Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Drillers: Kisöpörve a PO-ból

2013.09.08. 18:08 - Tomi_Tanguay

Sajnos a Colorado Rockies Double-A farmcsapata sem szerepelt sokkal jobban a Triple-Asnél, ugyanis a napokban a Tulsa Drillers menetelése is véget ért.

A Texas League Északi csoportjában szereplő gárda ugyan a rájátszásba bejutott 34-36-os mérleggel, ott azonban a divízió-első Arkansas Travelers (40-30) sima söpréssel állta az útjukat. A csoportunkban megelőztük még a Northwest Arkansas Naturals és a Springfield Cardinals csapatait.

A playoffban aztán a divízió győztes Travelers ellen hazai pályán 8-3ra és 4-1re, az idegenbeli harmadik mérkőzésen pedig 5-2re kaptunk ki, így elvesztettük a további küzdelmek lehetőségét.

A Drillers ütői közül két játékos toronymagasan kiemelkedett, a 1B Kiel Rolling 24 hazafutással és 84 pontszerzéssel végzett, míg az egykori első körös választott OF Kyle Parkernek 23 HR és 73 RBI jutott, utóbbi ráadásul .288as átlagával is a legjobbak közé tartozott. Kettejükön kívül komoly jövő állhat még két outfielder, Rafael Ortega és Kent Matthes előtt, bár utóbbi szezonja sajnos sérülések miatt csonkára sikeredett. Jövőre jó eséllyel mindannyian magasabb osztályban is bemutatkozhatnak. A dobók közt is figyelhettünk egy 1st rounderre, Tyler Matzek 8 győzelem mellett 9 vereséget és 3.79es ERA statisztikát regisztrált, Chad Bettis a denveri meghívója előtt 3-4et és 3.71et postázott, míg Christian Bergman nyolc nyert meccsel és 3.37es mutatóval számított a legjobbnak.

A rájátszást tehát idén is sikerült elérnie a Drillersnek, ott azonban a várva várt nagy menetelés megint elmaradt, talán jövőre sikerülhet még eredményesebbnek lennünk.

Az elmúlt idény pontos statisztikáit ezen a linken böngészhetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr445500878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása