Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.27.

2013.07.28. 05:37 - Filip89

MLL:

- Az Outlaws a szezonbeli tizenkettedik mérkőzésén is győzelmet tudott aratni, miután hatalmas küzdelemben 14-12-re diadalmaskodtunk a Bayhawks ellen hazai környezetben. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, és az első negyedet követően 4-1-es előnyben voltak, a másodikban azonban szerencsére Snider vezérletével egyre jobban beindultunk, és a félidő idejére egyetlen gólra fel tudtunk zárkózni. A szünet utáni folytatásban a 'Hawks általában egy találattal előttünk járt, mi mentünk utánuk és igyekeztünk rendszerint egyenlíteni, ami általában sikerült is, és a mindent eldöntő játékrész előtt 10-10re álltunk. Aztán viszont a mieink tudtak újítani, alig több mint öt perc alatt négy találatot süllyesztettünk el az ellenfél ketrecében, a bűvős 14 találat pedig már elég volt a győzelemhez. Sieverts négy gólt szerzett, Snider hármat, Pennington és Mangan mindketten dupláztak, illetve jó néhányan egy-egy góllal végeztek, Schwartzman kapus pedig 14 védésig jutott. Beállítottuk az MLL-rekordot, és immár biztos, hogy az alapszakasz első helyéről várhatjuk az augusztusi négyesdöntőt. Addig már csak két mérkőzésünk van hátra, jövő hétvégén a Lizards-nál fogunk vendégeskedni.

MLS:

- A Rapids rendkívül értékes győzelmet aratott a szombati játéknapon, hiszen a címvédő Galaxy csapatát sikerült felülmúlnunk 2-0 arányban. Bátran játszottunk a teljes első félidőben, több helyzetünk volt, mint a vendégeknek, de természetesen nem adták olcsón a bőrüket. Aztán néhány minutummal a félidő beköszönte előtt mégis megszereztük a vezetést, Powers szögletét Thomas fejelte be a hálóba közvetlen közelről. A szünet alatt tehát 1-0-ra vezettünk, a folytatásban pedig alig több mint egy perc elteltével máris megdupláztuk az előnyünket, mivel Buddle nagyszerű passzal ugratta ki két védő között Powers-t, a fiatal középpályás pedig az idei negyedik asszisztját követően a negyedik gólját is megszerezte. A hátralévő időben ugyan a kaliforniaiak sokat próbálkoztak, masszívan védekeztünk, és a lefújásig már nem változott többször az eredmény. Magabiztos, két gólos győzelmünkkel egy csapásra helyet cserélt egymással a két csapat a tabellán, és immár harmadikok vagyunk, mindössze három ponttal lemaradva a nyugati éllovas RSL-től. Hat veretlenül megvívott találkozót követően jövő szombaton a Real Salt Lake együttesét fogjuk vendégül látni egy igazi hegyvidéki rangadó keretein belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr35429501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.07.28. 06:19:22

Nem tudom, a Rockies meccsét még vajon folytatják-e, de a többit feltettem.


süti beállítások módosítása