Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.17.

2013.08.18. 05:04 - Filip89

MLB:

- A Rockies 8-4 arányban elvesztette az Orioles elleni második mérkőzést a szombati játéknapon. Bár a meccs első pontját mi szereztük a Tulo elleni double play közben, rögvest egyenlítettek a házigazdák, majd a harmadik inningben mindent el is döntöttek, amikor összesen hét futást vittek be az újonc kezdő dobó Bettis kárára. Becsületünkre legyen mondva, hogy a továbbiakban egyetlen újabb pontot sem engedtünk, miközben Fowler kétszer is RBI single-lel volt eredményes, Blackmon pedig egy kieséses játék közben küldött haza egy futót, jobban viszont nem tudtunk felzárkózni. A párharc vasárnap este esedékes fináléjában Chacin vezérletével próbáljuk meg elhódítani a baltimore-i skalpot.

MLS:

- A Rapids sorozatban a kilencedik mérkőzését vívta meg veretlenül, miután 2-0-ra diadalmaskodtunk hazai környezetben a Whitecaps csapata felett. Mindkét közelmúltbeli új igazolás, Vicente Sanchez és Gabriel Torres is a kezdőben kapott lehetőséget a hazai debütálásuk alkalmával. Az első félidő hajrájához közeledve szereztük meg a vezetést, Sanchez kiváló beadását Brown közelről fejelte a kapuba. A mieink magabiztosan őrizték a különbséget, de természetesen szükség volt a kapuban Irwin magabiztos fellépésére, aki sorozatosan hárította a legnagyobb vancouveri lehetőségeket és ismét megóvta kapuját a góltól. Aztán bő tíz perccel a vége előtt bebiztosítottuk a győzelmet, amikor Buddle megpattanó lövésével megdupláztuk az előnyünket. Ezzel a fontos győzelemmel három ponttal elszakadtunk a Vancouver-től, és csak kettő ponttal vagyunk lemaradva a nyugati éllovas RSL gárdájától. Jövő héten szabadnaposak leszünk, augusztus legutolsó napján a Kansas City otthonában fogunk legközelebb pályára lépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr125465569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása