Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 09.13.

2013.09.14. 06:50 - Filip89

College football:

- Az Air Force a papírformának megfelelően sima, 42-20-as vereséget szenvedett a konferencia egyik legerősebbjének tartott vetélytársától, a Boise State-től idegenben. Az első pontokat meglepetésre a mieink szerezték, kevesebb mint öt perc után az irányító Awini közeli beérésével jutottunk előnyhöz, de pár perccel később TD-vel válaszolt a Broncos. Az első negyed döntetlen állással ért véget, és a továbbiakban is becsülettel tartottuk magunkat, sőt a második felvonás elején Conant 33 yardos FG-jával újra megszereztük a vezetést. Nem sokkal később TD-vel fordított a hazai csapat, de Awini újabb 1 yardos futásával 17-14 arányban visszavettük az előnyt, végül a félidő előtt kevesebb mint fél perccel az utolsó szó a hazaiaké volt, akik egy közeli TD-vel vezetést szereztek, és az ő 21-17-es vezetésükkel tört ki a szünet. A harmadik negyedben egyetlen pontszerző akciót láthattunk, amely sajnos ismét a vendéglátók nevéhez fűződött, az újabb TD-vel immár 11 pontosra hízott a két csapat közti differencia. A befejező etap elején Conant bevágott egy újabb közeli mezőnygólt, többre viszont sajnos már nem voltunk képesek, a Broncos pedig a hajrában két újabb TD-vel végképp megpecsételte a sorsunkat. Az első félidőben nagyon szépen tartottuk magunkat, sajnos a második 30 percben a favorit alaposan fölénk nőtt és magabiztosan győztek le minket, de szerencsére megalázni nem engedtük magunkat. Awini 99 yardot passzolt és 107-et futott, kicsit aggasztó, hogy a csapat megint csak összesen 188 yard futásig jutott. Egy győzelem mellett már két vereséggel áll a csapat, sajnos a konferencián belül eddig mindkét meccsünket elvesztettük. Jövő szombaton a Wyoming elleni hazai rangadón óriási szükségünk lenne végre az érdemi javításra.

MLB:

- A Rockies nagyszerű győzelemmel kezdte a Diamondbacks elleni idegenbeli párharcot, és a divízió-rivális otthonában 7-5-re diadalmaskodtunk péntek éjszaka. Rögtön az első támadásban Rosario 2-run single-lel jutottunk előnyhöz, majd a hazaiak két apró ponttal az ötödik inning végére egyenlíteni tudtak egy sac fly és egy wild pitch jóvoltából az egyébként kifejezetten biztosan kezdő Chatwood ellen. Egy darabig 2-2 volt az állás, de aztán a hetedik akcióban minden fontos kérdést eldöntöttünk: LeMahieu sima RBI single-jét követően Rosario újra két futót küldött haza egy duplával, és még ugyanezt a támadást Blackmon koronázta meg egy 2-run triple által. Öt szerzett ponttal öt futás előnyre tettünk szert, ami végül elegendő volt a magabiztos győzelemhez, az arizonaiak csak a legutolsó játékban voltak képesek egy szépítő hazafutásra, mellyel kicsit ugyan ránk ijesztettek, de Brothers lehozta az újabb save-et. Rosario két kétpontos ütéssel, azaz összesen négy RBI-jal végzett, a csapat pedig 16 ütést szorgoskodott össze, Dickerson és Tulo hárommal-hárommal voltak a legjobbak, bár pontot egyikük sem szerzett. Chatwood két pontot szenvedett el az első nem egész öt játékban, később Corpas kapott még hármat a végén, a többi dobónk hibátlan volt. A szombati második mérkőzésen az elmúlt hónapokban sérült Oswalt sikeres visszatérésében bízhatunk mérsékelt esélyekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr365512839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.09.14. 17:20:47

Túl vagyok életem második agyrázkódásán, hétfőn már mehetek dolgozni. Már csak szimpla fejfájásom van, gyanítom ez még hónapokig kísérni fog, de a veszélyes részét már letudtam. Állítólag elég komoly volt, és akár meg is halhattam volna, hogy az itthoni rehabilitációt választottam a kórház helyett. De szerintem csak meg akartak ijeszteni az orvosok, ez a munkájuk. Engem a halállal nem lehet megijeszteni, a hosszú élettel sokkal inkább.

VonMiller58® 2013.09.14. 17:26:37

@Filip89: Mit csináltál hogy agyrázkódásod volt?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.09.14. 17:43:01

Csak elestem és nagyon bebasztam a fejemet.

Tomi_Tanguay 2013.09.14. 20:49:05

béna halál lett volna:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.09.15. 00:47:42

Az. :)

Jézusom. Beleolvasgattam a három évvel ezelőtti GITR írásaimba, amiket az öngyilkos gondolataimról írtam. Olyan mintha tegnap lett volna. Hihetetlen, hogy azóta semmi nem változott, ugyanúgy gondolok mindent. És a leghihetetlenebb, hogy még mindig élek.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=442288

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=451131

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=483251

Azért ez nagyon tetszett. :D

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=428789

Tomi_Tanguay 2013.09.15. 11:04:16

hát voltak bajok szó se róla:D


süti beállítások módosítása