Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.09.

2013.08.10. 05:42 - Filip89

MLB:

- A Rockies nagyszerű győzelemmel feledtette az elmúlt párharc söpréssel való elvesztését, hiszen 10-1-es sikert arattunk a Pirates elleni series nyitómeccsén pénteken a Coors Field-en. Igazából két jó támadásnak köszönhettük a fölényes diadalt, a végeredmény pedig már a harmadik játszma végére kialakult. A nyitó játékrész során Cuddy és Helton egy-egy pontot érő single-t regisztrált, Rosario pedig két pontos duplát hintett, egy pittsburgh-i szépítő pontot követően pedig a második inning alatt Cuddy RBI single-ből volt eredményes, Rosario 2-run HR-t varázsolt, Arenado és Culberson pedig ugyancsak hozzá tudtak tenni még egy pontot. Végül a harmadikban Cuddy kieséses játéka közben szereztük meg a tizedik pontunkat, a meccs utolsó két harmada már nyugodtabb körülmények között zajlott és egyetlen további pont sem született. A tíz pont közül Rosario négyet, Cuddy hármat vállalt, ahogyan az fentebb említésre került, míg a kezdő dobó DLR öt játék után nyolc ütéssel távozott, de csak egyetlen futást szereztek ellene, így megszerezte a tizenegyedik győzelmét a szezonban. Szép sikert arattunk, reméljük ezzel végre sikerül kilábalni az elmúlt hetekben tartó hullámvölgyből.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr965454543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása