Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Döntetlen hétvége

2013.10.13. 13:31 - Tomi_Tanguay

Ezen a hétvégén a Lake Erie Monsters újabb két mérkőzéssel folytatta szereplését az AHLben és a Rockford IceHogs elleni hazai viadalokat egy győzelemmel, egy vereséggel zártuk.

















A pénteki első összecsapáson sajnos nagyon sima 5-2es vereséget szenvedtünk. Pocsékul kezdtünk és a vendégek már az első nyolc percen belül három gólt helyeztek el Pickard kapujában, az első harmadban végig uralták a játékot és 19-6os fölényben voltak a kapura lövésekben. Nagyon bent ragadunk az öltözőben és a második etapban se történt jelentős változás, vissza tudtunk fogni a rockfordi rohamokat, de percekkel a felvonás vége előtt két újabb góllal már 5-0ra húztak el. Öt kapott gól után cseréltünk kapust. Aztán az utolsó felvonás első perceiben két találattal sikerült szépíteni, Paul Carey nagyszerű lövésből szerezte meg az idei első gólját, a csapatkapitány Bryan Lerg pedig már harmadszor volt eredményes, de feljebb már nem tudtunk zárkózni.
A végére a vendégek 32-22vel lőttek többet kapura, Pickard 19/24el zárt 38 perc alatt, Aittokallio hibátlan volt a maradék időben. Az újonc hátvéd Lee Moffie első pontjait szerezte a profik közt, miután mindkét clevelandi gólnál előkészítő volt.

Másnap nagyot fordult a kocka és 5-1 arányban kiütöttük az ellenfelet. Azonnal nekiugrottunk a Rockfordnak és három perc alatt megszereztük a vezetést Karl Stollery találatával. Kisvártatva egy szépen megjátszott emberelőnyös akcióból tovább növeltük az előnyünket és a tavalyi év nagy felfedezettje Andrew Agozzino tálalt a kapuba. Az első harmadot követően tehát 2-0ra vezettünk, majd a fordulást követően egyre többet próbálkoztak a vendégek, de a 34. percben Agozzino passzából J.T. Wyman fantasztikus kapáslövést vágott be, majd rövidesen egy újabb PPből Mark Olver köszönt be. 4-0 után nem sok kérdés maradt a mérkőzésen, a vendégek emberelőnyből megszerezték a becsület góljukat, de az utolsó szó a miénk volt, amikor Bryan Lerg emberhátrányos gólt szerzett a hajrá perceiben.
A második mérkőzésre hatalmasat javultunk minden tekintetben és magabiztos győzelmet arattunk. Stollery hátvéd létére gólt szerzett és +3al végzett. Lerg már a negyedik gólját szerezte és egy asszisztot is adott. Agozzino 1+2vel lett a 1st star. Elliott két gólpasszt jegyzett és az Avsből frissen leküldött Hunwick is ponttal debütált. Aittokallio 30 védést mutatott be egyetlen kapott gól közben.

Öt meccs után 2-3as mérleggel rendelkezik a csapat és 4 ponttal a másodikok vagyunk az Északi divízióban jelen pillanatban. Jövő hétvégén csak egy meccsünk lesz a Hamilton Bulldogs ellen hazai pályán.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr245566052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2013.10.13. 16:12:09

hunwick végre lekerült. egyre egyértelműbb számomra hogy a két kapus közül aittokallio sokkal versenyképesebb mint pickard. meglepetés.
jó kis csapat van kialakulóban itt is,talán végre összejön a rájátszás

milo_hedgie#23 2013.10.13. 16:14:29

az avalancheről nem írtok már egyáltalán?

Tomi_Tanguay 2013.10.13. 16:44:04

@milo_hedgie#23: ahogy mondtam már nyáron is: normális írásokra sajnos nincs időm, nem tudom vállalni.

a monsterstől tudok írni ilyen rövideket, meg jövő héten rajtol az eagles és a cutthroats talán még róluk is pár mondatokat időnként. de az avs nekem nem fér bele, más pedig nem jelentkezett.


süti beállítások módosítása