Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ 49ers: Beharangozó

2010.10.31. 11:37 - Filip89

Ezen a hétvégén kerül sor a Denver Broncos idei talán leginkább várt mérkőzésére, amikor a csapatunk a San Francisco 49ers ellen Londonban, a 90 ezres Wembley Stadionban léphet pályára a 2010-es NFL-szezon egyetlen európai mérkőzésén. A múlt heti súlyos vereséget követően talán kifejezetten jót is tesz most a srácoknak a környezetváltozás, és talán a messzi Angliában magukra tudnak találni ezen a meccsen.





















Idén már negyedik éve, hogy egy meccset az alapszakasz folyamán Angliában rendeznek meg, és ezúttal éppen a Broncos léphet fel az öreg kontinensen. Az NFL történetében ezidáig hat alkalommal rendeztek tétmérkőzést az Egyesült Államok határain túl: háromszor Londonban, kétszer Torontóban, egyszer pedig Mexikóvárosban. Az is tervbe van véve, hogy belátható időn belül, akár egy Super Bowl-t is más ország területén bonyolítsanak le. A Broncos ezt megelőzően hét felkészülési meccset játszott már az USA-n kívül, 1987-ben éppen Londonban léptünk fel a Los Angeles Rams ellen, de a csapat korábban feltűnt már Tokióban, Berlinben, Barcelonában, Mexikóvárosban és Sydney-ben is, mégis az alapszakaszban a vasárnapi lesz az első idegen kontinensen lejátszandó fellépésünk. A 49ers eddig összesen kilenc alkalommal játszott nemzetközi meccset, és már egy alapszakasz-meccsen is túl vannak az úgy nevezett "International Series"-ben, amikor 2005-ben Mexikóban az Arizona Cardinals-szal mérkőztek meg, és kaptak ki 31-14-re.

Az előző évekbeli londoni alapszakasz-mérkőzések eredményei:

2007. október 28. Miami Dolphins - New York Giants 10-13
2008. október 26. New Orleans Saints - San Diego Chargers 37-32
2009. október 25. Tampa Bay Buccaneers - New England Patriots 7-35


Aktuális ellenfél: San Francisco 49ers
A Niners igen szép múltra tekint vissza, hiszen már 1950 óta erősítik az NFL mezőnyét, mellyel nem csak San Francisco első profi klubja voltak, de az egész nyugati partvidék egyik legősibb klubjának is mondhatják magukat. A '70-es évektől kezdve az NFC-ben találhatók, így értelemszerűen túl közeli rivalizáció nem alakulhatott ki a mieink és az arany-pirosak között. Az egyesület sikerkorszaka egyértelműen a '80-as évekre tehető, hiszen négy Super Bowl-t is nyertek ebben az évtizedben a legendás irányító, Joe Montana vezetésével, míg az utolsó, ötödiket 1994-ben érték el. Az NFL egyetlen csapata, amely több döntőben is részt vett, ám egyet sem vesztett el, nem mindennapi bravúrt elérve ezzel. Az első nagy sikert 1981-ben aratták, amikor a XVI. Super Bowl alkalmával a Cincinnati Bengals-t győzték le 26-21-re. Legközelebb két év kihagyás után, 1984-ben ülhettek fel a trónra, miután a nagydöntőben a Dan Marino vezette, félelmetes Miami Dolphins-t 38-16-tal iskolázták le. Az 1988-as esztendőben ismét a Bengals-szal találták magukat szembe a SB-on, és az ellenfél sorozatos vezetése ellenére Montana zsenialitásának köszönhetően az utolsó percben fordítani tudtak 20-16-ra. Egy évvel később a Broncos és a 49ers eddigi legjelentősebb összecsapását rendezték, amikorra a mieink már két elvesztett döntővel a tarsolyukban nézhettek farkasszemet a San Francisco-val, de sajnos 55-10 arányban alaposan legázoltak minket. Az ötödik bajnoki címet már egy kicsit megváltoztatott csapat érte el, de az 1994-es döntőben Steve Young hat TD-passzával 49-26-ra ütötték ki a kaliforniai rivális San Diego Chargers-t. A 49ers fennállása során 23-szor vett részt a rájátszásban, 17 alkalommal pedig megnyerte divízióját, mellyel mindkét nemben túlszárnyalják a Broncos-t.

Az egykori sikercsapat csillogása napjainkra igencsak megkopott, a 49ers 2002 óta még csak a rájátszásban sem járt, és a tavalyi 8-8-at leszámítva azóta minden évben negatív mérleggel zártak. Az idei 1-6-os mutatójuk sem adhat okot számukra túl sok bizakodásra, az egyetlen győzelmüket öt zakó után érték el a minket éppen a múlt héten megfricskázó Raiders ellen, de több vereségük is rendkívül kiélezett küzdelemben született, kis szerencsével ennél jobban is állhatnának. Az eddigi hét találkozón az irányító poszton Alex Smith serénykedett 9-9 TD és interception mellett mindössze 75-ös rating-gel, ám váll sérülése miatt biztosan nem játszhat a Broncos ellen, így a londoni mérkőzésen a korábban Baltimore-ban feltünő Troy Smith idei első szerepvállalása következhet el. Az offense legveszélyesebb pontja egyértelműen a futó Frank Gore, aki az elmúlt évbeli tíz touchdown után eddig mindössze egyszer jutott be futva az endzone-ba, ám a legutóbbi két meccsén egyaránt nagy formát mutatva átlépte a 100 futott yardot, és ellenünk is hasonlóra készülhet. Az elkapók közül a tight end Vernon Davis volt ezidáig a legtöbbet alkalmazva, hiszen négy TD mellett 422 yarddal gazdagodott a korábbi meccseken A. Smith célpontjaként. A SF támadóegységei a mezőny második felébe tartoznak, például a meccsenkénti 312.6 yarddal a 21-ek, viszont valamennyi defenzív mutatóban a felső 16-ban szerepelnek, leszámítva az elszenvedett pontjaik átlagát.

A két csapat az alapszakaszban eddig tizenegy meccset játszott le egymás ellen, ezekről minimálisan jobban állunk 6-5 arányban, míg a rájátszásbeli egyetlen találkozásunkat a 49ers nyerte a már említett XXIV. Super Bowl alkalmával.

















A sérültek:

Denver Broncos
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Robert Ayers LB lábfej DNP DNP DNP OUT
Perrish Cox CB agyrázkódás DNP DNP DNP OUT
Kevin Vickerson DL ágyék DNP DNP DNP OUT
Darcel McBath S boka DNP DNP DNP OUT
Wesley Woodyard LB hamstring DNP Limited DNP OUT
Eddie Royal WR ágyék DNP Limited Full Probable
Brian Dawkins S térd Full Full Full Probable
Andre Goodman CB quadricep Full Full Full Probable
San Francisco 49ers
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Alex Smith QB váll DNP DNP DNP OUT
Eric Heitmann C nyak DNP DNP DNP OUT
Tarrell Brown CB hát DNP Limited Limited Doubtful
Vernon Davis TE boka DNP DNP Limited Questionable
Anthony Dixon RB hamstring Limited Limited Limited Questionable
Nate Clements CB boka Limited Limited Limited Probable
Ahmad Brooks LB térd DNP Full Full Probable
Adam Snyder OG hát - - Limited Probable

Öt játékosunk nem utazhatott el Londonba, viszont kellemes meglepetés volt, hogy a veterán hadvezér Dawkins a héten újra edzésbe állhatott annak ellenére, hogy előzetesen a visszatérését csak a szünet utánra jósolták, és minden esélye megvan rá, hogy a 49ers ellen is pályára léphessen, mint ahogyan talán most már Goodman is valóban visszatérhet. Az ellenfélnél az említett A. Smith mellett a center biztosan nem játszhat, valamint további három ember sorsa kétséges, beleértve a TE Davis-t is, aki érzékeny vesztesége lenne a SF pass offense-ének, ha nem vállalhatná a fellépést.

Korábbi írásunkban már beszámoltuk róla, hogy a Broncos küldöttsége csütörtökön utazott el Angliába, s a heti felkészülés érdemi részét - állítólag - még odahaza lebonyolították, a mérkőzés helyszínén már csak az utolsó simításokat tervezik végrehajtani a +7 óra időeltolódás kiküszöbölése mellett. A londoni híradások szerint JMD és legénysége két napja több órás krikett leckékkel várja a 49ers elleni fellépést, majd meglátjuk, hogy a különleges kikapcsolódás mennyire lesz jótékony hatással a csapatra a mérkőzésen.

A londoni összecsapás magyar idő - immár téli időszámítás! - szerint vasárnap este 18:00-tól veheti kezdetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr352409550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 12:12:57

hát ez a krikett nagy faszság pedig:D

Black_Adder 2010.10.31. 12:17:17

Nagyon jó írás :)

És akkor mégegyszer nyomatékosan, hátha valaki nem olvassa el figyelmesen a végét:

Amerikában egy héttel később van az óraátállítás, és ez a meccs az amerikai keleti parti időzóna szerint 1kor kezdődik. Ez általában 7 óra, de most csak most 6 óra, és senkit nem várnak meg.

foppa21 2010.10.31. 13:19:38

@Black_Adder: ja filip már a tegnapi meccsek előtt nyomatékosan leírta hogy most egy hétig minden meccset egy órával korábban várjunk:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 13:50:27

Azért nem lehet elégszer mondani! :)
A jövő héten az Avs szokásos hazai, 3 órási meccsei is 2-től lesznek!

Coach Sacco 2010.10.31. 14:53:50

@Filip89: Nekem is tetszik a beharangozó! ;)

Black_Adder 2010.10.31. 15:10:28

Közben azon gonolkozom, h mikor volt utoljára 5nél kevesebb hiányzónk egy meccsen...
Kb az első fordulóban.

Jól fog jönni a bye week, de azért nem kéne 2 hetesre nyújtani. Nem ártana focizni is ma, nem csak krikettezni/*meg egy olyan szar sportot*/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 16:00:04

Fantasy-ben most kicsit szar helyzetben vagyok, mert kérdőjeles Wayne és Z. Miller játéka, ezen kívül Forte bye week-es.
Wayne-t nevezni fogom, aztán vagy játszik hétfőn vagy nem, nem tudok mást tenni a helyére. A másik két WR Jennings és Gaffney lesz. A két futó a szokásos Torain-Peterson páros. TE egyelőre Z. Miller, ha mégsem játszhat, akkor pedig O. Daniels hétfőre. Ezen kívül Orton, Prater, Broncos D/ST as well.
De van egy olyan érzésem, hogy most fog megszakadni a veretlenségem.

foppa21 2010.10.31. 16:13:48

óriási az a jmd kép a végén:-D csak nehogy az újabb zakó után az ő fejét üssék egy ilyen ütővel:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 16:39:51

Nyirkos, szar, esős, buzi angol időt jósolnak a meccsre.

milo_hedgie#23 2010.10.31. 16:58:15

már nagyon várom a meccset,akkor csak egy óra és kezdődik! remélem hogy össze szedjük magunkat a múltkori után és a jobb arcát fogja mutatni a csapat:))

milo_hedgie#23 2010.10.31. 17:08:07

tényleg kellemes meglepetés dawkins játéka,vele csak nem fordulhat elő olyan gyengélkedés a védelemben mint a múlt héten!

milo_hedgie#23 2010.10.31. 17:13:18

dawkins,goodman,royal mindet aktívnak írják. vernon davis is aktív a ninersből

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:02:35

huu bazzeg nagyon jól néz ki a stadion:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:06:21

Elway is ott van, az egész állam átköltözött Londonba. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:07:32

Tök jó hangulatos, hogy nincsen kommentátor, csak a stadion zaját lehet hallani, meg a hangos bemondót, így kéne a denveri meccsekről is. Bár gondolom csak malőr a CBS részéről. :P

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:09:46

még szerencse hogy kép van és hang nincs nem fordítva:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:10:43

Mondjuk a first down vonalat kirakhatnák, így nehéz lesz követni.

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 18:18:12

moreno jól tekeri megint:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:19:11

Jól indultunk a saját 5-ösünkről, de a fél pályánál Orton lefeküdni a 3rd down-nál.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:23:34

Stafford hamar INT-et dobott, szerencsére még csak bench-en van. Jövő héten Orton bye week-je érdekes lesz, hogy Eli-t vagy őt rakjam-e be. :D

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:27:09

most rendesen jönnek,ideje lenne megfogni őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:31:29

Megfogtuk őket FG-ra, kár hogy szoptunk egy 3rd-öt, de aztán Haggan védekezése nagy volt Gore ellen.

foppa21 2010.10.31. 18:32:02

0-3. de majdnem kihagyták a közeli FGt

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:32:26

ez íppeg befért ballal a jobb felsőbe:)))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:33:37

Ez milyen stat: a Niners 0-4 idén, amikor a meccs első pontját szerzi. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:37:24

0-3 az első negyed. Jöhetünk egy 1&20-szal a saját 11-esünkről.

foppa21 2010.10.31. 18:40:56

nincs semmi baj szerintem jók vagyunk, ma több élet van a csapatban mint a múltkor!

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:46:38

támadásban ennél több kéne

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:50:04

Jó volt Royal, hogy neki indult a visszahordásnak, kapott is plusz 15 yardot egy facemask-kel. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 18:51:46

Hát, nem vagyunk annyira látványosan szarok, mint a Raiders ellen, de ez sem sokkal több annál.

milo_hedgie#23 2010.10.31. 18:55:55

sajna ortonnak nem lett meg a 1st,de jó ötlet volt

foppa21 2010.10.31. 18:58:39

@Filip89: hát legalább most meccsben vagyunk és talán a második félidőre tudunk javítani

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:02:10

Két szar csapat meccsétől ne várjatok többet. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:03:29

Talán most a félidő végén jön egy nagyobb akció, Orton szokása ilyenkor felébredni... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:06:34

Ez elég egyértelmű volt, hogy fejbe baszták Ortont.

milo_hedgie#23 2010.10.31. 19:07:01

@Filip89: te már csak ismered orton szokásait alkesz:)))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:08:11

De nem vágom miért egyfolytában screen-elünk, 5-8 yardos passzaink vannak sorra, mindig egy csomó play kell egy rohadt 1st down-hoz... A 3rdöket meg rendre elbasszuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:09:23

Na, Torain-nek volt egy elkapott TD-ja. Valami jött fantasy-ben. :)

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 19:10:09

itt az ideje pontot szerezni. gyerünk waze:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:11:02

Az igen, milyen passz 3rd-nél, Gronkowski.

foppa21 2010.10.31. 19:11:36

legalább még egy FG jó lenne a szünet előtt:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:16:12

Bemondták a penalty-t a 75-ösünkre, aki az inactive Chris Clark. :D

foppa21 2010.10.31. 19:19:10

nah erről ennyit legalább csak 0-3 a félidőben

milo_hedgie#23 2010.10.31. 19:21:53

baromi impotensek vagyunk,remélem hogy a szünetben kitalálunk valamit

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:34:09

Ebből a végén többet is ki lehetett volna hozni. Kéne valami javulás, mert ez kurva kevés, de legalább vannak biztató jelek. Lehet már egy TD elég lenne itt a győzelemhez. :D

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 19:38:06

beindulhatnánk mert kurva unalmas a meccs:P

milo_hedgie#23 2010.10.31. 19:44:45

dj nagyon szépen megfogta a 3rd downt. nagyerünk mostmár támadjunk:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 19:49:12

Na végre egy nagy játék!!! 71 yardos passz Lloydnak!

milo_hedgie#23 2010.10.31. 19:49:32

na ott a vezetés!!!:)))

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 19:50:36

na igy már mindjárt jobban tetszik!:D

foppa21 2010.10.31. 19:53:29

ennyi:-D lloyd szépen elszakadt az emberétől, orton pedig nagyon jól oda vágta neki. a második félidő első támadásából fordítottunk:-)

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:00:54

szép védekezés volt,mielőtt bajba kerültünk volna még megfogtuk őket

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:04:39

basszus ortont keményen kiütötték

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:10:17

folytathatja orton! nincs nagy gond

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:10:56

wow és megint egy nagy passz lloydnak,jól haladunk.és mindjárt vége a harmadik negyednek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:13:19

Vissza fújtak egy Gaffney TD-t, szabálytalan blokk miatt. :(

Tomi_Tanguay 2010.10.31. 20:15:17

ez az! basszuk meg őket:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:18:36

Prater 32 yardos FG, good! Kellett neki is pár pont fantasy-ben. :P

foppa21 2010.10.31. 20:18:47

10-3 jólvan alakul!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:24:48

Na ne már, ez milyen mák play volt... Hurry-ből feldobta az égbe, hogy lesz ami lesz, erre pont az elkapó ölébe hullott... Kurva anyjukat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:26:11

Szétbasz az ideg, közük nincs a meccshez, ezeknek a trógereknek, erre egyenlítettek.

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:29:17

sajnálom,eddig olyan jól tartotta magát a védelem,most több hosszú passzt is beszívtunk:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:31:54

Kurva gáz lesz, ha ezt elveszítjük, mert sokkal jobbak vagyunk ezeknél...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:37:06

Ott is van a TD-juk... Elveszítjük... :(

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:38:17

hát ezt nem hiszem el:(((

milo_hedgie#23 2010.10.31. 20:41:52

most van rohadtul elegem ebből az egészből

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:57:37

Lloyd TD, nem hiszem hogy sokmindent megváltoztat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 20:58:42

Prater nagyon szarul találta el a labdát az XP-nél. :(

foppa21 2010.10.31. 21:00:06

pff kimaradt az extra pont...maradt kicsit több mmint két perc de ők támadnak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 21:06:47

Természetesen nem, a második TD-t vették el. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 21:10:42

Orton INT 39 sec-el a vége előtt... Ennyi volt. Mocskos csaló fuckniai gecik!

Látens 2010.10.31. 21:13:02

Elképesztő hibák. Valami nagyon eltört ebben a csapatban a Jets meccs után. Kár a bírókat hibáztatni magunkat vertük meg. :(

foppa21 2010.10.31. 21:16:07

16-24es vereség...nem térek magamhoz:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.31. 21:21:43

A fantasy-met is sikerült kellőképpen elbaszni, tényleg mindenki dögöljön meg.

Coach Sacco 2010.10.31. 21:48:19

Erre nem találok szavakat... Megint túl sok hibánk volt úgy éreztem. :(

foppa21 2010.11.01. 11:31:02

biztos jól fog jönni most hogy legközelebb csak két hét múlva játszunk. de az a baj hogy nagyon szarul állunk, nehezen tudom elhinni, hogy innen még lesz esélyünk a rájátszásra, pedig nagyon bíztam benne... :-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 16:37:52

Még nincs friss football post, úgyhogy itt kövessük a mai college eseményeket.

A menetrend:

- Szombat, 17:00 Clemson University - North Carolina State University
- Szombat, 17:00 Army Military University - Air Force Academy
- Szombat, 19:00 Kansas University - Colorado University
- Vasárnap, 03:00 San Diego State - Colorado State University

Tomi_Tanguay 2010.11.06. 17:32:07

a parker vs wilson meccset nem adják sehol?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 17:48:13

Nem találtam stream-et, mindenesetre az első negyed után 7-0 a NC State-nek. Wilson adta a TD passzt. :)
Az AFA 7-6-ra vezet a második elején.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 18:44:07

Az Air Force 21-13-ra vezet a szünetben az Army ellen. Egyre jobbak vagyunk! :)

Clemson-NC State 0-7 a félidőben. Mindkettő dobott már INT-et, és meglepetésre Parker-nek van több passzolt yardja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 20:21:12

AFA-Army 42-22 lett. Komoly meccs volt. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 20:26:30

Clemson-NC State 14-13, végig vezetett a Wolfpack, erre a végén fordítottak.
Parker: 21/29, 214 yard, 1 TD, 1 INT
Wilson: 22/37, 214 yard, 1 TD, 1 INT
:D

Tomi_Tanguay 2010.11.06. 20:34:53

@Filip89: ez kemény lett:D olyan mintha ugyan olyan messzire ütöttek volna egy HRt:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.06. 20:43:37

A Buffs 35-10 megy a félidőben. A kis Hawkins 20/24-gyel passzol és már három TD-passza van. :)


süti beállítások módosítása