Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos: 6 meccses eltiltás Von Millernek

2013.08.23. 18:12 - Black_Adder

Sajnos a holtszezon eseményei nem értek véget az erősítések után. S míg ezelőtt egy bő másfél hónappal az AFC egyik favoritjai voltunk, azóta számtalan kisebb-nagyobb sérüléssel kellett szembe nézni, melyeket csak tetézett Von Miller ...ügye.

Sok eltérő, esetleg egymásnak ellentmondó verziót is lehetett olvasni míg húzódott az ügy, így a teljes igazságot nem tudom leírni, mégha esetleg el is hangzott, de dióhéjban annyi a történet, hogy Von Miller még a rookie évében pozitív mintát adott egy dopping ellenőrzésen. A mintában egészen pontosan marijuanna és egyes források szerint más partidrogok nyomait mutatták ki. Colorado ellenben legális a fű, úgyhogy ebből nem volt komolyabb ügy, míg a mostani ki nem robbant én pl nem is tudtam erről az egészről. Azonban mivel pozitív mintát adott, be került egy ilyen ... nevezzük ellenőrzési rendszernek... rendszerbe, aminek keretében kötelezhetik őt bármikor mintaadásra ellenőrzés céljából. Miller pedig, mint most kiderült több ilyen ellenőrzést is elmulasztott megtisztelni a jelenlétével, illetve vélhetően egyszer megpróbálkozott a saját mintájának felhígításával.

A történtek miatt a liga először 4 meccsre eltiltotta ami ellen fellebbezett. A fellebbezés eredménye képpen a 4 meccses eltiltásból 6 meccses lett, és Von Millerre mostantól szigorúbb ellenőrzések vonatkoznak majd, és szigorúbb szankciók. Ez azt jelenti, hogy még gyakrabban ellenőrizhetik, és ha ismét valamilyen vétséget követne, akár úgy is, hogy nem jelenik meg, az egész szezonra eltilthatják.

Úgy tűnik Von Millernek komoly gondjai vannak a magánéletben az ügykezeléssel, a hetekben érvényesítettek ellene egy letartóztatási parancsot, mivel egy közlekedési kihágás után nem jelent meg a tárgyalásán.

Ezek nem annyira komoly kihágások (bár én nehezen fogadom, ha egy példakép drogozik), ugyanakkor intő jelek. Von Millerrel valami nincs rendben pályán kívül. A csapattársak és a vezetés egyelőre mögötte áll, de most 6 meccs erejéig nélkülöznünk kell a legjobb játékosunkat, s mostantól mindig ott lebeg majd domoklész kardja Von Miller feje fölött, bármikor eltilthatják a teljes szezonra, s ezzel együtt kell élnie a csapatnak. A magam részéről én most csalódtam kedvenc játékosomban, de remélem a pályán feledtetni tudja majd a történteket (ehhez ugye az is kell, h pályán lehessen).

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr975473776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black_Adder 2013.08.25. 13:26:41

27-26ra megvertük a Ramst. Megúsztuk sérülés nélkül.


süti beállítások módosítása