Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: .500on

2013.10.27. 08:23 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt időszakban a Lake Erie Monsters a sikereinek köszönhetően feltornázta 4-4re az eddigi W-L statisztikáját és az AHLes középmezőnyben találjuk magunkat.



Október 18án hazai környezetben büntetőkkel diadalmaskodtunk 3-2re a Hamilton Bulldogs gárdája ellen.
Az álmosan alakuló első harmad utolsó perceiben Brad Malone jóvoltából használtunk ki egy PPt és szereztük meg a vezetést. Röviddel a szünet után ismét Malone volt eredményes, az erőcsatár ezúttal emberhátrányból talált be és növelte 2-0ra a különbséget. A középső etap elég egyoldalú volt, folyamatosan támadtunk és akár további gólokat is szerezhettünk volna, de Tokarski kiválóan állta a sarat a Bulldogs ketrece előtt. Így aztán életben maradtak a vendég esélyek és a harmadik harmadban hamar új erőre kaptak, percek alatt két góllal kiegyenlítettek és hosszabbításra mentették a találkozót. A hirtelen halál alatt nem esett gól, majd a szétlövés alkalmával négyből három lövőnk is eredményes volt: Sgarbossa, Lerg, Hishon góljai pedig elegendő volt a győzelemhez.
Aittokallio 23 védés mellett kapott két találatot, Malone a 3. és a 4. találatát szerezte az évben, a csapat pedig értékes két pontot szerzett egy nagy riválissal szemben.

Egy héttel később az Abbotsford Heat otthonában folytattuk a szereplésünket és sajnos 4-2 arányban alul maradtunk.
Az unalmas kezdés közben az első játékrész hajrájában a házigazdák jutottak előnyhöz egy kissé váratlan találattal, ám a mieink a második harmad második percében Joey Hishon idei első találatával válaszoltak egy emberelőnyös helyzet végeztével. Nem sokáig örülhettünk, hiszen pár perccel később már ismét a Heat volt előnyben, a 40. perc lejárta után pedig 3-1re mentek. Nem hagytuk annyiban és a harmadik felvonás elején a kapitány Bryan Lerg találatával még egyszer felzáróztunk egyetlen találatra, de ennél jobban képtelenek voltunk megnehezíteni a kanadaiak dolgát, akik kisvártatva PPből állították be a végeredményt.
Aittokallio nem tudta győzelemre vezetni a csapatot, a finn portás 28/32es mutatót ért el. Hishon az első, Lerg az ötödik gólját ütötte a szezonban, viszont itt elfogyott a tudomány, Olver a hajrában végleges kiállítást kapott.

A másnapi visszavágon 3-1es győzelemmel távoztunk Abbotsfordból és módosítottuk .500ra az összetett mutatónkat.
A kiegyenlített első harmad során Olver 2+2es kiállítása alatt létszámfölényből szerzett vezetést a Heat és erre nem is tudtunk válaszolni a nyitó 20 perc folyamán. Később viszont egyre jobban belelendültünk és a 24. minutumban Agozzino átadásából Michael Sgarbossa tudott eredményes lenni, bő egy perccel később pedig Joey Hishon járt túl a házigazdák eszén és máris 2-1re megfordítottuk a mérkőzés állását. Innentől egyre inkább nekünk állt a zászló, ráadásul a harmadik harmad elején Guillame Desbiens jóvoltából kialakult a későbbi 3-1es végeredmény.
Hishon két meccs alatt másodszor talált be, a másik két gólszerző egyaránt az első találatát ütötte a szezonban, míg Pickard kapus 24 kapura lövésből egyetlen egyszer kapitulált, szép idegenbeli sikert könyveltünk el.

Nyolc mérkőzés után négy győzelemmel és négy vereséggel a 11. helyen állunk a Nyugati konferenciában, azonos pontszámmal például a hetedik helyezettel, a saját csoportunk belül pedig negyedikek vagyunk, többeknél több meccset játszottunk már. A november 1i folytatásban legközelebb a Grand Rapidst látjuk vendégül és sorban három hazai meccsünk következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr965601302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása