Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies offseason report II.

2009.12.11. 19:26 - Tomi_Tanguay

Nagyjából három hete nyilt meg a free agency az MLBben,és ezalatt néhány igazolás már megtörtént, de sok tárgyalás továbbra is folyik. Föleg hogy mostanában tartották meg a winter meetingst ahol tárgyalni lehetett a szabadügynök játékosokkal. A Colorado Rockiesnál is egyre több hír derült ki a következő szezonbeli keretünkel kapcsolatban. Most összefoglalnám megint csapat egységenként a jelenlegi helyzetet, és hogy mi várható még ezek után nálunk.

- Starting pitchers: Igazából ez nem téma, semmi hírt nem olvasni róla hogy bármi nagy igazolást tervezgetnénk, persze ez még változhat de nem hinném. Marquis a Mets és a Yanks felé kacsintgat, egészségükre. Tehát jövöre a jelenlegi állás szerint a Jimenez, Francis, Cook, De La Rosa, Hammel rotationnel kezdhetünk. Tracy ezt a sorrendet nevezte meg. Kicsit fiatalosnak és rutintalanak tünik, még legalább egy idösebb relievert eltudok képzeleni aki beugrana ha gond van, mint tavaly Contreras volt. Vele is tárgyalunk még, és probáljuk a bullpenbe erősitésnek hozni,de inkább japán felé menne, nem is hinném hogy cserének itt akarna maradni.

- Bullpen: Az offseason eddigi legnagyobb hire: Betancourt elfogadta az arbitration offert és marad még egy évre a csapatnál. A szezon közben érkező setupman a két éves szerződésbe nem ment bele $7.5Mért, de egy évre $5Mért elfogadta az ajánlatunkat. Ez nagyon jó, hiszen a bullpen egyik legbiztosabb pontja volt a tavalyi évben, nagyon nagy szükségünk van rá ebben az amugy is gyengécske egységben. A lefty Beimel kiment a FAre, egyenlöre tárgyalunk vele, lehetséges hogy vissza hozzuk a rutinja miatt nem ártana mert elég sok fiatalunk lesz. Tracy megmondta, hogy jövőre Corpas, Morales és Daley még nagyobb szerepet fog kapni mint tavaly, mindhárman elég fiatal tehetségek és szépen bontogatták a szárnyaikat az elözö szezonban. Én Belislet is ide venném neki is voltak olyan momentumai amik után bizhatunk benne, hogy penge lesz jövöre. Az is kiderült, hogy Streetel hosszabbitani akarjuk még az idei offseasonben a 2010es idény után lejáró szerződését méghozzá multiyearen fáradozunk. Nagyon kéne, hiszen a liga egyik legjobb closere. A mester elmondta, hogy további fiatalokban is bízunk, akik még csak 2009ben mutatkoztak be az MLBben néhány meccsre vagy még nagyobb újoncok, mint például Chacin, Rogers, Deduno vagy G. Smith. Mindegyikük nagy tehetség de még teljesen zöldfülüek, kell még nekik a rutin hogy a profi liga szintjén megtudják állni a helyüket. A 2009es évet kihagyó Buccholz a következő szezon első felében szintén nem játszhat, ez elég szerencsétlenül jött. Ez van most a 'penben, még új embert nem hoztunk, és lassan egyre több nagy név találja meg az új csapatát, szóval lassan nekünk is lépni kell ha erösiteni akarunk már pedig muszáj lenne. Célpont lehet még Duchscherer, Batista, Lawry vagy Hawkins. Kellene még egy-két rutinos ember és szerintem határozottan jobb lenne a bullpen mint a tavalyi volt, bye-bye Rincon és egyéb fakezüek. :D

- Infielders: A legnagyobb kavarás az elkapók között van. Ugyan Torrealbaról azt hittük már, hogy távozni fog a klub még mindig nagyon keményen hajt a rutinos catcher megtartására, és mostmár esélyes is hogy ez sikerülni fog, ne lepödjünk meg ha napokon/órákon belül pont kerülhet az ügy végére, már csak ócska 400 ezren vitatkoznak (2yr/$5.6Mt ajánlottunk, ő pedig $6Mt akarna). Eközben 3yr/$3.8M dealt kötöttünk Ianettaval, a fiatalabb játékos még éveken át meghatározó emberünk lehet attól függetlenül is hogy a venezuelai marad vagy sem. Phillips várhatóan harmadik számú lesz akkor is ha Torrealba távozik, mert hozni akarunk még mindenképpen egy embert a posztra, bár az igazi nagy nevekről már lemaradtunk, ezért kéne Torrealba aki iránt több rivális is érdeklődne már, még mondjuk Olivoval is tárgyalunk. A baseman IF posztokon leginkább a tartalékok listáját fedi homály. 1Bben Helton mögé kéne egy ember. Elöször is a tavaly szerzett Giambit szeretnénk tartani, az igazgató O'Dowd elmondása szerint a korábbi MVP veterán DH szeretne lenni az amerikailgában, hogy 400+ ABes szezonja legyen, ezért első körben onnan vár ajánlatokat, és ha nem tud megegyezni egyetlen AL csapattal sem max akkor jöhet szóba nála a Rox, erre ugye sajnos elég kicsi az esély, pedig fontos láncszem volt tavaly az öreg. Lehet hogy házon belül oldjuk meg az ügyet, mert a baromi erős outfieldről simán be lehetne hozni backup 1st basemanek Hawpeot, aki még junior korában az infieldben játszott, és nem zárkózik el az ötlettől. De ez még csupán felvetés, mindenesetre érdemes eljátszadozni a gondolattal, Hawpenál jobb pinch-hittert nehezen találnánk a piacról Giambit kivéve... Barmesal még a közeljövőben szeretnénk kötni egy multiyear hosszabbitást, a következő évek kezdő 2Bje lehet. 3rdnek Stewart a favorit, Atkinsre az elcserelés várhat még a szezon előttig, bár róla most elcsendesedett a sajtó. A shortstop természetesen az egy és utánozhatatlan Tulowitzki lesz, kifejezetten cseréje szerintem nem lesz majd időnként Barmes ugrik be a helyére, esetleg a fiatal Gomez lehet, ha megkapja a profi contractot. A hírek szerint a sprint training alatt Young Jr az LF poszt mellett 2Bt és 3Bt is elöszeretettl fog játszani, eredetileg ez az igazi helye, és a bombasztikus outfielder trió mellett lehet hogy belül többre vinné. A vezetőség righty infielder tartalékokat keres (Filip beférne :D), a bal kezesek tulsúlyának kiegyenlitése érdekében. Egy-két ember leigazolása tuti várható, mert kevesen vagyunk, mostanában a következő személyekkel hoztak hirbe minket: Melvin Mora, Orlando Hudson, Jamey Carroll, Fernando Tatis, Robb Quinlan.

- Outfielders: Tavaly a fiatal külsösök nagyon nagyot játszottak, ezért szinte biztos, hogy a jobbszélen Smith, középen Fowler, a bal szélen pedig Gonzalez lesz jövőre. És akkor itt van még ugye Hawpe, aki lehet backup 1B és csere outfielder is, vagy időnként kezdő. Biztosan maradni fog, Tracy és O'Dowd is megerösitette hogy eszünk ágában nincs elcserélni, bár a jövő év végén team optionel lejáró szerződése miatt döntenünk kell rövidesen, hogy trade vagy extension, mert egy all-star kaliber ütőt nem szórhatunk majd el. Elég nagy talány, hogy mi lesz Hawpepal, de biztosan jól fogunk majd dönteni. Young Jr szintén hasonló cipőben jár vele, abból a szempontból hogy IFben és OFben is képes megállni a helyét, tőle iszonyat nagy újonc szezont várok, ha megkapja a lehetőséget akár CarGo szinten is berobbanhat. Ezen kívül a tavalyi tartalék ember Murton a japán szuperligába szerződött. Ez az ügylet megnyitotta az utat Spilborghs maradása előtt, aki bár elkivánkozott a vezetőség kedveli őt és marasztalni fogja, szerintem ez nem is probléma, mert tartalék külsösnek tökéletes. Azért még némi erősitést a depthbe eltudnék képzelni főleg, ha Hawpeék bevonulnak az infieldre, de még mindig ezt gondolom a csapat legerősebb egységének, ezekre a fiatalokra már most baromira lehet számitani, már újoncként húzóemberek voltak, mi lesz itt ezután, de mögéjük talán nem ártana még egy kis rutin.

Jelenleg ez a helyzet a Roxnál majd idöröl idöre befogok még számolni az eseményekről a hosszú offseasonben. Amint látható sok még a kérdőjel, de reméljük a vezetőség az eddigi megfontolt lépésekkel csupa jó döntést hozva fogja megerősiteni a keretünket a következö szezonra, hogy mi lehessünk a legjobbak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr271591248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2009.12.12. 12:30:13

The Giants are pursuing Torrealba for a one-year deal. Torrealba is scheduled to travel to New York next week to resolve his pending grievance with the Mets, which could ignite talks on a new contract if the Mets are unable to agree to terms with their primary target, Bengie Molina.

waze nehogy már 400k-n muljon hogy inkább a buzi giantst választja, adjuk meg a $6Mt 2yr még ha sok is de kell nekünk Mr.Rocktober:)

atkins védettsége lejár, FA lesz. a baltimore vinné főleg.

Tomi_Tanguay 2009.12.15. 18:57:57

nah ez jó hogy mióta megirtam a második offseason reportot azóta nem történt totál semmi a csapatnál:D
halladay phils lehet érdekes,minek kellett akkor cliff?:D

Tomi_Tanguay 2009.12.16. 03:40:09

quinlan a legvalószinü utility man. torreval már nem állunk olyan jól. atkins állitolag sok ajánlat közül válogat a FAn:D

Tomi_Tanguay 2009.12.16. 11:45:28

torre egyre esélytelenebb:(
a volt pirates catcher matt cappsel tárgyalunk most.
streetel dolgozunk a multiyearen
ennyi most az új:)

Tomi_Tanguay 2009.12.17. 03:12:35

carroll->dodgers. utility manek maradt mora, quinlan, vagy tatis.

Tomi_Tanguay 2009.12.17. 18:02:35

atkins to baltimore már tuti. one-year/$4M + club option.
halladay-lee trade done állatok:D
hawkins a brewershez irt alá,róla is lemaradtunk hozzunk már egy relievert.

foppa21 2009.12.17. 20:54:16

tényleg, mikor hozunk már valakit? nem is jött még semmi új ember? furcsa, de gondolom ráérünk.

Tomi_Tanguay 2009.12.17. 21:13:44

jah a korábban irt Capps reliever:D ő is esélyes lehet, elég jó statjai voltak az elmult években. de rajtunk kivül még a cubs, cards, orioles, dbacks, marlins és a nats van versenyben érte.

Tomi_Tanguay 2009.12.17. 21:40:17

@foppa21:
hát még nincs új. egyre több használható név kerül le a piacról, szóval annyira nem érnénk rá. egy-két reliever plusz catcher és infield depth tutira kell.
de végre írt ide valaki rajtam kivül köszi:D

foppa21 2009.12.18. 07:54:24

@Tomi_Tanguay: nincs mit:-D akkor belehúzhatnánk, de szerintem olyan sok erősités nem kell mert elég jó volt tavaly is a csapat. ne aggódj!:-)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.12.18. 13:39:57

Capps closer akar lenni ami nálunk esélytelen. Szóval vsz megy a Natsba. Igazából tényleg csak egy util kell infieldre, bár Barmes eljátszik 2B-3B-SS-t, 1B-re meg ott van Seth Smith.
C: Ianetta, Torrealba/FA C
1B: Helton
2B: Barmes, EY Jr.
3B: Stewart
SS: Tulo
OF: Fowler, Cargo, Smitty, Hawpe, Spilborghs
SP: Hammel, DLR, Cook, Ubaldo, Francis
RP: Street, Corpas, Betancourt, Daley, Morales, Belisle, Chacin

Összesen egy righty ütő kell. 1B-3B lenne a legjobb. Nem rossz csapat ez. Esetleg még valami lefty RP. Ha Hammel és Ubaldo úgy fejlődik mint eddig akkor utóbbi már domináls lehet ligaszinten, míg Hammel simán jó 3-4. starter. Francis kérdéses, Cook meg DLR hangulatemberek.
A rotation erős lesz, a bullpen fasza és az infield is durva. Az outfield 1-2 éven belül a liga lejobbja lesz :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.18. 16:33:33

Giambit kéne megtartani, az lenne egy hatalmas igazolás, de sajnos elég valószínűtlen. Infield utility player egyértelmű.
A bullpenbe még valami rutinosabb név jól jönne, mert Street és Betancourt kivételével, ha jól sejtem mindenki másodéves vagy újonc lesz.

Tomi_Tanguay 2009.12.18. 17:49:40

@haromt: backup 1b legyen inkább hawpe:) outfieldre smith-fowler-cargo. amugy egyetértek a lineupal meg hogy infieldre kell ember. reliever még kell, egyedül morales lefty, na meg az a szarzsák flores:D beimelt irjuk alá vagy hozzunk oda valakit, contreras is maradhatna tölem. jah és még számoljunk rogersel is mert chacinal együtt emlegetik őket, és még greg smith is lehetséges, ő pont lefty ráadásul.
azért ütős kis csapat lesz igen:)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.12.18. 17:51:40

@Filip89: Corpas már rutinos. Liga szinten is elit a Street-Betancourt-Corpas latereliever 3as. Inkább akkor vagyunk bajban ha kiesik valamelyik SP. Mert Morales elvileg jó erre, de még nem eléggé, Chacinnak és Rogersnek meg még sokat kell fejlődnie.

Nagyon azért nem kell util mert EY Jr. jó lehet erre. Switch hitter ráadásul és pinch runner is.

Tomi_Tanguay 2009.12.19. 12:39:17

már csak a létszám miatt sem ártana néhány jó tartalék ember, ennyire van szükségünk:)

Tomi_Tanguay 2009.12.23. 04:04:48

marquis a wshhoz irt alá két évre

Tomi_Tanguay 2009.12.23. 04:05:25

marquis a wshhoz irt alá két évre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.23. 12:25:56

Hát, 2 évre 15 milla elég komoly. Úgy látszik, nagy szarban volt a Nats. :P

Tomi_Tanguay 2009.12.23. 12:48:49

állitolag cargoval is hosszabbitani szeretnénk

foppa21 2009.12.23. 14:52:15

és uj igazolásunk még mindig nincs?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.23. 18:27:47

@Tomi_Tanguay: Utána írta Saunders, hogy mégsem, mert nem vette figyelembe az ügynökét, akivel lehetetlen megállapítani a hosszabbításokkal, biztos valami FA-mániás faszi lehet, szóval CarGo is hamarosan menni fog szerinte. :(

Tomi_Tanguay 2009.12.23. 18:52:37

az szuper:S de majd még meglátjuk amikor aktuális lesz. elöször ubaldo, corpas, hápi,cook és francis hosszabbitását kell elintézni:P

Tomi_Tanguay 2009.12.23. 19:12:54

nincs egyébként semmi ujdonság foppa mester:)

foppa21 2009.12.23. 20:20:29

young juniort a csapatba!:-)

Tomi_Tanguay 2009.12.29. 18:09:14

a cubs szeretne tradelni spilboért.
torre sorsa még mindig nem biztos: mets-giants-rox közül valaki, függ több másik catcher szerződésétől. egyébként vagy ő vagy olivo lesz a C akit aláirunk.

Tomi_Tanguay 2009.12.31. 13:37:09

torrealbara egyre kisebb az esély. mostmár inkábbb olivo felé igyekszünk,és közel is vagyunk a megállapodáshoz.

Tomi_Tanguay 2010.01.03. 15:32:19

rincon: minor contract
giambi még mindig nem talált jobb ajánlatot nálunk,és azt mondta szeretett nálunk lenni ezért lehet hogy maradni fog:)
reserve infielder target: quinlan, tatis, mora
olivoval közel vagyunk a megegyezéshez one-year contract
spilbot szeretné vinni a cubs

Tomi_Tanguay 2010.01.04. 18:47:51

szavazzatok a rox play of the year megmozdulásra:D
csak nagyon nehéz választani:)

colorado.rockies.mlb.com/media/video.jsp?topic_id=7741070&c_id=col

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.01.04. 20:34:20

Azért nálam egyértelműen a Spilborghs walk-off Grand Slam viszi a prímet, de sok nagy momentum volt. :)

Tomi_Tanguay 2010.01.04. 21:15:28

Tulo hit the cycle egyértelmü:P

foppa21 2010.01.05. 07:04:27

@Tomi_Tanguay:
ianetta walkoff vagy spilborghs walkoff gs

Tomi_Tanguay 2010.01.05. 11:01:40

olivo királyság, legalább róla nem maradunk le ha már torre kéreti magát. jani lesz a kezdö catcher alapból, aztán majd meglátjuk h ki lesz a jobb:)

Tomi_Tanguay 2010.01.05. 15:50:27

1yr/$3M + club option. tökéletes. elég jó powerarm catcher és hatékony base stealer killer. sok HRt ütött tavaly, 23at.
o'dowd azt mondta hogy kellett egy lation catcher a latin dobóinkhoz. sztem jó huzás volt:)

foppa21 2010.01.05. 17:38:10

@Tomi_Tanguay: Szerintem is jó igazolás volt, de Torrealbáért kár. Gondolom ianetta még jobb lesz idén, mert ő még fiatal volt, szoval nem lesz gond a catchereknél.

Tomi_Tanguay 2010.01.06. 03:21:03

sorry 1yr/$2.5M + club option contract for olivo:)

Tomi_Tanguay 2010.01.06. 12:28:19

ianetta szerzödését megint megujitottuk: three-year, $8.35 million deal.

Tomi_Tanguay 2010.01.07. 21:15:03

holliday 7yr/$120M extension a cardsnál, betegek:D még jó hogy elcseréltük, ez sokkal több mint amilyen szerzödést mi ajánlottunk anno neki. és van negy cargo meg egy street:P

Tomi_Tanguay 2010.01.08. 17:49:12

giambi állitolag szivesen maradna:)
on the radar:
infield utilybe mora, tatis, quinlan. bullpenbe Kevin Gregg, Guillermo Mota, Brendan Donnelly and Scott Schoeneweis

Tomi_Tanguay 2010.01.11. 18:16:07

a righty reliever miguel batista után érdeklődünk. ugyanaz az ügynöke mint olivonak. elég jó statisztikái voltak tavaly.
amugy állitólag olivo nagyon jó chemistryben volt a tavaly cy young nyertes greinkével.
szerintem nagyon jó lesz olivo. batistának is örülnék. és akkor már csak giambi vagy egy másik utility player kéne.
jani és hammel együtt edz.
6 hét múlva spring training:)

Tomi_Tanguay 2010.01.12. 18:25:49

francis dominikában fog edzeni februártól és nagyon készül az uj szezonra:)

Tomi_Tanguay 2010.01.13. 18:39:26

francis válla jól van és készen áll a szezonra:
www.denverpost.com/rockies/ci_14176624

Tomi_Tanguay 2010.01.14. 20:07:09

torrealba: Giants, Padres, Rangers and Mariners lehet esélyes. mivel bengie molina a metsbe mehet.

Tomi_Tanguay 2010.01.15. 09:35:14

hosszabbitások:
- DLR one-year, $5.6-million deal
- barmes jövőre $3.325M
- buchholz ugyan ugy $1.055M mint tavaly. júniustól várható a játéka.

foppa21 2010.01.15. 16:40:48

dela rosa eddig mennyit keresett?

Tomi_Tanguay 2010.01.15. 19:30:21

dlr durván háromszor annyit fog kapni mint eddig. kicsit soknak érzem:S
a másik kettő arbitration contract, buchh ugyan ennyi mint eddig mivel kihagyta az egész szezont. barmes a dupláját kapta szerintem érthető.

lassan lesz uj offseason report mert azrt történt azóta pár dolog:)

foppa21 2010.01.17. 14:04:39

kikkel fogunk még hosszabbitani?

Tomi_Tanguay 2010.01.17. 15:20:29

street hammel és spilbo lenne még aktuális azt hiszem

Tomi_Tanguay 2010.01.19. 03:20:47

spilborghs aláírt: two-year, $3.25 million contract.
Spilborghs will make $1.3 million next season, with an additional $400,000 in incentives for plate appearances. His 2011 salary will be $1.95 million, with an additional $750,000 in incentives for plate appearances.

foppa21 2010.01.19. 16:38:08

ezek micsodák? miért kell aláirni őket nekik volt szerződésük nem?

Tomi_Tanguay 2010.01.19. 18:14:46

pontosan nem vágom:D szerzödés van velük,de a pénzt az arbitrate határozza meg vagy elötte megegyezünk velük. még hammel és beton is van. plusz street akit mindenképpen több évre akarunk most lekötni.

foppa21 2010.01.19. 19:27:52

és mikor kezdődik az előszezon?

Tomi_Tanguay 2010.01.19. 19:56:37

márciustól lesz a spring training. majd akaarok irni postot nemsokára a programról:)

Tomi_Tanguay 2010.01.19. 20:52:04

megegyeztünk mindkettővel: street 3 év, beton 2 év. nagyszerűűűű:) elvileg már csak hammel van hátra

haromt · http://90es.blog.hu 2010.01.19. 23:28:48

Street 3 év 22,5 misi, Betancourt 7,55/2év

haromt · http://90es.blog.hu 2010.01.19. 23:30:04

Hammel is aláírt 1,9 ért jövőre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.01.20. 08:27:41

- Ianetta: Remélem összeszedi magát erre az évre, megkapta a nagy gázsit, ideje alkotni, azért jó, hogy a rutinos Olivo ott lesz mögötte.
- Street: Megérdemelte a tavalyi szezon után, csak tanuljon meg a playoff-ban is dobni végre. :P
- Hammel, Spilborghs: Okés.
- Betancourt: Ez azt hiszem még olcsóbb, mint amennyi az eredeti megállapodás volt, szóval bőven jó.

Tomi, most már új az offseason report is jöhetne. :P

Tomi_Tanguay 2010.01.20. 09:52:55

jók ezek a szerződések:)
fowler ügynököt váltott.

Tomi_Tanguay 2010.01.20. 10:23:49

mától árulják a jegyeket a szezonra.
jójó lesz irás. kicsit ráérős voltam eddig mert nem történt semmi de hétvégre lesz hosszabb. meg st schedule is még:)

haromt · http://90es.blog.hu 2010.01.20. 11:36:11

Betancourtnak optionje volt, hogy ha nem tud velünk megállapodni akkor kap 5 misit. Streetnek meg a 3 év mellé + 3 éves optionje.

Tomi_Tanguay 2010.01.20. 19:00:27

This offseason, the Rockies have also signed Iannetta for three years and $8.3 million, left-handed starter Jorge De La Rosa for one year and $5.6 million, second baseman Clint Barmes for one year and $3.25 million, right-handed reliever Matt Belisle for one year and $850,000 and left-handed reliever Randy Flores for one year and $650,000.

össze gyüjtöm mindet a következő reporthoz:D

Tomi_Tanguay 2010.01.20. 19:01:59

de hülye vagyok mert ezek megvannak feljebb is:D

Tomi_Tanguay 2010.01.21. 04:25:33

minor contract: OF jay payton, C paul loduca

haromt · http://90es.blog.hu 2010.01.21. 18:03:04

Az a FOwler ügynököt váltott dolog elég fontos. A mindenki által gyűlölt/félt Scott Boras lett az ügynöke. Ő volt az ügynöke Matt Hollidaynek, amikor nem fogadta el az évi 13 misis ajánlatunkat annak idején. Most is ő, ezért nem tiszta, hogy mi lesz vele. Szerencsére most ő az egyetlen Rockies játékos annál a parasztnál :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.01.21. 18:10:10

@haromt: CarGo-nak is valami fasz ügynöke van állítólag, volt róla az elmúlt hetekben egy írás szinten.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.01.23. 11:12:33

Tomi, ha írsz cikket, akkor ezt ajánlom mindenképpen, mert sok használható információ van benne:

blogs.denverpost.com/rockies/2010/01/22/less-is-more-for-cook-street-contract-details/

Tomi_Tanguay 2010.01.23. 11:44:49

köszi ez jó sok új dolog:)


süti beállítások módosítása