Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.10.

2013.08.11. 06:46 - Filip89

MLB:

- A Rockies a második mérkőzést is megnyerte a Pirates elleni hazai párharcban, hsizen a szombati játéknapon 6-4-es sikert arattunk ellenük. A második játékrészben Herrera RBI single-lel szereztünk vezetést, kisvártatva a vendégek kiegyenlítettek, a hatodik inning alatt pedig 3-1 arányban a vezetést is átvették, a mieink azonban rögtön egy parádés támadást vezettek, és öt szerzett ponttal fordítottunk. Ebben az akcióban Arenado és Blackmon egy-egy duplával volt eredményes, Fowler két pontos single-t regisztrált, Dickerson pedig ugyancsak beküldött egy futót. Ezután pedig már csak a legvégén szépítettek még egy ponttal a vendégek, de a magabiztos győzelmünket semmi nem veszélyeztette. A pontszerzőket feljebb felsoroltam, a kezdő dobó Nicasio 5 és 2/3 játék alatt háromszor kapitulált, és vesztes helyzet mellett távozott, a győzelmet végül Lopez abszolválta, Brothers pedig a kapott pontja ellenére lehozta a kilencedik sikeres save-et a szezonban. A párharc döntőjére a vasárnap esti órákban kerülhet sor, immár a söprésért küzdhetünk.

MLL:

- Az Outlaws a tizennegyedik alapszakaszbeli mérkőzését is megnyerte, történelmi menetelésünk végén tehát 14-0-s mérleggel söpörtük be a reguláris játékrészt. Az utolsó fordulóban házon kívül arattunk 18-12-es sikert a Nationals gárdája felett. Az első két negyed alatt magabiztos előnyt kovácsoltunk össze magunknak, a félidő idején már 11-4-re mentünk, a hátralévő időben pedig jobbára csak őriztük a magabiztos különbséget. Ismét a két fiatal tehetség szállította a csapat szekerét, Law és C. Bocklet fejenként 4+1-es teljesítményt produkált, Snider 2+3-ig jutott, Kimener szintén két gólt szerzett. A két hét múlva esedékes final four-ban a Hounds-szal fogunk találkozni, a másik ágon pedig a Nationals és a Bayhawks meccselhet egymással. Most vagy soha. Annyira kiemelkedtünk eddig a mezőnyből, hogy most nem szabad az utolsó pillanatban elbukni.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr845456039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása