Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Brewers 2:1 W

2013.07.29. 06:53 - Tomi_Tanguay

Múlt hétvégén a Colorado Rockies csapata igyekezett javítani az eddigi gyenge teljesítményén a hazai sorozatban és két győzelemmel behúztuk a Milwaukee Brewers elleni párharcot.



1. meccs, péntek: Rockies-Brewers 8-3
A párharc első összecsapásán az aktuális dobó Chatwood lehetett, akinek az elkapója Rosario volt, a belső pályán még Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül CarGo sérülése miatt a Blackmon-Fowler-Cuddy trió játszott. Az első inningben egyetlen single találatot kaptunk, ezzel szemben a denveri hármas simán búcsúzott. A következő dobórészben egy újabb singlet szenvedtünk el, majd két séta és egy single jóvoltából kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, egy out mellett Arenado infield singlelel szereztünk vezetést, közvetlen utána Chatwood 2run duplával volt eredményes, Fowler hit-by-pitchet kapott, majd LeMahieu kieséses játéka közben a negyedik pontot is elhelyeztük. A harmadik játszma mindkét oldalt eredménytelen volt, a negyedik tetején egyetlen 2out singlet hoztak a vendégek, míg részünkről loaded 1out alakult ki, LeMahieu ismét forceoutból volt eredményes, Tulo pontot érő singlet regisztrált, Cuddy RBI singlel jeleskedett, illetve még Helton is bepörkölt egy singlet a 8-0s előnyért. Chatwood újabb dobórészt teljesített hibátlanul, nálunk Blackmon errorból, Chatwood singleből járt bázison, de sorban két outtal elhárult a veszély. Ezt követően kerültünk először bajba és a leadoff doublet követően Aoki RBI single találatával szépített a Brewers, majd egy újabb single után Schafer groundouttal volt eredményes. Az aktuális támadásban kiesett a három denveri ütő, majd Chatwood újra kiosztott három kiejtést és a hetedik inning számunkra is eredménytelen maradt. A nyolcadik tetején Corpast egy single után kisegítette az Arenado-LeMahieu-Helton dupla játék, nálunk ismét kiesett a soron következő hármas. A legutolsó játékrészben Gomez volt eredményes egy hatalmas hazafutással, ezzel alakult ki a 8-3as végeredmény.
- Két jó támadásnak köszönhettük a magabiztos győzelmet, 9-8ra végeztünk az ütésekben. Arenado és Helton mindketten két találatot és egy RBIt jegyeztek, LeMahieu ütés nélkül szerzett két pontot. Chatwood fantasztikusan teljesített, hét játszma alatt hat ütésből mindössze két pontot kapott a gyengébben sikerült játékában és összesen 11 SOt osztott ki, ráadásul egy 2run ütést is vállalt. Corpas az utolsó két inning alatt egy HR révén kapott egy pontot.

2. meccs, szombat: Rockies-Brewers 5-7
Az összeállítás megegyezett a pénteki mezőnycsapattal, a sérült Pomeranz helyére McHught hoztuk fel dobónak és ő kezdett a második mérkőzésen. A nyitó támadásban a Brewers máris alaposan fogást tudott találni az alkalmi dobón, a leadoff doublet követően Segura singleből szereztek vezetést, az újabb dupla után pedig Gomez sac flyból volt eredményes, majd Gindl pontot érő doublelal 3-0ra módosította az eredményt. Támadásban nem tudtunk bázisra kerülni, majd a második két kieső után egy bunt single és egy rablás után ismét Segura talált be egy RBI singlelel, majd végre mi is megszereztük az első ütésünket Rosario révén. A harmadik tetején egy single után Francisco 2run HRal növelte tovább a Crew előnyét, a mieink mindössze három groundoutot tudtunk felmutatni. Ezt követően McHugh kiszórta a vendégek trióját, míg nálunk Tulo regisztrált egy singlet. Az ötödikben mindkét oldalon egy-egy single esett, részünkről Blackmon járt bázison, majd Ottavino ejtett ki háromból három ellenfelet. Aztán a hatodik alján LeMahieu dupláját követően Tulo RBI singleből szépített, egy sétát követően pedig Rosario takarított ki egy 3run HRal és 6-4re felkapaszkodtunk. A következő játékrészben Lucroy hazafutásával stabilizálta a különbséget a Brewers, majd a csere ütő Dickerson singlet jegyzett, Fowler errort harcolt ki, de LeMahieu ellen dupla játékkal védekeztek. A nyolcadik felső részében Outman hibátlanul végezte a munkáját, őt követően az első emberünk Tulo solo hazafutással talált be, visszajöttünk újra két pontra. Az utolsó dobó játékban Escalona egyetlen singlet kapott, majd másfél órás esőszünetet kellett tartani a befejező támadás előtt. Sajnos az utolsó akcióban nem tudtunk bázisra jutni, két ponttal alul maradtunk.
- A vendégek magabiztosan végig vezetve diadalmaskodtak, később kicsit feljebb zárkóztunk, de az egyenlítés váratott magára. Tulowitzki három ütés mellett két pontot szerzett és két futást harcolt ki, belőtte a 18. hazafutását az évben. Rosario két találatból összesen RBIt postázott, tőle a 14. HRt láthattuk. McHugh felejthető kezdése vereséget jelentett, öt inning alatt kilenc ütésből hatszor kapitulált. Ottavino a következő két játszmában egyetlen pontot szenvedett el, Outman és Escalona a hajrában hibátlanok voltak.



3. meccs, vasárnap: Rockies-Brewers 6-5
A párharc döntőjére új ember volt a kezdőben a C Torrealba, a 2B Herrera, a RF Dickerson, míg a soros dobó Chacin lehetett. Az első játékban magabiztosan osztottunk ki három ütőt, majd két kieső mellett Tulo solo hazafutásával jutottunk vezetéshez. A folytatásban beszedtünk két ütést és egy szándékos sétával bases loaded 1out alakult ki a Brewers javára, amely szituációból Bianchi pontot érő singlelel egyenlítettek, végül egy dupla játékkal sikerült hárítani. A második akcióban egyetlen singlet jegyeztünk, majd a harmadik tetején Aoki hazafutásával vette vissza az előnyt a vendég együttes, nálunk megint csak két single született Fowler és Dickerson jóvoltából. Ezt követően egy leadoff double után két kiesőnél Bianchi csapott le egy RBI singlelel, nálunk egyedül Helton ért el egy triplát. Az ötödik tetején csak egy duplát engedtünk, de ismét mindhárom denveri kiesett. Chacin a hatodik részt egyetlen singlelel lehozta, majd Dickerson solo hazafutással jeleskedett, egy out mellett pedig Cuddy is a jobb szélre bombázott egy HRt, így 3-3ra kiegyenlítettünk. A hetedik inninget ugyancsak a kezdő dobónk oldotta meg, eközben támadásban két kieső mellett Fowler hazafutásával átvettük a vezetést. Ezt követően Belisle engedett egy doublet, sikeresen elrabolták a hármas bázist, Y. Betancourt 2run hazafutásával pedig visszavették a vezetést. A nyolcadik akcióban aztán Tulo dupla után Cuddy RBI doublelal egyenlített, egy wild pitchből megszerezte a hármas bázist, Arenado RBI single találatával pedig újra előnybe kerültünk. Ezután már csak Brothers feladata volt hátra, aki egy error ellenére megoldotta a savet és 6-5re megnyertük az izgalmas mérkőzést.
- Többször változott a vezetés menet közben a csapatok közt, miközben 12-10 arányban jegyeztünk több találatot. Cuddyer volt az egyetlen játékosunk két ponttal, a 17. hazafutás mellett egy sima RBIt is regisztrált. Eközben a 2/4es Tulowitzki a 19. hazafutást szerezte, Fowler két ütés közt a 12. HRt süllyesztette el, Dickerson pedig az első rakétát hozta a szezonban. Chacin hét játszma alatt három pontot kapott nyolc ütésből. Belisle bár egyszer elhagyta az előnyt, két kapott pont ellenére övé lett a győzelem. Brothers hetedik alkalommal oldott meg sikerrel egy savet.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 56-48 (104 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 54-51 (105 meccs)
3. Colorado Rockies 51-55 (106 meccs)
4. San Diego Padres 48-58 (106 meccs)
5. San Francisco Giants 46-58 (104 meccs)


A Dodgers a Reds elleni győzelmekkel erősítette meg a helyét a csoport élén, a D'backs elvesztette a Padres elleni párharcot, a Giants pedig söprésre került a Cubs ellen. A következő napokban LAD-NYY, TB-ARZ, SD-CIN, PHI-SF seriesek következnek a riválisok számára.

A mieink idegenbeli mérkőzésekkel folytatják, a következő négy alkalommal az NL East éllovas Atlanta Braves lesz az ellenfelünk a következő időpontokban: kedd 01:10, szerda 01:10, csütörtök 01:10, péntek 01:10. Nem mi leszünk a favoritok, de az életben maradáshoz fontos lenne minél jobb eredményeket elérni. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr205430695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.07.29. 06:56:52

braves vs rockies matchupok:

Monday: Rockies' Jorge De La Rosa (10-5, 2.97 ERA) at Braves' Brandon Beachy (12-10, 3.07), 5:10 p.m., ROOT

Tuesday: Rockies' Juan Nicasio (6-4, 4.40) at Braves' Alex Wood (0-2, 3.42), 5:10 p.m., ROOT

Wednesday: Rockies' Tyler Chatwood (7-3, 2.48) at Braves' Mike Minor (10-5, 2.89), 5:10 p.m., ROOT

Thursday: Rockies' TBA at Braves' Julio Teheran (7-5, 3.07), 5:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.07.29. 06:58:03

Make or break

The Rockies face a 10-game, three-city road trip that could go a long way in determining whether they remain in the NL West hunt. A look:

At Atlanta Braves (Monday-Thursday)

Record: 60-45, 8½-game lead in NL East. Comment: Colorado has almost always struggled in Atlanta, with a 34-56 record all time, 1-3 last season. Stat fact: Second in majors with 3.32 team ERA.

At Pittsburgh Pirates (Friday-Sunday)

Record: 61-42, eight-game lead as top wild-card seed. Comment: A winning record and playoff berth (both last accomplished in 1992) seem to be certain. Stat fact: Baseball's best pitching staff, with 3.09 ERA.

At New York Mets (Aug. 6-8)

Record: 46-56, 4th place, 12 games behind in NL East

Comment: Rockies are 30-51 in New York all time but swept the Mets in a four-game series last season.

Stat fact: Mets are 21-30 at home, 25-26 on the road.

Tomi_Tanguay 2013.07.29. 20:12:16

Rockies have recalled INF Charlie Culberson & optioned INF Jordan Pacheco.

Tomi_Tanguay 2013.07.29. 22:38:45

mai lineup: cf fowler, 2b lemahieu, lf cargo, ss tulo, rf cuddy, 1b helton, c rosario, 3b arenado, p de la rosa

Tomi_Tanguay 2013.07.30. 05:07:39

az elsőben fowler double, cargo RBI single
DLR ellen single

a másodikban rosario HR, arenado double
kiejtettünk hármat

a harmadikban cargo single és sb, tulo walk, cuddy 2run RBI triple, helton sac fly RBI
náluk double, heyward RBI single, walk, singlel, loaded 0outnál gattis RBI forceout, c.johnson 2run RBI double, uggla RBI groundout, simmons RBI double

a negyedikben arenado solo HR, lemahieu single, cargo single, wp scores
DLR ellen egy single

az ötödikben háromból három out
kaptunk egy singlet, uggla RBI double, terdoslavich RBI single

a hatodikban három kiesés
corpas kiszórt hármat

a hetedikben cargo single és cs
ott egy single

a nyolcadikban helton single, rosario single, arenado GIDP
outman két out, lopez egy out

a kilencedikben fowler walk, lemahieu single, cargo RBI single, cuddy intent walk, helton ellen vége
belisle kiszórt hármat

a tizedikben rosario single
scalona ellen walk, simmons RBI walkoff triple
8-9 L

Tomi_Tanguay 2013.07.30. 22:21:51

Rockies lineup, 7/30 at #Braves: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Rosario 2, Helton 3, Arenado 5, Nicasio 1

Tomi_Tanguay 2013.07.31. 04:04:27

az elsőben fowler walk, lemahieu single, cargo sac fly RBI
nicasio ellen freeman solo HR

a másodikban cuddy single, arenado 2run HR
walk és single

a harmadikban háromból három out
single, upton RBI double, walk
3-2

Tomi_Tanguay 2013.07.31. 04:06:43

a negyedikben kiestünk hárman
nicasio ellen double, heyward RBI single, ground-rule double, walk, loaded 2outnál gattis 2run RBI single, mccann 3run HR, single

az ötödikben helton single, arenado GIDP
francis ellen SO to 1st, walk
3-8

Tomi_Tanguay 2013.07.31. 04:07:56

a hatodikban kiestünk hárman
francis ellen egy 2out single

a hetedikben cuddy single, rosario double és out at home
francis két single egy outig, escalona ellen freeman 3run HR
3-11

Tomi_Tanguay 2013.07.31. 04:08:47

a nyolcadikban háromból három out
lopez kiszórt hármat

a kilencedikben blackmon double
3-11 L

Tomi_Tanguay 2013.07.31. 23:56:52

Rockies lineup 7/31 at Braves: Fowler 8, Culberson 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Arenado 5, Helton 3, Torrealba 2, Chatwood 1

Tomi_Tanguay 2013.08.01. 03:02:42

az elsőben fowler single és cs
chatwood ellen culberson error, single, freeman RBI single

a másodikban három kiesés
hbp, single

a harmadikban háromból három out
chatwood ellen walk, single, freeman RBI single, gattis RBI single, mccann 3run HR, single, double, minor RBI single egy outig. ottavino ellen heyward RBI groundout
0-8

Tomi_Tanguay 2013.08.01. 03:03:30

a negyedikben kiestünk hárman
ottavino ellen single, c. johnson RBI single

az ötödikben arenado single
SO to 1st
0-9

Tomi_Tanguay 2013.08.01. 03:55:09

a hatodikban megint három outot kaptunk
outman ellen két single

a hetedikben is három kiesés
lopez ellen hbp, single, walk, loaded 2outot hoztunk le
0-9

Tomi_Tanguay 2013.08.01. 04:57:11

a nyolcadikban herrera single
lopez ellen arenado error

a kilencedikben dickerson single, fowler single és három out
0-9 L

Black_Adder 2013.08.01. 23:15:50

hát ez eddig inkább break mint make.....


süti beállítások módosítása