Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Giants 1:2 L

2011.04.21. 10:05 - Tomi_Tanguay

A hét első napjaiban a remekül rajtoló Colorado Rockies idén először veszített el egy párharcot, mivel a tavalyi World Series győztes San Francisco Giants háromból két meccset elvitt a Coors Fieldről, de így is tartjuk a vezetésünket az NL Westben.





















1. meccs, hétfő: Rockies-Giants 1-8

Hétfő este rendezték a párharc első összecsapását, amely a két rivális legelső találkozása volt a szezonban. Túl sok meglepetés nem volt az összeállításunkban, a jobb szélen Spilbo kezdett a sérült S. Smith helyett, CarGo és Fowler volt a másik két OF, elkapóként Iannetta játszott, az infielden Helton-Herrera-Tulo-Lopez négyes. A kezdő dobó Rogers sajnos pocsékul kezdte a meccset és egy double után Huff RBI singlelel szerezte meg a vezetést a Giants, majd történt egy walk, 2in-2out helyzetnél pedig Burrell pakolt be egy 3run HRt, közvetlenül utána pedig Schierholtz is eredményes volt egy solo HRal, így rögtön 5-0val kezdett a bajnok csapat. Az első támadásunkban bázisra sem tudtunk kerülni, majd a második inningben F. Sanchez hazafutása növelte 6-0ra a különbséget, míg a mieink második hármasa is könnyen kiesett. A harmadik menetben az ellenféltől ketten is ütés nélkül mentek bázisra, majd mindketten haza is érték Schierholtz single és Tejada sac fly megoldásai után, nálunk ebben a játékrészben is kiszórták a három ütőt. Nyolc pontos hátrányból már végképp nem lehetett esélyünk Lincecum ellen, majd a negyedik inningre Rogers helyett Mortensent hoztuk, aki három grondouttal stabilizálta a helyzetet, de támadásban megint csak egy sétára voltunk képesek Fowler révén, ráadásul Herrera ellen dupla játékkal védekeztek. A következő menetet is gond nélkül hoztuk, de nálunk ismét csupán egyetlen Helton walkra futotta. A hatodik játékban egyik oldalon sem volt pályára kerülő futó, majd a hetedikben Mortensen ellen először léptek fel egy 2out walk formájában, és rögtön feltöltötték a bázisokat, de egy strikeouttal sikerült menteni. Aztán az inning alsó felében CarGo egy single ütéssel megtörte Lincecum no hitterjét, majd az első pontunkat is be tudtuk vinni Helton jobb sarokba helyezett duplája révén, amivel 8-1re szépítettünk. A nyolcadik inningben a vendégek egy singlet értek el, de utána egy Herrera-Lopez-Helton double playt mutattunk be, míg részünkről hiába jártak ketten is pályán, egyikük sem tudott pontot szerezni. Mortensen a befejező játékot is hibátlanul dolgozta le, míg az utolsó támadásunkban két kieső után Helton ütött ki egy ground-rule doublet, de a Spilbo elleni flyouttal véget ért a mérkőzés, 8-1re kikaptunk.
- Nagyon hamar eldőlt a meccs, az ütők már az első inninget 0-5ös hátrányból kezdték, ami Lincecum ellen nem jó ajánlólevél, így csak egyetlen futást tudtunk szerezni a nagy elkeseredettségben. A négy ütésünk közül Helton egymaga kettőt regisztrált, miután mindkétszer doublet süllyesztett el, az egyikből ráadásul pontot is tudott szerezni, a szezonban nyolcadik alkalommal. Az egy futásunkat az 1/3al ütő Gonzalez jegyezte a single ütését követően, majd a nyolcadik-kilencedik inningre pihenőt kapott és Wigginton vette át a helyét a left fielden, aki strikeoutot szenvedett el az egyetlen beállásában. A sor első embereként Fowler két kiesés mellett kétszer sétával került bázisra. Lopez volt még képes egyetlen ütésre a három próbálkozása közül, a hármason kezdett, 2Bként fejezte be a meccset, továbbra is .200 alatt van az éves átlaga, közben volt egy nagyon szép játéka. Tulowitzki 0/3as játéknapot zárt, kétszer SOval szórták ki, majd a végén őt is lecseréltük, Stewart ment helyette pályára. A starting 2B Herrera helyettesítette őt shortstopként, közben pedig négyből semmivel zárt, vagyis megszakadt a kilenc meccses hitting streak, ráadásul háromszor hagyott futót a pályán, de védekezésben ismét bemutatott egy nagy mentést. Spilborghs ugyancsak 0/4es mutatót hozott, dettó 3 LOBel. A sor végén az elkapó Iannetta sem volt képes értékelhető ütésre, mindhárom lehetőségét elszúrta. Rogers kezdte a mérkőzést, de harmadik inning után ninkább nem küldtük vissza többször, addigra tökéletesen el is ment a meccs, miután hat ütéstből nyolc futást hoztak rajta, három alkalommal HRt kapott. Katasztrofális volt, mindent lerombolt, amit az előző két meccsen felépített, első veresége volt az évben. Mortensen a meccs előtt került fel a keretbe, hogy legyen egy friss erő a bullpenben, és szükség is volt rá Rogers hanyatlása miatt. Rábíztuk a maradék hat játékot, amelyet pont nélkül hozott le 85 dobással, közben csak két singlet és két walkot engedélyezett.




















2. meccs, kedd: Rockies-Giants 3-6

A terveknek megfelelően a második meccsre aktiváltuk Ubaldot, érkezésével Stewartot küldtük le a Triple-A-be, aki nem találta a formáját idén, így néhány hétre lekerült a farmba. A megszokott összeállításunkból Herrera került ki, Lopez foglalta el a kettes, Wigginton a hármas bázist, míg a sor második helyére a RF Spilbo ment fel. Sajnos Rogers előzőnapi példája ragadós volt, mert Ubaldo is gyengén kezdte a meccset, rögtön az első két embert pályára engedte, majd Posey RBI singleből szerezték meg a vezetést a vendégek, utána pedig Sandoval is eredményes volt egy 3run HR által, így villámgyorsan 4-0s hátrányba kerültünk az első támadásunk előtt. A Rockies első ütőjátéka nem sok sikert hozott, Fowler leadoff double után nem volt követő és mindhárom soron következő ütő könnyedén búcsúzott. A második felvonást Ubaldo már sokkal magabiztosabban tudta le, alig pár dobásból kiszórt három embert, de a mieink is csak egy sétára voltak képesek Wigginton révén. A harmadik játékban a Giants egyetlen singlet hozott, a Rockies hármasa viszont bázison sem járt. A következő játék eseménytelenül telt el, mindkét oldalon három-három kiesővel, majd az ötödikben két embert is bázisra engedtünk, de egy strikeout közben levadásztuk a hármasra haladó rablót, majd Ubaldo egy újabb SOval bevégezte a próbálkozást. Eközben részünkről Wigginton és Iannetta is sétát harcolt ki, majd a hármas bázison lévő futót a pinch hitter S. Smith küldte haza egy sac fly játék által, de több pontot képtelenek voltunk szerezni, csupán 4-1re zárkóztunk közelebb. A folytatásra F. Morales érkezett Ubaldo helyére, és bár az első két ütő magabiztos kiszórása után elszenvedett egy triplet, egy strikeout árán mégis sikerült lezárnia az inninget, azonban a mieink még pályára kerülni sem tudtak a Spilbo-CarGo-Tulo hármas valamennyi tagja kiesett, utóbbi kettő strikeout formájában, egyre kevesebb esélyünk maradt az ellenfél utolérésére. A hetedik inning alatt F. Morales egy sétát engedélyezett, majd Hufftól benyelt egy 2run homerunt, amellyel már 6-1re vezetett a Giants. A menet alsó részében először Lopez sétával, Wigginton singlelel lépett bázisra, majd a vendégek dobó cseréje után Herrera is kiharcolt egy walkot, a bases loaded helyzetnél pedig Fowler két embert küldött be egy 2run RBI double által, de hiába maradt még két futónk a pontszerző bázisokon, a Spilborghs elleni strikeouttal véget ért az akciónk, amikor még mindig három pontos hátrányban voltunk. A nyolcadik menetet Paulino és M. Reynolds együttesen tudták le, támadásban semmit nem értünk el, majd a kilencedikben Lindstrom kiejtette az első három ellenfelét, tőlünk viszont egyedül Iannetta volt képes egy sétára két kieső után, végül Giambi ellen fejeződött be a mérkőzés egy lineouttal. 6-3ra vesztettünk a második meccsen, így biztosan elvesztettük a párharcot.
- Megint korán kerültünk jelentős hátrányba, ami hamar rányomta a bélyegét az ütőink teljesítményére, esélyünk sem volt a vereség elkerülésére. A három ütésünkből Fowler kettőt könyvelhetett el, két duplára volt képes, ezzel már nyolc darab két bázist érő ütésnél tart az évben. Az egyik megmozdulásából ráadásul két embert küldött haza bases loadednál, így kilenc pontos a szezonban. A 3B Wigginton 1/2es hatékonyságot mutatott be, emellett két sétát regisztrált, és a három pályára lépése közül kétszer körbe ért. A sor nyolcadik ütője, Iannetta szintén két walkot hajtott végre, viszont mindkét kiesésést strikeoutként kapta és összesen három embert hagyott bázison. Csalódást keltő volt a meghatározó játékosok teljesítménye, Gonzalez, Tulowitzki, Helton mindannyian 0/4el zártak a harmadik-ötödik helyen, pont akiktől a legtöbbet várnánk. Spilborghs is mind a négy beállásában kiesett, kétszer is SO áladozota lett és három futót engedett pályán maradni. A 2B Lopez a három out play közben egyszer sétával járt bázison, és abból haza is tudott érni. Végre érkezett némi támogatás a pinch hitterektől, S. Smith egy sac fly formájában kilencedszer jegyzett RBIt az évben, Herrera sétált a maga beállásában, Giambi viszont a meccs utolsó outját szenvedte el. Jimenez visszatérése gyengére sikeredett, már az első inning nagyon szenvedős volt számára, korán négy futást kapott, beleértve egy 3run HRt, és bár később stabil maradt, azzal a rossz starttal elment a meccs. Öt mentet bírt ki, korán sok dobásra volt szüksége, így nem erőltettük tovább, hat ütést és hat strikeoutot jegyzett, az idei első veresége volt. F. Morales két inninget hozott le, kiosztott három SOt, de végül beszedett egy 2run HRt. Paulino egy sétát és két kiesőt, M. Reynolds egyetlen strikeoutot regisztrált a nyolcadik inning alatt. Lindstrom alig 11 dobásból elbúcsúztatta a három vele szembejövő ütőt a befejező dobórészben, és tartja 1.17es ERA statisztikáját.

3. meccs, szerda: Rockies-Giants 10-2
Az utolsó meccsen a szépítésért léphettünk pályára, visszatért a kezdőbe S. Smith és Herrera, valamint az elkapó J. Morales lehetett. A mieink kezdő dobója De La Rosa volt, az ellenfélnél Cain következett. Jobban sikerült a kezdésünk, mint az első két meccsen, de így sem úsztuk meg hátrány nélkül a nyitó játékot, Rowand a leadoff doublet követően Posey RBI singleből ért haza, közben egy séta is volt. A Rockiesnál ezzel szemben a sor első három tagja könnyen kiesett, majd a második játékban DLR már csak egyetlen sétát vétett. Aztán a következő akcióink jóval hatékonyabb tudott lenni, Tulo egy duplával nyitott, Heltont megdobták, S. Smith pedig egy RBI singlelel szállította az egyenlítést, majd Wigginton takarított egy három pontos hazafutással. Még nem volt vége az akciónak, hiszen kieső nélkül álltunk, és ezt követően még megtöltöttük a bázisokat, Tulo ellen viszont hárítani tudtak, így 4-1re sikerült fordítani. A harmadikban DLR kiosztotta az első három ellenfelét, míg tőlünk Helton duplát talált, de az utolsó kanyarnál tovább képtelen volt eljutni. A következő játékot egy singlelel nyitotta a Giants, de sorban három ütőjük kiesett, míg tőlünk egyedül Fowler tudott felmutatni egy singlet a három out alatt. Az ötödik inning során DLR két strikeoutot szórt ki, és csak a mieink kerültek pályára, amikor Tulo doublet jegyzett, S. Smitht szándékosan sétálni engedték, majd Wigginton groundoutos kiesése közben ért haza az első futó, és még J. Morales is bepakolt egy RBI doublet, ezzel 6-1re nőtt az előnyünk, közben a SF az inning alatt lecserélte Caint. Ezt követően a vendégek is egy kieséses játékkal tudtak szépíteni Posey révén, aki a singlelel bázisra jutó társát tolta haza, miközben kiesett a denveri sor felső három tagja. A hetedik játékban nem jutottak pályára a Giantsesek, ellenben Tulo egy single után rablással és errorral egészen a hármasra elért, majd S. Smith a második RBI singlelel tovább növelte a különbséget, aztán J. Morales is singlet ért el, a 2in-2out helyzetnél pedig a PH Spilborghs lőtt ki a hazai bullpenbe egy újabb 3run HRt. Az akció végén tehát már 10-2re vezettünk. Az utolsó előtti játékot Betancourt kapta, két strikeout után engedett egy singlet, de különösebb gond nélkül hozta a három kiesőt, a mieink befejező támadásában nem volt jelentősebb akció, majd a záró menetet Street abszolválta könnyedén, megtartottuk a nyolc pontos előnyt, így egy sima sikerrel mentettük 1-2re a seriest.
- Megfordultak az erőviszonyok az utolsó meccsre és a sokkal jobb kezdés után mi vittük végig az előnyt. Tulowitzki 3/5ös hatékonysággal ütött, kétszer is double találatot jegyzett, elérte az idei első bázisrablását, pontszerző megmozdulása nem volt, viszont mindhárom bázisra kerülését futással zárta. S. Smith az előző két meccs padozása után visszatért a kezdőcsapatba, és két RBI singlet is elkövetett a három beállása alatt, melyekkel már 11nél tart az évben, és neki is akadt három futása. Wigginton napi egyetlen találata egy 3run HR volt, első hazafutása a csapatnál, amellyel pályafutása 1000. ütését tudta le, és a második inningben azzal a megmozdulással növeltük igazán az előnyünket. Összesen négy ponttal zárt, mivel még egy groundout közben is eredményes volt, ezzel megduplázta az éves RBIok számát. A csere elkapó J. Morales 2/4es átlagra volt képes, a duplája után még pontot is tudott szerezni, viszont mindkét kiesését strikeout formájában szenvedte el. Helton a három próbálkozása közül egyszer jegyzett ütést, ami egy double volt, illetve kapott egy hit-by-pitchet. A sor elején Fowler és Herrera mindketten ötből egy találatot értek el, a center fielder négy alkalommal is a dobás utáni kiejtés sorsára jutott. Gonzalez volt az egyetlen kezdőnk ütés nélkül, továbbra sem találja a megszokott formáját, négyből négyszer búcsúzott és csak egy sétával járt bázison, ám védekezésben elképesztően stabil, megint volt egy remek outfield assitja az első SF run play közben. A csapat egyetlen csere ütője Spilborghs volt a hetedik játékban DLR helyett, és két emberrel a pályán kilőtte a szezonbeli második hazafutását, mellyel három pontot szállított. A kezdő dobó De La Rosa a harmadik meccsén a harmadik győzelmét regisztrálta, miután lehozott a hét játékrészt, mindössze négy kapott ütéssel és két futással, két walk mellé pedig 6 SOt jegyzett, és még támadásban az 1/3 sem volt rossz. A nyolcadik menetet Betancourt két strikeout után egy single mellett dolgozta le, több napos pihenés után magabiztosan tűnt fel újra. Csak úgy mint Street, aki a záró menetben szintúgy két SO segítségével búcsúztatott el háromból három embert.

A NL West állása:

1. Colorado Rockies 13-5 (18 meccs)
2. San Franciso Giants 10-8 (18 meccs, 3.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 8-8 (16 meccs, 4.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 9-10 (19 meccs, 4.5 GB)
5. San Diego Padres 8-10 (18 meccs, 5.0 GB)

Őrizzük a magabiztos vezető helyünket, ezért volt nagyon fontos, hogy a series utolsó meccsét hozni tudtuk, így a Giants még mindig három győzelem hátrányban van mögöttünk. A D'backs meglepetésre megnyerte az első két mérkőzést a Reds otthonában, a Dodgers 1-2re áll a Braves ellen, a Padres pedig ilyen arányban vesztette el a Cubs elleni seriest. A SF a hétvégén az Atlantaval találkozik, a SD következő ellenfele a Phils lesz, míg a mostani párharcuk befejezése után péntektől a D'backs a Metsnél, a Dodgers pedig a Cubsnál lép fel.

Számunkra most jön egymás után két idegenbeli párharc, elsőként a csütörtöki szünnap után a hétvégén a Marlins ellen játszhatunk le három meccset. A floridaiak jól kezdték a szezont és hazai pályán bárkire veszélyesek lehetnek, így biztosan nem lesz könnyű dolgunk ellenük, de minimum egy vagy inkább két győzelemre szükségünk van ellenük is. A következő időpontokban lesznek a mérkőzések: szombat 01:10, vasárnap 01:10, vasárnap 19:10. Szurkoljunk együtt a csapatért, hogy sikerüljön tartanunk a pozíciónkat a NL West élén! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr902843111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.04.21. 10:24:18

marlins-rockies pitching matchupok:

Friday: Rockies' Jhoulys Chacin (3-0, 1.64 ERA) vs. Marlins' Javier Vazquez (1-1, 7.43), 5:10 p.m., Root
Saturday: Rockies' Jason Hammel (1-1, 4.76) vs. Marlins' Anibal Sanchez (0-1, 5.51), 5:10 p.m., Root
Sunday: Rockies' Esmil Rogers (2-1, 6.75) vs. Marlins' Chris Volstad (0-1, 5.59), 11:10 a.m., Root

ma szünnap, péntektől folytatjuk ellenük!

Coach Sacco 2011.04.21. 14:09:29

Wigginton ritkán szól, de akkor nagyot. Stílusosan érte el az ezredik ütését. :)

foppa21 2011.04.21. 18:40:06

elnézve a dobóikat azért nem lenne reménytelen a két győzelem, de min egy szerintem is alap kellene

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.21. 18:48:51

A dobók helyett inkább a Tulo-Hanley párharc lehet igazán érdekes, gondolom haromt várja a legjobban. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.21. 20:24:13

Tegnap jól jött DLR és Weaver remek kezdő meccse, végre átléptem a minimális inningszámot, szóval vezetek a heti fantasy matchup-ban az első két heti szoros zakók után. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.21. 20:33:54

hogy néz ki most a kereted?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.21. 20:46:16

C: Martin, Iannetta (Mauer DL)
IF: Votto, Wigginton, Izturis, S. Drew, F. Sanchez, Butler, Helton
OF: CarGo, Fowler, Pence, Tabata, Sizemore, Choo
SP: DLR, Chacin, Lilly, Weaver (Greinke DL)
RP: Betancourt, Belisle, Lindstrom, Thornton, Cordero

Tomi_Tanguay 2011.04.21. 21:02:38

rosszabbra számítottam. bár az infield még mindig gyenge:D

Tomi_Tanguay 2011.04.21. 21:05:06

Rockies have 7 3-run HRs ... from 7 diff players: helton, tulo, wiggy, giambi, lopez, spilborghs and Herrera.
:D

Tomi_Tanguay 2011.04.21. 21:08:18

elvileg változni fognak a dobó felhozatalok, így vasárnapra össze jöhet az ubaldo vs josh johnson derbi hát nagy lenne:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.22. 04:20:43

Stewart ütött egy grand slam-et a Sky Sox-ban a mai meccs első inningjében! :)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.22. 09:28:55

@Filip89: első AB-re ütötte. Igazi fasz.
Hanley egy senki tehát ez értelmetlen összehasonlítás. Ubaldo meg jelenleg nincs olyan formában hogy az idén eléggé üthetetlen JJ-t megbassza sajnos...

Azért Tulo látványosan abbahagyta a homárgyártást mióta nem ellenem játszik...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.22. 10:01:21

Igen, utána 1/6-tal fejezte be a meccset, 3 SO, 6 LOB. Mindig is ilyen kiegyensúlyozatlan marad.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.22. 10:03:51

Chacin since returning to the Rockies' rotation for good last August is 7-3, 1.99 in 12 starts, giving him the third-lowest ERA in the National League in that span. Only Roy Oswalt (1.66) and Clayton Kershaw (1.95) have been better.

Ez kemény. :)
Illetve 1.64 az idei ERA, tavaly Ubaldo három meccs után 1.29-nél tartott.

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 16:27:53

ezek lesznek a tuti dobó párosítások:

Friday: Rockies' Jhoulys Chacin (3-0, 1.64 ERA) vs. Marlins' Anibal Sanchez (0-1, 5.51), 5:10 p.m., Root
Saturday: Rockies' Jason Hammel (1-1, 4.76) vs. Marlins' Javier Vazquez (1-1, 7.43), 5:10 p.m., Root
Sunday: Rockies' Ubaldo Jimenez (0-1, 7.36) at Marlins' Josh Johnson (3-0, 1.00), 11:10 a.m., Root

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 17:44:45

abból a szempontból jó a csere, hogy ubaldonak mégis talán több esélye lehet ellene mint rogersnek. meg ubaldo sokkal jobb szokott lenni a melegben egy déli meccsen, mint mondjuk az esős chicagoban este:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.22. 18:12:57

A szombat hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 01:10 Florida Marlins - Colorado Rockies (MLB)
- Szombat, 02:30 Manitoba Moose - Lake Erie Monsters (AHL, Playoff, Divízió-elődöntő, 5. mérkőzés)
- Szombat, 03:30 Colorado Rapids - Seattle Sounders (MLS)
- Szombat, 04:05 Tacoma Rainiers - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 20:19:17

idegenben eddig jól megy:
In 8 road games this season, hitting .264 with 11 home runs (third in NL on the road) and a .435 slugging percentage

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 21:12:13

érdekesen alakul a denver post szavazása

Which of these five starting pitchers for the Rockies will end up with the most wins by the all-star break?

Total Votes = 2480 Ubaldo Jimenez
788 Votes, or 31.77 %
Jorge De La Rosa
827 Votes, or 33.34 %
Jhoulys Chacin
754 Votes, or 30.40 %
Jason Hammel
33 Votes, or 1.330 %
Esmil Rogers
78 Votes, or 3.145 %

gondolom filip naponta nyom DLRra de még akkor is szoros a három között

Tomi_Tanguay 2011.04.22. 21:28:23

1:10kor játszunk a marlins ellen először. gyertek szurkolni!

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.23. 00:42:51

Cseréltünk Brad Emausért a Jaysszel, akit nemrég dobott ki a Mets (amikor játszottunk velük, még aktív volt). Úgysincs egy darab 2B sem a csapatban...

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 01:01:54

1. Dexter Fowler, CF
2. Jonathan Herrera, 2B
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Todd Helton, 1B
6. Seth Smith, RF
7. Ty Wigginton, 3B
8. Chris Iannetta, C
9. Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 01:03:08

cargo 12 fontot fogyott az influenza miatt, nincs a legjob erőben.
ez az emaus egyértelmű a sky soxban lesz, AAs dobó ment érte

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 01:34:48

az elsőben fowler walk, 2outnál tulo reached error és fowler run.
chacin ellen coughlan solo HR, aztán még sinlge, és három swinging SO zsinórban
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 02:00:06

a másodikban nálunk háromból három out
tőlük walk, ground-rule double, sanchez sac bunt RBI, coghlan forceout RBI, walk.
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.23. 02:06:50

Chacin sajnos megint sebezhetőnek tűnik, nehéz lesz túlélnie most is, ugyanúgy mint a második meccsén.

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 02:12:04

a harmadikban fowler walk, herrera GIDP
g.sanchez solo HR, utána sorban három out
1-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.23. 02:21:17

Négy inning alatt nem volt ütésünk, csak két Fowler-walk. :S

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 02:32:32

a negyedikben is kiesett a három emberünk
chacin ellen single és CS, walk, single, de megúsztuk pont nélkül
1-4

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 02:44:22

az ötödikben se voltunk pályán
náluk is csak egy single
1-4

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 02:56:22

a hatodikban ph spilbo strikeout, még két SOval vége
béla kiosztott hármat
1-4, kéne már valami támadásban bazzeg

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 03:18:58

a hetedikben helton 2out walk
paulino ellen single, SO+CS, még egy single, walk, de nagy nehezen sikerült lehozni
1-4 még mindig

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 03:31:17

a nyolcadikban is kiesett a három ember
f.morales három out
1-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.23. 03:35:41

Az utolsó inningben törtük meg a no hittert, de gecik vagyunk, most már akkor csapjuk meg rendesen. :P

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 03:38:56

a kilencedikben fowler single, herrera ellen flyout double play, cargo groundouttal vége
1-4re kikaptunk. fowler jó volt, a többiek szarok:(

Tomi_Tanguay 2011.04.23. 20:17:22

az itt nem volt hogy stewart tegnap 2/4 és egy 2run RBI doule a triple-Aben

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 01:02:44

Rox lineup..fowler cf herrera 2b cargo lf tulo ss helton 1b smith rg wiggy 3b morales c hammel p

iannetta hátfájás miatt most kihagy pár meccset

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 01:31:02

az elsőben fowler walk, cargo walk, tulo RBI single.
hammel ellen háromból három out
1-0

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 01:50:08

a másodikban wiggy reached error, fowler walk, herrera walk, cargo loaed 2outnál popout
ők megint nem voltak bázison, hammel két called SO
1-0 maradt

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 02:09:38

a harmadikban mi nem voltunk fent
hammel ellen double, single, coghlan sac fly RBI
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 02:26:45

a negyedikben is kiesett a három emberünk
hammel két kieső után a kapott egy walkot meg egy singlet, de SOval befejezte
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 02:46:15

az ötödikben csak herrera single
náluk a dobó hozott egy singlet, meg még egy single, de hoztuk hanley ellen
1-1

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 03:08:22

a hatodikban helton double, s.smith double, wiggy sac fly RBI, j.morales intent walk, hammel sac bunt RBI
tőlük egy single
3-1

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.24. 03:08:49

cigányok, cigányok!
ez most a marlisra is vonatkozik

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 03:30:18

a hetedikben herrera single, cargo GIDP, tulo single, helton SO.
hammel ellen 2out triple, lindstrom hozta az utolsó kiesőt
3-1

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 03:50:36

a nyolcadikban kiesett a három ütőnk
beton háromból három out
3-1

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 04:04:56

a kilencedikben nem voltunk pályán
street háromból három outtal hozta a savet!
3-1re nyertünk, kellett a tegnapi után:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 04:09:07

Colorado-ban pedig havazik, előbb lett vége a Sky Sox hazai meccsének. :)
Stewart ma is szerzett egy RBI double-t.

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 04:19:39

az fasza, húsvétkor havazik:D

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 16:40:37

ma este 7kor ubaldo vs josh johnson

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 17:23:45

1. Dexter Fowler, CF
2. Jonathan Herrera, 2B
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Jason Giambi, 1B
6. Seth Smith, RF
7. Jose Lopez, 3B
8. Jose Morales, C
9. Ubaldo Jimenez, P

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 17:55:20

nem értem miért akkor kell pihentetni wiggit, amikor heltont. giambi mindig közveszélyes az egyes bázison, még valakit megdob egy vodkás üveggel:D

Coach Sacco 2011.04.24. 19:20:30

Izgalmas dobó csatát várok, szerintem erre a meccsre Ubaldo is oda fogja tenni magát.

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 19:23:37

az elsőben nem voltunk pályán
ubaldo se engedett fel senkit:D
0-0

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 19:42:34

a másodikban csak egy giambi walk
ubaldo ellen hbp, walk, 2in-1outról két SOval befejezte.
ez tényleg állat dobó meccs eddig:)
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 19:54:31

Szerintem ha strikeout-onként kortyolgatnám a JD-t, a végére elfogyna egy üveggel. Három inning után Johnson 5, Ubaldo 5.

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 19:54:45

a harmadikban JJ osztott három SOt
ubaldo is kiejtett három embert
0-0

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 20:11:05

a negyedikben herrera walk és CSvel vége lett.
ubaldo háromból három out
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 20:34:53

Infante 3-run triple... El is dőlt a meccs, JJ ellen max 1-0-ra vagy 2-1-re tudtunk volna nyerni.

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 20:35:47

az ötödikben újfent kiesett a három emberünk
ubaldo kieső nélkül három walk, loaded 2out után infante 3run RBI triple
0-3

Coach Sacco 2011.04.24. 20:35:57

A jó égbe, pedig eddig olyan jól ment Ubaldonak. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 20:58:19

Mortensen hogy maradt a keretben? :D
Úgy számoltam, hogy ma ő következik a Sky Sox-ban. :D

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 20:58:57

a hatodikban 2out után fowler double, herrera RBI double, cargo walk, tulo fent hagyta őket az egyes-hármason
mortensen kiszórta az első hármat
1-3

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 21:22:15

a hetedikben csak s.smith single
mortensen megint kiejtett hármat
1-3

Dany 2011.04.24. 21:50:41

Hol nézitek?
Stream torrent nem megy...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.24. 21:56:28

Megy az, csak sokat kell várni, hogy töltsön be.

foppa21 2011.04.24. 22:01:57

belisle 3run homerunt nyelt:-(

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 22:02:52

a nyolcadikban PH wigginton single, fowler single, cargo sac fly RBI, tulo RBI double, giambi walk, s.smith SO with 2 lob.
m.reynolds egy strikeout, belisle ellen single, walk és stanton 3run HR:(
3-6

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 22:06:40

a kilencedikben kiesett a lopez-morales-wiggy hármas, ennyi volt. béla elbaszta pedig vissza hoztuk:(

Dany 2011.04.24. 22:06:57

ennyire nincs néző Floridában? Minek oda csapat akkor...

Tomi_Tanguay 2011.04.24. 22:51:16

a rays még rosszabb szokott lenni a szerencsétlen stadionjában:D
bár a marlins is szerencsétlen csapat, hanley ütés nélkül zárta a három meccset, szerintem bázison se volt.ennyit erről a kis köcsögről is:D


süti beállítások módosítása