Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

MLL Awards

2009.08.26. 15:10 - bad_habit_71

Az elmúlt hetekben kiosztásra kerültek az MLL játékos és edzői elismerések, amikből a Denver Outlaws több ízben is részesült.

Cascade Major League Lacrosse Rookie of the Year : Dan Hardy (Denver Outlaws)

A Denver Outlaws 22-es számot viselő középpályását választották az év újoncának, jelentette be David Gross MLL commissioner. A díjat a HC-k a GM-ek és a hat csapat játékosainak szavazatai alapján osztották ki.

Hardy-t 8.-dik overall pickként választották a 2009-es MLL Collegiate Drafton, nem sok nappal azután, hogy Hardy tehetős részvételével (Game Winning Goal) legyőzte a Syracuse a Cornell-t az NCAA döntőben. Egyetemi pályafutása során 2008-ban és 2009-ben is bajnokságot nyert a Syracuse-szal, valamint All-American válogatott volt 2007, 2008 és 2009-ben is.

Hardy első profi meccsén is méltóan mutatkozott be, egy gólt és három asszisztot húzhattunk be neve mellé, ráadásul az egyik átadásásból született Dan Brown GWG-ja a Washington ellen. Dan már első profi évében megszerezte első GWG-ját a Long Island ellen, ami egy nagyon fontos győzelem volt augusztus elején a Denver számára. 

Hardy rookie évében 10 meccs alatt 16 pontot szerezett (8G+8A). 17 ponttal nyerte el a legjobb újoncnak járó elismerést, csapattársa Max Sebiald 15-öt kapott így másodikként végzett. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


MLL’s New Balance Sportsman of the Year: Tim Goettelman (Long Island Lizards)

Warrior Most Improved Player for 2009: Chris Eck (Boston Cannons)


MLL Coach of the Year: Brian Reese (Denver Outlaws)


Brain Reese, kedvenc csapatunk edzője nyerte el a 2009-es év edzője díjat 52 ponttal amiből 9 első helyes szavazat, csak viszonyításként a Boston edzője, Bill Daye 18 pontot kapott, ezzel lett a második helyezett. 

Reese vezetésével az Outlaws 9-3-as mérleggel zárta a 2009-es évet és első kiemeltként jutott be a rájátszásba. Reese 2005 óta General Manager a csapatnál és 2007 óta Head Coach. 2006-os ligacsatlakozásuk óta minden évben bejotottak a playoff-ba. 

Reese vezetése alatt a csapat 22-9-es alapszakasz mutatóval és 2-3-as playoff mutatóval büszkélkedhet, a Denver 2008-ban és 2009-ben is bejutott a rájátszás döntőjébe, sajnos mindkét alkalommal alulmaradva, először a Rochester majd a Toronto ellenében. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Warrior Goalkeeper of the Year: Jesse Schwartzman (Denver Outlaws)
 

Schwartzman az egyetemi lacrosse körökben elismert John Hopkins egyetemtől került a Denverhez, idén mind a 12 meccsen pályára lépett és a kapusok közül a legtöbb időt töltötte a pályán (675:28), 11,28 GAA mutató, kétszer lett mérkőzés MVP a Toronto és a Long Island elleni meccseken, valamint háromszor Defensive Player of the Week.

Ez volt Schwartzman harmadik idénye a Denvernél, mindenkori alapszakasz mutatója: 25 meccs 19-7 győzelmi mutató, karrier mutató: 12,38 GAA, .548 védési százalék. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Warrior Defensive Player of the Year: Brodie Merrill (Toronto Nationals)


Warrior Offensive Player of the Year: Paul Rabil (Boston Cannons)

Bud Light MLL Most Valuable Player: Paul Rabil (Boston Cannons)


2009 All-MLL Team: 


Attack: Merrick Thomson (Toronto), Brendan Mundorf (Denver), Kevin Leveille (Chicago)

Midfield: Paul Rabil (Boston), Kyle Dixon (Washington), Joe Walters (Toronto)

Defense: Brodie Merrill (Toronto), Kyle Sweeney (Boston), Lee Zink (Denver), Matt Bocklet (Denver)

Goalkeeper: Jesse Schwartzman (Denver)

Face-off Specialist: Alex Smith (Washington)

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr601339921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.26. 15:35:33

Kiemeltem pirossal a denverieket, sztem így jobban látszik, hogy mennyire taroltunk. :D Amúgy sok dolog félkövér, így sztem jobban látszódik a lényeg, de lehet csicsás lett, nem tudom. :)

Tomi_Tanguay 2009.08.26. 17:55:19

ha még tettél volna zöldet is azt hiném karácsonyfa:D még pont izléses sztem:)

milo_hedgie#23 2009.08.27. 14:17:07

@bad_habit_71: jó az irás meg a diszités is!:)) kevesen foglalkoznak Mo-on a lacrosseal,pláne ilyen szinten szóval elismerésem. jövőre igazán megnyerhetnénk már,valahogy a PO-ra jobban oda kéne tenni magunkat,az igazi nagymeccsekre.

bad_habit_71 2009.08.27. 22:39:19

@milo_hedgie#23: Köszi szépen! Hát igen reméljük jövőre már télleg beérik a dolog, azért négy idény alatt ilyen szép eredményeket meg hasonókat felmutatni nem semmi. Majd a kövi döntőt is remélem együtt szurkolják végig a szerkesztők csak majd a végkimenetel más lesz :)


süti beállítások módosítása