Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Elindult a Cactus League

2011.03.04. 15:22 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvégén megkezdődtek a küzdelmek a baseball liga előidényében, így a Colorado Rockies felkészülési mérkőzései is elindultak az arizonai Cactus League-ben. A teljes márciusban tartó meccs sorozatról időről időre fogok kisebb-nagyobb tudósításokkal jelentkezni, hogy végig kövessük a denveri srácok szereplését. Elsőként következő cikkemben a nyitó 5 találkozó történéseit elemeztem.
















Ahogy már korábbi írásomban említettem, a csapat februárban három héten át Talking Stickben, a vadonatúj Spring Training otthonában, a Salt River Fields komplexumban edzőtáborozott és zajlottak a tréningek a felkészülési meccsek előtt.

A csapat egyetlen komolyabb sérültje, Cook állapota sajnos súlyosabb, mint elsőre látszott. Úgy tűnt, csak egy kicsit megerőltette a dobó vállát, de ennél komolyabb a probléma, így az erre a hétvégére tervezett csúsztatott bemutatkozását is még későbbre kellett tolni. A napokban látogatta meg először a csapatorvost, mely után kiderült, hogy még egy darabig mindenképpen pihennie kell és még minimum 1-2 hétig biztosan nem játszhat a Cactus Leagueben. Cook helye ezzel bizonytalanná vált a dobó ötösben, mivel biztosan rövidebb ideje lesz a felkészülésre és nem valószínű, hogy az április eleji rajton olyan formában lenne, hogy megérné a rotationbe nevezni. A helyére a legesélyesebb Paulino vagy Rogers lehet.

Az első mérkőzésünket szombaton az Arizona Diamondbacks ellen játszottunk a Salt River Fieldsen, amely mindkét csapat bázisa a tavasszal, így bár ők voltak a pályaválasztók, tulajdonképpen mindkét együttes házigazda volt. Ez volt a stadionban rendezett első baseball mérkőzés, amelyre 12 ezer néző látogatott ki. A meccsen a mieink nyertek meg 8-7-re tíz inningben. Nem sokkal a vége előtt már 7-2re is vezettünk, de a kilencedik játékban Jorgenson leadta az öt pontos előnyt, majd az első extra inningben a tehetséges OF Charlie Blackmon hazafutásával szereztük meg a győzelmet. Előtte még a keretbe meghívott Mike Jacobs és az outfielder Ryan Spilborghs szintén 2run RBI doublet jegyzett, de például Gonzalez és Gomez is regisztrált egy-egy pontot érő megmozdulást. A denveri csapatból egyedül a tartalék Garner zárt két ütéssel, aki single és double találata mellett még egy outfield assistot is végrehajtott. Ubaldo Jimenez magabiztos volt az idénybeli első kezdő meccsén, és a nyitó két játékban mindössze két singlet és egy walkot hoztak rajta. A fentebb már említett Jorgenson mellett még a tehetséges G. Reynolds és a non-roster játékos Buckner szenvedtek el futást, a győzelmet pedig Johnston regisztrálta az utolsó 1 és 1/3 inninget a dombon töltve. A meccs legkellemetlenebb momentuma az elején történt, amikor egy foul ballnál CarGo és Stewart összeütköztek a bal szélen, és mindketten megsérültek. Szerencsére annyira nem komoly a bajuk, mindkettejüknek a lába sérült meg, a 3B járt rosszabul, akinek meghúzódott a keresztszalagja és kb 1 hét kihagyás várt rá innentől, míg a venezuelainak csak egy meccset kellett pihennie a sípcsont sérülése következtében.




















Vasárnap csak egy csapaton belüli nyolc inninges barátságos játék volt a program, a következő meccsünket hétfő délután ismét az Arizona Diamondbacks ellen játszottuk le, és másodszor 6-5-re vertük meg őket a Salt River Fieldsen. Jól kezdtük a meccset, az első inningben Jonathan Herrera RBI triple és Charlie Blackmon RBI groundout után kerültünk hamar 2-0-s előnybe. Aztán a D'backs szépítése után a hetedik inningben három újabb runt szereztünk, amikor J. Morales és Taveras egy-egy singlelel került bázisra, aztán Irribarren RBI single, Wheeler sac fly RBI révén volt eredményes és még egy errorból is beértünk. A vége felé már 6-1re vezettünk egy fielder's choice playt követően, de a hetedik-nyolcadik játékban a próbajátékos balos dobó Stults öt ütést és három futást szedett össze, így szorosra engedtük a hajrát, de Weiser egy kapott pont ellenére regisztrálta a savet, ezúttal nem volt szükségünk extra játékra sem. CarGo ezt a meccset hagyta ki a kisebb sérülése miatt, a nagy visszatérő Taveras két bázisrablással zárt, Helton két beállás alatt ütés nélkül debütált a szezonban, Tulo pedig 0/3 mellett egy mezőnyhibát vétett. A kezdő dobó Jhoulys Chacin érintetlen volt a két inning alatt, magabiztosan játszott és neki írták be a győzelmet is. Rogers szintén nagyon jól mozgott és két játék alatt csak egyetlen ütést kapott, majd az ötödik inningben Street ellen szerzett egy futást az ellenfél. A következő menetben Belisle volt hibátlan és a három kiesőből kettőnek strikeoutot adott.

A keddi játéknapon készültünk a harmadik meccsre az Arizona Diamondbacks ellen a szokásos helyszínen, és harmadszorra bántunk el a legsimábban velük, mivel 7-4-re diadalmaskodtunk, végre nem csak egy ponttal voltunk jobbak. Az elkapó Chris Iannetta egy hatalmas 2run homerunnal indította a találkozót, így a második inningben hamar vezetéshez jutottunk. Rövidesen Spilborghs biztonsági játékából növeltük az előnyt, ám a negyedik menetben G. Smith alaposan megingott és négy futást hoztak rajta, miközben 1.1 inning alatt öt ütést és két sétát szedett be, így nem is játszotta végig az előre tervezett két játékot. Szerencsére az ütőket nem zökkentette ki a ritmusból a vezetés hirtelen elvesztése, és a folytatásban a harmadik bázison kezdő Ty Wigginton RBI double találatával kiegyenlítettünk, majd egy passed ball közben az ő beérésével az előnyt is visszavettük. A továbbiakban még S. Smith hazaért egy error révén, a fiatal Pacheco pedig egy RBI singlet pakolt be, így állítottuk be a 7-4es végeredményt. CarGo visszatért starting LFként, de mindhárom próbálkozásakor eredménytelen maradt, a többi meghatározó emberünk nagy része pihent. A kezdő dobó Jason Hammel nagyon jó formában játszott, mindössze egy singlet szereztek ellene az első két játék alatt. A lényeges nevek közül Lindstrom és Daley is csak egy-egy ütést kapott, F. Morales pedig egyetlen sétát vétett. Az utolsó játékban Vargas két ütés és egy walk ellenére behúzta a savet és közelebb sem engedte az ellenfelet, Johnston pedig mákos módon már a második Wt jegyezte három meccsen belül. Az Arizona mind a négy futása a fentebb már elemzett G. Smith ellen született.

A szerdai meccsen a változatosság kedvéért már végre nem a D'backs volt az ellenfelünk, hanem egy másik NL West rivális, méghozzá a San Diego Padres csapata, akik ellen már egy másik helyszínen, Peoriaban mérkőztünk meg és kaptunk ki tőlük 7-3 arányban. Eredetileg Ubaldo lett volna a kezdő emberünk a dombon, de ő egy kisebb hüvelykujj sérülés miatt inkább nem vállalta a játékot, helyette a korábbi első körös draftolt, Greg Reynolds kapta meg a lehetőséget SPként. A fiatal játékos remekül teljesített az első három játékban és csupán két singlet szereztek ellene, így három inning után 0-0ra állt a meccs. Ezután megszereztük a vezetést, amikor Blackmon egy bases loaded szituáció közbeni force out play által jutott haza. Nem sokáig tartott az előny, mert már az inning alsó részében Betancourt sokat bizonytalankodott és négy ütést követően három pontot szereztek ellene. Közvetlenül utána az ötödik inningben ráadásul a másodéves M. Reynolds sem állt a helyzet magaslatán és egy 3run HRt lőttek neki, ezzel már 6-1re húzott el a Padres. A hatodik játékban még Troy Tulowitzki két pontot érő hazafutásával szépítettünk, a shortstop első HRja és első pontja volt ez az ütés az előidényben, 2/3as hatékonysággal tudta le az eddigi legjobb meccsét. De erre még mindig volt egy válasza a SDnek így alakították ki a 7-3as eredményt. Tulo mellett még Charlie Blackmonnak volt nagy meccse, aki két futást regisztrált, egyszer ütéssel és kétszer sétával került bázisra, nagyszerűen játszott a Cactus League első néhány meccsén. Ahogy szóba került, két regular reliever is gyengén teljesített, Betancourt és M. Reynolds egyaránt három pontot kapott, előbbi blown savet és vereséget regisztrált, míg a hetedik futásunkat Buckner nyelte be a hatodik menetben.

A másnapi folytatásban egy újabb közvetlen riválissal találkoztunk, amikor a World Series-nyertes San Francisco Giantsszel meccseltünk "hazai" környezetben. A gyönge kezdés miatt 7-5-ös vereséget szenvedtünk ellenük, ugyanis a SF a második inningben megszerezte a vezetést, majd a harmadik játékban két hazafutással további három pontot szereztek, így korán 4-0s lépéselőnybe kerültek. A kezdő dobó De La Rosa pocsékul debütált a Cactus Leaguben, hiszen három inning alatt hat ütést szenvedett el és négy pontot kapott, az utolsó játékában ráadásul Ford és Posey is a korlát fölé bombázott ellene. Street sem folytatta sokkal jobban, és negyedik játékban két ütésből két újabb pontot regisztráltak ellene a Giantsesek. Eközben az első ütésünkre az ötödik játékig kellett várnunk, de legalább Felipe Paulino stabilizálta a dobójátékunkat, és három inninges fellépése alatt csupán egyetlen pontot szevedett el, bár három ütést és két sétát is kapott. A magabiztos teljesítménye okán jeleneg ő a legesélyesebb az ötödik helyre a SP rotationben. 0-7nél kezdett nagyon csúnyának kinézni a meccs, de szerencsére a hajrában szépítettünk. A nyolcadik menetben a meghívott Ben Paulsen egy 2run RBI triplet helyezett el, Pacheco egy singleből, Nelson pedig egy groundoutos kiesés közben volt eredményes. Az utolsó menetben még Blackmon újra villantott egy RBI singlet, ezzel tovább folytatta remeklését. A leadoff hitter Taveras ugyan öt lehetőségből csak egy ütést ért el, de két nagyszerű elkapást is bemutatott a center fielden, Helton idei első ütését szerezte egy duplával, vele ellentétben S. Smith és CarGo is találat nélkül zárt, az fiatal IF Gomez pedig már negyedszer hibázott a mezőnyben öt meccs alatt. Minden egyes dobónk kapott legalább egy ütést, a vereséget DLR könyvelte el, Belisle viszont újra futás nélkül fejezte be. Tulowitzki egy strikeout elszenvedése közben az utolsó lendítésnél szerencsétlenül lépett és aláfordult a sarka, azonnal lecseréltük, nincs komoly baja, de elővigyázatosságból a következő két mérkőzésen biztosan nem játszhat.




















A Cactus League jelenlegi állása:

1. Kansas City Royals 4-1
2. Milwaukee Brewers 4-1
3. San Francisco Giants 5-2
4. Cincinnati Reds 4-2
5. Texas Rangers 4-2
6. Colorado Rockies 3-2
7. Los Angeles Angels 3-3
8. San Diego Padres 2-2
9. Seattle Mariners 2-2
10. Cleveland Indians 2-3
11. Oakland Athetics 2-3
12. Los Angeles Dodgers 2-5
13. Arizona Diamondbacks 2-6
14. Chicago White Sox 1-3
15. Chicago Cubs 1-4


Az MLB-mezőny 15 csapata Arizonában, a Cactus League-ben játssza felkészülési mérkőzéseit március hónapban, miközben a többi együttes Floridában, a Grapefruit League elnevezésű, tét nélküli bajnokságban hangolódik a 2011-es idényre.

A közeljövőbeli program:

Péntek, 21:05 Cleveland Indians - Colorado Rockies
Szombat, 21:05 Kansas City Royals - Colorado Rockies
Vasárnap, 21:10 Colorado Rockies - Cleveland Indians
Jövő hétfő, 21:10 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers
Jövő kedd, 21:05 Chicago White Sox - Colorado Rockies
Jövő kedd, 21:10 Colorado Rockies - Chicago Cubs
Jövő szerda, 21:05 Los Angeles Angels - Colorado Rockies
Jövő csütörtök, 21:05 Milwaukee Brewers - Colorado Rockies
Jövő péntek, 21:10 Colorado Rockies - Kansas City Royals
Jövő szombat, 21:10 Colorado Rockies - San Diego Padres


Terveim szerint a folytatásban hetente egy-egy összefoglalóval fogok jelentkezni több mérkőzésről egyszerre, tehát továbbra is igyekszem végig követni a Rockies szereplését a felkészülési időszakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr822709940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 15:41:02

akkor itt az első csomag összefoglaló!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.04. 16:13:18

Köszi az írást!
Igen, azt akartam kérni, hogy nem kell olyan gyakran külön cikket írni, lehet 6-8 meccsekről egyben. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 18:42:59

értette mester:D most több meccs lesz a hétvégén meg a következő elején szal sztem a jövő hét közepére jövök egy összegzéssel

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 18:44:18

charles monford egyik tulaj pár napig kórházban van, miután scottsdaleben elesett és agyrázódása van. filip hülyeségén felbuzdulva ezen a héten mindenki beveri a fejét?:D

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 18:45:46

helton és tulo mára és holnapra szabadnapot kapott

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 19:12:58

cook továbbra is out
stewart egyelőre nem üthet, de a jövő hét elején nagy eséllyel visszatérhet
tracy nem lesz ott a szombati meccsen, mert egy temetésre megy
ubaldo várhatóan hétfőn a dodgers ellen már dobni fog három inninget

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 19:14:02

ma a salt river fieldsen tartunk egy intrasquad meccset is 5-6 inning lesz, hogy a dobók ritmusban maradjanak.Those scheduled to pitch include: John Maine, Juan Nicasio, Cory Riordan, Christian Friedrich and Casey Weathers.

Coach Sacco 2011.03.04. 20:13:01

Jó lett az összefoglaló!! Várom már az idényt, ezekre a mecsekre is figyelgetek, de nincs túl nagy tét, viszont a szezont tényleg nagyon izgatottan várom.

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 20:56:30

mai lineup (ugye interliga meccs az ALes 'otthonában' szal kell DH)

CF Dexter Fowler
3B Jonathan Herrera
DH Jason Giambi
LF Ty Wigginton
1B Mike Jacobs
RF Ryan Spilborghs
C Chris Iannetta
2B Chris Nelson
SS Thomas Field
+
SP Jhoulys Chacin

Tomi_Tanguay 2011.03.04. 21:48:08

már az elején rögtön 3-0ra vezet az indians

Tomi_Tanguay 2011.03.05. 02:31:05

6-2re kaptunk ki. giambi RBI single, wheeler force out RBI. chacin 3 futást kapott két játékban. aztán még lindstrom, mortenesen, stults is kapott egyet-egyet.
holnap rogers kezd a KC ellen.

Tomi_Tanguay 2011.03.05. 11:50:53

herrera eddig .545, ha ilyen jó formában van akkor nagy eséllyel starting 2B lesz főleg hogy sztem ő lenne a legalkalmasabb 2nd hitternek.
stewart tegnap már ütögetett, jövő hét elején játszhat meccsen
eyjr első meccse márc12re várható
amezaga vádli és lábujj sérülés miatt pihen

Tomi_Tanguay 2011.03.05. 18:41:55

ma este a royals ellen játszunk surpriseban. rogers lesz a kezdő, a csere dobókról annyit találtam h f.morales és beton köztük vannak. tulo és helton biztosan nem lesznek, és tracy sem lesz ott ezen a meccsen. illetve charlie monfortot kiengedték a kórházból.

Tomi_Tanguay 2011.03.05. 20:00:37

Lineups Rox 3B Herrera, C Pacheco, LF CarGo, DH Giambi, RF Smith, 2B Lopez, CF Blackmon, SS Gomez, 1B Paulsen

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.05. 22:57:28

amennyire nézegettem Blackmon ha folytatja a jó formáját esetleg még el is csíphet egy helyet a rosteren. ha mégsem akkor is ott lesz trple-A ben. Remélhetőleg a személye és a miatta kialakuló verseny jó hatással lehet a Smitty-Spilbo párosra

Tomi_Tanguay 2011.03.05. 23:55:37

9-7re nyertünk. giambi RBI double, s.smith RBI single, lopez RBI single, cargo solo HR, giambi RBI double, blackmon RBI single, pacheco 2run double.
rogers három inning alatt négy ütés, négy futás. f.morales és beton is scorless inninget csinált.

Coach Sacco 2011.03.06. 02:04:49

@Tomi_Tanguay: 10-9 lett a végeredmény a javunkra. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.06. 14:37:38

lol ezek szerint még nem volt vége, sztem a nyolcadik vagy a hetedik inning végén hihettem azt hogy ennyi volt:D mind1 szerencsére megnyertük nem kiabáltam el. giambi nagyon jó volt most 2x DHként, szerintem nagy lépést tette a keret felé. cargo is végre odabaszott egy 3/3at és az első homert.
ma akkor a tribe ellen nyomjuk, ha jól emlékszem hammel következik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.06. 17:42:52

@haromt: A sajtós vélemények szerint Blackmon és Pacheco komoly esélyes lehet a kerettagságra, olyan formában vannak, és tényleg pont ilyesmi power hitter-ek hiányoznának akár a második helyről, akár az ötödikről. Meggondolandó, persze, még csak egy hét telt el az előidényből, sokminden változhat a hó végéig, és mindketten elég rutintalanok még, de lassan biztosan számolnunk kell velük.

Tomi_Tanguay 2011.03.06. 18:06:14

pacheco még ne jöjjön úgyis iannetta fog dominálni, inkább j.morales padozzon mögötte mint a gyerek. a triple-A-ben legalább állandó lehetőséget kaphat. de akkor eltudnám képzelni ha jani idén is .200 körül csapkodna, vagy a roster expansion időszakban is minden további nélkül:)
blackmon sztem esélyesebb, tényleg jó lenne ha boostolná a spilbot és smitht, hogy ha sokat szarakodnak akkor jönne, mert seth tavaly végig alibizte az év utolsó 2/3át, még egy ilyet nem fog megúszni a keretben.

Tomi_Tanguay 2011.03.06. 19:26:12

cook válla javul és elszánt hogy még lesz lehetősége kiharcolnia a kezdő helyet magának a rajtig
stewart is javulgat ma is ütögetni fog, egyedül futás közben zavarhatja még a térde, ettől függ hogy mikor játszhat ujra

Tomi_Tanguay 2011.03.06. 21:17:06

mai lineup: fowler cf, herrera 2b, smith rf, tulowitzki ss, helton 1b, wigginton 3b, spilborghs lf, iannetta c, hammel p.

Tomi_Tanguay 2011.03.06. 22:17:50

3-1re vezetünk négy inning után. wigginton solo HR és sima double, spilbo RBI single. hammel 3 inning alatt 5 ütést de csak egy pontot kapott.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.06. 23:48:38

Nem történt változás, 3-1-re győztünk.

Tomi_Tanguay 2011.03.07. 09:27:09

fowler és wigginton jók voltak, mindketten jól teljesítenek eddig a spring trainingen, aminek örülök mert sokat segíthetnek a csapatnak:)

Tomi_Tanguay 2011.03.07. 18:11:42

#Rockies vs. Dodgers, 3/7 : Taveras8, Iribarren6, Gonzalez7, Wigginton3, Lopez4, Spilborghs9, Morales2, Gomez5, Jimenez1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.07. 19:19:16

Na, gondoltam nézek egy kis baseballt, erre csak a Yankees-Phillies jön be, akkor inkább nem. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.07. 21:59:33

gomez RBI singleből vezetünk 1-0ra a harmadik után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.07. 22:47:15

Ubaldo lehozott három inninget egyetlen ütéssel és egy sétával. Greg Reynolds három ütést és egy futást kapott három inning alatt. Jelenleg 1-1-re állunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.08. 00:13:10

7-1-re veszítettünk. G. Reynolds-nak bevertek négy pontot a hetedik, önmaga negyedik játékában, addig nagyon jó volt.

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=594441

Tomi_Tanguay 2011.03.08. 08:31:44

Up next: Split squad vs. Cubs at Scottsdale (1:10 p.m.) and White Sox at Glendale (1:05 p.m.), no TV or radio. Jorge De La Rosa will start against the Cubs vs. Carlos Zambrano. Other Rockies pitchers scheduled: Rafael Betancourt, Franklin Morales, Clayton Mortenson, Edgmer Escalona, Billy Buckner and Juan Nicasio. Felipe Paulino will start against the White Sox vs. John Danks. Other Rockies pitchers scheduled: Eric Stults, Claudio Vargas, Matt Reynolds, Matt Daley, Sean White and Bruce Billings.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.08. 17:10:57

Egy jó cikk a catcher helyzetről:

www.denverpost.com/rockies/ci_17561071

Nem tudom mi lesz, ha Iannetta szar lesz, már pedig nagy eséllyel csak a szokásost fogja nyújtani. Még aggasztóbb, hogy védekezésben eddig mindannyian elég harmatosak.

Tomi_Tanguay 2011.03.08. 20:00:01

#Rockies SS lineup 3/8 vs. CHC: Taveras8, Blackmon9, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Lopez4, Pagnozzi2, Field5, De La Rosa1

#Rockies SS at CWS 3/8 : Fowler8, Herrera6, Spilborghs7, Giambi1, Wigginton5, Smith9, Iannetta2, Paulsen3, Iribarren4. P: Paulino.

a pontos dobó beosztások pedig már szerepeltek feljebb.

Tomi_Tanguay 2011.03.08. 20:01:16

a catcher ügy kényes kérdés. szerintem j.morales az esélyes, de úgy hallottam hogy elég gyenge defender, nagyon szerencsétlen blokkolja a wpket, nehéz lesz így. viszont pacheco még rutintalan, moeller és pagnozzi pedig inkább minor leaguerek. mckenry se egy nagy ász.

Tomi_Tanguay 2011.03.09. 01:39:11

a keddi két meccsünk:
4-0ra vertük a cubst. DLR négy inninges SO (2 hit, 5 SO). mortensen, beton, f.morales, escalona is hibátlan maradt. pacheco 3run HRt lőtt, a másik pontot field szerezte egy RBI singleből.
8-9 lett a white sox ellen. paulinot megszórták: 8 ütés és 4 run az első három inningben. m.reynolds is kapott pontot, daley hibátlan volt, stults ellen négy futás két játék alatt. wigginton és mckenry HR. nazario és macri 2-2 RBI az újak közül.

Tomi_Tanguay 2011.03.09. 18:45:41

mai lineup az angels ellen:
1. Dexter Fowler, CF
2. Jordan Pacheco, C
3. Jason Giambi, DH
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Cole Garner, LF
7. Mike Jacobs, 1B
8. Hernan Iribarren, 3B
9. Jonathan Herrera, 2B

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.09. 19:46:07

Kicsit nehezen érthető, hogy ilyen formában Herrera hogy a frászba szorulhat vissza a kilencedik helyre, de gondolom mindenféle felállást végig akarunk próbálgatni.

Tomi_Tanguay 2011.03.09. 22:32:29

chacin 4 inning alatt három ütést és egy futást kapott. szerintem itt fejezi be. 1-1re áll amúgy a meccs, a runt fowler hozta egy WP után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.09. 23:45:00

Hét pontot rittyentettünk be a nyolcadik inningben. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 00:04:04

8-1re nyertünk. a nyolcadik játékban: j.morales 2run RBI single, iribarren RBI double, blackmon 2run RBI single, paulsen 2run HR lol:D chacin valóban négy inninget kapott. feltűnt maine, elég defektes volt, beszedett két triplet de a máker scoreless maradt:)


süti beállítások módosítása