Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Chargers: szezonzárás egész jó szájízzel

2011.01.07. 20:19 - StormST

A 2010-es szezont a Denver Broncos (4-11) a playoff-ból szintén kimaradó csoportrivális, a San Diego Chargers (8-7) ellen fejezte be, hazai pályán, az INVESCO Field @ Mile High Stadium közönsége előtt. Bár nagy tétje nem volt a meccsnek egyik csapat számára se, azt azért senki se gondolta, hogy a csapatok nem fogják komolyan venni a játékot, erre garancia volt, hogy ismét Tim Tebow-t nevezte a Broncos kezdő QB-nek.
Sajnos az előző fordulóban megsérülő Champ Bailey nem gyógyult meg időben, így ő csak az oldalvonal mellől tudta megtekinteni a meccset. Rajta kívül Kyle Orton maradt még ki 45-ös keretből sérülés miatt, őt nevezte 3rd QB-ként az ideiglenes head coach Eric Studesville. Kihagytuk még Laurence Maroney-t, Chevis Jackson-t, Jeff Byers-t, Stanley Daniels-t, Eric Olsen-t és Louis Leonard-t.


A Chargers nyerte a feldobást és egy kalandos, elejtett majd összeszedett return végén a 37-es vonalon kezdhettek támadni a denveri védelem ellen:

NT: Jamal Williams
DE: Justin Bannan, Kevin Vickerson
OLB: Robert Ayers, Mario Haggan
ILB: DJ Williams, Wesley Woodyard
CB: Andre Goodman, Perrish Cox
S: Brian Dawkins, Renaldo Hill


Az első vendég drive az idei draft első körében kiválasztott futóról, Ryan Mathews-ról szólt. Az első két futása 11 yard-ot és 1st down-t ért, a második kettő 0 yard-ot, így nehéz helyzetbe hozta irányítóját, Phillip Rivers-t, akit ráadásul nagyon meglepett a blitz-elve érkező Brian Dawkins, aki így meg tudta szerezni idei második sack-jét, ami 7 yard-al vitte hátra a vendég csapatot. A touchback után érkezett a hazai támadósor:

QB: Tim Tebow
RB: Knowshon Moreno
WR: Brandon Lloyd
TE: Daniel Graham, Richard Quinn, Russ Hochstein
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: J.D. Walton
RG: Chris Kuper
RT: Ryan Harris


Sajnos az első denveri akció még ennél is sikertelenebb lett, egy 3 yard-os Moreno-futás után, aminek az előkészületeként került a kezdőbe a három TE, két sikertelen Tebow-passz jött, így hamar visszakapta a támadás lehetőségét a San Diego. Mathews rövid futása után a hazai Broncos-fanok által csak „KÖCSÖG” néven emlegetett vendég QB már másodszor került földre, ezúttal a 7 yard-os sack elkövetője DJ volt. 3&14-nél meglett Rivers első sikeres passza, a RB Darren Sproles kapta el a labdát, de a 11 yard kevés lett a támadás folytatásához, újabb punt következett, ismét touchback-re. A második hazai drive rosszul kezdődött és elég rosszul is ért véget. Kuper false start-ja 5 yard hátrányba tolta a csapatot, de ezt még egy 17 yard-os Buckhalter-elkapással sikerült megoldani (screen passz volt), de a következő átadás már nem lett ennyire jó, Lloyd volt Tebow célpontja, de a CB Weddle kapta el a két védő közé dobott labdát, majd 23 yard-ot még vissza is ment vele egészen a saját 42-es vonaláig. Rivers tehát jó helyen kapta a labdát és 2&10-nél egy 16 yard-os passzal hozta is a 1st down-t. Következett egy rövis Mathews-futás, majd egy majdnem eladott labda, Cox ejtette el az interception-t. Ami nem sikerült a rookie-nak, az sikerült a rutinos Hill-nek a következő play-nél, a Malcolm Floyd felé szálló labda útjába tudott ugrani, a megszerzett játékszert pedig a Chargers 40-es vonaláig vissza is vitte, 31 yard-ot megtéve.
Egy 2 yard-os Moreno-futás után egy 12 yard-os Gaffney-elkapás hotza a Broncos-drive első 1st down-ját, majd 3&8-nál Tebow futott 10 yard-ot a következőért, így 1&10 következett a San Diego 14-es vonaláról. A play-eket hívó OC Mike McCoy nagyon jó játékot választott, a védelem rövid passzot várt, így az endzone-ban Brandon Lloyd teljesen üresen tudott maradni, megszerezve az idei 11. elkapott TD-ját - > 7-0. A negyed vége előtt 2:57-el kezdhettek neki Rivers-ék a támadásnak. 3&7 következett hamarosan, Kelley Washington csinált meg ekkor egy 16 yard-os elkapást, így az akció tovább folytatódhatott. A negyed vége előtt Mathews futott még 2 yard-ot, majd Rivers passzolás közben elejtette a labdát, de fel tudta szedni és egy 1 yard-os futással zárta a negyedet, ami után az eredmény -> 7-0.


A második negyedet két Vincent Jackson-elkapás nyitotta, az első 19 yard-ot és egy 1st down-t, a második 8 yard-ot ért. 2&2-nél Mathews kapta a labdát, aki talált egy lyukat a falban és onnantól senki se tudta megállítani, még a sisakrácsába belekapaszkodó Dawkins se (miatta 15 yard-al előrébbről jött a kickoff) -> 7-7. Következett egy rövid denveri akció, ami egy Clady holding miatt lett rövid, mert a 3&13-at nem tudtak megoldani Tebow-ék. A punt-ot Antioine Cason egészen a félpályáig hordta vissza. Rivers rossz passza és Mathews rövid futása után (ami közben elejtette a labdát, de vissza tudta szerezni) 3&8 jött. Floyd felé szállt a passz, akit Cox (a bírók szerint) szabálytalanul próbált megakadályozni az elkapásban. Az akció vége egy 41 yard-os elkapás lett a 7 yard-os vonalon, végül nem is volt szüksége a Chargers-nek a büntetésre. Az 1&goal egy 3 yard-os Sproles-futás lett, a 2&goal-nál pedig Rivers-t alaposan megkergette a védelem, ő pedig inkább ledobta a labdát az oldalvonalon túlra. A bírók úgy ítélték meg (jogosan), hogy a passz nem jutott el a line of scrimmage-ig, így intentional grounding-al büntették a vendég irányítót, ami -16 yard-ot ért. Erre még rátett egy lapáttal a következő play-nál a védelem (és Rivers), amikor Vickerson gazdagodott egy 4 yard-os sack-el. Meg kellett tehát elégednie a San Diego-nak egy 42 yard-os Nate Kaeding FG-al -> 7-10. A válasz sajnálatos módon ismét elmaradt, a Broncos-drive mindössze csak egy 2 yard-os Moreno-futást és két sikertelen Tebow-passzot tartalmazott. A punt után megkezdődött az újabb Chargers-roham, mégpedig két futással Mathews-tól, összesen 5 yard-ért. 3&5-nél Rivers Vincent Jackson-t célozta egy passzal, akin ezúttal kiválóan védekezett Cox és úgy tűnt, hogy meg is tudja zavarni, felütötte a labdát, de Jackson egy kicsit szerencsés mozdulattal meg tudta szerezni a játékszert, megcsinálva a 26 yard-os catch-et. Az elkapásnak azonban ára volt, a WR ez után a play után többet már nem tudott pályára lépni, a bokája sérült meg. Három játékkal később újra 3rd down-t kellett megoldaniuk a vendégeknek, de a szezont még backup-ként kezdő, most a sérültlistára kerülő Antionio Gates helyett kezdő TE Randy McMichael egy 17 yard-os elkapással továbbvitte a drive-ot. Ekkor azonban a védelem összekapta magát, egy rövid passzot és egy rövid futást engedtek csak (utóbbinál Mathews már másodszor hagyta el a labdát, de Kris Dielman kihúzta a csávából) River sikertelen passza előtt, így ismét csak Kaeding FG-jával, egy 45 yard-ossal, tudtak pontokat szerezni -> 7-13.

Maradt még 3:45 perce és ekkor színre lépett Lance Ball. Az eddig elég hullámzóan teljesítő backup RB előbb egy 6 yard-os elkapást, majd egy 17 yard-os futást mutatott be. 1&10-nél azonban beütött a krach: McCoy egy trükkös play-t hívott, Moreno Lloyd-nak adta a labdát, hogy ő csináljon egy end-around futást, de a védelem szépen kileste és -18 yard-on megfogták a próbálkozást. 2&28 következett a 2 perces szünet után, aminél Tebow futott egy 7 yard-osat, majd Correl Buckhalter haladt még egy 4 yard-ot, utóbbi play-t a konzervatívsága miatt a nézők szorványos fújozással jutalmazták. 1:50-nél puntoltunk, ami a Chargers 17-es vonalán hagyta el a pályát. Rivers-ék nekivágtak még, hogy 1:40 perc alatt pontokat szerezzenek és három sikeres passz után 0:53-nál már a Broncos 46-os vonalán jött az 1&10. Nemsokára 3&10 lett belőle, amit a kissé kimondhatatlan nevű WR, Seyi Ajirotutu oldott meg egy 17 yard-os elkapással. Továbbra is passzokkal próbálkoztak Rivers-ék, de nem lett sikeres egyik próbálkozásuk se, így 4&10-re újra FG jött, ezúttal 47 yard-ról és ismét sikeresen -> 7-16. A kickoff után maradt még 0:03, aminél Tebow már csak térdelt egyet, így a félidő után az eredmény -> 7-16.

A második félidőt a Broncos kezdhette és éltünk is a lehetőséggel, Moreno futott 35 yard-ot a legelső snap után, ezzel előre vitte a labdát egészen a Chargers 42 yard-os vonaláig. Sajnos itt McCoy átment kiszámíthatóba, ami egy újabb futásban 1&10-nél (-1 yard) és egy passzban 2&11-nél merült ki. Utóbbi sajnos egy interception-t jelentett, ezúttal Quentin Jammer volt a tettes. Saját 29-es vonaláról indulhatott a San Diego, Rivers pedig nagyon beindult, Mathews 0 yard-os futása után három jó passzot mutatott be, együttesen 59 yard-ért. A 12-ről jöhetett egy futás, Mathews pedig úgy látszik TD specialista lett erre az estére, ezúttal is megtalálta az utat az endzone-ba -> 7-23. Nem akart összeállni a támadás a Broncos-nak a következő drive-ban sem, Tebow előbb beszedett két sack-et (2 és 10 yard-osakat), aztán majdnem meglett a harmadik is, ám ezúttal ki tudott menekülni és egy szép passzot adott futás közben Graham-nek, de a 16 yard, amit az elkapás hozott, nem volt elegendő a 1st down-hoz, így ismét egy punt-tal kellett visszaadni a labdát a vendégeknek. A rúgás kicsit hosszabb lett, mint amennyi szükséges lett volna, Antoine Cason így be tudott gyorsulni mire a védők odaértek, megtalálta az lyukakat a coverage-ben és egészen a Broncos 19-es vonaláig hordta vissza a punt-ot, egészen 62 yard-ot megtéve. A védők azonban nem hagyták magukat, 0 yard-on tartották az első play-nél Mathews-t, majd Rivers-t kétszer is rossz passzra kényszerítették, így ismét megfogtuk egy mezőnygólra a nagyon jó helyzetből induló Chargers-t. Kaeding ezúttal sem hibázott, igaz 37 yard-ról nem is illik -> 7-26.

Buckhalter 1 yard-os futása nyitotta az egy szabálytalanság miatt csak a 17-ről induló drive-ot, amit Tebow sikertelen passza és egy kis kakaskodás követett. A rend helyreállta után végre sikerült egy 3rd down-t megoldani, amikor Lloyd hajtott végre egy 13 yard-os elkapást. Hamarosan újabb 3rd down, egy 3&10 jött, ezúttal Tebow futva hozta a 1st down-t, meg még jóval többet is, 30 yard-ot szaladt a labdával. Moreno-nak továbbra se ment a futás, Tebow-nak viszont annál inkább, 2&11-re 11-et futott, jöhetett az újabb 1&10, immár a Chargers 29-es vonaláról. Újabb Tebow-futás (8 yard-os), majd egy 15 yard-os Buckhalter-elkapás juttatta a csapatot 1&goal-hoz a 6-ról. Új célpont következett, az újonc Eric Decker, aki az endzone végében kapta el a labdát, megszerezve karrierje első touchdown-ját -> 14-26. A Chargers-drive első play-e után Rivers negyedszer találta magát a földön, DJ szerezte meg a második sack-jét ezen a meccsen, egy 2 yard-ost. 2&12 helyett 2&22 következett egy holding miatt, de ekkor több védő is hibázott, Sproles így egy 27 yard-os futással kihúzta csapatát a szorult helyzetből. A negyedet még egy rövid Mathews-futás és egy 26 yard-os Legedu Naanee-elkapás zárt le, három negyed után az eredmény -> 14-26.




















Az utolsó játékrész nagyon jól indult a Broncos szempontjából, először sikerült három play alatt megállítani a Chargers támadását, majd Kaeding hibázta el az 53 yard-os FG-t, így saját 43-as vonalunkon kaptuk meg a labdát. Két Tebow-futás után 3&1 következett, amikor érthetetlen módon McCoy a meglehetősen könnyű Ball-t akarta erőfutónak használni, -1 yard lett a rossz választás eredménye. Nekiment a Broncos a 4&2-nek (a Chargers időt kért, mivel Tebow állt fel punt-olni elsőre és ezzel eléggé megkavarta a fejeket a vendégeknél), de mivel Tebow csak 1 yard-ot tudott futni középen (ez se volt épp szerencsés play választás), így a San Diego a saját 48-áról kezdhetett újra támadni. A védők hamar kényszerültek újra a pályára, meg is látszott rajtuk kicsit. Bár sikerült 3&2-re kényszeríteni a Chargers-t, de azt képtelenek voltunk kivédekezni, 1&10 következett a Denver 40-es vonaláról. Hamarosan 3&1, majd Bannan szép védőmunkája után 4&1-nek mentek neki a vendégek, jött egy rövidzárlat a védelemben, többen is rosszul próbálták Mathews-t szerelni, ő pedig megszerezte harmadik TD-ját ezen az estén, 30 yard-ot szaladt a labdával az endzone-ig -> 14-33. Sokan már feladták ekkor a reményt a lelátón és a TV-k előtt a Broncos-drukkerek közül, de hamar elkezdhettek újra reménykedni, mivel a kickoff-ot az újonc CB Cassius Vaughn kapta el és meg se állt vele a Chargers endzone-jáig, alaposan megleckéztetve a liga egyik legrosszabb special teams alakulatát -> 21-33.

A kissé fáradt ST-egység majdnem átengedett egy válasz-return-t, de Sproles-t végül a Chargers 42-es vonalán sikerült megfogni. A szurkolók mellett a védők is belelkesedtek Vaughn produkciója láttán, előbb Mathews-t fogták meg 2 yard-on, majd Woodyard révén megszerezték ötödik sack-jüket ezen a meccsen, méghozzá egy 10 yard-osat. 3&18-nál Rivers Sproles-nek passzolt, de összjátékuk csak 15 yard-os lett, így véget ért a vendég drive. A punter Mike Scifres elég rosszul kapta a labdát, az a földre esett és végül alig tudta elrúgni mielőtt odaértek volna hozzá, de a punt így is csak 21 yard-os lett, ráadásul még egy 5 yard-os büntetés is segített a Broncos-nak, így a 35-ről indulhatott a drive 5:35-nél. Minden mindegy alapon támadott a hazai csapat, nekimentek egy 4&8-nak is, amit egy 14 yard-os passzal sikerült is megoldani, Lloyd volt az elkapó. Úgy tűnt, hogy egy 4&1-et is sikerrel veszünk egy Tebow-futássa, de többen mozogtak egyszerre a snap idején, így 5 yard-dal büntették a bírók a Broncos-t, a 4&6-ot pedig már nem sikerült megoldani. Saját 45-ös vonalán kezdett támadni a San Diego, természetesen futásokkal próbálták lepörgetni az órát, így a Broncos kénytelen volt mindhárom időkérését elhasználni, hogy minél előbb visszakaphassák a labdát. Scifres puntja után a saját 7-es vonaláról indulhatott a Broncos 2:49-el a meccs vége előtt. Muszáj volt passzolni és Tebow neki is látott. Lloyd-ot célozta kétszer egymás után, mindkétszer jó is lett az átadás, 15 ill. 17 yard-ot hozva ezekkel. A két perces szünet után újra 1&10 jött, hála egy 16 yard-os Decker-elkapásnak. Tebow futott egy 4 yard-ost, majd egy rossz passz után egy jó jött, Buckhalter kapta el 11 yard-ért. Nem volt célpont 1&10-nél, így egy -2 yard-os sack zárta a play-t, de Tebow nem adta fel, Graham-nek dobott egy nagyon szép passzot, 25 yard lett a jutalmuk. Egy spike-al megállította az órát Tim Tebow, majd Lloyd-ot célozta egy passzal, ami sikertelen lett. 3&goal-nál inkább a futást választotta és jól tette, 6 yard megtétele után beért az endzone-ba -> 28-33.

Onside kick következett, mivel már csak 0:26 maradt az órán. Hauschka nagyon jól rúgta, a Chargers odaérkező játékosa nem bírta megfogni a labdát, a tumultusból pedig a hazai TE Richard Quinn került ki győztesen, megszerezve csapatának a lehetőséget a győzelemre. Tebow először nem messzire hajította a labdát, hanem a biztonsági megoldásként hátramaradó Buckhalter-nek, aki 6 yard megtétele után a 46-nál ment ki a pályáról, megállítva így az órát 0:16-nál. Más esély nem maradt, csak előredobni a labdát az endzone-ba, hátha szerencsésen pattan, elsőre majdnem meg is lett, de végül mindkét passz sikertelen lett, így maradt a végeredmény -> 28-33.

Videóösszefoglaló a mérkőzésről:



Nos, bár nem sokon múlt, végül nem lett meg a comeback-győzelem, de szégyenkezésre így sincs okunk szerintem. Mármint emiatt a meccs miatt. A szezon miatt annál inkább, hiszen a Broncos 51 éves története során ebben a szezonban szenvedte el a legtöbb vereséget, 11-et. Van tehát honnan és hova fejlődni. Fontos megjegyezni azonban, hogy Brandon Lloyd 1 448 elkapott yard-jával a legtöbb elkapott yard-ot jegyző játékos lett az NFL-ben ebben a szezonban és jelen állás szerint egyedüliként ő fogja képviselni a Broncos-t a Pro Bowl-on, rá tehát mindenképpen büszkék lehetünk (persze nem csak rá :) ).

A legfontosabb denveri egyéni statisztikák a mérkőzésről:

Tebow: 16/36 sikeres/összes passz, 205 passzolt yard, 2 passzolt TD, 2 interception, 13 próbálkozás, 94 futott yard, 1 futott TD
Moreno: 6 próbálkozás, 41 futott yard, 1 elkapás, 2 elkapott yard
Buckhalter: 3 próbálkozás, 8 futott yard, 4 elkapás, 49 elkapott yard
Lloyd: 5 elkapás, 73 elkapott yard, 1 elkapott TD
Grahame: 2 elkapás, 41 elkapott yard
Decker: 2 elkapás, 22 elkapott yard, 4 kickoff return, 25 visszahordott yard AVG
Vaughn: 2 kickoff return, 62 visszahordott yard AVG, 1 visszahordott TD
Hauschka: 4/4 XP
Colquitt: 5 punt, 32.4 yard AVG
Dawkins: 7 tackle, 1 sack, 1 kikényszerített fumble
Cox: 7 tackle, 1 kikényszerített fumble
Haggan: 9 tackle
Woodyard: 5 tackle, 1 sack
Hill: 4 tackle, 1 interception
D.J. Williams: 3 tackle, 2 sack


Eric Studesville véleménye a mérkőzésről:

"Nagy örömmel láttam a csapat odaadó küzdését, és a srácok hallatlan erőfeszítéseit. Köszönöm nekik, hogy mindent megpróbáltak ismét, ahogy tették mind a négy mérkőzésen az irányításom alatt. A csapat ismét megmutatta, hogy van tartása és micsoda karakterünk van, hiszen a komoly hátrány ellenére nem voltunk hajlandóak feladni a meccset, és a legvégén akár még nyerhettünk is volna. Az erőfeszítéseink nagyon tetszettek, de sajnos bosszant a vereség, hogy a végjáték nem jött össze, mert nagyon szerettünk volna győzni. Imádom ezeket a srácokat egytől egyig, és tényleg igazi megtiszteltetésnek tartom, hogy az utolsó négy hétben én irányíthattam őket."

A mi mérkőzésünk mellett a másik két divíziórivális is egymás ellen fejezte be az alapszakaszt, és a négyesfogat egyeteln playoff-csapata, a Kansas City egy már tét nélküli összecsapáson 31-10-es vereséget szenvedett hazai környezetben az Oakland-től.

Az AFC West divízió végeredménye (W-L):

1. Kansas City Chiefs 10-6
2. San Diego Chargers 9-7
3. Oakland Raiders 8-8
4. Denver Broncos 4-12

Az offseason első mozdulata a csapat részéről nem egy új HC szerződtetése volt, hanem a franchise története legnagyobb alakjának, John Elway-nek a visszacsábítása a Broncos kötelékébe. Ő lesz a franchise-ban az elsőszámú ember a szakmai oldalon, ő felügyeli a GM-et, Brian Xanders-t, a leendő HC-t, sőt az utóbbi kiválasztása is az ő feladata lesz. Felreppent már pár név, de úgy tűnik, hogy okulva 2009-ből, ezúttal nem sietjük el a választást.

Több fontos mozzanata is lesz a játékos fronton a szünetnek, hiszen olyan kulcs játékosok szerződése jár le, mint például Champ Bailey, vagy Ryan Harris, velük tehát minél hamarabb asztalhoz kéne ülni, de a védelemben akad befoltozni való lyuk bőven. Remélem, hogy Elway és csapata visszavezeti a Broncos-t a nyerő útra és újra büszkén tekinthetünk majd erre a patinás, jobb napokat is megélt franchise-ra.

Ezzel véget ért a 2010-es szezon utolsó összefoglalója. Amennyiben nem nagy kérés, szeretnék egy rövid véleményt mindenkitől, hogy mennyiben volt jó/rossz, amit idén csináltam. Köszönöm előre is!
És ami nem maradhat el:
Nyerni kell, nincs mese…
:D

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr502568280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.07. 20:53:08

Én köszönöm szépen az egész éves, folyamatos, terjedelmes összefoglalóidat! :)

Foresz 2011.01.07. 22:38:31

Nekem nagyon tetszettek,egyébként is odavagyok az amerikai fociért is.Köszi az információkat,a kövi szezonban is szívesen olvasom majd!

Black_Adder 2011.01.08. 00:49:41

Son buenos :)
A "nyerni kell nincs mese" viszont nagyon-nagyon nem hozott szerencsét :P

foppa21 2011.01.08. 09:52:38

@Black_Adder: jajah ki kell találni egy új nyerő szlogent!:-)

Black_Adder 2011.01.08. 12:25:18

Tim Tebow: Everything in Between dokumentum film:
tenyardtracker.com/download.php?torrent=13592

Broncos és Tebow fanoknak kötelező...

Tomi_Tanguay 2011.01.08. 15:16:42

lehet kötelező, de én nem vagyok regelve:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.08. 15:38:00

A faszom fog torrenteket töltögetni, aztán három napig nem tudok semmi mást csinálni a gépen. :D
Majd megnézem, a felrakja valaki a tyúbra. :P

Black_Adder 2011.01.08. 16:10:35

@Filip89: 433MB az egész, lejött kevesebb, mint 15 perc alatt úgy, h közben neteztem...
Jútyúbról meg úgy is leszedik :P
@Tomi_Tanguay: Mingyá megpróbálom rapidsharerel, bár úgy tényleg lassú lesz...

Black_Adder 2011.01.08. 16:32:29

Na remélem műxik
rapidshare.com/files/441468199/ESPN.Tim.Tebow.Everything.In.Between.mp4

Senki ne Tebow hájlájtcra számítson. Ez egy dokumentumfilm Tebow utolsó egyetemi meccse és az nfl draft közötti időről a kiválasztásáig.
Nekem nagyon tetszett, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom

milo_hedgie#23 2011.01.08. 18:17:45

nagyon jók voltak az összefoglalók! sokat lehetett tájékozódni belőlük. várom őket jövőre is!:)

Black_Adder 2011.01.08. 21:32:10

@Filip89: A gyors letöltéshez kell csak account
Nekem simán megy nélküle.

Kixeled a figyelmeztő ablakot, aztán balra ott van ződdel a fastdownload, ahhoz kell account, jobbra meg ott van freeaccount pirossal. Rákattintasz a slowdownloadra megvárod míg megjelenik a link, rákattintasz megadod, h hova akarod menteni, aztán becsülten 100perc és nézheted is...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.09. 12:43:29

Köszi, elvileg így most el tudtam kezdeni a letöltést, remélem működni fog. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.09. 17:04:56

Megnéztem. A draftos rész kegyetlen jó volt, ahogy az elejétől kezdve a mi választásunkra vártak. :)

Black_Adder 2011.01.09. 20:30:34

@Filip89: Az is jó, h a háttérben a TVben végig elemzik, h 3. körnél hamarabb nem fog kimenni. Utólag jókat mosolyoghat rajta...


süti beállítások módosítása