Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Braves - Rockies 4:0 L

2013.08.02. 08:25 - Tomi_Tanguay

Sikertelenül folytatta szereplését a Colorado Rockies csapata, ugyanis az NL East éllovas Atlanta Braves ellen négyből négy mérkőzést vesztettünk el.



1. meccs, hétfő: Braves-Rockies 9-8 walk-off extra inningben
A párharc első mérkőzésére visszatért CarGo a sérülése után, mellette Fowler és Cuddy alkották az outfieldet, közben belül a Helton-LeMahieu-Tulo-Arenado négyes kezdett, a soros dobó De La Rosa elkapója pedig Rosario volt. Az első támadást rögtön Fowler leadoff doublelal kezdtünk, majd a hármasról CarGo küldte haza egy RBI singlelel, közben DLR egyetlen single ütést engedélyezett. A második felvonásban Rosario küldött ki egy solo HRt a jobb szélre, majd Arenado duplája után a hármas bázison maradt fent, védekezésben magabiztosan kiosztottunk háromból három outot. A harmadik tetején CarGo single, Tulo walk által lépett pályára, Cuddy egy triplával mindkettejüket beküldte, majd Helton biztonságijával immár 5-0ra módosult az állás. Ezután kerültünk először bajba és DLR az első dupla után Heywardtól kapott egy singlet, két újabb pályára kerüléssel kieső nélkül töltötték fel a bázisokat, Gattis forceoutból volt eredményes, C. Johnson 2run doublet szórt, Uggla kiesés közben volt eredményes, Simmons duplájával pedig 6-5 arányban fordítani tudtak. A negyedik játékrész alatt Arenado solo HRal rögtön egyenlítettünk, majd két out mellett LeMahieu és CarGo jutottak előre egy-egy single találattal, előbbi végül egy wild pitchből szerezte meg a vezetést jelentő pontot. Ezalatt mind a három atlantai ütő elbúcsúzott, nálunk is három out történt, majd a leadoff single után Uggla egyenlített egy duplával, Terdoslavich RBI single találatával pedig 8-7 arányban visszavette a vezetést a hazai alakulat. A hatodik játékrész alatt mindkét csapatnál három-három kiesés történt, nálunk Corpas volt hibátlan, majd a hetedikben is csak CarGo hozott egy singlet, a vendégek egyetlen találatra voltak jók. A nyolcadik tetején Helton és Rosario singlet értek el, Arenado azonban dupla játékot kapott, közben Outman és Lopez együttesen hozták az aktuális dobórészt. Az utolsó lehetőségünk során Fowler és LeMahieu foglaltak helyet a szélső bázisokon, amikor CarGo bevágta az egyenlítést jelentő RBI singlet, majd egy szándékos séta után a bases loaded lehetőséget Helton ellen zárták le. Belisle könnyedén hozta a kilencedik alját, 8-8nál jöhettek az extra inningek. Az első támadásban a leadoff single után hárman kiestünk, majd Escalona rögtön engedett egy sétát, Simmons pedig betalált egy RBI triplelel, így elvesztettük a mérkőzést.
- Fordulatos mérkőzésen húztuk a rövidebbet, leadtuk a korai 5-0s előnyt, majd a kilencedik inningben kiegyenlítettünk, mégis vesztesen távoztunk. 15 ütésünk közül a visszatérő Gonzalez 5/5öt vállalt, öt single közben kettőből pontszerző volt, 69 RBInál tart. Cuddyer egy találatából két futót küldött haza, Rosario megszerezte a 15., Arenado pedig a nyolcadik hazafutását az évben. De La Rosa az első öt játék alatt tíz ütésből nyolc futást kapott, nem tudta megismételni az elmúlt hetekben nyújtott remek formáját. Corpas két, Belisle egy hibátlan játékot teljesített, a végén Escalona már a szezonbeli negyedik vereséget regisztrálta.



2. meccs, kedd: Braves-Rockies 11-3
A mezőnycsapat megegyezett a hétfőivel, a soros dobó a jó formában lévő Nicasio lehetett. A legelső akcióban Fowler walk és LeMahieu single által került fel a szélső bázisokra, amikor CarGo sac flyból megszerezte a vezetést a javunkra, majd két SO után Freeman hazafutásával kiegyenlített a Braves. A második menetben Cuddy jegyzett egy leadoff singlet, két kieső mellett Arenado 2run HRal vettük vissza az előnyt, közben egy walk és egy single ellenére hoztuk a következő dobórészt. Legközelebb könnyedén kiesett a három denveri ütő, majd az első singlet követően J. Upton RBI doublelal zárkózott fel 3-2re a hazai csapat. Újra elbúcsúzott a denveri hármas, aztán Nicasio beszedett egy leadoff doublet, két out mellett pedig Heyward RBI single megmozdulásával egyenlített a Braves. Sajnos, még korántsem volt vége a hazaiak nagy akciójának, bepörköltek egy ground rule doublet, Freeman szándékos sétáltatásával pedig teli bázisok alakultak ki, Gattis single találatával két futót küldött haza, majd McCann 3run HRal takarított és csak egy újabb single után tudtuk befejezni, ekkor a házigazdák már 8-3ra vezettek. Az ötödik támadásban Helton single után Arenado kapott double playt, majd Francis egy SO közben engedett fel egy futót, illetve egy sétát is vétett, de megúszta pont nélkül az ötödik játszmát. A folytatásban megint nem jártunk bázison, de az Atlanta is csak egy singlet érte el, majd Cuddy single ütése után Rosario dupla közben a home platen előzték meg a denveri futót. Francis a következő játékrészben két singlet engedett, majd az őt váltó Escalona ellen Freeman vágott ki egy 3run HRt. Az utolsó másfél inning alatt már egyetlen bázisra kerülés se történt, maradt a 11-3as végeredmény.
- A korai vezetés ellenére nagyon simán kikaptunk, a hazaiaknak 14-7 arányban volt több ütésük. Arenado a kilencedik hazafutásából a 34. és a 35. pontját szerezte meg az idényben és egy pazar vetődése volt a hot cornerben, míg Gonzalez a 70. RBInak örülhetett. Nicasio négy játék után távozni kényszerült, addigra tíz ütést és nyolc futást vittek véghez ellene. Francis számlájára 2.1 IP alatt két futást írtak be, Escalona egy HRt kapott két out mellett, míg Lopez a végén egy hibátlan inninget postázott.

3. meccs, szerda: Braves-Rockies 9-0
A harmadik mérkőzésre Culberson kapta meg a lehetőséget 2B poszton, az aktuális dobó pedig Chatwood lehetett. Reménykedtünk a javításban, azonban az első akcióban Fowler a single után rablás közben lett elkapva, majd Culberson errorja után sorban két singlet kaptunk, a másodikból Freeman szerezte meg a vezetést a házigazdák javára. A folytatásban kiesett a soros denveri hármas, közben egy hit-by-pitchet vétettünk Uggla ellen, azonban a következő single közben a home platere tartó futót meg tudtuk előzni. Legközelebb ismét kiszórták a triónkat, majd két pályára engedést követően Freeman RBI singleből volt eredményes, Gattis ugyancsak beküldte az előtte lévő futót, McCann pedig 3run HRal takarított. Egy újabb singlet és egy doublet követően Minor szállította a következő pontot érő single találatot, majd egy out mellett cseréltünk dobót, Ottavino ellen egy kieséses játékból a nyolcadik futást is beszedtük. Ezt követően megint elhullott a három emberünk, majd egy single után C. Johnson infield singlelel módosult 9-0ra a meccs eredménye. Az ötödik felső részében két out mellett Arenado tudott felmutatni egy single ütést, mi csak egy futót engedtünk az egyesre egy SO közben wild pitch jóvoltából. A következő játékban megint három sima kiejtést kaptunk, aztán két single után zsinórban három outtal sikerült hárítani. Ezután újfent nem jártunk bázison, Outman azonban két kieső mellett teli bázist engedélyezett, szerencsére megúsztuk újabb kapott pontok nélkül. A nyolcadik akcióban Herrera leadoff singlet követően sorban három out következett, Lopez se engedett senkit bázisra, az utolsó menetben pedig már képtelenek voltunk veszélyeztetni.
- Négy inning alatt kialakult a végeredmény, sajnos esélyünk sem volt a szépítésre. Öt ütésünkből kettőt a leadoff hitter Fowler regisztrált, de ő sem tudta megváltani a világot. Chatwood jó szereplése megszakadt, 2.1 IP leforgása alatt tíz ütésből összesen nyolc pontot szedett be, az idei talán leggyengébb fellépése volt. Ottavino a következő 2.2 játékban mindössze két ütést és egy futást szenvedett el. Később Outman egy, Lopez két játékot oldott meg.

4. meccs, csütörtök: Braves-Rockies 11-2
Az outfielden új ember volt a kezdőben Dickerson és Blackmon is, az aktuális kezdő dobó az ifjú Bettis lehetett egyenesen a Double-Aből. A legelső akcióban hiába alakítottunk ki bases loaded helyzetet két single és egy walk jóvoltából, Helton és Arenado strikeoutot elszenvedve búcsúzott, a nagy lehetőség pedig oda lett. Válaszként a házigazdák az első séta után J. Upton 2run HRal rögtön vezetéshez jutottak és csak két újabb felengedést követően tudtuk lezárni a játékrészt. A második akciót Blackmon és LeMahieu révén két duplával nyitottuk, egy sétával ismét feltöltöttük a bázisokat, Dickerson kiküldött egy sac flyt, Tulo azonban SOval kiesett, majd reklamálás miatt még ki is állították. Eközben a Braves egy singlet követően Teheran RBI doublelal módosította 3-1re az eredményt. A folytatásban mindhárom denveri SOt kapott, a hazaiaknál egyetlen séta történt, a negyedikben egyedül LeMahieu ért el egy ground-rule doublet, majd egy single után Heyward csengetett be egy két pontos hazafutással. Újabb három kiesést szenvedtünk el, Bettis egyetlen séta ellenében az ötödik részt is lehozta. A hatodik tetején Helton leadoff single után Arenado dupla játékba szaladt bele, majd az első cseredobó Corpas hibátlanul dolgozott. Ezt követően LeMahieu kezdett egy singlelel, Dickerson sétált, Herrera RBI single találatával lopóztunk végre közelebb, majd a Braves két singlet követően C. Johnson RBI singlelel állította vissza a négy pontos differenciát. A nyolcadik menetben Helton single ütését követően megint sorban három outot szenvedtünk el, majd Escalona kieső nélkül két futót engedett bázisra és J. Upton 3run jackkel takarított, újabb két ütést követően McCann kieséses játékkal volt eredményes, végül Brothers ellen C. Johnson szerzett egy pontot érő singlet, már 2-11es hátrányban voltunk, mire sikerült befejezni a játékot. A legutolsó támadásban háromból három groundouttal véreztünk el.
- Zsinórban harmadszor kaptunk ki rendkívül simán, pedig az ütésekben csak 9-14el maradtunk alul, de a helyzeteket nem tudtuk kihasználni. LeMahieu négy beállás alatt három ütésből összesen két pontot regisztrált, illetve még Heltonnak volt két találata. Bettis az első öt játék alatt öt pontot szenvedett el élete első MLB meccsén. Corpas két játékban csak egy pontot kapott, Escalona viszont 0.1 IP leforgása alatt öt kikényszerített futással zárt.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 58-49 (107 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 55-53 (108 meccs)
3. Colorado Rockies 51-59 (110 meccs)
4. San Diego Padres 50-59 (109 meccs)
5. San Francisco Giants 48-59 (107 meccs)


A hét első felében a Dodgers 1-1re végzett a Yankees ellen, csak a Padres nyerte meg aktuális párharcát a Reds ellen, azonban a D'backs és a Giants egyaránt 2-1 arányban maradt alul az aktuális riválisával szemben. A következő napokban a LAD Chicagoban játszik, az Arizona Bostonban lép fel, a SD a Yankeest fogadja, a Giants pedig a Tampa Baynél szerepel.

A mieink a következő három napban az NL Central csoportelső Pittsburgh Pirates vendégeként próbálják meg a javítást halvány esélyekkel. A mérkőzések pontos időpontjai: szombat 01:05, vasárnap 01:05, vasárnap 19:35. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr555436193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.02. 09:32:36

Friday: Rockies' Jhoulys Chacin (9-5, 3.54 ERA) at Pirates' Gerrit Cole (5-4, 3.56), 5:05 p.m., ROOT

Saturday: Rockies' Jorge De La Rosa (10-5, 3.21) at Pirates' Francisco Liriano (11-4, 2.16), 5:05 p.m.

Sunday: Rockies' Juan Nicasio (6-5, 4.92) at Pirates' A.J. Burnett (4-7, 2.86), 11:35 a.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.08.03. 06:54:59

az elsőben háromból három outot kaptunk
chacin ellen egy double

a másodikban tulo solo HR
hbp, GIDP, single

a harmadikban kiestünk hárman
náluk single, double, mccutchen RBI snigle, GIDP

a negyedikben dickerson single, tulo walk
egy single és DP

az ötödikben három out
chacin kiszórt hármat

a hatodikban fowler walk, dickerson single, tulo RBI single, wp, helton 2run RBI single, blackmon single
három kiejtés

a hetedikben három-három out mindkét oldalon

a nyolcadikban helton walk, rosario single
chacin kiszórt hármat

a kilencedikben arenado single, culberson single
brothers ellen double, alvarez RBI double
4-2 W

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 15:53:53

a második meccsen simán kikaptunk. ma este jön a harmadik

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 17:41:33

Rockies lineup, 8/4 at #Pirates: Dickerson 8, LeMahieu 5, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Torrealba 2, Herrera 4, Nicasio 1

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 20:50:19

az elsőben dickerson single és cs
nicasio ellen double, mccutchen RBI single

a másodikban helton walk
walk, single

a harmadikban herrera single
double, single walk, loaded 1outnál jones sac fly RBI
0-2

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 21:41:07

a negyedikben cargo single, cuddy GIDP
nicasio háromból három out

az ötödikben torrealba single, herrera single
náluk walk és single egy outig. corpas ellen martin 3run HR, walk
0-5

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 23:05:19

a hatodikban három outot kaptunk
corpas ellen saját error

a hetedikben cuddy single, wp, herrera RBI single
outman kiszórt hármat
1-5

Tomi_Tanguay 2013.08.04. 23:15:55

a nyolcadikban kiszórták három emberünket
belisle ellen single, tulo-herrera-helton DP

a kilencedikben cuddy single, helton GIDP
1-5 L


süti beállítások módosítása