két győzelemmel biztosította be a helyét az MLL rájátszásában, és természetesen továbbra is egyedüli veretlen csapatként masírozunk a táblázat tetején.



Június végén a Charlotte Hounds csapatát 17-11 arányban győztük le hazai környezetben, a szezonbeli kilencedik győzelemmel pedig bebiztosítottuk a helyünket a legjobb négy között.
A kezdésnél a vendégek Danowski góljaival remekül tartották magukat, némi meglepetésre rendszerint ők voltak előttünk egy lépéssel, de azért a mieinket sem kellett félteni, Law, Greer, C. Bocklet és Sieverts góljaival tartottuk velük a lépést, és az első negyedóra végén csak 4-5-ös lemaradásban voltunk. Aztán a második etap során beindult a denveri henger, Snider és Mundorf emberelőnyös villanásaival jóvoltából pár perc alatt megfordítottuk az eredményt a javunkra, később pedig további négy találattal végképp leszakítottuk a Hounds-t. A későbbiek folyamán Mundorf újabb gólja mellett Kimener, Law és Boltus is eredményes tudott lenni, a félidei állás tehát már 10-5 volt a javunkra.
Innentől kezdve pedig már szinte nem is lehettek kérdések, azért a második félidőre némileg ismét megrázta magát a vendég együttes, és igyekeztek tartani az öt gólos lemaradást. Ez többnyire sikerült nekik, de meghatározó játékosaink további hét alkalommal zörgették meg a Charlotte ketrecét ebben a felvonásban, így abszolút eldőlt a mérkőzés a 45. minutum végére.
A záró felvonás alatt már csak egyetlen találat született, melyet a vendégek szereztek, de hat gólos különbséggel így is magabiztosan diadalmaskodtunk.
A mérkőzés legeredményesebb játékosa Jeremy Sieverts volt három-három találattal és előkészítéssel, őt követte az öt pontos Eric Law (4+1) és Chris Bocklet (3+2), míg Brendan Mundorf ugyancsak elérte a mesterhármast. A veterán hálóőr Jesse Schwartzman egy meccs alatti karriercsúcsot jelentő 27 védéssel zárt a tíz kapott találat közben, így teljes joggal választották meg az aktuális játékhét legjobb védekező játékosának.

A július 4-i ünnepi mérkőzésen tovább tartott a fékezhetetlen menetelés, és a denveriek 16-7-re fektették ki a New York Lizards gárdáját sportág történeti rekordnak számító 31 019 néző előtt.
Kisebb meglepetésre az első 71 másodperc alatt a vendégek kétszer is mattolták Schwartzman kapust, majd Snider gyors szépítését követően kisvártatva újabb két találatot szereztek. Egy darabig 1-4-es lemaradásban voltunk, de a negyed második felében Law szimpla, és Sieverts dupla találatával ki tudtunk egyenlíteni és egálban fordultunk a második játékrészre. A folytatás perceiben egy darabig nem esett újabb találat, majd a gólcsendet M. Bocklet jóvoltából törtük meg, és a félidőből hátralévő percekben még Snider és C. Bocklet is betaláltak egy-egy alkalommal, miközben a vendégek valamennyi próbálkozását hárítani tudtuk. Ezáltal féltávnál 7-4-es lépéselőny volt a birtokunkban.
A szünet után tovább tartott a denveri lendület, Mundorf percek alatt két újabb találattal taszította lejjebb a Lizards-t, majd egy szépítést követően Pennington és C. Bocklet voltak még eredményesek a harmadik játékrész során. Hat góllal vezettünk már az utolsó játékrész előtt és a mieink továbbra sem voltak hajlandók leállni, a fantasztikus hangulatban igazi örömjátékot produkáltunk, C. Bocklet még kétszer megzörgette a vendég ketrecet, Snider, Law és Mangan ugyancsak beköszöntek, miközben a Lizards csupán két válaszra volt képes.
A paradés ünnepi diadalmenet alkalmával Chris Bocklet négy gólt és összesen öt pontot regisztrált, Drew Snider szintén elérte a mesterhármast, Eric Law (2+2) és Brendan Mundorf (2+1) tartoztak még a csapat legjobbjai közé. Jesse Schwartzman 53 perc alatt 17 lövésből mindössze ötször kapitulált, a hajrában Cipriano ellen két gól esett.

Az MLL alapszakaszának jelenlegi állása (W-L):

1. Denver Outlaws 10-0
2. Hamilton Nationals 7-3
3. Chesapeake Bayhawks 6-4
4. Boston Cannons 5-5
5. Charlotte Hounds 4-6
6. Rochester Rattlers 4-6
7. New York Lizards 3-7
8. Ohio Machine 1-9

Az Outlaws lett a liga fennállásának valaha volt első csapata, amely tíz győzelemmel tudta kezdeni a szezont, és négy fordulóval az alapszakasz vége előtt már csak egyetlen további győzelem szükségeltetik a biztos első kiemeléshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr685416666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2013.07.20. 21:25:19

12-9re győztünk a rattlers ellen ismét. 11-0!!!:)


süti beállítások módosítása